uCoz Pregled

Iako se digitalni krajolik brzo mijenja, malo je tvrtki koje su uspjele ići u korak s vremenom i nastavljaju pružati konkurentne usluge.

Osnovan 2005. godine, uCoz posluje već duže vrijeme. Ali može li to ići u korak s vremenom? Ili je to relikvija internetske prošlosti?

U ovom pregledu uCoza pokušat ću pronaći odgovore.

Pojednostavljeno iskustvo

Moram reći da sam se ugodno iznenadio razinom usluge koju nudi graditelj web stranica uCoz. Kao stariji graditelj web stranica, mislio sam da će korisničko sučelje zastarjeti i možda malo pogrešno.

Bio sam potpuno u krivu.

ucoz pregled graditelja web stranica

uCoz graditelj uključuje značajke koje su tamo s nekim od njihovih najvećih konkurenata.

Moderne predloške za graditelje uCoz-a

Suvremeno iskustvo koje je predstavio graditelj uCoz web stranica bio je istinski vrhunac mog iskustva. To olakšava promjenu dizajna gotovo svakog dijela vaše web stranice.

Za početak odaberite između velikog broja atraktivnih predložaka i prilagodite ih sadržaju vašeg srca. Također, siguran sam puno ljudi će imati koristi od jednostavnog pristupa kodu svoje web lokacije.

uCoz predlošci graditelja web stranica

Međutim, to nije jedino što uCoz čini dobro – održavanje cijena niskim je još jedna od njihovih glavnih prednosti:

uCoz cijene

Svaki od šest planova za izradu web stranica koje uCoz nudi ima jedinstvene značajke. Osim toga, njihovi mjesečni troškovi prilično su konkurentni u usporedbi s nekim industrijskim divovima, kao što je Wix.

Od toga čak možete imati koristi 50% popusta ako plaćate istovremeno 12 mjeseci.

Jedna od mojih najdražih stvari uCoz-a je njihova transparentnost. Nema skrivenih naknada, a struktura cijena je vrlo jasna. Tamo je nema garancije povrata novca, ali sveobuhvatni besplatni plan znači da možete sve isprobati prije nego što se posvete plaćenom planu.

uCoz graditelj web stranica pregledava cijene

U poslu, gdje punjenje 20 dolara mjesečno za osobni plan ne dolazi u obzir, osvježavajući je prizor da uCoz snizi cijene..

Planovi detaljnije

Bilo mi je vrlo teško odlučiti se koji plan nudi najbolju vrijednost za novac. Najbolji posao se zapravo svodi samo na vaše osobne potrebe. Moje najdraže iz gomile, međutim, bio je onaj Optimalan plan. Dobijate besplatnu domenu, automatsko sigurnosno kopiranje i impresivnih 10 GB prostora za pohranu. Prilično solidan posao za 7,99 USD mjesečno.

Također je vrijedno napomenuti da Besplatni plan nudi značajke koje nema mnogo besplatnih planova, uključujući mogućnost dodavanja vlastite prilagođene domene.

Mada će se prikazivati ​​uCoz oglasi – tako da nekima to može biti proboj.

Evo svih planova, prikazanih u cijelosti:

BesplatnominimalanOsnovni, temeljnioptimalanmaksimalanDućan
Prostor na disku400MB1 GB2GB10GB20GB10GB
Širina pojasaNeograničenNeograničenNeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
Koliko predložaka web stranica?269269269269269269
Besplatna domenaNeNeNeDaDaDa
Možete li povezati vlastitu domenu?DaDaDaDaDaDa
Koliko web stranica možete napraviti?111111
Postoje li vlastiti oglasi građevinara na vašoj web lokaciji?DaDaNeNeNeNe
Dostupna je e-trgovina?NeNeNeNeDaDa

Za sada, graditelj web stranica uCoz stoji prilično visok. Ali kako se oblikuje njegova izvedba?

Izvođenje

Brzina je možda tamo gdje bi uCoz mogao poboljšati napredak. Vremena reakcija za web mjesto napravljeno s uCoz-om jednostavno nisu bile sve tako sjajne.

ucoz pregled performansi

Isto se odnosi i na vrijeme i pouzdanost. Iako stanke nisu bile tragične, s vremena na vrijeme web stranica koju sam stvorio bila je nedostupna.

uCoz Pregled: moj zaključak

Sve u svemu, uCoz je solidan graditelj web stranica. Izvrsno radi osnovne stvari. Iako mu nedostaje nekoliko odjela, on još uvijek drži svoje.

Ne postoji funkcija za razgovor uživo, pa služba za korisnike malo nedostaje – to bi moglo biti problem za neke. Srećom, postoji tek toliko vodiča koji pružaju informacije početnicima.

uCoz vodič za e-knjige za graditelje web stranica

Ali što si mislio? Koristite li uCoz za svoju web stranicu? Ili možda jeste i imate svoj pregled? Javite mi u komentarima u nastavku.

prozodija

  • Vrlo dobar besplatni plan
  • Transparentna struktura cijena
  • Potpuni pristup kodu vaše web lokacije
  • Velika zbirka predložaka

kontra

  • Nema žive podrške
  • Uređivanje koda može biti neugodno za početnike
  • Nema garancije povrata novca
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me