HostMetro pregled

HostMetro je zajednički pružatelj usluge samo za hosting, koji nudi usluge poduzetnicima i malim tvrtkama koje žele pristupiti internetu.

Tvrdi se da je glavni pružatelj usluga hostinga s kvalitetnim alatima, dobro poznatim timom podrške, jeftinim planovima hostinga i temeljitim razumijevanjem odgovornosti. Budući da pružatelj usluga hostinga nije nova u industriji, očekujem da bi njegova zahtjeva trebala biti valjana i pouzdana.

U ovom je HostMetro pregledu spreman za sve provjere HostMetro’s tvrdnjama. Želim utvrditi jesu li to prazne tvrdnje ili su točne refleksije pružatelja usluga hostinga’s profil. Također ću otkriti vrstu usluga koje pruža HostMetro, njihovu dostupnost kao i njihovu stabilnost..

Što je HostMetro?

Uz preko 40 godina kolektivnog iskustva u industriji od strane osnivača, HostMetro je kreiran, naizgled, kako bi pružio savršen sve-u-jednom paket. Bez povećanja cijena i neograničenih resursa u planovima, on bi trebao pružiti gladak i moćan doživljaj hostinga.

cijena pregleda domaćina

HostMetro pruža umjerene usluge klijentima. Dva glavna paketa su:

  • Imena domena
  • Dijeljeni web hosting

Ne postoje napredne hosting usluge kao što su cloud hosting, VPS i namjenski hosting. Ovim očekujem da će naziv domene i web hosting usluge koje pruža HostMetro vrhunski i vrlo pouzdani.

No, ovaj pregled HostMetro odnosi se na zajedničke usluge web hostinga koje pruža HostMetro. Moj cilj je saznati o planovima hostinga, njihovoj pouzdanosti i povoljnoj cijeni. Također me zanima je li HostMetro poslužitelj spor ili brz. Čitajte dalje dok se pomičem u središtu recenzije.

Cijene HostMetro-a

HostMetro nudi samo dva plana koja možete izabrati – tu je MegaMax plan koji košta 2,95 dolara mjesečno, a Super Max plan koji košta više – 6,95 dolara mjesečno.

planovi za pregled metroa domaćina

Mega Max plan: cijena ovog paketa počinje od 2,95 USD mjesečno, a uključuje maksimalnu propusnost, maksimalni hosting prostor, neograničen račun e-pošte i besplatnu registraciju domene.

Super Max plan: Cijena ovog paketa počinje od 6,95 USD / mjesečno i uključuje maksimalnu propusnost, maksimalni hosting prostor, neograničen račun e-pošte, besplatnu registraciju domene i besplatnu SSL potvrdu.

Uz značajnu razliku u cijenama dvaju hosting planova, čini se kako Super Max plan nudi neke premijske pogodnosti koje nisu dostupne u Mega Max planu.

No, prije nego što se riješite bilo kojeg od dva hosting plana ili se predomislite o HostMetro, dopustite’prođite cjenovni prikaz kako biste potvrdili da li su pristupačne kao što je predstavljeno.

cijene za hostmetro pregled

HostMetro je baš poput nekih drugih hosting pružatelja usluga koji namamljuju klijente s navodno niskom početnom cijenom. Niska cijena 2,95 dolara mjesečno za Mega Max plan vrijedi samo za pretplatu od 36 mjeseci.

Možete li vjerovati da će vam se naplaćivati ​​4,95 USD mjesečno za isti Mega Max plan ako se pretplatite na samo 12 mjeseci?

Donja tablica uspoređuje i uspoređuje točne cijene za dva hosting plana tijekom određenog razdoblja pretplate.

Period plaćanja / plan

Mega Max plan

Super Max plan

12 mjeseci

$ 59,4

$ 107,4

24 mjeseca

$ 94,8

$ 190,8

36 mjeseci

$ 106,2

$ 250.2

Hosting plan dolazi s BESPLATNIM prijenosom stranica za sve planove. Možda sada razmišljate o odabiru nekog od planova; Super Max Plan se preporučuje jer njegova visoka cijena zasigurno dolazi s vrhunskim značajkama za vrhunsku podršku za web lokacije s teškim trgovinama.

Planovi u više detalja

U svrhu pregleda HostMetro, ući ćemo u pojedinosti svakog plana.

pustiti’s kontrastom i usporedite značajke dvaju hosting planova u donjoj tablici. I tako bismo dobili više svjetla u HostMetro’s zajedničkim web hosting paketima i vrstama klijenata koji ih mogu uspješno koristiti.

Starter hosting

Profesionalni plus

Disk

Neograničen

Neograničen

Širina pojasa

Neograničen

Neograničen

Koliko domena je dopušteno?

Neograničen

Neograničen

HDD ili SDD koji se koriste u poslužiteljima?

SSD

SSD

SSL

Ne, košta 2,50 dolara mjesečno

Uključeno BESPLATNO

Anti-DDoS zaštita

uključen

uključen

Zaštita od zlonamjernog softvera

Ne

uključen

Računi e-pošte

Neograničen

Neograničen

FTP računi

Neograničen

Neograničen

Predlošci web stranica

Da

Da

Potpomognut prijenos web mjesta

uključen

uključen

cPanel

uključen

uključen

Auto-instalater

Da

Da

Korisnička podrška

Live chat, telefon, baza znanja & E-mail

Live chat, telefon, baza znanja & E-mail

Besplatne automatizirane sigurnosne kopije

Da, ali samo za podatke od 1 GB

Da, ali samo za podatke od 1 GB

Izvođenje

Korak dalje u našem pregledu HostMetro, želio sam saznati brzinu brzine poslužitelja HostMetro. Upotrebom odgovarajućeg alata test je otkrio da je brzina poslužitelja tek neznatno iznad prosjeka. Brzina kretanja kreće se između 300-500 ms.

brzina hostmetro pregleda

To znači da HostMetro treba mnogo učiniti na poboljšanju poslužitelja za optimalnu podršku klijenata’ stranice. Možete razmotriti druge hosting pružatelje poput SiteGround, Inmotion ili A2 Hosting za brzu brzinu poslužitelja.

Profesori HostMetro

U ovom trenutku recenzije HostMetro, pogledajmo stvari koje su mi se svidjele. Ovaj pružatelj usluga hostinga čini nekoliko stvari vrlo ispravno: evo što su oni.

Dobar sustav podrške

HostMetro ima dobar sustav podrške. Do njega se može doći 24/7 – a uključuje e-poštu, chat uživo i telefon. Vremena reakcija su također brza. Za većinu korisnika ovo je sve što će trebati.

Dosljedna shema cijena

Dobavljač hostinga ima lijepu i fer shemu cijena. To znači da će cijena koju platite za prvo platiti i ubuduće. To je promjena u odnosu na neke druge domaćine koji nude promo cijene, koji se nakon toga povećavaju nakon godinu ili dvije.

HostMetro Cons

Ovo ne bi bio pravi HostMetro pregled da nismo pogledali neke stvari koje mi se nisu previše svidjele. Evo pitanja HostMetro hostinga:

Pod-standardno produženje rada

To je značajan nedostatak za klijente koji žele odabrati HostMetro. Pružatelj usluge hostinga obećava 99% produžetka – i to je jako loše! Realni brojevi su znatno bolji, ali još uvijek nisu dovoljni, kao što bi web stranica mogla biti dolje oko sat vremena mjesečno. Dok neki drugi pružatelji usluga hostinga pružaju 99,99% ili više produženog vremena – i zapravo nude dolje na sat vremena godišnje.

Relativno mala brzina poslužitelja

HostMetro poslužitelji su prilično spori u usporedbi s drugim pružateljima usluga hostinga. Nisu grozni na bilo koji način – ali postoji dosta brzih web hosting tvrtki koje HostMetro mogu puhati iz vode.

Mali izbor planova

Dijeljeni web hosting je prilično dobar – ali ako vaše poslovanje postane uspješnije, oni mogu postati prilično ograničavajući. Mnogi pružatelji usluga hostinga nude usluge cloud, VPS ili namjenski hosting za smještaj tih tvrtki. HostMetro ne – ako postanete uspješni, morat ćete skočiti brod.

HostMetro pregled – presuda

HostMetro ima dobre cijene i pristojnu korisničku podršku – ali to nije dovoljno da nadoknadi loše performanse poslužitelja i mali izbor planova.

Sve u svemu, HostMetro je pristojan domaćin ako tek počinjete. Ali ne nudi mnogo toga zbog čega ćete ostati dugo.

Zbog toga možete provjeriti neke druge pružatelje usluga hostinga na tržištu hoćete li pronaći nekog koji nudi bolje usluge od HostMetro-a za hostovanje web stranica i poduzeća.

prozodija

  • Dijeljeni hosting s niskim cijenama
  • Sjajan sustav podrške

kontra

  • Sub-Standard Uptime
  • Samo zajedničko hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me