Pregled exabajtov

Exabytes je ponudnik gostovanja, ki je večinoma prilagojen za trge vzhodne / jugovzhodne Azije. Kljub temu ima strežnike s sedežem v ZDA, da lahko izbirate in gostujete na svojem spletnem mestu.

Beseda exabyte dejansko pomeni milijardo gigabajtov – veliko in impresivno število. Ali to pomeni, da boste dobili milijardo GB prostora za shranjevanje? In ali je ta zahtevna izbira imena lahko pokazatelj kakovosti njihovih storitev?

Preizkusili smo in odgovorili na vsa vprašanja v tem Pregled exabajtov.

Kaj so Exabajti?

Exabytes je ponudnik spletnega gostovanja, ki ponuja široko paleto storitev. Vključuje registracijo domenskih imen, spletni dizajn, SSL potrdila in VPS. Vendar pa je svoje Glavno prodajno mesto je cenovno dostopno spletno gostovanje za Linux in Windows tako za trge Azije kot ZDA.

Pregled exabajtov - Domača stran

Ustanovljena je bila vse do leta 2001 in do zdaj ima več kot 18 let izkušenj z gostovanjem in domenskih imen. V vseh teh letih je uspelo zbrati impresivno uporabniško bazo 100.000 zadovoljnih strank.

Za tiste, ki želijo svoje spletno mesto ali podjetje usmeriti v azijsko-pacifiško regijo, Exabytes ima 3 lokacije strežnikov: Malezija, Singapur in Indonezija. Ameriški strežnik je priročno tudi v Denverju v Koloradu, katerega osrednja lokacija bo ustrezala uporabnikom po vsej ZDA.

Pregled Exabajtov - Lokacije strežnikov

Če pa želite še malo dodatnega, Exabytes skupina strokovnjakov lahko celo oblikuje in ustvari vaše spletno mesto iz nič. Je precej drago, vendar boste dobili edinstveno spletno mesto z izvirnim dizajnom.

Cene eksabajtov

Exabytes ima na voljo 4 načrte – Startup, Economy, Deluxe in Ultimate. Gostovanje cene se začnejo že od 1 dolarja in sežejo do 6,99 dolarja na mesec. Čeprav je prostor za shranjevanje v večini načrtov omejen, vi pridobite brezplačno SSL potrdilo in celo brezplačno ime domene za 1 leto.

Pregled Exabajtov - Linux Hosting Cene

A postane bolj zanimivo, samo Linux spletno gostovanje ima načrt zagona za 1 dolar. Windows gostovanje nima nič podobnega ali tako poceni kot Startup ponudba.

Cene se takoj začnejo na ekonomskem načrtu in Delux načrt je prijeten srednji del za gostovanje v skupnem Windows.

Pregled exabajtov - Cene gostovanja v sistemu Windows

Najcenejši načrt zagona ni ravno prostoren – prihaja z 1 GB pomnilnika in 3 GB pasovne širine. To je majhna količina prostora, vendar je odlična možnost za preprost blog.

Ena izmed pomanjkljivosti načrtov gostovanja Exabytes je ta strežniki temeljijo na počasnejših trdih diskih (trdi diski) namesto SSD diskov.

Na svetlejšo noto, prejmete brezplačno dnevno varnostno kopijo. To pomeni, da se vam ni treba bati izgube podatkov spletnega mesta ali plačila visokih stroškov obnovitve.

Pregled exabajtov - varnostne kopije

Tu so razlike v cenah med gostovanjem Windows in Linuxa:

LinuxZačetiGospodarstvoKončni
Cena1 USD2,99 USD6,99 USD
Prostor na disku1 GB100 GBNeomejeno
Pasovna širina3 GBNeomejenoNeomejeno
Dnevne varnostne kopijeNeDaDa
Število domen11Neomejeno
E-poštni naslovi1100Neomejeno
SSL je vključen?DaDaDa

Glavna stvar, ki razdeli ti dve tabeli – Windows gostovanje ima omejen prostor na disku in e-poštne račune, tudi z načrtom Ultimate.

WindowsGospodarstvoDeluxKončni
Cena2,99 USD3,99 USD6,99 USD
Prostor na disku100 GB250 GB500 GB
Pasovna širinaNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Dnevne varnostne kopijeDaDaDa
Število domen1NeomejenoNeomejeno
E-poštni naslovi1050500
SSL je vključen?DaDaDa

Z vsemi odločitvami, ki ste morda nekoliko zmedeni, je najboljša možnost za vas. No, ne skrbite preveč – Exabytes vam v tej situaciji nudi padalo in ponuja impresivno 100-dnevno jamstvo vračila denarja. To je zagotovo ena izmed najdaljših ponudb za vračilo denarja v panogi.

Exabajti nudijo odlično ceno in uravnoteženost. Načrt zagona je preveč omejevalni za večja spletna mesta, brezplačno ime domene in SSL naredi dražje načrte vredne vašega denarja.

Podpora za exabajte

Exabytes podpora strankam deluje 24/7 in je pripravljen pomagati vam kadarkoli v dnevu. Vendar obstaja slaba stran – ni mednarodne telefonske podpore.

Klicni center deluje v rednih urah od 9.00 do 17.00 (GMT +8), kar pomeni, da je pogovor s predstavnikom za podporo strankam, če niste v Aziji, težaven. Edini način za pomoč zunaj Azije je prek klepetanja v živo ali sistema vstopnic.

Pregled exabajtov - Podpora strankam

Med izvajanjem pregleda Exabytes smo preizkusili odzivni čas in kako dobro deluje podporna skupina. In večino časa so mi napisali v roku 2 do 3 ure od predložitve moje vozovnice. S klepetom v živo je lahko čakalna doba med 5 in 30 minut, zato boste morali počakati tako ali tako.

Pregled Exabajtov - E-poštna podpora

Exabajti poskušajo čim bolj učinkovito odgovoriti na vprašanja. Ima obsežna baza znanja s stotimi odgovori to bi lahko težavo rešilo hitreje. In ko rečemo, da je odgovorov na stotine, to resnično mislimo.

Še bolj impresivno je dejstvo, da Exabytes ima skoraj enako število video vadnic, kot jih ima v bazi znanja. Nekatere od teh vaj se ukvarjajo z istimi vprašanji, druge pa o povsem novih temah.

Medtem ko Exabajti nimajo mednarodne telefonske podpore, je njegova hitrost storitve za stranke in obsežna baza znanja vam bo pomagal pri vseh vaših kvizah.

Uspešnost Exabajtov

Exabajti vam zagotavljajo 99,9% čas delovanja omrežja in 99,5% čas delovanja strežnika. V vseh preizkusih uspešnosti je bil čas upodabljanja popoln 100%, naše testno spletno mesto pa se je gladko naložilo. Tudi v primeru izpadov, vam bodo nadomestili morebitne nevšečnosti.

Pregled exabajtov - Uptime Robot

Ponuja Kredit za izid dogodka, kar pomeni, da dneve gostovanja boste dobili brezplačno, če bo vaše spletno mesto izpadlo. Spodaj lahko vidite, koliko odškodnine lahko pričakujete.

Pregled exabajtov - nadomestilo za čas izstopa

Naše spletno mesto z gostiteljskim strežnikom Exabytes USA je delovalo kot Flash, odzivni čas je bil tako nizek, da je zadel eno števke – 2 ms in 9 ms. V drugih regijah, kot je Azija, je bil odzivni čas nekoliko počasnejši, vendar je skupna hitrost vrhunska.

Pregled exabajtov - test hitrosti

Nasproten rezultat, hiter odziv na lokaciji v Aziji in počasnejše ZDA, lahko dosežemo, če naše spletno mesto gostite na strežniku v Singapurju.

Na splošno so časi nalaganja in popolna 100-odstotna upodabljanja Exabytes odlična izbira za zmogljivost.

Exabajti Pros

 • 100-dnevna garancija za vračilo denarja: eno najdaljših obdobij vračanja denarja v panogi.
 • Brezplačna domena in SSL: dobite brezplačno SSL in ime domene za eno leto.
 • Ugodne cene: gostovanje lahko dobite za samo 1 dolar na mesec.
 • Več strežniških lokacij: lahko izberete gostovanje svojega spletnega mesta v 4 različnih državah.
 • Hiter odzivni čas in stabilnost: Exabajti imajo super hitre strežnike in skoraj 100% čas delovanja.

Exabytes Cons

 • Brez telefonske podpore: za mednarodno podporo lahko uporabite samo e-pošto ali sistem vstopnic.
 • Omejen prostor na disku: Windows v skupni rabi gostovanja ima omejitev tudi pri končnem načrtu.

Pregled exabajtov: razsodba

Po tem pregledu Exabajtov je ena od pomanjkljivosti taka boste morali poiskati strežnik HDD. Toda s hitrostmi in vsemi dodatnimi funkcijami se zdi, da to ni problem.

Gostovanje exabajtov je hitro, stabilno in cenovno dostopno. V mešanico dodajte brezplačno ime domene, SSL certifikat in vsakodnevne beckupe in imeli boste impresivno ponudbo.

Kaj misliš? Spodaj komentirajte!

Prednosti

 • 100-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Brezplačna domena in SSL
 • Ugodne cene
 • Več strežniških lokacij
 • Hiter odzivni čas in stabilnost

Slabosti

 • Brez telefonske podpore
 • Shramba trdega diska
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me