PhotoShelter pregled

2005. godine, grupa prijatelja okupila se kako bi razgovarali o budućnosti fotografije – nakon te rasprave, PhotoShelter se rodio.

I to je prošlo sasvim dobro kao i danas više od 80 000 fotografa širom svijeta koristi PhotoShelter da vode svoje tvrtke.

Ali, treba li slijediti gomilu?

Snimanje PhotoSheltera

Stvorena posebno za profesionalne fotografe kako bi izgradio svoju klijentelu i povećao prodaju, PhotoShelter je pravi stvaralac web stranica za fotografije vezane uz fotografije.

PhotoShelterova nadzorna ploča napravljena je za profesionalce – glatka je, jednostavna za korištenje i isporučena je s korisnim značajkama. Po mom mišljenju, i njihovi su predlošci izvrsni.

photoshelter recenzija

PhotoShelter pruža odličnu platformu za pohranu fotografija. Također vam omogućuje lako dijeljenje fotografija s javnošću ili slanje privatnim klijentima.

photoshelter-2-pregledPhotoShelter nudi i rješenje za e-trgovinu koji vam omogućuje postavljanje internetske trgovine s integriranom košaricom.

Između ostalih korisnih značajki, ovo vam omogućuje prihvaćaju narudžbe, isporučuju se širom svijeta i izvršavaju narudžbe kod automatiziranih dobavljača ispisa.

Još jedna sjajna značajka je mogućnost primjene vodenih žigova na vaše fotografije kako bi ih zaštitili od neželjene ponovne upotrebe.

PhotoShelter vs Squarespace

PhotoShelter je namijenjen fotografima koji žele povećati svoju klijentelu i prikazati fotografije pomoću slika optimiziranih za prikaz mrežnice. PhotoShelter se također ističe i s portfelima preko cijelog zaslona i integriranom košaricom isključivo za fotografiranje.

Squarespace je, s druge strane, crtač i preusmjeravanje web stranica namijenjen stvaranju jedinstvenih i prilagođenih web stranica za pojedince i tvrtke uz pomoć blokova galerije, audio kolekcija, društvenih veza i urednika stilova.

Predlošci su, naravno, različiti jer PhotoShelter ima nišnu publiku fotografa, a Squarespace cilja za sve tvrtke.

Cijene PhotoSheltera

PhotoShelter nudi svojim klijentima dvije mogućnosti pretplate: mjesečna i godišnja. Ako želite uštedjeti novac, tada je najlogičnije odabrati dužu pretplatu.

Mjesečni planovi cijena kreću se od 10,00 do 45,00 USD, ovisno o tome koji paket odaberete.

cijene recenzija fotošalija

Kao što vidiš, PhotoShelter je pomalo na dragoj strani graditelja web stranica, sa njihovim standardnim planom po cijeni od 25,00 USD mjesečno. Iako je ovaj plan prepun značajki i velikog broja prostora za pohranu, u usporedbi s drugim graditeljima web stranica ta je cijena visoka.

Planovi detaljnije

Osnovni, temeljniStandardprofesionalac
Spremanje u oblaku4GB100GBNeograničen
Širina pojasa5GB20GB50GB
Broj stranicaNeograničenNeograničenNeograničen
Broj predložaka999
Dokaz o klijentuNeDaDa
Prilagođena domenaDaDaDa
Besplatna domenaN / AN / AN / A
podrškaTelefon i e-poštaTelefon i e-poštaTelefon i e-pošta
Oglasi se prikazuju?NeNeNe
eCommerceDaDaDa

PhotoShelter je svoj objektiv usmjerio prema profesionalnim fotografima i to ima u vidu Preporučio bih standardni plan cijena. Veći broj skladištenja i provjere klijenta vrlo će odgovarati profesionalcima.

cijene recenzija fotošalijaPhotoShelter nudi i 14-dnevno besplatno probno razdoblje. Iz nekog razloga, drugi PhotoShelter pregledava kako su potrebni bankovni podaci za aktiviranje suđenja. Međutim, mogu potvrditi da to nije tako.

Izvođenje

Da bih dovršio performanse PhotoSheltera, pokrenuo sam nekoliko testova kako bih provjerio koliko je uspješan u brzinskom polju.

photoshelter-pregled-3

To je bio prilično prosječan rezultat, pa ne mogu reći ništa previše dobro ili loše u vezi sa brzinom PhotoSheltera, jer to potpuno ovisi o tome gdje se nalazite.

PhotoShelter pregled – završne misli

PhotoShelter je usluga sve na jednom mjestu kako biste razvili svoje fotografsko poslovanje. Puno je sjajnih značajki, uključujući prekrasne predloške, obilje prostora za pohranu i rješenje e-trgovine.

Ako ste profesionalni fotograf koji želi izgraditi svoj internetski portfelj na lijepoj web stranici, onda je PhotoShelter platforma koju biste trebali razmotriti. Iako na tržištu možete pronaći jeftinije programere web stranica.

Ako pokušate PhotoShelter, slobodno ostavite svoje vlastite PhotoShelter recenzije i iskustva u nastavku.

prozodija

  • Predlošci profesionalnog izgleda
  • Rješenja za e-trgovinu
  • Prilagođena domena
  • Vodeni žig za fotografije

kontra

  • Nema nekih značajki
  • Na cijeni cijene
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me