NameHero Review

Si estàs buscant un servei d’allotjament de confiança que pugui manejar heroicament tots els problemes, NameHero hauria d’estar a la vostra llista de vigilància.

A la nostra revisió NameHero, analitzarem els productes primaris i el rendiment global.

Així doncs, comencem!

Què és NameHero?

Centrat als EUA, NameHero és un servei d’allotjament web basat en núvols, amb dos centres de dades a les costes de l’Oest i de l’Est. NameHero és comparativament un nom més nou al mercat: va començar el 2015. Des del començament del seu viatge, la marca ha guanyat bastant la popularitat.

NameHero - Pàgina inicial

I per què no?’no? No totes les empreses proveïdores d’allotjament ofereix Cloudflare, Lite Speed ​​i altres funcions tecnològiques lucratives per al punt de preu. També té un distribuïdor que ofereix allotjament amb capacitat d’oferir Hosting amb etiquetes blanques 100% amb totes les eines que necessiteu.

Nom Preu d’allotjament d’Hero

NameHero té 4 plans de preus, el més barat és de 3,95 dòlars / mes i us permet l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats de SSD. El pla més car aquí costa 12,99 dòlars / mes, té tot, des dels paquets inferiors i fins a 4 GB de memòria RAM. També teniu un nom de domini gratuït d’un any amb tots els plans.

NameHero - Pla de preus

El que cal tenir en compte aquí és que heu de comprar els seus serveis com a mínim un any si voleu ser elegible per a un nom de domini gratuït. El mateix es pot dir sobre els preus generals. Si voleu aquest punt de preu de 3,89 dòlars, haureu de comprar allotjament durant 3 anys.

NameHero - Plans anuals

El més estrany és que tant la “Arranjament” i “Més” Els plans només es poden comprar durant un any i més, és a dir, podeu oblidar l’opció de facturació mensual. Amb “Turbo” i “Negocis” Plans que teniu lliure per triar si voleu facturar mensualment o anualment.

NomHero: comanda

Per a cada pla NameHero hi ha un suggeriment per quants visitants s’adapti més al vostre pla. El “Negocis” el paquet és una bona elecció si el vostre lloc té fins a 100.000 visitants al mes.

Hem analitzat cada pla NameHero i què ofereix a continuació:

ArranjamentMésTurboNegocis
Espai de disc Il·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificatNo modificat
Els dominis són compatibles16Il·limitatIl·limitat
SSLGratuïtGratuïtGratuïtGratuït
Protecció anti-DDoS
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Atenció al clientEntrada, correu electrònic, telèfonEntrada, correu electrònic, telèfonEntrada, correu electrònic, telèfonEntrada, correu electrònic, telèfon
Constructor de llocs webInclòsInclòsInclòsInclòs

Obteniu moltes funcions de seguretat, fins i tot amb el pla més barat. Per tant, independentment del preu que el vostre lloc web estarà protegit en tot moment.

Tot plegat, NameHero ofereix unes excel·lents característiques a un preu relativament barat. Un nom de domini gratuït durant un any, emmagatzematge SSD gratuït i il·limitat i anti-DDoS valen la pena.

NameHero Features

NameHero ofereix alguns serveis comuns d’allotjament com VPS, revendedor i allotjament compartit Cadascun dels quatre plans inclou SSL gratuït, un nom de domini gratuït i espai d’emmagatzematge il·limitat. A part d’això, obteniu 3 categories addicionals – Kit d’eines del lloc web, protecció de seguretat i funcions del superheroi.

NameHero - Funcions addicionals

El conjunt d’eines del lloc web inclou un clic de WordPress i instal·len diverses aplicacions, actualització automàtica, subdominis il·limitats, bases de dades il·limitades i un creador de pàgines.. Aquestes funcions us ajuden a gestionar i controlar el servidor i el lloc web.

NameHero - Kit d'eines del lloc web

Security Shield us ofereix un tallafoc avançat, detecció de programari maliciós en temps real, defensa proactiva, i gerent de reputació. La majoria d’aquestes funcions són automàtiques, de manera que no haureu de gestionar les vostres defenses cada vegada.

NameHero - Escut de seguretat

Però el millor i el més útil “Característiques del superheroi” incloure:

 • Emmagatzematge SSD Raid 10: Proporciona una velocitat ultra ràpida amb servidors d’alta redundància per al vostre lloc web.
 • Flota de núvol: Amb l’ajuda de Cloudflare, els vostres servidors disposaran de protecció anti-DDoS, que s’executaran les 24 hores.
 • LiteSpeed: Ell’és un dels noms més populars en la indústria de programari de servidors web. Proporcionen una velocitat encara més gran que Apache.
 • Còpies de seguretat nocturnes: Es copiarà el contingut del vostre lloc web cada nit i es mantindrà segur per utilitzar-lo en cas d’emergència.

NameHero: funcions del superheroi

Totes les funcions principals i addicionals fan que el preu sigui més atractiu. Especialment quan considereu la inclusió Cloudflare i LiteSpeed ​​fins i tot amb el pla més barat.

Tots els plans de NameHero inclouen funcions. Des de seguretat i assistència fins a temps de càrrega i SSD més ràpids: obteniu tot el que necessiteu i encara més.

NameHero Performance

NameHero afirma proporcionar un 99,99% de temps de funcionament, igual que tots els altres. Durant les proves, el servidor no ha tingut cap problema i ens ha proporcionat un 100% de temps de vida. Encara és millor que el temps mitjà de resposta del nostre lloc web va ser de només 255ms.

NameHero: robot en horari

De fet, estàvem molt satisfets de la rapidesa i estabilitat del nostre lloc web. A continuació, hem utilitzat GTmetrix per analitzar la nostra optimització. El nostre lloc web es va carregar completament en 1,4 segons i vam obtenir ambdues puntuacions de rendiment.

NameHero - GTmetrix

El nostre lloc web era 5,71MB, per carregar-lo completament en 1,4 segons és bastant la realització per si sola. Però fins i tot llavors, tant el nostre servidor com el lloc web en si foren molt optimitzats per reduir aquesta velocitat addicional.

No tot és tan fantàstic, com vam provar els temps de càrrega a tot el món i vam obtenir resultats una mica més barrejats. Tot i que no és dolent, els temps de càrrega a Àsia van ser molt més lents fins arribar a 552ms. Com era d’esperar, les millors velocitats van ser als EUA i a Europa.

NameHero - Speed

En general, El rendiment de NameHero va obtenir una marca B +, cosa que el va convertir en una elecció perfecta per al mercat dels Estats Units. Afegiu una gran optimització i servidors estables i aconsegueu un paquet ràpid per a la il·luminació.

NameHero té un temps de resposta excel·lent i un temps de resposta increïble. Tot i que no sigui perfecte a tot el món, el vostre lloc web serà ràpid i optimitzat durant el millor temps de càrrega.

SupportHero NameHero

NameHero ofereix Assistència 24 hores al dia per xat en directe, telèfon i sistema de bitllets. No hauràs d’esperar a les edats per obtenir una resposta o per obtenir ajuda. Hem provat l’opció de xat en directe i, bé, l’equip d’assistència és ràpid i fiable.

NameHero - Suport

Una cosa que ens va destacar va ser el nombre de ressenyes dels usuaris. A la seva pàgina principal, NameHero té 1068 comentaris i la majoria són valoracions de 5 estrelles. Fa un pas més i afegeix encara més ressenyes d’usuaris – de llocs socials i experts en la indústria.

NameHero - Revisió d'usuaris

Fins i tot podeu revisar el seu suport i temps de funcionament per separat. El més impressionant és que podeu deixar un comentari aquí mateix a la pàgina principal. I es mostrarà immediatament, sense que us hagueu d’inscriure ni res.

NameHero - La meva ressenya

Gairebé totes les empreses d’allotjament inclouen un coneixement base per als clients. No obstant això, no tots poden proporcionar fins i tot un suport mínim. Definitivament, NameHero destaca per la multitud d’aquest.

NameHero - Base de coneixement

De fet, obtenim la informació més fiable de la base de coneixement. Ell’És molt extensa i plena d’informació útil.

NameHero té servei d’atenció al client les 24 hores del dia, una àmplia base de coneixement i revisions honestes d’usuaris. Tot això facilita la confiança amb el vostre lloc web o projecte.

NameHero Review Conclusió

Després de la nostra revisió de NameHero, podem veure-ho ofereix una gran velocitat de resposta i temps de funcionament. Encara que no sigui l’opció més barata, joSi tens un pressupost flexible, aleshores nosaltres’Recomano NameHero per a vostè.

NameHero és fantàstic si:

Necessiteu un allotjament estable i ràpid a tot el món. Disposa de revisions honestes i fiables dels usuaris i el suport del client de NameHero sempre estarà preparat per ajudar-vos.

Què en penses de NameHero? També podeu consultar les altres ressenyes!

Pros

 • 99,99% Horari
 • Servidors SSD
 • Amplada de banda il·limitada
 • Espai de disc il limitat
 • Flama de núvols

Contres

 • Al costat car
 • No hi ha cap facturació falsa pel pla més barat
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me