Pregled gostitelja

HostGator je eden izmed vodilni ponudniki v industriji ponuja številne storitve, vključno s spletnim gostovanjem, ustvarjanjem spletnih strani in registracijo domenskih imen.

Ponudnik želi doseči gostovanje cenovno dostopna, enostavna in zmogljiva. In kar je najpomembneje, trdi, da ima načrti za vse ali ste majhno podjetje ali velika korporacija.

Če si želite ogledati poglobljen video pregled, poglejte Emmitov video:

Torej v tem Pregled HostGator, natančno bomo preverili, kako resnične so te trditve in njeni načrti na splošno.

Pa poglejmo!

Kaj je HostGator?

HostGator je eden od ponudnikov gostovanja, ki ponuja vsestranske pakete storitev. Ima skupne, VPS, WordPress in namenske gostovanje načrtov. In to ni samo gostovanje, temveč ponuja tudi registrator domene in lastnega ustvarjalca spletnih strani.

HostGator se osredotoča na stranke, ki potrebujejo razširljiv in cenovno dostopen, a hkrati enostaven za uporabo in zmogljivo gostovanje.

HostGator Reveiw - Domača stran

HostGator je upravlja ga Endurance International Group (EIG), ki je tudi lastnik Bluehosta. In čeprav je veliko strokovnjakov v industriji pričakovalo smrt HostGatorja, potem ko ga je EIG pridobil, še vedno je in na vodilnih položajih.

Cene HostGatorja

HostGator ponuja 3 načrte za skupno gostovanje, ki jih lahko izbirate od 2,75 USD na mesec. Vsak načrt vključuje neomejen diskovni prostor, pasovno širino in brezplačne SSL certifikate. Na načrtu za dojenčke lahko povečate 3,95 dolarja na mesec ali poslovni načrt za 5,95 dolarja na mesec, da dobite neomejeno spletno mesto.

Pregled HostGator - cene

Če načrtujete izdelavo večjega spletnega mesta, poslovni načrt vam bo omogočil brezplačno nadgradnjo na Pozitiven SSL, namenski IP, in SEO orodja. In če še vedno niste prepričani, HostGator ima 45-dnevno garancijo vračila denarja, zato vam ni treba slepo vlagati denarja.

Pregled HostGator - garancija za vračilo denarja

Očitno je, da HostGator ponuja precej za dostopno ceno. Ko boste enkrat v nakupovalnem vozičku, boste dobili nekaj poskusov preprodaje. Čeprav seveda ni obvezen, lahko doda do prvotne načrtovane cene.

Pregled HostGator - Nadgradnja

Lahko dobiš profesionalna e-poštna storitev, varnostno kopiranje spletnih mest in orodja za SEO, če jih potrebujete. Medtem ko lahko z nadgradnjo zvišate začetno ceno gostovanja, vam tudi dodatne funkcije in orodja, če jih potrebujete.

Kot pri večini ponudnikov gostovanja so tudi cene, ki jih vidite na glavni strani HostGatorja, na voljo le, če kupite njegovo storitev za daljše obdobje. V tem primeru je 3,95 USD / mesec cena je na voljo samo s 36-mesečnim obračunskim ciklom.

Pregled HostGator - popust na cene

Če želite plačati samo en mesec, vas bo valilni načrt stal 10,95 USD na mesec. Poleg tega bo po prvem prvem terminu cena šla tudi v redno ceno, zato je popust samo za eno uporabo.

Uporabite našo kodo kupona HOSTINGREVIEW ob odjavi in prihranite do 61,5% prvotne cene.

HostGator ponuja brezplačno eno leto registracija domene. Izbirate lahko med .com, .org in več kot 15 drugimi razširitvami domen najvišje ravni. Upoštevajte, da je brezplačna domena na voljo samo, če kupite gostovanje vsaj eno leto.

Pregled HostGator - Brezplačno ime domene

Če to načrtujete vnaprej bo pomagal zmanjšati skupne stroške vašega spletnega mesta.

Tu lahko primerjate vse funkcije, ki jih ponuja vsak načrt:

IzlivanjeOtročekPosel
Prostor na diskuBrez merjenjaBrez merjenjaBrez merjenja
Pasovna širinaBrez merjenjaBrez merjenjaBrez merjenja
Domene so dovoljene1NeomejenoNeomejeno
SSLVključenoVključenoVključeno + pozitivno
E-poštni računiNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Pomoč strankam24/7 klepet in telefon24/7 klepet in telefon24/7 klepet in telefon
Brezplačne avtomatske varnostne kopijePlačanoPlačanoPlačano

Na splošno ponuja HostGator odlične funkcije za spodobno ceno. Omogoča vam 45-dnevno garancijo vračila denarja, brezplačno SSL potrdilo in denar lahko prihranite tako, da vnaprej kupite 12-36 mesečne načrte.

Lastnosti HostGatorja

HostGator ponuja obsežen seznam funkcij, ki vam jih lahko ponudi. Zaposlujejo graditelja spletnega mesta, prodajajo domenska imena in ponujajo različne možnosti gostovanja – mali Gator ima kar nekaj stvari.

Gator brezplačno spletno mesto graditelj

HostGator vključuje brezplačnega graditelja spletnih strani s svojimi načrti imenovan Gator. Ima kup odzivnih predlog in funkcijo povleci in spusti, tako lahko tudi tisti, ki nimajo nobenega znanja o kodiranju, sami izdelajo spletno mesto.

Pregled gostitelja - Povleci in spusti Builder

Omogoča hitro izdelavo rednih spletnih mest, osredotočenih na e-poslovanje. In dobite predloge, posebej ustvarjene za bloge, podjetja ali portfelj. Medtem ko je graditelj spletnega mesta vključen v vse načrte, ga lahko izberete ločeno.

Pregled HostGator - Načrti za izdelavo spletnih strani

Če se želite osredotočiti na graditelja spletnega mesta Gator, se lahko odločite za nakup posebej oblikovalskih načrtov zanj. Z začetkom od 3,84 dolarja na mesec prejmete ime domene, brezplačno gostovanje in SSL potrdilo.

Če želite imeti več varnostnih funkcij in funkcij e-trgovine, morate dobiti to najdražji načrt za 9,22 dolarja na mesec.

Nakup in registracija domen

Poleg brezplačnega enoletnega imena domen z vsakim načrtom gostovanja vam HostGator omogoča tudi ločeno nakup domenskih imen. Nakup domene boste lahko zaklene domeno, jih samodejno obnovi in ​​upravlja z vsemi domenami z nadzorne plošče domene.

Pregled HostGator - Zaklepanje domene

HostGator ne vključuje samo klasične TLD (domene najvišje ravni), kot so .com ali .net pa tudi veliko bolj zanimivih in specifičnih. TLD lahko dobite tudi na podlagi poklica (npr. .Law.pro), mednarodnega (kot..

Pregled HostGator - domena TLD

HostGator ima sodelovali pri domeni.com, da bi vam ponudili možnost nakupa novih TDL-jev. Tako lahko kupite razširitve domen, ki so popolnoma nove ali pa bodo kmalu izdane. Nekatere najzanimivejše različice vključujejo .ninja, .tips in .guru.

Pregled HostGator - Novi TLD

V času pisanja HostGator in Domain.com ponuja približno 310 novih razširitev domen najvišjega nivoja da izbereš.

Samodejno varnostno kopiranje & Brezplačni prenosi

Da bi zagotovili najvišjo varnost za milijone svojih uporabnikov, HostGator priporoča uporabo samodejnih varnostnih kopij CodeGuard. Cena storitve se začne pri 2 USD / mesec, kar je zelo razumno in vključuje 1 GB samodejnega varnostnega kopiranja na 1 GB za do 5 spletnih mest, neomejeno baz podatkov in datotek.

Pregled HostGator - varnostne kopije

Ta načrt omogoča tudi do 3 obnovitve na mesec. Če želite imeti neomejene obnovitve, 10 spletnih mest in povečati prostor za shranjevanje na 5 GB, vas bo to stalo 5 dolarjev na mesec. Ko potrebujete še več, lahko plačate 8,33 dolarja na mesec za 25 spletnih mest in 10 GB prostora za shranjevanje.

Pregled HostGator - CodeGuard

Orodje tudi ščiti vaše spletno mesto pred virusi in vdorom; izvaja vsakodnevno spremljanje, kar je koristna funkcija za dodajanje načrtom, ki ne vključujejo samodejnih varnostnih kopij in drugih varnostnih funkcij.

HostGator rešuje eno najbolj močnih in najbolj mučnih vprašanj – prenos vašega spletnega mesta in njegove vsebine na novega ponudnika. Ko zaženete, dobite brezplačno spletno mesto, domeno ali celo prenos MySQL

Pregled HostGator - brezplačen prenos

In prenose med strežniki, kar pomeni premik med dvema strežnikoma HostGator, so vedno zastonj.

Na splošno je vsak HostGatorjev načrt poln uporabnih funkcij in orodij. Nakup domen, samodejno varnostno kopiranje, izdelava in prenos spletnih strani, vse je tukaj.

Uspešnost HostGatorja

HostGator obljublja 99,9% podaljška ki lahko še vedno zaokroži do 10 minut premora na teden. Med našim testiranjem, 100-odstotno podaljšanje je bilo doseženo precej enostavno. Kar se tiče odzivnega časa, je imela naša spletna stran s privzeto namestitvijo WordPress povprečno hitrost 292 ms.

Pregled HostGator - Uptime Robot

Medtem ko je v odzivnem času nekaj trnov, pri testiranju storitev HostGator nismo opazili nič drastičnega. The najslabši odzivni čas v skupnem seštevku je bil 462 ms, kar je še vedno soliden odzivni čas.

Pregled HostGator - pospešuje svetovni svet

S pomočjo Bitcacha smo ocenili uspešnost strežnika HostGator. Medtem ko rezultati so bili izredno dobri v ZDA, Kanadi in Evropi, v Aziji so bili nekoliko počasnejši.

GTmetrix nam omogoča preizkušanje časov nalaganja in optimizacijo naše spletne strani in samega strežnika. V prvem primeru, naše spletno mesto se je v celoti naložilo v 1,8 sekundah, HostGator sicer ne dosega raketne hitrosti in ponuja odlične čase obremenitve.

Pregled HostGator - GTmetrix

Kar se tiče dela za optimizacijo, dobili smo A (90%) pri PageSpeed ​​in B (87%) v rezultatih YSlow. Pomeni, da je bila večina potrebnih optimizacij na strani HostGator pravilno izvedena.

HostGator ima vrhunsko zmogljivost in stabilnost, lahko pričakujete, da bo vaše spletno mesto kratek čas nalaganja in veliko optimizacijo.

Podpora za HostGator

HostGator ponuja 24/7/365 podporo strankam prek klepeta v živo in telefona. Dve možnosti, ki sta na voljo, sta več kot dovolj, čeprav ne ponujata običajnega sistema vozovnic ali e-poštnih sporočil.

Pregled HostGator - podpora

Baza znanja je tam, kjer lahko najdete obilo člankov, ki so vam v pomoč. Lahko samo vtipkate svoje vprašanje in samodejno boste dobili predloge za najpogostejše težave. Večina teh člankov je namenjena splošnemu reševanju težav, zato se boste morali obrniti na podporo, če je vaša težava bolj specifična.

Pregled HostGator - Baza znanja

Če ste bolj vizualni učenec, HostGator ponuja tudi veliko video vadnic. Pokažejo natančno, kako odpraviti večino težav ali izdelati spletno mesto za manj uporabnike, ki so bolj strokovno podkovani. In HostGator ima video o verjetno vsaki temi, ker zdi se, da je njena knjižnica neskončna.

Če pa brskanje po video vajah ni,’ne dobim informacij, ki ste jih iskali morate uporabiti možnosti klepetanja v živo ali telefona.

Brez podpore za stranke po elektronski pošti smo se odločili, da poklepetamo v živo in poskusimo postaviti nekaj vprašanj, ki jih imamo še vedno. Čeprav se ne streli hitro, imamo na vsa naša vprašanja o izpadih in e-poštnem sistemu smo odgovorili v približno 10-15 minutah.

Pregled HostGator - klepet v živo

The počakajte čas za klepet v živo se je gibal med 1 in 5 minutami – kar je velika hitrost za podporo strankam. In agent, ki smo ga dobili, je zelo rad pomagal in vljudno odgovoril na naša vprašanja.

Na splošno je podpora za HostGator hitra in poskuša rešiti vaše težave. Dodajte bazo znanja in na tone video vadnic in dobili boste trden podporni sistem.

Pregled HostGator – razsodba

V tem pregledu HostGator smo to ugotovili ponudnik ponuja solidne pakete gostovanja, ki so vredni vašega časa. Učinkovitost in zanesljivost gostitelja sta odlični in ponuja veliko funkcij, ki jih ponuja.

The Začetne cene nekoliko povišajo če želite gostovati krajše časovno obdobje. Toda zaradi vse funkcije, ki jo dobite, je pametno vlagati v daljši čas gostovanja pri HostGatorju.

HostGator je odličen, če:

Če potrebujete velike hitrosti nalaganja in solidne zmogljivosti za pametno ceno. Z začetkom izdelave spletnega mesta Gator in brezplačnimi prenosi bo vaš začetek nemoten.

Imate kakšne izkušnje z HostGatorjem? Dajte jih v spodnji del komentarjev!

Prednosti

  • Neomejen prostor za shranjevanje
  • Super Uptime in uspešnosti
  • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
  • Neomejena pasovna širina

Slabosti

  • Obstaja nekaj poskusov nadgradnje
  • Brez podpore strankam po e-pošti
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me