Pregled vztrajnika

Flywheel ponuja upravljane rešitve gostovanja WordPress za komercialno uporabo in velika prometa. Njegov cilj je zagotoviti storitve, ki so pripravljene na začetek, tako da se agencije in podjetja lahko osredotočijo na svoje projekte.

Se sprašujete, ali je muharski mehanizem pravi primerek za vas?

V tem pregledu Flywheel smo preizkusili, kaj ponudnik ponuja.

Pa poglejmo!

Kaj je muharski volan?

Flywheel je upravljan ponudnik gostovanja WordPress z zelo preprosto poslanstvom – njegov cilj je zagotoviti brezplačne WordPress rešitve za gostovanje za podjetja. To vključuje tako samostojne člane kot tudi spletne strani z veliko prometa, kot so spletne trgovine.

storitve pregledovanja vztrajnikov

Poleti 2019 je Flywheel pridobil WPEngine – eden največjih konkurentov. Torej, v tem pregledu Flywheel bomo videli, kako dober je ta ponudnik v resnici in kako dobro se primerja s preostalo konkurenco.

Za začetek si oglejmo načrte in funkcije, ki jih ponuja Flywheel.

Značilnosti Vztrajnik

Flywheel je z upravljanjem storitve gostovanja WordPress nastavil svoje storitve, da platforma nemoteno deluje.

Za zagotavljanje kakovostne izkušnje ponudnik ne ponuja le vrhunskih funkcij, ampak ima tudi nekatere omejitve. To vključuje samodejno varnostno kopiranje, omrežje za pošiljanje vsebin, in vgrajen predpomnilnik.

Uporabite lahko tudi a demo stran pred nakupom preizkusiti vztrajnik.

Vgrajena vrhunska orodja z vztrajnikom

Ena najboljših stvari, ki smo jih opazili v tem pregledu Flywheel, je, da ponudnik z vsemi svojimi načrti vključuje vse bistvene lastnosti. Za razliko od številnih drugih gostiteljev vam ni treba kupovati dragih prodajnih mest, da bi imeli najboljšo izkušnjo z Flywheel-om.

Da bo vaše spletno mesto varno, brezplačne avtomatske nočne varnostne kopije so vključeni. Flywheel vsako noč vzame varnostne kopije, da zagotovi, da imate kopijo delujočega spletnega mesta, če se kaj pokvari. Obljublja varno shranjevanje varnostnih kopij z Google Cloud Storage in omogoča obnovitev z enim klikom.

Vztrajnik-pregled-vztrajnik-backup

Prav tako lahko kadar koli spremenite posnetke in jih obnovite.

Ko govorimo o spremembah, ima vztrajnik Ustvarjanje z enim klikom tudi.

Pred kakršnimi koli velikimi ali majhnimi spremembami lahko preizkusite, kako bo vplivalo na vaše spletno mesto. Spremembe lahko z enim klikom prenesete s spletnega mesta v živo v uprizoritveno okolje in obratno.

Pregled vztrajnika-vztrajnik-uprizarjanje

Možna je tudi prilagoditev tega, kar želite prenesti – lahko so teme, vtičniki, baze podatkov ali vse naenkrat.

Za predstavo ima Flywheel vgrajeno omrežje za pošiljanje vsebin (CDN) storitev in a orodje za predpomnjenje.

Orodje za predvajanje prav tako izboljša hitrost. Statično vsebino vašega spletnega mesta shrani v brskalnik obiskovalcev.

Tako, če obiskovalec znova odpre vaše spletno mesto, lahko vsebino strani naloži neposredno iz brskalnika, namesto da bi strežniku postavljal zahteve. To močno izboljša hitrost nalaganja strani.

Vztrajnik-pregled-cdn

CDN deluje kot jamstvo za delovanje in varnost.

Ustvari mrežo strežnikov, ki lahko dostavijo vsebino vašega spletnega mesta z lokacij, bližje obiskovalcem. In bližje kot je strežnik obiskovalcu – hitreje se lahko stran naloži.

Če se z enim strežnikom kaj zgodi – kup drugih je pripravljen skočiti in vas rešiti pred izpadi.

Druga stvar, ki lahko izboljša hitrost nalaganja strani, je možnost izbire enega 10 strežniških lokacij v ZDA, Singapurju, Kanadi, Amsterdamu, Frankfurtu ali Londonu.

Lokacije-pregled-vztrajnik-strežnik-lokacije

Če torej ciljate na občinstvo na določeni lokaciji – je najbolje, da jih gostite bližje.

Predstavitvena spletna mesta vztrajnika

Flywheel ponuja predstavitvena spletna mesta, ki vam pomagajo opraviti test, preden se jih obvezujete.

In ker Flywheel ponuja storitve, nekoliko drugačne od drugih – normalno je biti negotov. Demo mesto vam bo omogočilo testiranje vmesnika, funkcionalnosti in nadzorne plošče Flywheel, tako da boste vedeli, kaj lahko pričakujete. Prav tako boste lahko vse funkcije uporabili za prepletanje spletnega mesta. Čeprav gre v živo ni mogoče.

Flywheel-review-demo site

Zmagal si’za to ne potrebujete nobenih podatkov za obračun. Torej, prijavite se brezplačno in uporabite premijski načrt in se odločite sami.

Omejitve vtičnih ploščic

Flywheel trdi, da tako dobro optimizira WordPress, da nekateri od 55.000+ WordPress vtičnikov postanejo popolnoma nepotrebni in celo škodujejo.

Flywheel-review-flywheel-wordpress-plugins

Flywheel torej omejuje uporabo nekaterih vtičnikov, da ne bi zlomili vaše spletne strani.

Ima celo seznam.

 • Vztrajnik popolnoma omejuje uporabo rezervnih vtičnikov – motivira odločitev in pravi, da je rezervni sistem že vgrajen.
 • Ti ne bo mogel uporabljati vtičnikov za predpomnjenje tudi. Razlog je enak – Flywheel ima vgrajeno predpomnilno orodje.
 • Varnostni vtičniki so izven omejitev tudi. Flywheel trdi, da imajo vnaprej nameščene varnostne ukrepe na ravni strežnika.
 • To je ne bo mogoče dobro uporabljati vtičnikov za povezane objave. Ponudnik vas želi zaščititi pred slabimi zmogljivostmi, ki jih ti vtičniki običajno povzročajo.
 • Vtičniki za preverjanje povezave niso dovoljeni za količine virov strežnika so obtoženi kraje.

Za nekatere je to morda slabo. Še posebej, če ste vajeni nekaterih vtičnikov in delujejo namesto vas.

Vendar pa z omejitvijo nekaterih vtičnikov trdi, da imate v mislih vaše najboljše interese.

Podpora strankam z vztrajnikom

Flywheel ima različne možnosti za podporo strankam od strokovnjakov za WordPress.

Izbirate lahko med njimi 24/7 klepet v živo, vstopnica, in z dražjimi načrti – telefonska podpora. Vztrajnik ima tudi navodila po korakih in celo a knjižnica e-knjig.

Flywheel-review-flywheel-ebooks

Ko govorimo o podpori za klepet – gre hitro. Ko sem to preverjal, so mi takoj odgovorili in bili vljudni in prijazni.

Podpora po e-pošti traja dlje časa – natančno 18 ur. In to ni nič izjemnega – nekateri ponudniki lahko sprejmejo nekaj dni, da drugi odgovorijo v 20 minutah.

Čeprav ni slabo, bi lahko e-poštna podpora Flywheel hitrejša in hitrejša.

Vztrajnik-pregled-vztrajnik-podpora

Torej vse skupaj je podpora strankam učinkovita in precej hitra. Dobite tudi telefonsko podporo s dražjimi načrti, ki omogočajo še hitrejše reševanje težav.

Zmogljivost vztrajnika

Volilec obljublja, da bo več kot 99,9% časa in drži besedo. V času našega testiranja se ni izteklo niti sekundo in doseglo 100-odstotno nadaljevanje.

Toda stanje z odzivnim časom je slabše. Povprečno je znašala 1006 ms. Takšen rezultat je neposreden način za povečanje stopnje obiskov. Nalaganje spletne strani traja 1 sekundo, da se nalaganje še začne. Da ne omenjam samega nalaganja.

Pregled vztrajnika-pregled-vztrajnost-čas delovanja-vztrajnika

Ne želimo verjeti rezultatu, izvedli smo še en test na popolnoma delujočem mestu z rednimi prometnimi nivoji, orodji za predpomnjenje in vklopljeno CDN. Pokazal nam je, kaj dejansko lahko pričakujete od vztrajnika.

Odzivni čas Flywheel je s 50 navideznimi uporabniki in testiranji iz ZDA povprečen približno 200 ms in ostaja stabilen.

Vztrajnik-pregled-uspešnost-ZDA

Rezultat je seveda slabši, če testiramo iz Južne Koreje z enakimi 50 virtualnimi uporabniki. Povprečno znaša 400 ms. Toda v nobenem primeru to ni slab rezultat. Še vedno je nižji od industrijskega povprečja, ki znaša 550 milijonov.

Vztrajnik-pregled-uspešnost-seul

Sicer pa bi moral biti s pravilno optimizacijo vgrajen Flywheel ponudnik precej nadpovprečen. In če imate kakršne koli težave – je pot do stika s podporo.

Cene vztrajnikov

Flywheel ima 4 načrte, od katerih najcenejši stane 23 dolarjev na mesec in sega vse do 266 dolarjev na mesec. Četrti načrt se dogovarja osebno – cena je odvisna od vaših potreb. Z vsemi načrti, ki jih imate 2 možnosti – plačilo mesečno ali letno. Cena pri mesečnem plačevanju naraste za približno 10%.

Vztrajnik-pregled-cena vztrajnika

Kaj torej dobite z vsakim načrtom?

 • Starterjev načrt za 23 dolarjev na mesec je najboljši za začetnike, saj vam prinese 1 spletno mesto, primerno za 25k obiskov na mesec in 5 GB prostora za shranjevanje.
 • Z Samostojni načrt za 105 dolarjev na mesec, gostili boste lahko do 10 spletnih mest z 20 GB prostora za shranjevanje in 200 GB pasovne širine.
 • Načrt agencije za 266 dolarjev na mesec omogoča do 30 spletnih strani, 500 tisoč obiskovalcev / mesečno in 50 GB prostora za shranjevanje.

Za precej strme cene število podatkov, ki jih dobite, ni videti impresivno. Vendar ne pozabite, da boste za prvotno spletno mesto WordPress porabili približno 1 GB prostora za shranjevanje, pri čemer 4 GB ostane brezplačno.

Načrte v tabeli lahko primerjate tukaj:

ZaganjalnikSamostojniAgencija Po meri
Prostor na disku5 GB40 GB50 GBPo meri
Pasovna širina50 GB200 GB500 GBPo meri
Koliko dovoljenih domen?1103030+
SSLVključenoVključenoVključenoVključeno
Pomoč strankamVstopnica, klepet v živoVstopnica, klepet v živoVstopnica, klepet v živo, telefonVstopnica, klepet v živo, telefon
Brezplačne avtomatizirane varnostne kopijeDaDaDaDa

Upoštevajte, da ime domene ni vključeno. To bo dodalo tudi nekje od 1 do 20 USD na leto, če ne izberete uveljavljenega domenskega imena.

Pregled vztrajnika – razsodba

Iz tega pregleda muharskega kolesa lahko rečemo, da je zanesljiv ponudnik. Flywheel ima odlično uptime in odlične funkcije za zagotavljanje nemotenega delovanja vašega spletnega mesta. To vključuje vgrajene funkcije, kot so vgrajene brezplačne varnostne kopije, orodja za predpomnjenje, CDN in 1-klik.

Vendar pa Flywheel omejuje uporabo nekaterih WordPress vtičnikov. Odzivni časi strežnika so lahko razočaranje tudi brez uporabljenih orodij za optimizacijo.

V celoti pa ima Flywheel več kot dovolj profesionalnih orodij za hitro in varno spletno mesto.

Prednosti

 • Demo spletno mesto
 • Super uptime
 • Veliko profesionalnih lastnosti

Slabosti

 • Strožje cene
 • Omejitve vtičnikov
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me