ICDSoft pregled

ICDSoft pruža usluge hostinga za više od 100.000 web stranica u 140 zemalja. Ovaj se pružatelj odlikuje izvrsnim hardverom i predanim timom koji stalno poboljšava svoje usluge.

Imati više lokacija poslužitelja širom svijeta ICDSoft je jak konkurentski performans.

Ali ovaj ICDSoft pregled je na analizirati cijene i značajke kao i performanse.

Dakle, pogledajmo bliže!

Što je ICDSoft?

ICDSoft je hosting tvrtka koja je započela svoj put kao softverska tvrtka. No nakon što je stekao popularnost, usluge je proširio i na rješenja za hosting u 2001. godini. Sada, ovaj pružatelj usluga uspijeva na tržištu s puno hosting rješenja za sve vrste korisnika.

Izvorni cilj tvrtke ICDSoft bio je ponuditi svoje usluge bilo kojoj vrsti potrošača. Nudi zajednički, VPS, Node.js, upravljani WordPress i hosting prodavača, kao i SSL i nazive domena. Mala poduzeća za poduzeća – ICDSoft ih može podržati svi.

U ovom pregledu ICDSoft, mi’Usredotočit ću se na zajednički hosting uglavnom kao ona’s glavnim izborom za većinu korisnika.

ICDSoft cijene

ICDSoft u početku ima 4 plana gdje je najjeftinija opcija ekonomski plan $ 3 / mj a cijena može biti i visoka $ 50 / mj za plan Business Plus. U ekonomskom planu imate 1 GB SSD-a, 500 GB mjesečnog prijenosa, 5 parkiranih domena i besplatni SSL certifikat.

Stvar je, cijene i neke značajke se mijenjaju ovisno o lokaciji poslužitelja – SAD, Europa ili Hong Kong. Dakle, kada bi se brojali svi planovi sa svih mogućih lokacija, postojalo bi 11 planova. Da vidimo što su.

 • Gospodarstvo (SAD):

  To će vas koštati $ 3 / mj. Međutim, značajke su prilično primitivne i uglavnom ograničene. Dobit ćete samo 1 GB prostora na disku, 500 GB propusne širine i 1Gb spremnika.

 • Posao (SAD):

  Plan započinje s $ 5 / mj. Nudit će vam 100 GB prostora na disku, 5000 GB propusnosti i 10 GB poštanskog sandučića.

 • WebApps (SAD):

  Plan započinje s 10 $ / mj. Nudit će vam 30 GB prostora na disku, 1000 GB propusnosti i 10 GB poštanskog sandučića.

 • Business Plus (SAD):

  Ovaj plan košta 25 $ / mj i dodaje Geotrust RapidSSL certifikat kao i veću propusnost od 10 000 GB. Uz to postoji poštanski pretinac od 30 GB.

Želite li da se vaš poslužitelj nalazi u Europi ili blizu njega? Imat ćete ista 4 plana za odabir, ali ekonomski plan je jedini s malim razlikama.

 • Gospodarstvo (Europa):

  Ovaj paket započinje od $: 4 / mj. Koštalo je više odAko uključite još značajki, dobit ćete 10 GB prostora na disku i 500 GB propusnosti.

Poslužitelji u Hong Kongu su dvostruko skuplji kao europski, a nema ekonomskog plana za odabir. Također dobivate strože ograničenja prijenosa podataka nego na ostalim kontinentima.

 • Posao (Hong Kong):

  Ovaj plan započinje u 10 $ / mj i daje vam 100 GB prostora na disku i 1000 GB propusnosti.

 • WebApps (Hong Kong):

  Plan započinje s 20 $ / mj. Ima vam 30 GB prostora na disku i samo 100 GB propusnosti.

 • Business Plus (Hong Kong):

  Plan započinje u 50 $ / mj, dobivate propusnu širinu od 2000 GB / mo i 100 GB prostora za pohranu.

Različite cijene za različite poslužitelje prilično su zbunjujuće ali troškovi prometa razlikuju se između regija. A te se cijene mogu prilično brzo povećati.

Sigurno, ostvariti ćete i popust kad odaberete dulje razdoblje pretplate. Međutim, uvjeti pretplate na ICDSoft počinju od jedne godine i kreću se do 10 godina!

cijene obnove za ICDSoft su zapravo 20% jeftinije od standardnih cijena. To znači da možete uštedjeti novac ako se držite njih. Očito je da ICDSoft vrednuje dugoročne klijente.

Ono što je zajedničko svim planovima je da je Uključen je SSL certifikat, kao i graditelj web mjesta. Također, dobivate anti-malware i anti-DDoS zaštita, i vlastitu korisničku upravljačku ploču za administraciju.

Štoviše, ICDSoft nudi automatizirane sigurnosne kopije svakih 7 dana, tako da ih nećete trebati raditi ručno!

Sve u svemu, planovi su prilično uključivi i nude veliku fleksibilnost.

Značajke ICDSoft

Jedna od ključnih značajki koje vam nudi ICDSoft je 100-dnevno jamstvo povrata novca. Možete sigurno testirati njegove hosting usluge s ovom značajkom. Pruža vam dovoljno vremena za stvarno postavljanje i pokretanje vaše web stranice neko vrijeme prije nego što donesete odluku.

Ali to nije sve, ovo jamstvo povrata novca ne pokriva samo troškove hostinga. Vratit ćete sve što ste potrošili s ICDSoftom, uključujući troškove obnove.

To pokazuje predanost zadovoljstvu kupaca i veliko povjerenje u njegove usluge.

ICDSoft smatra da je obrazovanje ključ boljeg i sretnijeg svijeta. Zato nudi potpuno besplatno hostiranje za obrazovne institucije i subjekte.

Ovaj besplatni plan uključuje 100 GB SSD prostora za pohranu podataka, 5000 GB mjesečnog prijenosa, 100 baza podataka Mysql i do 150 poddomena. Međutim, ona ne uključuje besplatnu domenu, pa ćete se sami morati pobrinuti za to.

Ali možeš parkirajte 50 domena na svoj obrazovni račun za hosting, tako da vam vjerojatno neće ponestati.

ICDSoft jezgra je uspjeh i zadovoljstvo korisnika, pruža vam povrat novca u roku od 100 dana i veliku podršku.

Podrška za ICDSoft

ICDSoft ima 24/7 tehničku podršku dostupnu putem chata, sustava ulaznica ili e-pošte. No ne nudi telefonsku podršku, jer davatelj tvrdi da je lakše riješiti tehnička pitanja putem sustava ulaznica.

Što je još impresivnije, je li to ICDSoft obećava 15-minutno jamstvo odgovora na sve ulaznice za podršku i 1 sat vremena odgovora za e-poštu. To je nevjerojatna posvećenost zadovoljstvu kupaca.

Testirali smo njegove tvrdnje i napisali nekoliko e-poruka i postavili neka pitanja putem live chat-a. I dobro, na svaki je e-mail odgovoreno otprilike 20-25 minuta. Agent razgovora uživo kontaktirao nas je nakon 2 minute i bio je od velike pomoći.

Ako želite raditi stvari sami ili učiti o nečemu novom, imate nešto na raspolaganju velika baza znanja i dokumentacije. Ovdje možete pronaći korisne članke grupirane u kategorije kao što su općenita, zaštita od neželjene pošte, e-mailovi i sigurnost.

Također dobivate često postavljana pitanja. Sve u svemu, treba proći puno informacija, pa ćete najvjerojatnije pronaći odgovor na svoje nevolje.

Iako mu nedostaje telefonska podrška, ICDSoft to nadoknađuje brzim vremenom odziva i super korisnim agentima.

Performanse ICDSoft

Pregled ICDSoft mora uključivati ​​test performansi. Svojim kupcima nudi 99,9% produženog jamstva. Dakle, gledali smo na produktivnost naše web stranice tijekom cijelog listopada i naša web stranica nije imala nikakvog zastoja. Dajem tih lijepih 100% produženja na kraju našeg testa.

Prosječno vrijeme odziva koje smo dobili je 299 ms, maksimalno vrijeme odziva kroz mjesec bilo je 512ms.

Dobio je ukupnu marku A + s Bitcatcha. ICDhositng je pokazao sjajne rezultate u SAD-u i Kanadi, gdje je vrijeme odziva bilo čak 8 ms.

Međutim, možete primijetiti blagi pad u Singapuru, Bangaloreu i Sydneyu. Uz činjenicu da možete odabrati najprikladnije mjesto poslužitelja, ICDSoft također poboljšava performanse poslužitelja korištenjem SSD hardvera.

GTmetrix je dao našu stranicu Oštetne ocjene u rezultatima PageSpeed ​​(91%) i YSlow (92%). Naši su serveri većinom dijelova optimizirani po najnovijim standardima.

Naša web stranica u potpunosti se učitala u 2,9 sekundi. Iako ova brzina nije savršena, još uvijek je daleko iznad prosječne brzine učitavanja za web lokaciju ove veličine.

ICDSoft je pokazao odlične rezultate u brzini učitavanja web mjesta i stabilnosti poslužitelja.

Profesori ICDSoft

 • Čvrsto produženje rada: ICDSoft može vam pružiti 99.997% produženog vremena, a možete ga pratiti s web stranice davatelja usluga.
 • Izvrsno vrijeme odgovora: u prosjeku oko 299 ms, brzina poslužitelja neće razočarati posjetitelje vaše web stranice.
 • Nekoliko lokacija poslužitelja: dobit ćete tri različite lokacije poslužitelja za odabir. To’s plus bodom ako želite ciljati korisnike na određeno područje.
 • 100-dnevna garancija povrata novca: za razliku od ostalih na tržištu, ICDSoft će vam ponuditi solidnu 100-dnevnu garanciju povrata novca. Tako ćete to moći provjeriti 100 dana prije nego što se potpuno obavežete.

ICDSoft Cons

 • Skupi planovi: svi zajednički planovi ICDSoft skupi su, u usporedbi s drugim velikim pružateljima, s unosnim značajkama.
 • Ograničeni hardver: svi planovi za ICDSoft dijeljenje hostinga imaju ograničene resurse. Nećete dobiti nijedan "neograničen" ovdje. Svaki pojedinačni atribut dolazi s "ograničen” označiti.

ICDSoft pregled – što’najbolji poziv?

ICDSoft izgleda kao vrlo pouzdana tvrtka. Ovaj davatelj ima dobro izvedive poslužitelje i dobar skup značajki. Zadovoljstvo kupaca uzima ozbiljno s garancijom povrata novca i korisničkom podrškom.

Međutim, cijena može biti prilično skupa za neke ljude, a svi planovi imaju ograničen prostor za pohranu i dnevne transfere.

ICDSoft je sjajan:

Ako vam treba hosting s više lokacija poslužitelja, na umu su izvrsne performanse i zadovoljstvo korisnika.

Imate li iskustva s ovim pružateljem usluga? Ostavite svoj pregled ICDSoft u nastavku.

prozodija

 • 99,9% produžetka
 • Izvrsno vrijeme odziva
 • Odabir lokacije poslužitelja
 • 100-dnevna garancija povrata novca

kontra

 • Skupe cijene
 • Ograničeni hardver
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me