Fragnet pregled

Fragnet je švedska tvrtka za hosting i igre. Tvrdi se da je “vodeći davatelj usluga internetskih igara” i upravlja mrežom poslužitelja raspoređenih u 30 različitih zemalja.

Ali kako dobro njeni proizvodi stvarno djeluju? Saznajte u ovoj Fragnet recenziji.

Što je Fragnet?

Fragnet pruža hosting poslužitelja za 34 različite igre. To je nešto manje od konkurentskih usluga poput Blue Fang Solutions, ali katalog i dalje sadrži puno popularnih naslova poput Battlefield 4, Left 4 Dead 2 ili Minecraft.

Popis igara Fragnet Pregled Kliknite sliku za povećanje.

Osim igre i glasovnog poslužitelja poslužitelja, Fragnet nudi i standardni web hosting i neupravljani namjenski poslužitelji.

Ukratko, ovo je jedinstveni domaćin za igre koji može poduprijeti potrebe svakodnevnih vlasnika web stranica kao i igrača.

Fragnet Review Web Hosting Mogućnosti

Fragnet Prvi dojmovi

U svojoj opsežnoj seriji recenzija domaćina igara vidio sam dosta zastarjelih web stranica. Srećom, Fragnet nije jedan od njih. Fragnet igraći inventar je jednostavan za kretanje a čini se da stranica dobiva stalna ažuriranja, što znači da će vjerojatno biti servis koji se stalno održava.

Proces kupovine također je bio vrlo gladak. Da bih naručio poslužitelj igara, sve što sam morao je odabrati broj utora za igrače i mjesto na kojem je poslužitelj. Fragnet-a izbor 30 različitih zemalja čini ovu idealnom platformom za međunarodne igrače.

Fragnet pregled naloga za konfiguriranje igre

Fragnet Minecraft: Odlične značajke za specifične igre

Fragnet svojim odredbama za određene naslove prelazi i dalje. U slučaju Fragnet Minecrafta, podrška za višestruki izvori modova i dodataka standardno dolaze.

Fragnet Pregled Minecraft Addons

Korisna ploča s igrama

Svaki poslužitelj igara uključuje pristup Fragnet igraćoj ploči. Svidjela mi se ova značajka jer mi je omogućila pregled korištenja resursa i instaliranje igara dodataka.

Fragnet Pregled nadzorne ploče igara

Fragnet poslužitelji: Dobro zaokružen web hosting

U početku sam očekivao da će Fragnetov redovni hosting usluga biti popravljen nakon završetka.

Međutim, broj uključenih značajki jasno je pokazao da Fragnet standardni hosting zaista uzima ozbiljno. Prema zadanim postavkama, Fragnet poslužitelji dolaze s SSL certifikatima, podrškom za popularne CMS programe kao što je WordPress i cPanel softver za upravljanje.

Fragnet pregled cPanel

Fragnet cijene

Cijene za hosting, cijene se razlikuju ovisno o naslovu koji vas zanima. Cijene Fragnet Minecraft počinju od 10,60 USD mjesečno za 1GB RAM-a i 20 mjesta za igrače. Novije igre poput ARK počinju od 35,91 USD mjesečno. Plaćanjem godišnje možete ostvariti popust od 20%.

Za standardni web hosting dostupan je šest različitih planova, u rasponu između 4,95 USD / mjesec i 36,3 USD mjesečno.

Fragnet Pregled cijena

Planovi detaljnije

Pogledajmo pobliže Fragnetove planove za web hosting. Imajte na umu da nisam prikazao pakete “Extreme 1” ili “Extreme 2”:

StandardprofesionalacUltimativnoEkstremni 3
Prostor na disku1 GB3GB5GB30GB
Širina pojasa5GB10GB20GB100GB
Broj domenaNeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
Email adreseNeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
SSL uključen?DaDaDaDa
HDD ili SSDHDDHDDHDDHDD
Graditelj web stranicaDaDaDaDa
Sigurnosne kopijeDnevnoDnevnoDnevnoDnevno
Korisnička podrška24/724/724/724/7
Period povrata novca5 dana5 dana5 dana5 dana

Nažalost, Fragnetovi redovni hosting paketi nude lošu vrijednost za novac. 4,95 USD mjesečno izuzetno je skupo za samo 1 GB prostora za pohranu. Također je razočaravajuće što svi planovi dolaze umjesto tvrdog diska ili SSD-a i izuzetno kratkog petodnevnog povrata novca.

Fragnet izvedba

Testirao sam brzinu učitavanja Fragnet poslužitelja pomoću Bitcatcha. Rezultati su bili prihvatljivi; posjetitelji ne bi trebali imati problema s učitavanjem vaših stranica. Međutim, ni na koji način nije demon s brzinom. Ako vas zanima brzina, možete birati između mnogih pružatelja usluga web hostinga.

Učinak pregleda Fragneta

Završne misli

Fragnetovi igraći poslužitelji igraju dobro i vrijedi ih uzeti u obzir zahvaljujući podršci za moduse drugih proizvođača. Ako se na popisu nalaze igre koje igrate, vrijedno je snimiti.

Međutim, ne mogu preporučiti Fragnet-ove redovne web hosting pakete. Ako tražite standardni web hosting, preporučujem vam da razmislite o alternativnim domaćinima.

Što mislite o Fragnetu? Podijelite svoje vlastite Fragnet recenzije u nastavku!

prozodija

  • Nudi i igre i redovite poslužitelje
  • Korisna kontrolna ploča za igru
  • Poslužitelji uključuju SSL certifikate
  • Podržava promjene treće strane

kontra

  • Ograničena biblioteka igara
  • Nema SSD-a
  • Skupi planovi za zajednički hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me