Pregled SingleHop

Trditve SingleHop imajo gostovalsko infrastrukturo, ki je dovolj zmogljiva, da lahko zadovolji potrebe katere koli IT-strategije – pa naj bo to svetovno znana spletna trgovina ali tehnološki velikan.

Toda SingleHop je naredil velik skok v industriji gostovanja. Iz preproste, namenske platforme gostovanja je postal inovator gostovanja v oblaku. Zato ne bodite presenečeni, da obiščete spletno stran SingleHop in si ogledate novo, profesionalno ime INAP.

Iskreno povedano, ali novo ime pomeni boljše in bolj profesionalno gostovanje ali gre le za ličenje, s katerim lahko prikrijete negotovosti?

To preizkusimo v našem pregledu SingleHop!

Kaj je SingleHop?

SingleHop, ki ga zdaj poznajo kot INAP, je majhen, vendar rastoči ponudnik gostovanja, ki obljublja, da bo s svojim projektom pognal vsak spletni projekt vrhunska oblačna tehnologija.

Trenutno SingleHop ponuja več rešitev, ki vključujejo golo kovino (namensko), zasebni oblak in storitve virtualnega oblaka. Prav tako lahko kupite celoten paket zasebnih podatkovnih centrov ali AWS in Azure hosting, ki jih INAP preproda.

SingleHop-pregled-SingleHop-inap

Toda SingleHop ni omejen samo na storitve gostovanja v oblaku.

Našli boste omrežne rešitve za IP-je, povezljivost in upravljan DNS. Pomaga tudi pri obnovi po nesreči, varnosti, shranjevanju in varnostnih kopijah.

Ali lahko SingleHop ustreza vašim potrebam?

INAP ponuja svoje strežnike Bare Metal Cloud za potrebe naraščajočih spletnih projektov. Za enega odjemalca se uporablja en strežnik, zato lahko pričakujete najboljše možne zmogljivosti in vire, ki bodo dovolj, ko rastete.

Cene SingleHop

SingleHop ima 4 načrte za Bare Metal – najcenejša od teh stane 129 dolarjev na mesec. Načrt drugega nivoja je mogoče kupiti za 179 dolarjev na mesec, tretji nivo pa stane 229 dolarjev na mesec. Četrti načrt je po meri, cena pa je odvisna od vaših potreb.

SingleHop-pregled-Cene SingleHop

Vsak načrt vam prinese osebni stroj, ampak kakšna je razlika?

  • e3-1230 (129 $ / mesečno) dobite en sam procesorski strežnik s 4 procesorji, 16 GB pomnilnika, 10TB pasovno širino, 2x1TB pogoni SATA in 1GBPS omrežno povezavo.
  • e3-1270 (179 $ / mesec) vam bo zagotovil en procesorski strežnik s 4 jedri CPU, 8 GB pomnilnika, 10TB pasovno širino, 2×240 GB SSD pogoni in 1GBPS omrežjem.
  • e5-2620 (229 dolarjev na mesec) ponuja dvojni procesorski strežnik s 6 procesorji, 64 GB RAM-a, 10TB pasovno širino, 4x1TB pogoni SATA in 1GBPS omrežno povezavo.

Načrti so videti dragi, še posebej, če ste navajeni na ceno preprostih rešitev VPS ali VPS Cloud.

Vendar ne pozabite, da to z gostovanjem Bare Metal Cloud, dobite celoten strežnik, ki ga postavite v oblak za svoje potrebe. To pomeni visoko razširljivost, zmogljivost in varnost. Da ne omenjam, vse je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe.

In od ponudnikov, ki ponujajo take funkcije, se zdi, da je INAP ena najbolj dostopnih možnosti. Oglejmo si torej funkcije, ki jih dobite.

Funkcije SingleHop

SingleHop ima številne vrhunske tehnologije s svojimi načrti gostovanja. To vključuje zmogljive in prilagodljive strežnike, 100-odstotno uptime, varnostne funkcije in 24/7 podporo strankam.

Oglejmo si podrobnosti.

Prilagodljivost

SingleHop ima kakovostne storitve, ki vam lahko pomagajo izboljšati produktivnost, skrbeti manj in še vedno nadzirati vaše poslovne dejavnosti. Imeli boste skupina strokovnjakov, ki so pripravljeni prilagoditi strežnik glede na potrebe vašega projekta – naj bo to spletna aplikacija, preskusni strežnik ali velika trgovina e-trgovine.

SingleHop pregled-prilagodljivost SingleHop

Za to SingleHop uporablja lastno visokotehnološko infrastrukturo.

Toda ali ti sistemi preprečujejo, da bi vaši IT strokovnjaki izvajali lastne spremembe, da bi dosegli najboljše možne hitrosti?

Odgovor je ne.

Večino od Rešitve SingleHop so razvite na tehnologijah, ki so podobne VMware, Microsoft, Intel in Cisco. To preprosto pomeni, da ne’Ne potrebujete dodatne baze znanja za tisto, kar že morate začeti – s tem prihranite čas in denar.

SingleHop Uptime

Možnost, da se strežnik v nekem trenutku pokvari zaradi tehničnih ali celo nesreč, je neizogibna.

Vendar je SingleHop, ko je ugotovil to edino težavo, vzpostavil izboljšane virtualne stroje in druge napredne zmogljivosti, da bi zagotovil čim manj izpadov.. SingleHop zagotavlja 100% produktivnost.

SingleHop-pregled-SingleHop-uptime

To ni nobena vrzel pri vzdrževanju strežnika. Kako INAP to dosega?

SingleHop-pregled-SingleHop-strežniki-lokacije

SingleHop najsodobnejše podatkovni centri so strateško postavljeni na 9 svetovnih lokacij izboljšati dostop, uporabniško izkušnjo in številne druge ugodnosti.

Na teh napravah so najbolj robustni tehnični kosi, ki zagotavljajo optimalno obratovalno zmogljivost

Plus s vrhunski rezervni generatorji za UPS, ki so na voljo v vsakem podatkovnem centru, možnost kakršne koli okvare sistema je skoraj ničelna.

Kar se tiče produktivnosti, je tehnologija SingleHop ena najboljših v panogi.

Varnostne in obnovitvene rešitve

Možnosti varnosti in obnove po nesrečah so ključne spremenljivke v enačbi uspešnosti vseh storitev, ki temeljijo na tehnoloških rešitvah.

SingleHop ponuja različne varnostne rešitve, s katerimi lahko vaše podjetje odide od nepričakovanega. Za te varnostne ukrepe vam ni treba plačati nobenega dodatnega denarja. S svojim načrtom gostovanja ste upravičeni do varnostne rešitve, ki varuje vaše podatke kadar koli kadar koli.

SingleHop pregled-SingleHop-varnost

Na primer, oni’dobili ste rešitve za obnovo po nesrečah, ki jih poganjajo podjetniški partnerji, kot sta Zerto in Veeam, da bi zagotovili nenehno zaščito vašega podjetja.

Čeprav se cilji obnovitve razlikujejo od organizacije do organizacije, SingleHop trdi, da bo vaše podatke varoval ne glede na težavo, ki jo imate.

Podpora strankam SingleHop

Vsak nakup SingleHop gostovanja se začne s posvetovanjem s svojo prijazno podporo strankam – le tako izberete najboljši načrt za svoje potrebe.

Zaradi tega je podpora strankam ključni del SingleHopa. Ponuja 24/7 klepetanje v živo, telefon in e-pošta. Njihova podporna ekipa skrbi za vse vidike vašega gostovanja – od posvetovanja do vzdrževanja strežnikov, povečanja obsega in odpravljanja napak.

Za lažjo pomoč priskrbite INAP nekaj garancij – največ 15-minutnih čakalnih dob za dogodke 1. in največ 60 minut odgovorov na katero koli drugo vozovnico.

SingleHop-pregled-SingleHop-podpora

Na splošno bi morali biti v dobrih rokah. Toda naše izkušnje kažejo nekoliko drugačen rezultat.

Izbrali smo načrt, da poskusimo SingleHop gostovanje in smo bili preusmerjeni na klepet v živo. In na žalost ni bila na voljo.

Ko smo zapustili svoje kontaktne podatke, je predstavnik podjetja je stopil po nekaj ur. Če torej tukaj in zdaj potrebujete gostovanje – SingleHop morda ni najboljša izbira.

A pozitivneje je, da ne boste kupili dragega načrta, ki ga ne potrebujete.

Več orodij

SingleHop’V želji po bolj produktivnem upravljanju vašega podjetja je razvidno, kako kupce opremi s potrebnimi orodji.

Njegova nadzorna plošča LEAP vam omogoča popoln dostop do strežnikov; lahko se posodobite tudi z SingleHop-om’s spletno mesto omrežja in stanja – OT.SingleHop.com, ki vam iz prve roke predstavi, kako profesionalci dostopajo do rezultatov in drugih povezanih informacij.

SingleHop Review – razsodba

Ponudbe SingleHop gostovanje rešitev za zadovoljevanje zelo specifičnih potreb. In zagotovo ne gre za tek za začetnike.

Če pa imate v lasti rastoči spletni projekt ali ga nameravate zagnati – je to mesto, kjer skupina strokovnjakov lahko najde pravo rešitev, kot smo ugotovili iz tega pregleda SingleHop.

Odlikuje ga zmogljiv strežnik z mnogimi možnostmi razširljivosti in vrhunsko varnostjo. Upoštevajte le, da SingleHop ni kraj, kjer kupite načrt, ki vam je všeč. The skupina za podporo vam bo pomagala izbrati možnost, s katero boste popolnoma zadovoljni.

Prednosti

  • Popolnoma prilagodljiv
  • Izboljšane varnostne funkcije
  • 100-odstotno jamstvo za čas

Slabosti

  • Dolg čas uvajanja
  • Ni primerno za začetnike
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me