Direktni pregled

Directnic je hosting tvrtka sa sjedištem u Louisiani, a nudi jednostavna rješenja za hosting, koja bi trebala olakšati pristup internetu.

U ovom ćemo Directnic pregledu pogledati koliko je zapravo dobar ovaj pružatelj usluga – i vidjeti da li je to dobra opcija za hosting vašeg web mjesta u.

Što je Directnic hosting?

Directnic je samoproglašeno okupljanje gehera, povjesničara, sportaša, svjetskih putnika i tako dalje. Najvažnije – oni su web hosting tvrtka koja nudi nekoliko usluga, pogodne za osobne korisnike i male tvrtke.

Evo što su te usluge i proizvodi:

 • domene
 • Web hosting
 • Hosting e-pošte
 • Graditelj web stranica
 • SSL certifikati
 • WHOIS privatnost

Nudeći samo jednu vrstu hostinga – zajedničko – Directnic u potpunosti ignorira sve veće klijentske klijente. Umjesto toga, sav fokus je na osobnim korisnicima. Dakle, u ovom ćemo direktničkom pregledu testirati njegove usluge zajedničkog hostinga kako bismo vidjeli kako se slažu u odnosu na konkurenciju.

Izravna cijena

Directnic ima 3 hosting plana – Lite koji košta 2,48 $ / mjesečno, Pro to košta 4,48 $ / mjesečno, i Deluxe koji će vas vratiti 7,98 $ / mjesečno.

Direktni pregled planova cijena

Evo što će vam se ti planovi dogoditi:

Lite plan – 2,48 USD mjesečno, 5 GB prostora na disku, 100 GB prijenosa podataka, 50 POP3 e-poruka, 10 MYSQL baza podataka, 3 FTP računa, do 3 hostirane domene & do 50 poddomena.

Pro plan – 4,48 USD mjesečno, 100 GB prostora na disku, 1000GB prijenosa podataka, 100 POP3 e-mailova, 50 MYSQL baza podataka, 5 FTP računa, do 15 host domena, do 150 poddomena.

Deluxe plan – 7,98 USD mjesečno, prostor na disku od 200 GB, prijenos podataka 2000 GB, 250 POP3 e-mailova, 10 FTP računa, do 30 host domena, do 250 poddomena.

Ako vam treba puno sredstava, Deluxe plan je očigledno put – ali 7,98 dolara je više nego što mnogi žele platiti.

Pogotovo s obzirom da će ove cijene biti važeće samo ako se obvezujete na dugoročni ugovor i plaćate unaprijed najmanje 12 mjeseci.

Stvarno mjesečne cijene jer su planovi sljedeći – 4,95 USD mjesečno za Lite, 8,95 USD za Pro i 15,95 USD za Deluxe.

Planovi detaljnije

Budući da znamo cijene, u ovom ćemo dijelu Directnic-ove recenzije detaljnije pogledati planove. Da vidimo što točno dobivate za svoj novac.

Liteprofesionalacluksuzan
Prostor na disku5GB100GB200GB
Širina pojasa100GB1000GB2000GB
Web lokacije koje su ugoštene31530
Računi e-pošte50100250
Povrat novca zagarantovan30 dana30 dana30 dana
Korisnička podrškaLive Chat, PhoneLive Chat, PhoneLive Chat, Phone
Automatizirane sigurnosne kopijeDnevnoDnevnoDnevno

Kao što vidite, svaki od planova ima svoja ograničenja – nema ih "neograničen" resursi bilo gdje. Ali stvarno, to je pozitivna stvar. Niti jedan pružatelj usluga hostinga ne nudi vam neograničeno ništa, Directnic jednostavno nudi transparentne limite.

Izravni profesionalci

Directnic ima nekoliko dobrih stvari koje se dešavaju same od sebe. U ovom dijelu recenzije Directnic opisat ću neke stvari koje su mi se svidjele u vezi s domaćinom.

Sjajan graditelj web stranica

Uz svaki od planova, dobit ćete besplatan pristup Weeblyu – jednom od naših visoko ocijenjenih graditelja web stranica. Ako niste iskusni u razvoju web mjesta, ovo rješenje za povlačenje i ispuštanje možda je sjajno mjesto za početak. je sjajan graditelj web stranica, tako da ako želite napraviti svoju web stranicu ispočetka, to je dobar način za početak.

Izvrsna korisnička podrška

Korisnička podrška Directnic prilično je dobra. Live chat, e-pošta i ulaznice dostupni su 24 sata dnevno, a telefonska podrška dostupna je od 8:00 do 18:00 CST. I na svim tim platformama dobio sam istu visoku kvalitetu korisničke podrške. Predstavnici su bili korisni i dobro upućeni, kakvi bi trebali biti.

Pouzdani poslužitelji

Directnic nudi 99,9% jamstva za produženo vrijeme – a to zapravo i nije dobro. Srećom, u stvarnosti, Directnic djeluje znatno bolje od toga, produženjem rada znatno bližim marki od 99,99%.

Dostojna izvedba

Iako nije najbrži na tržištu, Directnic zajednički hosting plan pokazao je sjajne rezultate. Koristili smo Bitcatcha za testiranje vremena reakcije poslužitelja u cijelom svijetu, a rezultati su bili i više nego dobri.

Naša web stranica imala je ukupni rezultat od A u izvedbi, a brzina u SAD-u i Kanadi bila je ispod 100ms. Čak su i zemlje Azije i Europe reagirale prilično brzo.

Zatim smo koristili GTmetrix za testiranje stvarnih vremena učitavanja naše web stranice sa zadanom temom WordPressa. Dio optimizacije nije bio savršen, postigavši ​​C (78%) u PageSpeed ​​i D (66%) u Yslow ocjeni. Dakle, ovdje se može poboljšati.

Ali naša se web stranica u potpunosti učitala u samo 1,2 sekunde. Veličina stranice i omjer vremena učitavanja pokazuju nam da čak i na većoj web stranici možete očekivati ​​sjajna vremena učitavanja.

Direktni kontru

No, kao i svaki hosting pružatelj usluga, Directnic također ima nekih nedostataka. To su stvari koje mi se nisu sviđale u vezi s Directnicem:

Cijena je malo previsoka

Puno je jeftinih web hosting pružatelja usluga koji kombiniraju niske cijene i visoku kvalitetu usluga. Sada je dogovor – Directnic naplaćuje dosta, ali ne nudi toliko. Ova tri plana koštaju 4,95, 8,95, odnosno 15,95 dolara pri mjesečnom plaćanju. A za taj novac možete dobiti bolju uslugu.

Direktni pregled – Završne misli

Sve u svemu, Directnic je jednostavan, neposredan pružatelj usluga hostinga, ali nedostaje mu ubojica da bude zaista najbolji u poslu. Pouzdani poslužitelji i dodatak web mjesta za izradu web stranica Weebly su sjajne stvari – ali za postizanje boljih rezultata potrebno je prilagoditi performanse i cijene poslužitelja..

Dakle, to je kraj moje recenzije Directnic – nadam se da je pomogla osvijetliti ovaj hosting usluga.

prozodija

 • Weebly uključen graditelj web stranica
 • Pouzdani poslužitelji
 • Dobra korisnička podrška
 • Dostojna izvedba

kontra

 • Prilično skupo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me