Pregled JavaPipe

JavaPipe je specializirana storitev gostovanja s sedežem v Salt Lake Cityju, Utah. Od ustanovitve leta 2001 se osredotoča na rešitve za spletno gostovanje po meri, zaščito DDoS in zagotavlja odličen čas delovanja za podjetja po vsem svetu..

Kako dobro pa ta storitev resnično deluje?

V tem pregledu JavaPipe bomo to podjetje preizkusili in videli, ali ustreza trženju ali je vse to samo sanje.

Kaj je JavaPipe?

JavaPipe je gostovalska storitev, usmerjena v razvijalce. Njeni posebni izdelki so skupni strežniški paketi – in prihajajo s predhodno nameščeno programsko opremo. JavaPipe ponuja 3 vrste gostovanja v oblaku / v skupni rabi – Java gostovanje, gostovanje WordPress in PHP gostovanje.

Za VPS ima JavaPipe tudi 3 možnosti – KVM (navidezni stroj na osnovi jedra) VPS, Unmetered VPS in DDoS zaščiteni VPS.

Ciljna stran za pregled JavaPipe

V tem pregledu si bomo ogledali gostovanje WordPress-a.

JavaPipe obljublja povečanje zmogljivosti spletnega mesta WordPress za približno 643%, s čimer je najhitrejši ponudnik gostovanja WordPress.

Toda ali je JavaPipe res sposoben tega? Ponudnika preizkusimo in preverimo, ali se splača pohvaliti!

Prvi vtisi JavaPipe

Ena izmed stvari, ki sem jo takoj opazil, je, da traja nekaj časa, da bodo vaše storitve JavaPipe začele delovati. Ko potrdite e-pošto, bo minilo približno 10 minut, da nekdo razporedi vaš strežnik.

Ko to storite, boste imeli dostop do svoje nadzorne plošče – ki ni standardni cPanel. Namesto tega je CyberPanel – ki se bo močno razlikoval od možnosti, ki jih vidite pri ponudnikih gostovanja v skupni rabi.

plošča za pregled javapipe

The stranska vrstica plošče je ločena na dve različni coni – Glavni in strežnik. Glavna cona bo vključevala nekaj vodnjakov, glavnih orodij, kot so dodajanje novih spletnih mest, urejanje DNS območij, varnostno kopiranje in tako naprej.

Medtem območje strežnika vključuje bolj napredne možnosti upravljanja, na primer ogled dnevnikov in stanja strežnika, pa tudi nastavitev strežnika in še veliko več.

Na splošno, medtem ko CyberPanel je nekonvencionalna možnost, naredi svoje delo. Morda bo trajalo nekaj časa, da se ga navadimo – toda s tem ni nič bistveno narobe.

Zanesljivi strežniki v oblaku

Z očitno izjemo svojih namenskih strežniških načrtov JavaPipe strežniki temeljijo na strežniških arhitekturah v oblaku. Oblačni sistemi so povezani z zanesljivostjo in z veseljem sporočam, da JavaPipe to dejstvo v celoti izkorišča: s preskusnim strežnikom JavaPipe nisem imel izpada..

Cene JavaPipe

JavaPipe ponuja samo en paket WordPress gostovanja že od 15 dolarjev na mesec – vendar ta cena velja le ob nakupu načrta za 3 leta vnaprej. Mesečni načrt bo namesto tega stal 25 dolarjev na mesec.

Izbirate lahko med njimi 2 različni lokaciji strežnika ko začnete uporabljati platformo, sta tu Evropa (Romunija) in ZDA. Cene bodo skoraj enake – medtem ko se bo evropski strežnik zaračunal v evrih in ne v dolarjih, se popolnoma odlično pretvori v to, kaj bi stala ameriška strežnica.

Katere so torej vse funkcije, predvidene v programu gostovanja WordPress-a? Oglejte si tabelo, če želite izvedeti podrobnosti:

Gostovanje WordPress
Mesečni strošek15-25 USD / mesec
Prostor na disku 20 GB SSD
Pasovna širina1024 GB
Podprte domeneNeomejeno
E-poštni računiNeomejeno
Pomoč strankam24/7 Klepet in vstopnice
Brezplačne avtomatske varnostne kopijeVsakodnevno

Na splošno JavaPipe ne ponuja fantastične vrednosti za denar v primerjavi s poceni ponudniki spletnega gostovanja. Vendar pa za izkušene uporabnike WordPressa, ki iščejo zanesljivo možnost gostovanja, načrt od 15 do 25 mesecev na mesec lahko nudi veliko vrednost. 20 GB prostora na disku bo dovolj za več spletnih strani polne velikosti. SSL, vsakodnevne varnostne kopije in DDoS zaščita bodo nudili mir pri prihodnjih mesecih.

Zmogljivost JavaPipe

JavaPipe obljublja veliko uptime in najhitrejše delovanje mesta WordPress s svojim gostovanjem.

In rezultati so pravzaprav odlični. Med našim testiranjem strežnik se ni spustil niti minuto. Odzivni čas je bil tudi v povprečju 240 ms. Kar je več kot 2-krat boljše od povprečja v panogi.

JavaPipe-review-Javapipe-uptime-uspešnost

Kot del pregleda JavaPipe sem uporabil tudi GTMetrix za preverjanje, kako dobro so strežniki JavaPipe optimizirani za gostovanje preprostega mesta WordPress. In rezultat je bil odličen, PageSpeed ​​je spletno mesto ocenil z oznako A.

uspešnost pregleda javapipe

JavaPipe ima zelo zanesljive in dobro optimizirane strežnike.

Podpora strankam JavaPipe

Uporabniki JavaPipe lahko dostopajo tehnična podpora 24/7 prek e-pošte ali klepeta v živo informacije.

Redni uporabniki bi morali pričakovati odgovor v roku dveh ur, tisti, ki kupujejo storitve za podporo višjega nivoja, pa imajo odgovor v uri in 15 minutah.

Med testiranjem pa sem to opazil Podpora za stranke JavaPipe je precej nedosledna. Včasih traja minuto ali dve, da se odzovejo, včasih pa čakalne dobe presegajo eno uro.

Ko agenti odgovorijo, so njihovi odzivi zelo preprosti – včasih morate iz njih skoraj črpati informacije, v nasprotju s tem, ko vam pomagajo pri vsakem koraku..

Na splošno je Podpora za stranke JavaPipe je v redu, vendar ni popolna, kot to počne svoje delo – vendar bi lahko naredili nekaj izboljšav, da bi ga dvignili na naslednjo raven.

Pregled JavaPipe – razsodba

Kljub višjim od povprečnih cen je JavaPipe odlična storitev, ki jo morate upoštevati, če ste izkušenejši razvijalec WordPressa. Kot smo videli iz pregleda JavaPipe, ima WordPress načrt, ki ga ponuja to podjetje, skoraj vse, kar lahko uporabnik potrebuje. Še kaj dodati – je zanesljiv in hiter.

Obstaja nekaj pomanjkljivosti, na primer slaba podpora strankam ali nekoliko težko obvladanje nadzorne plošče. Toda na splošno, JavaPipe je dobra možnost za vse, ki iščejo gostovanje v WordPressu.

Prednosti

  • Dober odzivni čas
  • Skoraj 100-odstotno podaljšanje
  • Paket ima veliko funkcij

Slabosti

  • Rahlo drago
  • Neskladna podpora strankam
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me