Midphase Review

Midphase ha estat centrat en el negoci des de fa més de dues dècades.

En aquesta revisió de Midphase, veurem el rendiment que té aquest proveïdor d’allotjament contra la competència, en termes de preu, rendiment, atenció al client i molt més.

Què és Midphase?

Midphase és un proveïdor que ofereix diversos plans de servei en línia i d’allotjament en línia, adequat tant per a principiants complets, experts experimentats com per a tots.

 • Noms de dominis
 • Allotjament web compartit
 • VPS Cloud Hosting
 • VPS SSD
 • Servidors dedicats
 • Hosting gestionat
 • Allotjament per correu electrònic
 • Constructor de llocs web

Per dir-ho en termes senzills: Midphase té pràcticament tot el que pot demanar a un proveïdor d’allotjament. Pràcticament qualsevol tipus de client pot oferir el que necessiti.

Però, per descomptat, la quantitat no sempre significa qualitat. Així, en aquesta revisió Midphase, veurem com de bons són els seus serveis d’allotjament compartit.

Tarifa de mitja fase

Midphase ofereix 3 principals plans d’allotjament compartits: personal (a partir de 3,95 dòlars / mes), professional (a partir de 4,95 dòlars / mes) i negocis (a partir de 5,95 dòlars / mes). En general, aquests preus semblen força bons.

Però anem a aprofundir els plans ara.

revisió de mitja fase, plans d’allotjament

 • Personal – és un pla d’allotjament de Linux barat perfecte per començar amb llocs web més petits. El preu és de 3,95 dòlars mensuals per a subscripcions de 12 mesos, 24 mesos o 36 mesos. Inclou un domini gratuït, espai web il·limitat, amplada de banda il·limitada, un lloc web i correus electrònics il·limitats.
 • Professional – és un pla d’allotjament assequible creat per a llocs web més grans o múltiples que poden necessitar recursos addicionals. El preu és de 4,95 dòlars mensuals per a subscripcions de 12 mesos, 24 mesos o 36 mesos. Ofereix un domini gratuït, espai web il·limitat, amplada de banda il·limitada, 3 llocs web i correus electrònics il·limitats.
 • Negocis – és un pla d’allotjament agradable i optimitzat per a llocs web complexos que han de prioritzar el rendiment i el temps de funcionament. El preu és de 5,95 dòlars mensuals per a subscripcions de 12 mesos, 24 mesos o 36 mesos. Ofereix un domini gratuït, espai web il·limitat, amplada de banda il·limitada, llocs web il·limitats i correus electrònics il·limitats.

Tot i que el pla professional sembla ser Midphase’és el pla més popular, sembla que Negocis pla us permet fer més de 3 llocs web i només costa un dòlar al mes.

O … ho fa?

Com sol passar amb allotjament web, només podreu pagar durant tot el període per endavant. I, com més curt sigui el període, més gran haurà de pagar el preu mensual. A continuació, es detallen els preus de Personal canvi de pla amb cada període disponible.

hosting i plans de mitja fase

El preu més baix és de 3,95 dòlars mensuals per a subscripcions de 12 mesos, 24 mesos o 36 mesos mentre que el preu va per un import enorme de 7,95 dòlars per mes i 6,95 dòlars mensuals per a una subscripció de 3 mesos..

La taula següent compara i contrasta els preus de cadascun dels tres plans d’allotjament durant un període de subscripció determinat.

Període / Pla de pagament

Personal

Preu, (acumulatiu)

Professional

Preu, (acumulatiu)

Negocis

Preu, (acumulatiu)

1 mes

7,95 dòlars

9,95 dòlars

11,95 dòlars

3 mesos

6,95 $, (20,85 $)

No disponible

10,95, (32,95 $)

12 mesos

3,95 dòlars (47,40 dòlars)

4,95 dòlars (59,40 dòlars)

5,95 $ (71,40 $)

24 mesos

3,95 dòlars (94,80 dòlars)

4,95 $ (118,80 dòlars)

5,95 $ (142,80 dòlars)

36 mesos

3,95 $, (142,20 $)

4,95 $ (178,20 $)

5,95 $ (214,20 $)

Per tant, la teniu, la diferència de preu entre els 3 plans és realment bastant gran. I es deu principalment al fet que cal pagar per tot el període per endavant.

Plans de mitja fase amb més detall

Ara, anem a fer una ullada més profunda dels plans i veiem com són de diferents. A la taula següent, es comparen totes les principals característiques dels plans d’allotjament de Midphase:

Personal

Professional

Negocis

Disc

Il·limitat

Il·limitat

Il·limitat

Ample de banda

Il·limitat

Il·limitat

Il·limitat

S’admeten dominis

1

3

Il·limitat

SSL

Inclòs

Inclòs

Inclòs

Comptes de correu electrònic

Il·limitat

Il·limitat

Il·limitat

Comptes FTP

Il·limitat

Il·limitat

Il·limitat

Tauler d’allotjament

cPanel

cPanel

cPanel

Atenció al client

Entrada en línia, telèfon i fòrum comunitari

Entrada en línia, telèfon i fòrum comunitari

Entrada en línia, telèfon i fòrum comunitari

Còpies de seguretat automatitzades gratuïtes

Còpies de seguretat nocturnes

Còpies de seguretat nocturnes

Còpies de seguretat nocturnes

Midphase Performance

En la nostra avaluació de rendiment, hem provat els temps de resposta i el temps de resposta a tot el món i Midphase ha demostrat ser un amfitrió fiable amb servidors decents.

Quan es va fer un rendiment mundial, els servidors es van fer molt bé als Estats Units, però, mancaven lleugerament a Àsia. Per tant, la mirada global només és mitjana.

velocitat de revisió de mitja fase

Tot i que realment Midphase brilla, és el seu temps de funcionament. Els servidors van augmentar una mica més del 99,99%, la qual cosa és tan bona com qualsevol empresa del negoci. Globalment: la mitja fase no és un dimoni de velocitat, però segur que és fiable.

Beneficis de mitja fase

Ara, per completar aquesta revisió de Midphase, fem un cop d’ull a alguns dels punts forts d’aquest proveïdor d’allotjament. Aquí teniu les coses que més em van encantar:

Tauler de control fàcil de navegar

Midphase us ofereix un quadre de control intuïtiu que és fàcil de navegar. D’aquesta manera, podeu gestionar el vostre lloc ràpidament i fàcilment, per accedir a mòduls de correu electrònic, bases de dades i us permet activar complements que us poden dur a terme el vostre lloc web. En general, l’ús de Midphase és brisa.

Bon sistema de suport

Els 3 plans d’allotjament disposen de suport 24 hores al dia de Midphase’s equip professional. Podeu accedir-hi a través d’entrada en línia, correu electrònic o telèfon. I també hi ha una àmplia base de coneixement, que cobreix totes les preguntes més freqüents. Aquest servei està obert les 24 hores del dia i és molt bo com ara en qualsevol moment.

Temps de funcionament sòlid

La fiabilitat és una de les característiques que defineix un amfitrió. Com menys el vostre lloc web és baix, millor, això no és molt útil. I Midphase passa aquest repte amb colors voladors. La taxa de temps de Midphase supera còmodament el 99,99%, la qual cosa és un resultat excel·lent.

Midphase Cons

Malauradament, cap amfitrió perfecte. I el mateix passa amb Midphase. A continuació, es detallen algunes de les coses que hem descobert sobre l’amfitrió:

No hi ha cap creador de llocs web gratuït

Un creador de llocs web és una manera excel·lent de crear ràpidament un lloc web i és una característica útil per a qualsevol proveïdor d’allotjament. I, tot i que molts inclouen un constructor gratuït, Midphase simplement no ho fa. Això és un inconvenient.

Només la velocitat mitjana del servidor

Els temps de càrrega i la resposta ràpids als llocs web són molt importants, i lamentablement, aquí és on Midphase encara no és sorprenent. Per a un servei molt fiable, els temps de resposta adequats completaran el paquet. Malauradament, la realitat és diferent, els temps de resposta només són mitjans.

Midphase Review – Conclusió

Midphase és un proveïdor d’allotjament molt bo que ofereix una gran fiabilitat i atenció al client. Tot i això, no és perfecte, és a dir, a causa del temps de resposta del servidor i la falta d’un creador de llocs web inclòs.

Tanmateix, si es passen per alt aquests dos defectes, Midphase segueix sent un gran proveïdor de hosting amb molts paquets de hosting avançats per oferir els vostres llocs i empreses..

Pros

 • Recursos il·limitats
 • Gran fiabilitat
 • Bona atenció al client

Contres

 • Velocitat subpar
 • No hi ha cap creador de llocs web inclòs
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me