Virb.com pregled

Virb.com je usluga za izgradnju web stranica sa sjedištem u Los Angelesu, Kalifornija. Osnovana je 2004. godine, a kupio ih Media Temple 2012. godine. No, 2014. godine, kada je Media Temple preuzeo GoDaddy, Virb je vraćen njegovom osnivaču.

Odredišna stranica recenzije virba

Usredotočujući se na lijepe teme i potpunu jednostavnost, kako se ovaj graditelj web stranica može suprotstaviti konkurenciji? Otkrijte u ovoj Virb recenziji.

Prvi pogled na Virba

Kada sam započeo pregledavanje Virb web mjesta, bio sam impresioniran sveobuhvatnim značajkama u ponudi.

Značajke pregleda Virb

Budući da uključuje i izgradnju web mjesta i usluge hostinga, Virb se može smatrati izravnim konkurentom drugim all inclusive uslugama poput Wixa ili Weeblya. Svaki račun web mjesta Virb uključuje:

 • Odgovarajuće teme: Web-lokacije prilagođavaju se mobilnim uređajima
 • SEO Analytics i Google Alati: Pomaže vam u povećanju broja posjetitelja web mjesta
 • Cloud hosting: Hosting web stranica podijeljeno između više fizičkih uređaja
 • CSS & HTML uređivači: Izvrsno za napredne korisnike
 • Integracija društvenih medija: Promovirajte svoje račune na drugim uslugama
 • Pohrana dokumenata: Sigurno pohranite datoteke u oblak
 • Stranica trgovine: Izradite web lokaciju e-trgovine
 • Mreža isporuke sadržaja: Ubrzajte svoju web stranicu za globalne posjetitelje

Ukratko, Virb ima sve što je potrebno za stvaranje potpuno funkcionalne web stranice. jedino što ćete trebati kupiti odvojeno je domena registracija. Računi ipak dolaze s poddomenom, poput “www.example.virb.com”.

Ažurne teme

Zbog svoje karirane prošlosti, u ovoj Virb recenziji, moja glavna briga bila je da li se ta platforma pravilno održava ili ne. Sretna sam što to mogu prijaviti Virbove teme i demo web stranice su ujednačene s ostalim modernim graditeljima web stranica, s 20+ različitih predložaka koji izvrsno izgledaju na preglednicima mobilnih i stolnih računala.

Virb recenzije teme

Neke primjere web stranica kreiranih pomoću Virba možete potražiti u odjeljku ‘Izložba’ web mjesta.

Dobro za početnike i programere

Virb Review EditorPrijavljivanje za Virb račun bilo je jednostavno.

Otkrio sam da se Virbov alat za upravljanje web lokacijama lako razumije.

Funkcijski gumbi postavljeni su na intuitivne lokacije, a navigacijska traka na vrhu prozora omogućuje vam jednostavno prebacivanje između pregleda analitike mjesta i uređivača stranica.

I dok standardni uređivač stranica teško može biti jednostavniji, web programeri mogu lako ući u način uređivanja HTML-a i promijeniti sitnije detalje na web mjestu.

Urednik za provjeru virb koda

Kako je rečeno, iskustvo s uređivanjem moglo bi biti malo jednostavnije. U odnosu na konkurente, kao što su Wix ili Weebly, graditelj Virb.com web stranica je malo složeniji.

Mogućnosti povlačenja i ispuštanja su ograničene. Umjesto da postavite unaprijed postavljenu stranicu i intuitivno je uredite, dobit ćete praznu stranicu i uz pomoć čarobnjaka za instalaciju moći ćete odabrati potrebne stranice.

Jednostavan za korištenje? Da – ali moglo bi biti i bolje.

Virb.com cijene

Virb recenzija cijeneVirb.com nudi veličinu jednak za sve pristupe cijenama nudeći samo jedan paket za izgradnju web mjesta i hostinga za 10 USD mjesečno.

10 dolara je malo skuplje od nekih usporedivih graditelja web stranica, ali s obzirom da plan uključuje neograničenu propusnost i pohranu, Smatram da je Virb pristupačna usluga.

Ne morate platiti ni za jednu od gore spomenutih značajki. Cijene su također naplaćuje se mjesečno, a ne jednom godišnje, što je lijepo vidjeti.

Paket uključuje 14-dnevno besplatno probno razdoblje, dajući vam dovoljno vremena za testiranje Virbovih usluga prije nego što se obvezali na ugovor.

Virb.com Performanse

Tijekom pregleda Virb-a, testirao sam vrijeme učitavanja web mjesta putem Bitcatcha.

Učinkovitost pregledavanja virusa

Rezultati su bili prihvatljivi, ali ne i vrlo dobri. To nije demon s brzinom – ali čitatelji ne bi trebali imati problema s učitavanjem Virb web stranica.

Virb recenzija: Finalne misli

Sve u svemu, ovo je jednostavan, ali dobro zaobljeni web web paket. Virb nije tako velika tvrtka kao konkurenti kao što je Squarespace, ali je gotovo jednako opskrbljen. Uz 10 USD mjesečno za neograničeno skladištenje, to je i vrlo pristupačno.

Jedino zakonito pitanje Virb.com-a je njegova jednostavna upotreba. U odnosu na konkurenciju,

Imate li svoje vlastite recenzije Virb? Ako je tako, pošaljite ih u nastavku!

prozodija

 • Izuzetno jednostavan za korištenje
 • Jednostavna struktura cijena
 • CDN Uključen za bolje vrijeme učitavanja stranica
 • Dobro za početnike i napredne korisnike

kontra

 • Vremena utovara mogla bi biti brža
 • Nema toliko dodataka kao konkurenti
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me