Pregled Eleven2

Ono što je započelo kao ideja zamišljena u kafiću 2003. godine, sada je svjetski pružatelj usluga hostinga, s uredima i centrima podataka koji se nalaze diljem Sjedinjenih Država, Ujedinjenog Kraljevstva i Singapura.

Poznat kao Eleven2, the temeljni koncept ove tvrtke je hosting pružatelj koji se ‘brine više o svojim kupcima nego o dividendi’. To su sjajne etike, a sudeći po evidentnom svjetskom rastu, to je prilično dobro razrađeno za Eleven2.

jedanaest recenzija

Međutim, ono što na papiru izgleda dobro, u praksi ne izgleda uvijek dobro.

Stavimo Eleven2 na test.

Prvi dojam

Sa svojim centri za više podataka o lokaciji, Eleven2 čini veliku poantu u pružanju web hostinga gdje god želite. I sa svojim dostupan širok raspon planova i usluga (zajednički, preprodavač, virtualni, poslovni i oblačni hosting), dodaje se ovom pitanju navodeći da svima pruža nešto.

Da biste uvjerili te točke, on se hvali 60-dnevna garancija povrata novca. To je pouzdanje u redu.

Plus, s pristup web graditelju, cPanelu i velikom rasponu aplikacija za instaliranje jednim klikom, Eleven 2 olakšava postavljanje i pokretanje vaše web lokacije na jednom mjestu vrlo jednostavno. Neposredni pristup okvirima web mjesta poput bootstrap-a i Smarty također ne prihvaća cijene.

I kao dodatni bonus, Eleven2 ima sjajnu web stranicu. Vrlo je gladak i intuitivan, bilježi bodove mnogih korisnika iz pokreta.

jedanaest recenzija

Sve u svemu, krećemo u sjajan početak.

Cijene Eleven2

U vrijeme pisanja, Eleven2 nudi dvije različite vrste cijena s tri plana za svaku.

Eleven2 nudi tri plana za HDD poslužitelje i tri plana za SSD poslužitelje.

Planovi za tvrdi disk HDD poslužitelja su S-100, S-200, i S-300. S-100 plan (4,17 USD mjesečno) uključuje 10GB HDD pohranu i 50GB propusnog opsega, S-200 plan (7,00 USD mjesečno) sadrži 250GB HDD za pohranu i 1TB propusnost, dok S-300 plan (14,00 USD mjesečno) nudi 500 GB HDD pohranu i 40 TB propusnosti.

S-100S-200S-300
Prostor na disku10GB250GB500GB
Širina pojasa50GB1TB40TB
Koliko domena je dopušteno?11NeograničenNeograničen
HDD ili SSD koji se koriste u poslužiteljima?HDDHDDHDD
SSLNije uključenoNije uključenoNije uključeno
Računi e-pošteNeograničenNeograničenNeograničen
Povrat novca zagarantovan60 dana60 dana60 dana
Korisnička podrškaPodrška za chat, telefon, e-poštu ili ulaznicePodrška za chat, telefon, e-poštu ili ulaznicePodrška za chat, telefon, e-poštu ili ulaznice
Besplatne automatizirane sigurnosne kopijeDnevnoDnevnoDnevno

Planovi SSD poslužitelja su SSD-100, SSD-200 i SSD-300. SSD-100 plan (2,98 USD mjesečno) uključuje 5GB SSD pohranu i 50 GB propusnog opsega, SSD-200 plan (5,00 USD mjesečno) sadrži 100 GB SSD prostora za pohranu i 20 TB propusnosti, dok SSD-300 plan (10,00 USD mjesečno) nudi 200 GB SSD prostora za pohranu i 40 TB propusnosti.

SSD-100SSD-200SSD-300
Prostor na disku5GB100GB300GB
Širina pojasa50GB20TB40TB
Koliko domena je dopušteno?11NeograničenNeograničen
HDD ili SSD koji se koriste u poslužiteljima?SSDSSDSSD
SSLNije uključenoNije uključenoNije uključeno
Računi e-pošteNeograničenNeograničenNeograničen
Povrat novca zagarantovan60 dana60 dana60 dana
Korisnička podrškaPodrška za chat, telefon, e-poštu ili ulaznicePodrška za chat, telefon, e-poštu ili ulaznicePodrška za chat, telefon, e-poštu ili ulaznice
Besplatne automatizirane sigurnosne kopijeDnevnoDnevnoDnevno

Iako nije najjeftiniji što sam vidio s obzirom na količinu podataka ponuđenih za svaki plan, mislim da Eleven2 hosting nije previše loš posao.

Izvođenje

Brzine Eleven2 razlikuju se ovisno o tome gdje se nalazite u svijetu, ali po mom iskustvu nisam imao problema s njihovim vremenima odziva..

Pregled Eleven2

Eleven2 pregled – zaključak

Kad sam sletio na početnu stranicu Eleven2, svidio mi se podebljani izgled i jednostavan dizajn za navigaciju. Bilo je odzivno i sviđala mi se estetika svega.

Ali dodatno sam se pozabavio pregledom, shvatio sam da ovom pružatelju usluga postoji više od onoga što je oku privlačno.

Eleven2 nudi ogroman iznos za cijenu. Nude širok spektar izbora, od opcije SDD ili HDD poslužitelja do mjesta gdje želite da vaš poslužitelj bude smješten. Izgleda da Eleven2 nudi uslugu hostinga da zadovolji gotovo sve potrebe.

Sveukupno, Eleven2 su pristojno obavili posao.

Ako imate bilo kakvih Eleven2 vlastitih recenzija, slobodno ih pošaljite u nastavku!

prozodija

  • Izbor podataka za pohranu podataka
  • Velika širina pojasa
  • 60 dnevno jamstvo povrata novca

kontra

  • Nema besplatnog suđenja
  • SSL nije uključen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me