Choopa pregled

Choopa je hosting usluga koja upravlja podatkovnim centrima širom svijeta, ali potječe iz New Jerseyja, SAD. Njegova web stranica tvrdi da nudi "vodeće performanse hostinga u industriji" potpomognuta infrastrukturom svjetske klase.

Ali koliko je to točno? U ovom pregledu Choopa stavit ću njegovu uslugu pod mikroskop. Odredimo je li to sjajan odabir ili nešto što biste trebali izbjegavati.

Napravljeno za izvedbu, ne za izgled

Kad sam učitao web stranicu Choopa, mislio sam da sam naišao na vremenski stroj i probudio se 2004. Ne. Nije to zastarjela web-lokacija, ali sve izgleda malo početkom 2000-ih.

Početna stranica za recenziju Choopa

Ali hej, to nije stvar koju ovdje želimo pregledati. Važni su aspekti ove Choopa recenzije od estetike

Unatoč tome, ubrzo je postalo jasno da se Choopa pozicionira tako da se dopadne moćnim korisnicima i programerima, čineći svoj mentalni dizajn “funkcije preko forme” razumljivijim..

Glavni mu je proizvod posvećen hosting, ali nudi i VPS hosting u oblaku po satu, što je idealno za upotrebu web razvoja.

Ostali Choopa proizvodi uključuju Geo DNS za smanjenje vremena učitavanja u svijetu i dodatak Disaster Recovery koji širi više suvišnih kopija mjesta širom svijeta..

Choopa Review Global

Pouzdana korisnička podrška

Prije prijave, stupio sam u kontakt s Podrška za Choopa, koji su dostupni 24/7 putem live chat-a i preko telefona. Zadovoljstvo mi je što mogu izvijestiti da je osoba s kojom sam razgovarao bila tehnički kompetentna i da je Choopa usluga chata uživo odgovarala, povezujući me s manje od 12 minuta.

Čini se da su takva vremena tamo konstanta.

Choopa Pregled Live Chat

Postupak prijave bio je lagan i imao sam pristup svojoj web lokaciji u roku od nekoliko sati. Nisam doživio zastoj tijekom pregleda Choopa, potvrđivanje Choopa 100% produženog jamstva – barem na mom kraju.

Lijepo je vidjeti to jamstvo potpomognuto ugovorom o razini usluge, koji vam omogućuje potraživanje kredita ako dođe do prekida rada.

Choopa cijene

Choopa poslužitelji dolaze u vrlo različitim cijenama – počevši od 69,95 USD i ide sve do $ 499,95. Osam različitih planova hostinga razlikuje se ne samo u cijenama, već i u konfiguraciji CPU-a i RAM-a. Isto je propusni opseg koji je ograničen na 10TB za svaki plan.

Choopa Pregled cijena

Cijene su, naravno, mnogo veće od onih koje dijeli ili redovno VPS hosting. Ali najjeftiniji Choopa namjenski hosting paket je sasvim pristupačno.

Choopa nudi i VPS hosting u oblaku za 0,04 USD / sat, a dostupne su i prilagođene VPS i namjenske servere.

Cijene i planovi Choopa detaljnije

Donja tablica uspoređuje tri posvećena plana. Samo stol pokazuje opcije uključene u cijenu osnovnog plana, ali svaki pojedinačni element može se nadograditi.

Namjenski plan hostingaHaswell E3-1220v3Četverojezgreni SkylakeIntel Dual Octo-Core
Mjesečna cijena$ 69,95$ 129,95$ 499,95
Prostor na disku1TB120 GB120 GB
radna memorija16GB16GB32
CPUXeon E3-1220 v3 3,1 GHzi7-6700k 4GHzDual Xeon E5-2650 2GHz
Širina pojasa10TB odlazni + besplatni dolasci10TB odlazni + besplatni dolasci10TB odlazni + besplatni dolasci
IP adrese poslužitelja555
Email adreseNeograničenNeograničenNeograničen
SSL uključen?DaDaDa
HDD ili SSDHDDSSDSSD
Korisnička podrškaTelefon 24/7 i chat uživoTelefon 24/7 i chat uživoTelefon 24/7 i chat uživo
Povrat novca zagarantovanPeriod od 30 danaPeriod od 30 danaPeriod od 30 dana

Glavna razlika između paketa je snaga hardvera poslužitelja. Najjeftiniji plan zapravo uključuje više prostora za pohranu od ostala dva jer on prema zadanom dolazi sa sustavom tvrdog diska.

Za poslovne korisnike i programere, brzina SSD sustava vjerojatno će ostale pakete učiniti privlačnijim. Međutim, an SSD se može dodati u osnovni paket za dodatnih 20 USD mjesečno.

Choopa izvedba

Testirao sam svoju Choopa stranicu pomoću Bitcatcha. Evo rezultata.

Performanse pregleda Choopa

Iako performanse nisu previše impresivne na globalnoj razini, to bi se moglo poboljšati odabirom Choopa Geo DNS paketa.

Završne misli: Choopa ili ne Choopa

Predlažem da pogledate mimo zastarjelog sučelja. Pod haubom pruža Choopa hosting dobro zaokruženo iskustvo s iznadprosječnim performansama i nizom mogućnosti koje vam omogućuju da konfigurirate svoj idealan plan.

Ipak, neupitno je prilagođen programerima, pa bi vlasnici web stranica ili vlasnici malih tvrtki trebali potražiti drugdje.

Što ste pomislili o mojoj recenziji Choopa? Ako imate svoje Choopa recenzije za dijeljenje, dodajte ih u nastavku!

prozodija

  • Konfiguriranje planova je jednostavno
  • Bazni plan nudi pristupačno posvećeno hosting
  • Pouzdan uz 100% produženo jamstvo uz SLA podršku
  • Korisna korisnička podrška 24 sata dnevno

kontra

  • Nema zajedničkih planova
  • Nije pogodno za svakodnevno hosting
  • Stranica se osjeća zastarjelom
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me