Pregled Tsohost

tsoHost je britanski ponudnik gostovanja, katerega cilj je narediti spletno gostovanje preprosto in zelo prilagodljivo. Zaupa mu več kot 250.000 strank, je eden največjih ponudnikov gostovanja v državi.

V tem pregledu tsoHost bomo to podjetje preizkusili – in videli, kako deluje na svetovnih velikanih.

Kaj je tsoHost?

Tsohost dejansko obstaja že dolgo, od leta 2003 pravzaprav. Frustriran nad dejstvom, da visoko zmogljivo gostovanje po dostopni ceni ni bilo videti, se je ustanovitelj Darren Lingham odločil, da to omogoči. Spletno gostovanje v Veliki Britaniji je konkurenčen trg in Tsohost upa, da bo podjetje, ki s svojim privlačnim cenovnim modelom in 24/7 podporo strankam ne bo pritegnilo samo strank iz Velike Britanije, ampak tudi iz celega sveta..

Ugotovimo, kako to počne??

* Ta pregled temelji na paketu »Zagon« *

Gostovalne storitve Tsohost

Kaj ponuja Tsohost? No, gostovanje, očitno. A poglejmo malo bolj poglobljeno natančno, katere možnosti so nam na voljo.

 • Imena domen
 • spletno gostovanje
 • Navidezni zasebni strežniki
 • Namenski strežniki

Močne možnosti! Nič nenavadnega, a lepo je videti, da Tsohost ponuja več kot le preprosto spletno gostovanje.

Vendar bomo spletno gostovanje stvar, ki jo bomo danes podrobno pogledali. Omeniti velja, da je prva stvar, ki jo boste našli po pristanku na domači strani Tsohost, veliko staro polje za iskanje domen. Poglej.

Pregled Tsohost

No, to je dober začetek, vsaj estetsko. Vedno je lepo poslastica, ko ponudnik gostovanja vloži nekaj truda v njihovo oblikovanje spletnih strani. Arvixe gledam vate…

Prehodimo na naslednji del pregleda Tsohost, si bomo ogledali ponudbe paketov.

Kaj’s Vključeni v Gostovalne pakete Tsohost?

Pregled Tsohost

Skupaj štiri.

Cso se gibljejo od 1,34 evra na mesec do 18,02 funtov, zato ima Tsohost možnost za skoraj vse. Dobro je videti paket, ki je namenjen predvsem spletnim mestom za e-trgovino!

Zdaj bom nadaljeval in razčlenil načrte nekoliko podrobneje v spodnji tabeli:

OsebnoZačetiPosele-trgovina
Omejitev prostora na disku500 MB15 GB50 GB100 GB
Omejitev pasovne širineNeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Koliko dovoljenih domen13820
SSD ali trdi disk, ki se uporablja v strežnikih?HDD za skupno gostovanje, SDD za VPS & Namenski strežnikiHDD za skupno gostovanje, SDD za VPS & Namenski strežnikiHDD za skupno gostovanje, SDD za VPS & Namenski strežnikiHDD za skupno gostovanje, SDD za VPS & Namenski strežniki
SSLŠifriraj podporo SSLŠifriraj podporo SSLŠifriraj podporo SSLŠifriraj podporo SSL
Zaščita pred DDoSNeNeNeNE
Zaščita pred zlonamerno programsko opremoNeNeNeNe
E-poštni računi5 x 200 MB nabiralnikovNabiralniki 100 x 200 MB100 x 1 GB NabiralnikiNeomejeno x 10GB nabiralnikov
Računi FTPNeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Spletna stran BuilderNeNeNeNe
Predloge spletnega mestaNobenNobenNobenNoben
Pomožni prenos spletnega mestaprostprostprostprost
cPanelNeNeNeNe
Samodejni namestiteljVključenoVključenoVključenoVključeno
Samodejni namestitveni skripti28282828
Garancija za vračilo denarja60 dni60 dni60 dni60 dni
Pomoč strankam24/7 Klepet v živo, vozovnica, telefon24/7 Klepet v živo, vozovnica, telefon24/7 Klepet v živo, vozovnica, telefon24/7 Klepet v živo, vozovnica, telefon
Izbira lokacije strežnikaNeNeNeNe
Brezplačne avtomatske varnostne kopijeVsakodnevnoVsakodnevnoVsakodnevnoVsakodnevno

No, veliko se je treba pogovarjati! Gremo naprej.

Prvi vtisi

Lastnosti

Značilnosti, lastnosti, lastnosti!

Začenši z dobrimi točkami. Neomejena pasovna širina je vklopljena vse načrti. To je precej odlično, saj ne boste omejili ali upočasnili, če bo vaša pasovna širina presežena, tako kot pri nekaterih drugih ponudnikih.

Dobite tudi neomejene račune FTP ter brezplačne avtomatske varnostne kopije dnevno na vsakem načrtu.

Kar zadeva prostor za shranjevanje, se stvari nekoliko višajo. Začenši s 500 MB za osebni načrt in konča s 100 GB za načrt e-trgovine. Dobre stvari, večina ljudi ne bo presegla 15 GB prostora na disku, kaj šele 100 GB, razen če je vaše spletno mesto neverjetno grafično in video posnetke.

‘Pustiti’s Šifriranje podpore za SSL ‘je vključeno tudi v vse načrte.

Pregled Tsohost

Zdaj pa na ne tako dobre stvari.

Ni vgrajene zaščite Anti-DDoS ali Anti-Malware. Na vas, uporabnik, je, da zagotovite varnost svojega spletnega mesta s PHP in vtičniki. Ni vključenega oblikovalca spletnih strani ali predloge spletnega mesta in prav tako ne morete izbrati lokacije svojega strežnika.

Zdaj so največje pomanjkljivosti, vsaj zame, naslednje:

V vseh storitvah spletnega gostovanja se uporabljajo samo trdi diski (HDD). Do SSD diskov imate dostop le pri nakupu VPS gostovanja ali gostovanja namenskega strežnika.

To je zelo razočaranje, saj bi moralo sodobno in na videz naprej razmišljujoče podjetje resnično uporabljati SSD diske za svoje spletno gostovanje, vsaj pri paketu e-trgovine za 18 funtov na mesec. SSD diski se veliko hitreje odzivajo in veliko manj so nagnjeni k poškodbam kot trdi diski.

Naslednja neverjetno razočaranje je pomanjkanje cPanela. Tsohost vključuje lastno nadzorno ploščo, imenovano „Tsohost Cloud Hosting Platform“ ki je dostopen prek vašega računa na spletnem mestu Tsohost. Teoretično je to v redu, v praksi pa so stvari precej drugačne.

Pregled Tsohost

Zgoraj lahko vidite predstavljeno nadzorno ploščo takoj po prijavi. Do zdaj že precej standardno. Mislim, da je to še posebej koristno za uporabnike, ki imajo več kot eno spletno mesto, saj lahko preprosto izberete upravljanje katerega koli spletnega mesta od tu..

Verjamem, da bi ljudje, ki imajo eno spletno mesto, kot smo tu, samo pojdite na “Upravljanje spletnega mesta” po prijavi pametnejši način dela. Še vedno pa gre le za majhno vprašanje, za zdaj se ni veliko pritoževati.

Težave postanejo nekoliko bolj očitne, ko skočimo na upravljanje naše spletne strani.

Pregled Tsohost

Vidite težavo? Samo pomanjkanje funkcij. Če pogledate nekaj takega, kot je ResellerClub, boste videli cPanel v njegovi slavi. Polne lastnosti in zelo enostavno razumeti. Na žalost tukaj ni tako.

Še vedno nisem povsem prepričan, zakaj se je Tsohost odločil za uvedbo svoje nadzorne plošče, namesto da bi uporabljal samo cPanel, vendar vsak po svoje, predvidevam.

Obstaja samodejno nameščanje, a povsem odkrito povedano, je grozno. Preprosto namesti / odstrani aplikacije v ozadju. Ni vizualnega pojma o tem, kako poteka namestitev, razen sporočila “namestitev, prosim počakajte”, samo morate sedeti in čakati, da se stran osveži, ko bo končana..

tsoHost cene

tsoHost ima 3 glavne načrte – od 2,92 £ na mesec in vse do 18,02 £ na mesec. Poleg tega boste morali plačati tudi davek, odvisno od lokacije, na kateri se nahajate. Vsi načrti vključujejo neomejeno pasovno širino in lahko gostijo več spletnih mest.

Toda številke niso tako preproste, kot se morda zdijo.

Razdelimo jih v celoti in ugotovimo, kaj točno boste plačali za vsak načrt v vozičku.

Obdobje plačila / načrtZačetiPosele-trgovina
1 mesec£ 3.828,78 funtov£ 23,98
12 mesecev£ 37,9087,90 ££ 239,90
24 mesecev70,00 ££ 158,22432,37 funtov

* Brez DDV

Torej, vse je tako. To so cene, ki jih boste plačali ob odjavi. Ker, o da, plačate predplačilo. Čeprav so cene, ki jih vidite v promocijskih načrtih, mesečni stroški, nimate možnosti plačevanja mesečno, morate na začetku vse plačati. To je značilno za ponudnike gostovanja, zato ni veliko prostora za pritožbe.

Storitev za stranke Tsohost

Pregled Tsohost

To je nekaj odličnih možnosti. Baza znanja je vedno dobrodošla stvar pri preverjanju oddelka za podporo ponudnika gostovanja, saj kaže, da niso razmišljali samo o proaktivni, temveč tudi preventivni podpori.

Ostale možnosti podpore so dokaj standardne, na voljo imate naslednje:

 • Klepet v živo (na voljo od 7. ure do polnoči, GMT)
 • Telefonska podpora (na voljo od 7. ure do polnoči, GMT)
 • Podpora za vstopnice (na voljo 24/7 prek vašega računa Tsohost)

Kot sem že rekel, precej standardno. Nekoliko razočarano je, da klepet v živo ni na voljo 24/7. To je težava, saj recimo, da imate težavo, ki se pojavi ob 1. uri GMT. Lahko greste naprej in predložite vozovnico, vendar je verjetno, da bo podpora za vozovnice trajala dolgo časa, da dobite rešitev. Lahko pa počakate 6 ur, preden se lahko z nekom pogovarjate v živo, prek klepeta ali po telefonu.

Live klepet v akciji

Od nakupa Tsohosta sem imel kar nekaj vprašanj, ki so potrebovale podporo, zato mi je dal veliko priložnost, da preizkusim njihovo podporo v klepetu v živo..

V tem delu si bom ogledal storitve klepeta in si ogledal, kako delujejo v treh glavnih lastnostih, za katere bi si moralo prizadevati dobro podjetje:

 • Odzivni časi. Klepet v živo naj bi bil hiter in “živ” – ljudje, ki jih začnejo, pogosto ne’nočem čakati.
 • Splošno znanje o povzročiteljih. Morali bi poznati krake svojih podjetij bolje kot kdorkoli drug.
 • Človeški dejavnik. Agenti naj bi delovali kot prava človeška bitja in bili odločni. To je’Pričakujemo, saj bo veliko ljudi, ki pridejo k njim, jezno in želi, da se njihovi problemi rešijo.

tsohost pregledtsohost pregledtsohost pregledtsohost pregledtsohost pregledtsohost pregled

&# 10003; Dober odzivni čas

&# 10003; Znan agent

&# 10003; Prijazni in človeški

Podpora za vstopnice

Samo hiter odsek tukaj. Pretvarjal sem se, da imam težave s tem, da se nadzorna plošča ne odziva in mi pošilja sporočila o napaki, samo da vidim, ali jih bo tehnik preveril in ponudil kakršen koli nasvet ali rešitev.

No, obstaja dobra in slaba novica. Kaj bi si najprej želeli? Hmm, na žalost ne slišim vašega odgovora, zato pojdimo dobro prvo, slabo drugo.

Dobro: Odziv, ki sem ga prejel, je bil profesionalen, personaliziran in je ponudil rešitev, ki bi verjetno pomagala, če bi se v resnici soočal s tem vprašanjem. (Brisanje predpomnilnika brskalnika)

Slabo: Odzivni čas je bil precej slab. Moram reči, da je prva stvar, ki jo je napisal tehnik, “se opravičujem za zapozneli odziv!”, Kar je bilo dobrodošlo. Vendar je dejstvo, da sem moral čakati več kot 8 ur za odgovor na tehnično vprašanje, precej razočaranje. Vendar pa vedno obstaja klepet v živo!

Podpora je res tam, kjer sije Tsohost. Iskreno lahko rečem, da v svetu ponudnikov gostovanja še nisem naletel na boljše storitve. Edina slabost pri tem je pomanjkanje podpore za klepet 24/7, ki upa, da se bodo kmalu spremenila!

Prvi vtisi med in po nakupu

Pred nakupom se boste morali prijaviti v obstoječi račun Tsohost ali ustvariti novega.

Pregled TsohostPregled Tsohost

Ob nakupu načrta Tsohost imate na voljo tri možnosti plačila. Paypal, BACS (avtomatizirane klirinške storitve bankirjev) in kreditna / debetna kartica. Precej standardne možnosti, vendar bi bilo lepo videti, da so kripto valute na voljo kot izbor.

Kakorkoli že, gremo naprej.

Po plačilu želenega paketa se boste znašli na nadzorni plošči Tsohost.

Pregled Tsohost

Tu ni veliko zanimivega govoriti. Na voljo imate možnosti za ogled svojih izdelkov (gostovanje itd.), Računov, domen in vstopnic. Zgoraj lahko vidite tudi vse možnosti nadzora.

Ko smo pritisnili na zavihek »Izdelki«, se preusmerimo na to stran.

tsohost pregled

Od tu lahko vidite svojo domeno, uporabniško ime in nekatere druge koristne informacije, kot so ime strežnika, IP naslov in strežniki imen.

Še bolj zanimivo pa je, da je tu dostop do omenjene nadzorne plošče. Zdaj smo že govorili o nadzorni plošči in mojih frustracijah z njenimi omejitvami, zato namesto tega govorimo o spletni pošti.

Spletna pošta

Kot smo videli iz tabele prej, je zagonski načrt opremljen s pravicami za 100 200MB nabiralnikov. Zdaj bi pomislili, ko kliknete to povezavo “Prijava v spletno pošto ” prvič, boste pozvani, da ustvarite nabiralnik ali vsaj uporabniško ime / geslo za dostop do njega, kajne? No, ne. Izkaže se, da to počneš tako.

Korak 1

Pregled Tsohost

Najprej se morate prijaviti na nadzorno ploščo. Od tam se usmerite na “upravljanje mojega spletnega mesta” in tu boste našli seznam “Osnovna orodja za upravljanje”. Nato boste želeli zadeti „E-poštni računi“ in boste na…

2. korak

Pregled Tsohost

Tukaj se dogaja čarovnija. Morali boste zadeti ‘Ustvari nabiralnik’ in od tam boste pozvani, da ustvarite e-poštni naslov (****@yourdomainname.***) in geslo za navedeni račun.

3. korak

Pregled Tsohost

In končno se lahko prijavite s poverilnicami, ki ste jih pravkar ustvarili. Škoda, da to ni bolj racionalizirano. Tsohost bi lahko preprosto ustvaril ustvarjanje e-poštnega računa v svoji spletni aplikaciji ali vsaj imel povezavo do spletne pošte znotraj nadzorna plošča. Počuti se nepovezano.

Ocena uspešnosti

Zdaj ste že videli oceno 2/10 v zvezi z zanesljivostjo, zato boste verjetno lahko povedali, da bo odsek o uspešnosti tega pregleda Tsohost vsaj malo zanimiv..

To lahko povzamem z eno besedo. Grozno.

Tukaj so štiri stvari, ki jih bomo preizkušali v smislu uspešnosti:

 • Gostitelj’s hitrostjo med nizkim vzdrževanjem
 • Gostitelj’s hitrostjo s spletnim mestom, ustvarjenim z uporabo gradbenika spletnih mest beton5
 • Strežnik’s skupno podaljšanje
 • Varnostna zaščita pred krajo

Hitrost gostitelja med nizkim vzdrževanjem

Ta test sploh ne bi smel biti težaven, saj sem hitro ustvaril preprosto HTML stran. Seveda je nekaj povezav in CSS tam, toda kaj drugega kot absolutno najslabši strežniki bi morali to rešiti z lahkoto.

Pregled Tsohost

In poglejmo si, kako je uspelo:

tsohost pregled

Iskreno, precej super! Nekateri odzivni časi so precej šibki, na splošno pa niso slabi. Ne dajajte preveč zalog v to oceno “A +”, saj sem videl, da so rezultati skoraj enako ocenjeni kjer koli od B do D +. Zato ga vzemite s ščepcem soli. Dejansko ms “, vendar so ti natančni!

Hitrost gostitelja med visokim vzdrževanjem

Ta test bi moral biti bolj zahteven. S pomočjo betona5, graditelja, ki je del 28 skriptov za samodejno namestitev, ki so na voljo na nadzorni plošči Tsohosta, sem ustvaril preprosto spletno mesto z nekaj slikami, vrtečim se vrtiljakom in nekaj vtičniki Javascript, da vidim, kako se bo to obneslo.

Pregled Tsohost

Nekoliko bolj zapleteno, a vseeno nekaj, kar strežnika sploh ne bi smelo močno zasuti. Tukaj je opisano:

Pregled Tsohost

Ni super. Te hitrosti so znova, nekako spodobne, vendar lahko opazimo upočasnitev v primerjavi s preprostim spletnim mestom HTML. Hitro opazite graditelja betona5. Sploh ni slabo! Za brezplačni dodatek bi rekel, da je verjetno ena najboljših stvari, ki jih ponuja Tsohost.

Skupni čas strežnika

V tem delu sem kot vedno postavil preprosto spletno mesto WordPress in ga pospravil v naš priročen prijatelj Uptime Robot za sledenje. Tako dobimo podrobno razčlenitev vseh izpadov, hitrosti odziva strežnika in trenutnega stanja strežnika.

Tukaj je opisano, kako je bilo opravljeno v zadnjih dneh spremljanja:

Pregled Tsohost

Sploh ne vem, kaj naj rečem tukaj. Tovrstni nastop sploh ni pričakoval. Povsod so vrhovi in ​​korita. Samo 95-odstotno podaljšanje v zadnjem tednu! In kje sploh začnem, ko pogledamo povprečni odzivni čas?

Več kot 7500 ms. Dotikanje 8000ms. Z trni do in več 30000 ms. To je 30 sekund čakalne dobe. Odkrito povedano, je nesprejemljivo obtoževati ljudi za tovrstne grozne predstave.

Tovrstni rezultati niso nekaj, kar sem pričakoval od podjetja, ki pogumno razglaša:

Pregled Tsohost

“Zelo visoke hitrosti in najvišja zanesljivost …”

No, no, Tsohost nam laže ali pa se res ne zavedajo, kako slabi so njihovi strežniki.

Po nekaj dneh spremljanja pa so se stvari močno izboljšale. Ne bom prehitel sebe, povprečni odzivni časi so še vedno šibki, zelo šibki, a nič takega, kot smo ga videli sprva.

tsohost pregled

Kot vidite, so se stvari izboljšale. Povprečni odzivni čas v zadnjih 24 urah se je gibal približno 2000 ms znamka. Še vedno slabo, a veliko boljše od skoraj 8000 mv!

Na žalost je bilo še nekaj izpadov, zadnji je trajal skoraj dve uri.

Ocena varnosti pred krajo

Zdaj je čas, da pogledamo, koliko nemoči je Tsohost dal na varnost.

Najprej preverjanje zaporne sile. Predstavljajte si nekoga, ki ima morda predstavo, kaj je vaše geslo – vendar ne pozna celotne stvari. Mogoče celo avtomatiziran skript, ki preizkusi vse možne kombinacije, dokler gesla ne uganemo pravilno.

Te stvari sem poskušal ponoviti tako, da sem 20-krat spremenil svoj IP in brskalnik, preden sem 20krat hitro vnesel napačno geslo in nazadnje v 21. poskusu vnesel pravilno. Dovoljeno mi je bilo.

To je slabo. Tsohost bi lahko enostavno izvedel dodaten korak po napačnem ugibanju, recimo 5 ali 10-krat. Captcha, ki odgovarja na varnostno vprašanje, ki ste ga izbrali ob prijavi? Vse je boljše kot nič.

Drugi test je vključeval povezovanje v klepetalnici v živo in poskušal agente prepričati, da sem izgubil dostop do svojega e-poštnega računa in svojih poverilnic Tsohost in sem poskušal pridobiti prijave z njih brez trdnih dokazov z moje strani.

Ni sreče. Nič, zilč. Ne da bi vedel o sebi, Tsohost ne bi dal ničesar. Moje uporabniško ime in prijave bi poslali le, če bi priskrbel osebno izkaznico, dokazilo o številki kartice, ki sem jo kupil, svoj naslov in odgovor na varnostno vprašanje, ki sem ga postavil. Dobre stvari, končno!

tsoHost pregled – sklep

Skratka – tsoHost ni odličen ponudnik gostovanja. Učinkovitost je huda – potrošnikom ne morete zaračunati storitev spletnega gostovanja, ki ima pogoste odmore. Odzivni čas je eden najslabših, kar smo jih kdaj srečali, in resnično sem šokiran, ker so se stvari tako izkazale.

Ogledate si domačo stran tsoHosta, njihov etos in jasne napore, ki so se pojavili na njihovi strani; in domnevate, da so res odličen ponudnik. Jasno, to nas je naučilo, da knjige nikoli ne sodimo po naslovnicah.

Če povzamem stvari, je Tsohost podoben avtomobilu, ki na zunaj izgleda odlično, ima pa puščavske meduze. Bolje si kupite dobesedno katerega koli drugega ponudnika na našem najboljšem seznamu spletnega gostovanja. Seveda z izjemo Network Solutions, seveda.

Prednosti

 • Dobre možnosti cen
 • Odlična podpora strankam
 • Brezplačne dnevne varnostne kopije

Slabosti

 • Brez strežnikov SSD
 • Strašna predstava
 • Pomanjkanje cPanela
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me