MochaHost pregled

Jeftin hosting s vrhunskim performansama? MochaHost tvrdi da će vam donijeti upravo to. Pristupačne cijene, neograničena propusnost i ostale značajke zasigurno izgledaju privlačno. A ispada da je stvarnost doista zatvorena za ono što je obećano.

Za ovu MochaHost recenziju detaljnije ćemo pogledati MochaHostov zajednički hosting. Pogledajmo može li to biti najbolji pružatelj hostinga za vaše web mjesto!

Što je MochaHost?

MochaHost je tvrtka koja nudi nekoliko vrsta hostinga. Ali ne samo to. Ovaj davatelj ima i druge usluge poput imena domena i SSL certifikata kako bi vam dao potpuni paket za vaše web mjesto.

usluge pregleda mochahost

Evo potpunog popisa MochaHost usluga:

 • Dijeljeni hosting
 • Namjenski hosting
 • Hosting prodavača
 • VPS hosting
 • Hosting aplikacija (WordPress, Joomla !, Magento, Drupal)
 • SSL certifikati
 • Imena domena
 • Graditelj web stranica
 • Internet marketing

Ovaj davatelj definitivno ima za cilj pokriti sve što je potrebno za početak. A hosting obuhvaća i Linux i Windows operativne sustave.

Kroz partnerstvo uspostavljeno s CloudFlare-om, sadržaj vaše web stranice može se kopirati i predmemorirati na više lokacija. To poboljšava brzinu vaše web lokacije kao i vaš SEO.

MochaHost je na tržištu od 2002, a njegov primarni podatkovni centar nalazi se u Chicagu, Illinois. Ali poslužitelje ima na još sedam lokacija širom svijeta.

Uz usluge hostinga, možete pronaći web stranicu za izradu web stranica i paket internetskog marketinga. Dakle, ovdje možete kreirati dizajn za svoju web stranicu i također promovirati svoje poslovanje sa stvarima poput marketinga putem e-pošte ili SEO alata.

Možete uživati ​​s niskim kašnjenjem i velikim brzinama sa svake lokacije u cijelom svijetu.

mochahost pregled graditelja web stranica

Ako tražite pružatelja usluga hostinga koji vam nudi cijeli paket, onda je MochaHost definitivno tvrtka koju vrijedi razmotriti.

Kopamo dublje u najpopularnije – dijeljene planove za web hosting i cijene. Pogledajmo kako se uspoređuje s ostatkom konkurencije.

MochaHost cijene

MochaHost nudi tri zajednička plana za hosting i oni počinju najniže 1,95 $ / mj. Svi oni imaju neograničen mjesečni promet i prostor na disku.

cijene za mochahost recenziju

Brzo pogledajte MochaHost cijene za zajednički web hosting:

 • Soho – počinje od 1,95 $ / mj. Ova stopa je moguća samo ako uzmete trogodišnji ciklus naplate. Inače, plan košta 2,48 dolara mjesečno. Soho nudi neograničen prostor na disku i propusnost. Također dolazi s neograničenim računima e-pošte i FTP-a. MochaHost preporučuje ovaj plan ako želite imati jedno malo poduzeće, osobnu stranicu ili blog.
 • Poslovanje – ovaj također dolazi s ponudom s popustom i to će vas koštati 3,48 $ / mj. To nudi neograničen prostor na disku, propusnost, e-poštu i FTP račune. MochaHost preporučuje ovaj plan ako želite pokrenuti e-trgovinu.
 • Moka – ovaj plan počinje od 5,59 USD mjesečno ako se obvezate na trogodišnji ciklus naplate. Ovaj plan ima sve značajke iz poslovnog plana i još mnogo toga: 50 PostgreSQL baze podataka, mreže za isporuku sadržaja, račun trgovca za siguran prijenos kreditne kartice, premium sigurnosno kopiranje, i drugi. MochaHost preporučuje ovaj plan ako želite web mjesto s velikim prometom.

Troškovi obnove povećavaju se sa Soho i Mocha planovima ako odaberete ciklus naplate različit od trogodišnjeg. A MochaHost u tome ostaje otvoren. Cijene obnove vidite upravo u ponudi plana.

Govoreći o značajkama koje MochaHost uključuje SSD poslužitelji sa svim planovima. Davatelj koji koristi hardver nove generacije uvijek je respektabilan!

Također, dolaze poslovni i mocha planovi anti-DDoS zaštita i zaštita od zlonamjernog softvera, i svaki plan dolazi sa besplatni SSL da biste osigurali sigurnost vaše web stranice. I svih planova ima Automatska instalacija uključena u više od 450 skripti proširiti mogućnosti web stranice.

Još jedan od glavnih ponuda viših planova je MochaHost interno graditelj web stranica s više dizajna koje kupci mogu upotrijebiti za impresivni web dizajn koji im je potreban.

mochahost pregled graditelja web stranica

No, vratimo se tehnici. Za one koji već imaju web stranice i žele promijeniti pružatelje usluga hostinga, MochaHost planovi nude besplatni potpomognut prijenos web stranica od bilo kojeg davatelja koji koristi cPanel kao upravljačku ploču.

Na ovaj način možete se opustiti i opustiti se kada tim profesionalaca obavi sav škakljiv dio prijenosa vaše web stranice.

Tamo je 30-dnevna garancija povrata novca ali možete i otkazati svoje planove u roku od 180 dana. MochaHost nam omogućava raskinuti ugovor i, iako ne izvrši povrat u potpunosti, vratili biste novac za neiskorišteni dio termina pretplate.

Profesori MochaHost

Svaki pružatelj usluga hostinga ima dobre i loše strane. Uz sve uobičajene značajke koje su uključene u planove, evo i MochaHost prednosti koje se ističu.

Izvrsno vrijeme odziva

MochaHost prosječi brzinu ispod 180ms, što je sasvim iznimno. Standardno vrijeme odziva za uobičajeno mjesto je 500ms, a MochaHost je mnogo brži od toga.

Besplatni SSL certifikat

Svaki MochaHost plan dolazi s a besplatni SSL certifikat za cijeli život. Na ovaj način ste pobijedili’više neću morati trošiti dodatni novac na SSL certifikate. Osigurali su vam svoje planove za hosting.

Besplatno ime domene

Postoje planovi koji nude besplatnu registraciju domena (.com, .org, .net, .biz) s jednogodišnjim i dvogodišnjim ciklusima naplate. To se može vidjeti u ‘Sniženja’ odjeljak njihove web stranice.

Cijene obnove su bolje

Većina drugih hosting tvrtki vani koristi za sniženje cijene samo za početni ciklus naplate, dok MochaHost nudi zaključavanje cijena s trogodišnjim ciklusima naplate većine planova. Tako možete uživati ​​u ovoj cijeni dok god ovdje ugostite.

MochaHost kontra

Ali evo te druge strane, gdje stvari nisu tako sjajne.

Vrlo ograničene značajke za početni paket

MochaHost se može pohvaliti najnižim cijenama Soho plan. Međutim, ta će se cijena vjerojatno znatno povećati kada zbrojite sve ključne značajke koje nisu uključene u nju. Dopuštena je jedna domena, ne uključuje se zaštita od zlonamjernog softvera ili sigurnosna kopija – to je samo nekoliko onoga što nedostaje.

Ovom planu nedostaje fleksibilnost koju imaju planovi visokih cijena.

Sporno produženje rada

MochaHost oglašava za 100% produženje rada. To nije jedini pružatelj usluga koji to obećava, ali još uvijek zvuči vrlo impresivno. Međutim, MochaHost to zapravo može osigurati 99.993% produžetka.

99.993% produženog vremena može naštetiti vašoj web stranici – to može rezultirati gotovo pola sata stanke godišnje ili oko 3 minute mjesečno. Ako vodite tvrtku, želite da vaša web stranica u svakom trenutku bude dostupna svakom potencijalnom kupcu.

Korisnička podrška mora ponuditi više

MochaHost nudi puno mogućnosti da ih se dosegne. Dobit ćete 24/7 chat uživo sa osobama uživo, rješavanje problema s ulaznicama i opsežnu bazu znanja koja je dostupna za samotehničku podršku. Ovo je jedan od ključnih dijelova našeg pregleda MochaHost’pa smo se obratili njihovoj podršci za chat uživo kako bismo vidjeli koliko su dobro upućeni.

Na naše iznenađenje, bili su među najboljima koji su razmatrali čekanje na redu (gotovo nitko), ali nisu bili baš brzi dajući odgovore na najprekorektnija pitanja. Trebalo im je dosta vremena da odgovore, jer sam morao sačekati oko minutu nakon svakog pitanja koje sam postavio.

Na kraju su me poslužili, ali i moje vrijeme je isteklo…Mora se uzeti u obzir i takva vrsta sporosti, iako uopće nije najgora.

MochaHost pregled – jesu li ih zaista vrijedni?

Ako želite davatelja usluga sa svime na jednom mjestu, MochaHost može biti pravi put. Oni imaju sjajno vrijeme odziva i produženje rada i dugi popis korisnih značajki. Njihove cijene su vrlo dobre u usporedbi s konkurencijom, a posebno za suvišne pakete koji se nude.

Ipak, najjeftiniji plan zapravo nema toliko. Kako biste imali potrebnu fleksibilnost, cjenovni planovi bi bili vaš izbor. Možda mislite o samopomoći u problemima koji se najčešće prijavljuju, jer za vas postoji raspoloživa baza znanja, a korisničkoj podršci će trebati neko vrijeme da bude korisna, posebno u sofisticiranijim slučajevima.

Sve u svemu, MochaHost može biti pristojna opcija. U usporedbi s ostalim pružateljima usluga, oni se ostvaruju bolje u određenim točkama, za koje je otkriveno da su važne za našu publiku. Preporučujemo da provjerite njihove trenutne ponude i specijalne ponude.

prozodija

 • Besplatni SSL
 • Odlično vrijeme odziva
 • Otkazivanje naknade za 180 dana rizika
 • Besplatna registracija domena s većinom planova
 • Cijena blokiranja

kontra

 • Korisnička podrška mogla bi biti brža
 • Prelazno vrijeme nije 100%, iako je blizu toj cifri
 • Starter plan je relativno ograničen u značajkama
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me