MyDomain Review

MyDomain és un proveïdor d’allotjament i de noms de domini completament caracteritzats. Però, a més d’això, també ofereix solucions de comerç electrònic, disseny web i seguretat.

Quant a l’allotjament amb MyDomain, trobareu allotjament compartit de Linux i Windows, hosting VPS i hosting de blocs de WordPress. Afirma oferir solucions d’allotjament fàcils d’utilitzar però potents, adequades fins i tot per a principiants. Per això, MyDomain va dissenyar una infraestructura d’allotjament que, tal com afirma el proveïdor, supera tots els estàndards de la indústria.

En aquesta revisió MyDomain, comprovarem si el proveïdor és tot el que afirma ser.

Deixar’s esbrinar!

Preu MyDomain

MyDomain té 3 plans d’allotjament compartits per Linux amb el preu a partir de 3,75 dòlars / mes per al pla bàsic. El pla Delux de dos nivells tindrà un cost de 6,95 dòlars el mes i podreu actualitzar el pla Ultra per 13,75 dòlars al mes..

MyDomain revisa els plans d’allotjament Linux

Amb cadascun dels plans, obté un domini gratuït, un espai d’emmagatzematge il·limitat, amplada de banda escalable i un creador de llocs web arrossegar i deixar anar. Tanmateix, altres característiques difereixen:

  • Amb el pla bàsic per 3,75 dòlars / mes, podreu allotjar 1 lloc web, iniciar sessió de 5 comptes FTP i crear 10 bases de dades MySQL. També obtindreu 100 comptes de correu electrònic.
  • El pla Deluxe per 6,75 dòlars el mes us proporciona llocs web il·limitats, 25 comptes FTP i bases de dades MySQL i 250 comptes de correu electrònic.
  • Amb el pla Ultra que té un cost de 13,75 dòlars per mes, obté llocs web il·limitats, correus electrònics, comptes FTP i bases de dades MySQL.

Tanmateix, només podreu obtenir els preus anunciats del pla Deluxe més popular per al primer termini dels plans d’1, 2 o 3 anys. Després d’això, el pla d’allotjament es renova al seu ritme regular. A la taula, podeu consultar quins són els preus reals de MyDomain per al seu allotjament de Linux compartit Deluxe:

De luxe
Preu del primer termini (12, 24 o 36 mesos)6,75 dòlars / mes
Renovació per 1 any12,95 dòlars / mes
Renovació per 2 anys11,95 dòlars / mes
Renovació durant 3 anys10,95 dòlars / mes

Tingueu en compte que haurà de pagar tot el preu per endavant per tots els plans.

Aleshores, què hi inclou realment els plans? A la taula següent, podeu comparar les funcions i veure quina és la més adequada per vosaltres:

BàsicDe luxeUltra
Espai de disc Il·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaEscalableEscalableEscalable
Els dominis són compatibles1Il·limitatIl·limitat
Comptes de correu electrònic100250Il·limitat
Atenció al clientXat en directe, correu electrònic, telèfon 24 horesXat en directe, correu electrònic, telèfon 24 horesXat en directe, correu electrònic, telèfon 24 hores
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtesPagatPagatPagat

Un cop al carretó de la compra, comproveu-ho tot amb atenció. MyDomain preselecciona alguns complements cars.

La protecció de la privadesa del domini tindrà un cost de $ 8,99 / mes. També es preselecciona la seguretat del lloc web per 1,66 $ / mes. I haureu de decidir si necessiteu còpies de seguretat automatitzades per 1,25 $ / mes.

Tot plegat, tots els plans ofereixen un valor decent pel preu. Només haureu d’anar amb compte amb els preus del pla Deluxe i evitar els complements que no necessiteu.

Avantatges de MyDomain

MyDomain ofereix diverses funcions excel·lents. Inclouen preus assequibles, rendiment decent i servidors energètics ecològics.

Mirem els detalls.

Pla bàsic assequible

Una de les millors coses que ofereix MyDomain és el seu pla bàsic. Per 3,75 dòlars al mes, obtindreu molt: un domini gratuït, un emmagatzematge il·limitat i cap límit de banda ampla (almenys fins a assolir les capacitats del servidor).

Però hi ha alguna cosa encara millor del pla bàsic.

Després de la renovació, es manté un preu assequible – pagareu el mateix que els anunciats. I això és rar en el sector de l’hostaleria.

Per tant, si no necessiteu allotjar molts llocs web, el pla bàsic és un una opció fantàstica per a un blog personal, una cartera o fins i tot un lloc web de petita empresa.

Temps de resposta decent

El temps de resposta de MyDomain es classifica B + per sobre de la mitjana. I té un gran temps de resposta a les regions dels Estats Units, Europa i Amèrica del Sud. Àsia i Austràlia estan una mica endarrerides, a excepció del Japó, amb una escala de 618 metres no tan impressionant.

Temps de resposta de MyDomain

En general, si la vostra audiència no es basa en el Japó, no hauria de sentir cap retard en els temps de càrrega dels llocs web.

Hostatge eòlic

MyDomain compra crèdits d’energia renovable per cobrir l’ús d’energia del servidor en un 150%.

Això fa que MyDomain sigui un dels pocs proveïdors d’allotjament que utilitzin efectivament energia sostenible per cobrir els danys que causen. També rebran insígnies d’allotjament eòlics eòlics, de manera que altres persones puguin saber que també contribueixen a la sostenibilitat.

Contres MyDomain

MyDomain té diverses funcions excel·lents, però no evita els atacs. En aquesta part de la revisió de MyDomain, analitzarem el que li falta l’amfitrió: garantia de temps, millor atenció al client i una estructura de preus més clara.

No hi ha garantia d’horari

MyDomain no té una garantia de funcionament, és a dir, no podreu predir el temps que podria restar el vostre lloc web. Altres hostes suggereixen un 99,9% de temps d’activitat a la seva SLA, és a dir, no baixaran més d’un minut al dia. La qual cosa deixa prou temps per actualitzar servidors.

Malauradament, això no ho sabreu amb MyDomain.

No obstant això, durant les nostres proves MyDomain va aconseguir una mitjana del 99,92% – que és genial. Però tot i així, volem algunes garanties.

Atenció al client lenta

Vam comprovar el servei d’atenció al client de MyDomain per jutjar millor la seva qualitat d’assistència. Ofereix correu electrònic, telèfon i fins i tot opcions de xat en viu les 24 hores. Així que vam intentar accedir al xat en viu i provar la velocitat i la qualitat del servei.

Però va ser realment decebedor. Tenim un missatge automatitzat just després d’obrir la finestra de xat en directe. I ningú no va respondre.

Després d’esperar gairebé una hora, l’agent d’assistència semblava super molest. A més, no ho va fer’No tinc prou coneixements per ajudar-nos: tot el que vam demanar, necessitava que el seu directiu ho aclarís.

Per tant, no estem segurs de si podreu obtenir prou ajuda en cas que tingueu problemes més grans. Bé, almenys la base de coneixement és decent.

Massa complements de pagament

S’inclouen la majoria de les funcions bàsiques amb MyDomain. Tanmateix, si voleu assegurar el vostre lloc web, té un preu.

I algunes de les funcions són fins i tot preseleccionades, així que podeu acabar pagant per allò que realment no necessiteu. Inclou complements de privadesa del domini, còpies de seguretat i complements de seguretat del lloc web.

A més, podeu comprar l’optimització de WordPress (molts hostes ho fan de forma gratuïta), un creador de llocs web car (10,99 dòlars / mes) i G Suite per 6,00 dòlars / mes.

Així doncs, quan mireu el preu final, us sorprendreu. Al capdavall, allotjament assequible no és gens assequible.

MyDomain Review: el veredicte

MyDomain és un amfitrió que val si busqueu una manera lliure de complicar-vos. Tanmateix, si necessiteu més funcionalitat i flexibilitat, els complements faran que el cost es redueixi.

Per tant, podem concloure aquesta revisió MyDomain, que l’amfitrió és una mitjana. En té prou amb els bloggers de temps lliure, però Els professionals poden quedar decebuts.

S’utilitza per escollir energia verda per alimentar els servidors, però vés amb compte amb els trucs de preus!

Pros

  • Temps de resposta decent
  • Crèdits d’energia renovable
  • Opció de xat en directe

Contres

  • Atenció al client pèssim
  • Sense cPanel
  • Intents de venda de productes
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me