Pregled FastComet

FastComet ponuja storitve gostovanja za mala podjetja in posameznike. Še pomembneje pa je, da se FastComet osredotoči na zagotavljanje podpore strankam s petimi zvezdicami od trenutka, ko obiščete spletno mesto podjetja.

Potem pa se odločite za gostovanje, podpora strankam ni najpomembnejša lastnost. Ponudnik gostovanja mora biti hiter, zanesljiv in ponuditi dobro vrednost za denar.

Je pri FastCommetu tako? Ponudnika smo preizkusili sami, tako da vam lahko vse vemo o tem v našem pregledu FastComet!

Kaj je FastComet?

FastComet je ponudnik gostovanja, ki ponuja storitve skupne rabe, WordPress, Cloud VPS in namenske storitve gostovanja. Za prodajo ponuja tudi imena domen in SSL certifikate.

FastComet-pregled-FastComet-domača stran

FastComet je bil v industriji od leta 2010 znan zunaj svojega domačega mesta San Francisco šele leta 2014. Od takrat je FastComet naredil vse, kar je bilo mogoče, da se je uveljavil kot mednarodna velesila. Pisarne v Evropi (Bolgarija) in podatkovni centri v različnih državah pokaži, kako visoko to podjetje resnično cilja.

Še vedno razmeroma majhen, gostitelj ima velik ugled s poudarkom na storitvah strank in vrhunski uspešnosti. Skrbi za svoje stranke in svoje spletne strani, FastComet tudi pričakuje, da jim bodo vrnili uslugo – to je eno prvih podjetij, s katerimi sem se srečal z zelo močnim in jasnim "brez tolerance" politika, ki odkrito obsoja gostovanje otrok, ki napadajo nasilne, nasilne, rasistične ali druge škodljive snovi.

FastComet zagotovo daje vtis o zelo zanimiv, sodoben, napredni ponudnik gostovanja. Ima ogromno ciljev in pričakovanj.

Torej, brez nadaljnjega oboževanja, poglejmo, kako je šlo!

Funkcije FastComet

FastComet je gostovanje ponudnik, ki želi ponuditi rešitev vse v enem za mala podjetja in posameznike. Za to je opremljen, da omogoča enostaven postopek zagona, hitre strežnike po vsem svetu in odlično podporo strankam.

Toda razen tega je rešitev vse v enem. Prav tako dobite brezplačno potrdilo SSL in ime domene z večino načrtov.

Zdi se, da FastComet vzame stran od najboljših svetovnih ponudnikov. Proaktivna 24/7 storitev za stranke in svetovni strežniki se združijo, da bi ta kalifornijska gostiteljica postala zelo vznemirljiva možnost za različne vrste uporabnikov. Torej – kupili smo storitve spletnega gostovanja v skupni rabi FastComet in začeli s testiranjem.

Enostavna namestitev in hitra migracija spletnega mesta

FastComet je svoje spletno gostovanje opremil z orodji za enostavno zagon novih spletnih strani in prenose na obstoječa spletna mesta. Če se odločite za gostovanje s FastCometom, boste dobili navodila po korakih, 450 namestitev z enim klikom ter 20+ okvirov in razvojnih orodij.

In če ste že lastnik spletnega mesta in želite zamenjati gostitelje, vam bo pri tem pomagal tudi FastComet. Obljublja vam strokovno ekipo, ki bo migrirajte spletno mesto brez izpadov. In hitro.

FastComet-pregled-FastComet-spletno mesto-prenosi in zagon

Glede na to se zdi, da bi moral biti vsaj začetek vašega potovanja s FastCometom nemoten.

Mednarodni podatkovni centri FastComet

FastComet ima 9 podatkovnih centrov razpršeni v ZDA (Chicago, Dallas, Newark), Evropi (Frankfurt, Amsterdam, London), Aziji (Singapur in Tokio) in Kanadi. Tako zagotovite, da ne glede na to, katera ciljna skupina obišče vaše spletno mesto, dosežejo čim hitrejšo uspešnost strani.

FastComet-pregled-podatkovni centri FastComet

Gostitelj pravi, da ima stranke v več kot 80 državah. To ne bo presenetljivo – s tako razširjenimi možnostmi lokacij je več kot pripravljen za konkurenco tudi največjim svetovnim gostiteljem.

Mnogi od njih, ne pozabite, nimajo niti strežnikov zunaj ZDA. Za FastComet je globalno dogajanje odlična stvar v vedno bolj globaliziranem svetu.

Služba za stranke FastComet

FastComet trdi, da zagotavlja najboljšo podporo strankam, ki vključuje 24/7 klepet, vstopnica in telefonska podpora v živo.

Če niste pripravljeni na klepet, obstaja obsežna baza znanja. Tam boste našli skoraj vsako vprašanje, na katero ste odgovorili, poleg navodil po korakih.

FastComet-pregled-FastComet-podpora strankam

Da bi preizkusili, ali FastComet trdi o svoji odlični podpori strankam, smo poskušali doseči sami.

V tem delu pregleda FastComet si lahko ogledate, kako njegova podpora pravzaprav obstaja.

Vrednotenje telefonskih storitev

No … Če je bila kdaj kakšna nerodna telefonska izkušnja, je tukaj ena. FastComet naredi recimo, da nudi telefonsko podporo. In številko lahko preprosto najdete na njeni strani za podporo.

Pa vendar … Ali veste, kaj se je zgodilo, ko smo poskušali poklicati to številko? Tole.

To je nenavadno. Tri polne dni poskusa klica – nič. Seveda ni dobro. V več klepetih v živo sem sprožil agente, ki so nas prepričevali, da vse v celoti deluje in verjetno je prišlo do napake. Konec leta 2017 nam še vedno ni uspelo priti do podporne ekipe FastComet.

A vse se je v letu 2018 spremenilo. "Novo leto, novo jaz"? Vsekakor. Januarja sem poskusil še enkrat. Deset sekund zvoka za klicanje in povezana sem s agentom.

Bil je dovolj dobro poznan in je poznal stvar ali dve o tehničnih stvareh, ki so me motile.

Nobenega menija ni bilo treba izbrati, nobene glasbe z dvigala po meri ne bi bilo mogoče zdržati – bilo je tako, kot da pokličete prijatelja, ki ve vse o gostovanju. Enostavno in učinkovito. Pa vendar sem bil še vedno zmeden.

Kaj se je zgodilo decembra? Zakaj je bila podpora "sprejemanje klicev" toda rečeno mi je, da je zaseden? Ali zato, ker so bile linije tako polne, da se nisem uspel prikradeti? Če je tako, to slabo kaže. Lahko pa samo ugibam. Zagotovo lahko rečem, da to deluje, Podpora telefonu FastComet je popolnoma v redu.

Meseci so minevali in še naprej sem poskušala in preiskovala. In zdaj, konec februarja 2018, lahko pridem do pravega zaključka. Konec leta 2017 sem obljubil, da bom še naprej nagibal telefonsko podporo FastCometu, da bom ugotovil, ali je bilo tistih čudnih nekaj dni decembra kaj presojati po.

FastComet je opravil ta test v letečih barvah – ne "Zaseden" za vse klice, ki sem jih opravil. Medtem ko moje izkušnje decembra še ne bodo izbrisane in nadomeščene, bom FastCometu ponudil nekaj unovčenja. Za reševanje svojih težav potrebuje dobro podjetje.

UPORABA JULIJA 2019: Zdi se, da FastComet še vedno deluje odlično in jih lahko enostavno dosežete po telefonu.

Vrednotenje storitev vstopnic

FastComet trdi, da ponuja povprečno 15 minut čakalnega časa. Tako smo v različnih obdobjih dneva poslali nekaj prošenj, da bi videli, ali je to blizu resnice.

Odzivi na vozovnice so najpočasnejši v noči / zgodnjem jutru (pacifiški čas). Časi so bili še vedno precej spodobni – 35 minut ali manj.

V času konic (kosilo, PST) odzivni časi so padli na zelo ugledne 10-20 minut. V samih vozovnicah so bili predstavniki proaktivni.

Niso poslali suhih odgovorov – in sledili so mojim vprašanjem z nadaljnjimi poizvedbami, da bi mi lahko bolje pomagali. Na splošno – bil sem precej navdušen.

Vrednotenje klepeta v živo FastComet

V tem delu pregleda FastComet smo preučili zelo verjetno najbolj priljubljen način stika s podporo strankam – klepeti v živo. Do tega trenutka je FastComet deloval precej dobro in zanima nas, ali to počne tudi s storitvijo klepetanja v živo.

Ocenili smo odzivne čase, znanje agentov in njihovo splošno delovanje.

Čakalne dobe skoraj ne obstajajo. Ves čas, ko smo se trudili, smo bili vedno na prvem mestu v vrsti. V zvezi s tem je popoln. Zdi se, da je FastComet zelo prepričan, da ima dovolj sredstev, saj se klepeti pogosto zahtevajo, ne da bi jih sploh začeli! Možnosti so, če nadaljujete in kliknete na "Obiščite FastComet" povezavo na vaši desni, ne bo minilo 2 minut, dokler z nekom ne boste odprli klepeta.

Zdaj pa se pogovorimo o znanju in človeškem dejavniku povzročiteljev. Tu so stvari že precej zanimive.

Ko smo agenta za podporo vprašali, koliko skriptov za samodejno namestitev ima ta gostitelj, odgovora nismo prejeli jasno vidnega na njihovem spletnem mestu. Namesto tega so nam rekli, da se bo vse namestilo – ročno.

V bistvu včasih nismo dobili potrebnih odgovorov. Namesto tega – ponudili so nam nekaj, kar je precej nad našimi pričakovanji. Malo čudno, kajne? Ne pritožujem se.

Tudi čudnosti se tam niso ustavile.

Medtem ko smo poskušali zbrati informacije o ponudniku, smo naleteli na ta primer, ko agent preprosto ni imel potrebnih informacij. Namesto da bi morda zahteval dodaten čas in poskušal najti odgovor, se zdi, da je Daniel igral neumno. Povedal je, da so popolnoma javne informacije “zaupne” in kasneje poskušal rešiti obraz.

Prekleti Daniel, spet pri tem z načrti domen.

Čeprav je to povsem majhna težava, je to praksa, ki se ne more nadaljevati. Na vprašanja strank, tudi če so čudna ali mejna neumna, je treba odgovoriti z največjo mero spoštovanja. Kar vidimo tukaj, ni dobro – kaj pa, če druge stranke zdaj dejansko verjamejo, da na vprašanja, na katera nimajo odgovora? Ni lepo.

Zgodilo se je tudi nekaj drugih vprašanj. Na videz preprosto poizvedo je eden od predstavnikov klepeta dobesedno ostal brez besed.

Sramota, da vam ne moremo pokazati časa, toda začeli smo skrbeti približno 15-20 minut pred Emmo "Samo trenutek" sporočilo. Kasneje potem, trajalo je še 5–10 minut, da smo v celoti odgovorili na naše vprašanje. Čeprav so prvi časi sporočil neverjetni, lahko traja nekaj časa, da dobite popoln odgovor. Vedno bolj je jasno, da veliko predstavnikov klepeta preprosto nima potrebnega znanja, da bi lahko odgovorilo na številna vprašanja in jih bodisi naredi, da se igrajo neumno, ali pa vzamejo veliko dodatnega časa.

Torej, kaj lahko rečemo o podpori za FastComet?

Kljub temu, da je gostitelj neverjetno proaktiven in ob vsaki priložnosti poziva klepete, ne morejo vedno slediti povpraševanju. Primer Emme se slabo odraža ne na njej, temveč na FastCometu.

Telefonska podpora ali pomanjkanje le-te je prav tako resno vprašanje. Ampak to je bilo določeno naknadno – tako je bilo vsaj rešeno.

Na splošno pa sem vesel, da FastComet poskuša dobiti veliko podporo. In da bom čisto pravičen, Podpora za vstopnice je popolnoma odlična. Čeprav je klepet v živo treba še izboljšati. Mogoče so trenutne težave posledica pomanjkanja poslovnih izkušenj? Če je tako, je edini način gor.

Cene FastComet

FastComet ima 3 načrte za skupno gostovanje, pri čemer se cene začnejo pri 2,95 USD / mesec za svoj načrt StartSmart. Stroški ScaleRight 5,95 USD / mesec in lahko nadgradite do načrta za SpeedUp za 9,95 USD / mesečno.

FastComet-pregled-cene za FastComet

Vsak načrt vam bo priskrbel vse osnovne stvari – brezplačno domeno, dnevno varnostno kopiranje in SSL certifikat. Razlika je v prostoru za shranjevanje in drugih funkcijah:

 • StartSmart za 2,95 USD / mesec vam ponuja gostovanje na enem spletnem mestu s 15 GB prostora za shranjevanje. Primeren je za 25.000 mesečnih obiskovalcev.
 • ScaleRight za 5,95 USD / mesec je načrt z več spletnimi mesti s 25 GB prostora za shranjevanje. Primerna je za 50.000 mesečnih obiskovalcev.
 • SpeedUp za 9,95 USD / mesec omogoča neomejeno gostovanje spletnih strani in zagotavlja 35 GB prostora za shranjevanje. Primerna bo za spletna mesta z okoli 100.000 mesečnimi obiski.

Kot dodatne vrednosti vsak načrt vključuje predpomnjenje Cloudflare, optimizacijo brskalnika, optimizacijo HTML itd.

Če želite videti, kateri načrt FastComet je najboljši za vaše potrebe, jih lahko primerjate v preglednici:

StartSmartScaleRightPohiti
Prostor na disku 15 GB25 GB35 GB
Pasovna širinado 25.000 obiskovdo 50.000 obiskovdo 100.000 obiskov
Podprte domene1NeomejenoNeomejeno
SSLVključenoVključenoVključeno
SSD StorageVključenoVključenoVključeno
Zaščita pred DDoSCloudFlareCloudFlareCloudFlare
E-poštni računiNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Pomoč strankam24/7 klepet v živo, e-pošta, telefon24/7 klepet v živo, e-pošta, telefon24/7 klepet v živo, e-pošta, telefon
Garancija za vračilo denarja45 dni45 dni45 dni

Najboljši del cene je – dobite brezplačno domeno za celo življenje. Ne leto, ne 10 – dobite ga brezplačno toliko časa, kolikor ga potrebujete.

Vendar, kot morda veste, prikazane cene so pogosto le delno resnične. Vedno je malo stvari, pri katerih gostitelji poskušajo dobiti toliko denarja, kot lahko sprejmejo. FastComet žal ni izjema.

Ko v nakupovalni košarici pridete do blagajne blagajne, boste videli, da so najcenejše oglaševane cene na voljo samo z najdaljšim obdobjem obračunavanja.

Pregled FastComet-obdobja obračunavanja FastComet

Še ena stvar je, da ima FastComet kar nekaj nadgradenj in je glede tega le malce agresiven.

Videli boste, da je zasebnost domene vnaprej izbrana. Seveda je zasebnost domene za nekatere bistvenega pomena, vendar je morda ne potrebujete. Zakaj torej plačati za to?

Kot vidite, morate biti previdni pri ponudnikih gostovanja, da ne boste plačali za nekaj, česar morda ne potrebujete.

Tudi, če izberete mesečni načrt, je na voljo 19,95 USD za nastavitev. Pri drugih obračunskih obdobjih tega ne boste videli.

V spodnji tabeli smo izračunali ceno za vsak načrt glede na različna obračunska obdobja, tako da za vas ni presenečenj:

StartSmartScaleRightPohiti
1 mesec25,90 USD28,90 USD32,90 USD
12 mesecev59,40 USD95,40 USD143,40 USD
24 mesecev94,80 dolarja166,80 USD262,80 USD
36 mesecev106,20 USD214,20 USD358,20 USD

* Cene že vsebujejo DDV. Izkušnje so lahko različne, odvisno od vašega kraja.

Vendar obstaja še ena stvar.

Cene FastComet se po prvem obračunskem obdobju ne zvišajo. Če ste torej plačali 95,40 dolarja za letni načrt ScaleRight, se bo obnovil po isti ceni. In to je redka znamenitost v gostiteljski industriji – številni ponudniki ponavadi zvišajo ceno za obnovo.

Vrednotenje uspešnosti FastComet-a

FastComet obljublja odlične zmogljivosti in 99,9-odstotno garancijo. To jim pusti približno 1 minuto na dan za vzdrževanje in odpravljanje nepričakovanih težav. Poleg velikega časa upodabljanja pričakujemo, da se bo odzivni čas v povprečju gibal okoli 200 ms.

V tem delu pregleda FastComet bomo videli če je komet dejansko hiter in zanesljiv. Za oceno uspešnosti gostitelja testiramo 4 glavne stvari:

 • Hitrost gostitelja gostuje majhno spletno mesto
 • Hitro gostovanje spletnega mesta FastComet, izdelano s spletnimi stranmi
 • Nadaljevanje delovanja in zmogljivosti strežnika
 • Protivlomni varnostni ukrepi

Delovanje gostitelja je ena glavnih stvari pri odločanju, ali ga lahko priporočamo. Vendar se uspešnost mnogih gostiteljev nenehno spreminja – nekateri se ves čas izboljšujejo, nekateri pa gredo navzdol.

Trudimo se, da rezultate posodabljamo in posodabljamo čim pogosteje. Zato boste videli le najpomembnejše rezultate.

Hitrost gostitelja gostuje majhno spletno mesto

Preprosta spletna mesta HTML ne potrebujejo nobenih virov. Na strežniku, v katerem so, so zelo obremenjeni. Zato mora preprosto spletno mesto HTML pokazati teoretično najvišje možne rezultate. Da vidim, kako hiter je komet v resnici, sem naložil to 20-vrsticno mojstrovino.

FastComet je bil ocenjen z B + za delovanje strežnika kar ni odličen rezultat z le nekaj vrsticami kode. Vendar pa edino, kar FastComet povleče navzdol, so njegovi Singapurski strežniki v povprečju 731 ms – skoraj sekundo zamude pri naloženih straneh!

Druge lokacije so odlične – Vzhodna obala ZDA ima 1ms odzivni čas!

Drugje so se časi gibali okoli priporočene Googlove oznake 200 ms.

Hitro gostovanje spletnega mesta FastComet, izdelano s spletnimi stranmi

FastComet uporablja gradnik spletnega mesta povleci in spusti. V bistvu je pričakovati, da bo podoben, a način, bolj neroden kot stran, ki smo jo preizkusili že prej. Naredil sem spletno mesto za ustvarjalce, nabral naključne podatke in jih pustil v naravo.

Znova mejna hitrost na ameriškem vzhodu.

Vendar pa nekateri druge lokacije so upočasnjene kar nekaj – Singapur še vedno kaže slab rezultat, London je precej upočasnil kot tudi Banglore.

Kaj lahko rečemo iz tega? FastComet je še vedno hiter, vendar težja spletna mesta to nekoliko upočasnijo.

Nadaljevanje delovanja in zmogljivosti strežnika

Live FastComet v živo:

Ni na voljo

Live FastComet odzivni čas:

Ni na voljo

Na osnovno spletno mesto WordPress je bilo postavljeno orodje za sledenje statusa nadgradnje. Nato smo sledili vsakemu koraku strežnika – enkrat na minuto. To nam pomaga, da vidimo celotno razpoložljivost gostitelja in vrhunske zmogljivosti.

Prvi teden testiranja je bil FastComet res odličen. Hitrosti so bile na znamki 300 ms zelo konstantne. Prav tako ni bilo nobenega trna v delovanju, odzivni čas ni nikoli dosegel 2 sekundi in izpadov seveda ni bilo. Na splošno je bilo vse res zelo impresivno.

Hitro naprej eno leto in pojavi se drugačna slika.

Opažate zahrbtni trend navzgor? Gredo od zgodnjih 300-ih do 400-500 ms, Hitri strežnik FastComet, na katerem je naša spletna stran, postaja počasi počasi! To ni dobro, ne potrebujemo, da vam to povemo.

Zdaj, julija 2019 vidimo precej boljšo sliko. Če pogledamo odziv v živo in sledilce za uptime, vidimo 99,96-odstotno podaljšek in hitrosti pod oznako 200 ms.

Tako se zdi, da FastComet leti hitreje kot kdajkoli prej!

Protivlomni varnostni ukrepi

Kot vsak drugi preizkus sistema proti kraji na tej spletni strani je tudi ta potekal v dveh delih. Na začetku smo spremenili svoj IP, se prijavili iz drugega brskalnika in simulirali vložek s silovito silo. To je pomenilo, da najhitreje ugibate geslo 20-krat zapored, in sicer čim hitreje.

Ob našem 21. poskusu smo končno zapisali pravilno geslo noter. Na veliko presenečenje smo bili v notranjosti brez težav..

Kasneje smo se obrnili na FastComet – njegovo predstavniki so prisegli, da obstaja sistem zaščite pred brutalnimi silami prijavil na njihovo spletno stran. Mogoče nismo bili dovolj hitri – morda je sistem namenjen le temu, da skriptom prepreči ugibati geslo s številnimi napačnimi poskusi?

Če rečemo, da ste koga razjezili in imajo pojma, kakšno je lahko vaše geslo, lahko to ugibate brez večjega odpora. Dostojno? Da. Lahko bi bilo še boljše.

Za drugi del smo morali obleči moja oblačila tajnih agentov in se odpraviti na misijo. Potem ko smo ponovno spremenili IP in brskalnik, smo se pretvarjali, da smo pravični lastniki našega gostovalnega računa. Naše poslanstvo je bilo priti v klepet v živo, da bi nam omogočili dostop do odjemalca. To pomeni, ne da bi ponudilo kakršne koli bistvene dokaze, da je lastnik. To so nas prosili:

Sodoben ponudnik gostovanja, brez dvoma. To je prva gostiteljica, ki nas je prosila za selfie!

Domači gostitelji običajno zaprosijo za vašo osebno izkaznico (jaz sem svojo poslal po e-pošti!) – ta zahteva tudi vašo sliko z osebno izkaznico. To je morda najboljša kombinacija hitrosti in varnosti. Osebno smo mislili, da je precej kul – in celoten postopek sploh ni trajal. Na splošno bi to lahko šlo veliko slabše.

OPOMBA – varujte svoje osebne podatke! Uporabljajte različna gesla, razmislite o uporabi dodatne varnostne programske opreme in ne glede na to, kaj počnete, ne fotografirajte, da imate osebno izkaznico, razen če je APSOLUTNO treba.

Nakup in uporabniški vmesnik FastComet

FastComet ima nekoliko solidno ponudbo plačilnih možnosti. To pomeni več podjetij s kreditnimi karticami in PayPal – kar je približno toliko za absolutno večino strank.

Med nakupom lahko tudi izberite lokacijo strežnika.

FastComet-pregled-FastComet-centri za nakup-plačilo in prenos podatkov

Sam postopek nakupa je bil precej hiter, vendar je bilo še nekaj zamud. Namesto, da bi nas preprosto dovolili, je FastComet zaprosil za nadaljnjo identifikacijo.

Dovolj smešno je, da se morate dejansko prepričati – namesto da bi sprejeli telefonski klic, smo skočili v klepet in prosili, naj ga pregledajo. Po nekaj vprašanjih (kje ste, kaj počnete, kakšno je dekliško priimek vaše matere?) Smo čakali samo na zadnje sojenje.

Isti agent, ki je klepetal z nami, nas je poklical na številko, ki smo jo navedli.

Po nekaj vprašanjih smo se poslovili od drugega. Na e-poštno sporočilo sem poslal fotografijo mojega ID-ja in račun za gostovanje je bil pripravljen in pripravljen. Od začetka do konca je celoten postopek trajal približno 20 minut. Definitivno ni slabo.

Po tem smo se lahko t0 prijavili na nadzorno ploščo gostitelja.

Nadzorna plošča FastComet je zelo navadna in ji primanjkuje veliko informacij (stranska vrstica je skoraj vse, kar dobite!).

Vendar se tu ne dogaja čarovnija. Po nekaj klikih sem našel, kar sem hotel – povezavo do cPanela. Klasičen videz. cPanel with paper_lantern je preprosta možnost, s tem nikakor ne morete iti narobe. FastComet je igral varno in ni razloga, da ne.

Na splošno, FastComet je z vidika uporabnika precej spodoben – vse zahvaljujoč cPanelu, ki omogoča upravljanje gostovanja intuitivno in enostavno.

Torej, preučimo.

FastComet je preprost za uporabo – plošča je najlažja stvar doslej. Cene so vsekakor na visoki strani, vendar zanj dobite veliko funkcij. Postopek nakupa je le nekoliko frustrirajoč, vendar celoten "Preverjanje prevare" postopek je tako hiter, kot je lahko. Kljub temu, da je bilo vse to super, sem se zelo počutil zelo obetavnega oddelka za podporo strankam.

Pregled FastComet – razsodba

FastComet prekriva obljubo. Neverjetne zmogljivosti, enostaven vmesnik in dostojni varnostni ukrepi so vsi ljubki. FastComet ne poskuša privabiti svojih strank z nizkimi cenami – namesto tega si prizadeva za uporabo naprednih funkcij.

Še vedno obstaja nekaj pomanjkljivosti – večinoma v podpornem oddelku. Agenti za klepet še vedno nimajo potrebnega znanja o določenih vprašanjih. In to škodi cilju podjetja, da dobesedno vsem nudi podporo za klepet. Telefonska podpora je imela tudi svoje težave, a prav zdaj – zdi se, da so rešeni.

Torej, kaj lahko vzamemo iz tega pregleda FastComet?

FastComet je zelo zanimiv mlad ponudnik. Številne pomanjkljivosti je mogoče odpustiti, če jih gostitelj namerava odpraviti. Večinoma, FastComet je pravzaprav dokaj sijajen, saj zagotavlja resnično dobro delovanje. Večina uporabnikov bo ugotovila, da je ravno tisto, kar potrebujejo. Torej je vsekakor gostitelj, ki ga lahko priporočamo tako malim podjetjem kot posameznikom.

Prednosti

 • Preprost za uporabo vmesnik
 • Več premium funkcij
 • Trdni časi
 • Poštene cene obnove

Slabosti

 • Podpora ima svoje pomanjkljivosti
 • Dragi načrti za vstop
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me