Yola pregled

Rođen u Cape Townu 2007, graditelj Yola web stranice uspio je izgraditi korisničku bazu s nevjerojatnih 12 milijuna korisnika.

No impresivne statistike tu ne prestaju – Yola još uvijek vidi ogromnih 1,2 milijuna novih korisnika svake godine!

No, je li platforma dostojna svog uspjeha?

Pročitajte moj Yola pregled kako biste saznali.

Brzi pogled na Yolu

Prvo sam se želio upoznati s njihovim službama za korisničku podršku – kao da sam čuo toliko mnogo o njima prije prijave u Yola.

Yola recenzija

I nisam bio razočaran. Yola pruža višestruke oblike podrške za sve svoje korisnike oni imaju podrška putem e-pošte, interna podrška i premium podrška. Također sam bio zadovoljan kad vidim da njegov plan s najnižim cijenama uključuje premijsku podršku, što je nešto što većina graditelja web stranica ne uključuje u svoje planove s nižim cijenama..

Ako vam treba dodatna podrška, oni također pružaju opsežne vodiče i blogove koji nude trikove i savjete o izradi web mjesta.

Web stranica Yola čista je i izuzetno informativna. Kretanje po njihovoj web stranici i istraživanje njihovih značajki bilo je ugodno iskustvo. Također sam smatrao da je odjeljak Yola o nama vrlo skroman i zanimljiv.

Yola je predlošci su moderni i uglađeni. Kad sam kontaktirao korisničku podršku u vezi s procijenjenim iznosom, njihov odgovor je bio ‘priličnih nekoliko stotina’. Ne odgovor koji sam očekivao, ali odobrio – to je puno predložaka.

Međutim, nakon što ste se prijavili s Yolom, Otkrio sam da je proces stvaranja moje web stranice spor i osnovni. Postoje i strukturna ograničenja kada je riječ o prilagođavanju.

Yola-2-pregled

S Yolom, uređujete stranice putem okvira za pregled podataka. Frustrirajuća stvar u tome je što ne možete vidjeti promjene dok se vrše. Umjesto toga, morate spremiti i ponovno učitati.

Drugo razočaranje bilo je to mobilna verzija Yola dostupna je samo sa srebrnim planom. Ipak, govoreći o tome, njihov je srebrni plan izuzetno dobra vrijednost za novac.

Postoji i brončani plan, koji je za malu cijenu cijena od 4,95 dolara mjesečno koja se godišnje naplaćuje, izvrstan. Ključne značajke uključene u ovaj paket su neograničena propusnost, prilagođena domena, premium podrška i do 5 web stranica.

Loša strana ovog plana cijena je brend Yola u podnožju.

Yola-pregled-5

Yola cijene

Cijene za Yola su prilično impresivne.

cijene za pregled yola

Yola nudi dvije različite mogućnosti određivanja cijena – mjesečno i godišnje. Oni također imaju niz dobro isplaniranih planova sa a 30-dnevna garancija povrata novca.

Za mala poduzeća Bronze paket može mnogo toga ponuditi. Dodatne značajke uključene u srebrni plan ne vrijede zbog povećanja cijene (5 USD ako se naplaćuju godišnje ili 7 USD mjesečno).

Za upmarket tvrtke, zlato plan je velika vrijednost za novac. Zapravo sam uspoređivao Yolain zlatni plan s Wixovim VIP-ovim planom. Iako su dva plana prilično jednaka u cijeni, Yola-ov zlatni plan ima više za ponuditi u pogledu pohrane i mobilne kompatibilnosti.

Uključene i opcije podrške ogroman je pozitivan rezultat. U svom godišnjem iskustvu korištenja web graditelja, ustanovio sam da je njihova podrška izvanredna! Odgovor sam dobio gotovo odmah (ispod 30 minuta), što je impresivno zbog svog broja kupaca.

Planovi detaljnije

Ovdje možete detaljnije provjeriti planove:

BesplatnobronzaSrebroZlato
Prostor na disku1 GB2GB5GBNeograničen
Širina pojasa1 GBNeograničenNeograničenNeograničen
Broj predložaka100+100+100+100+
Broj web stranica3NeograničenNeograničenNeograničen
Besplatna domenaPod-domenaDaDaDa
Prilagođena domenaNeDaDaDa
podrškaE-mailPremijaPremijaPremija
eCommerceDaDaDaDa
Oglasi se prikazuju?DaDaNeNe

Ovi planovi cijena su fleksibilni i u cijeni i u značajkama. Za pojedince koji žele izgraditi web stranicu profesionalnog izgleda s dobrom količinom prostora za pohranu i brojem web lokacija, tada bi Yolin besplatni plan bio u redu..

Međutim, osobno bih preporučio Brončani plan. U usporedbi s ostalim plaćenim planovima, značajke su gotovo identične – jedino ograničenje je 2 GB prostora za pohranu.

Općenito, kada sam uspoređivao ove cjenovne planove s drugim proizvođačima web stranica, bili su podjednako dobri – ako ne i bolja vrijednost za novac. Međutim, nedostatak fleksibilnosti dizajna veliki je negativni značaj kod Yole – posebno za kreativce ili umjetnike koji vole prilagođeni dizajn.

Izvođenje

Nakon testiranja Yola performansi na Bitcatcha, rezultati su prilično dobri.

Yola-4-pregled

Korisnici mogu očekivati ​​prosječno vrijeme odziva od Yole. Međutim, u Sjedinjenim Državama vrijeme reakcije je dobro, ali što dalje putujete sporija su vremena reakcije.

Završne misli iz moje Yola recenzije

Iz njegove podrške i njegovih značajki – imam izjednačene dojmove graditelja web stranica.

Ima ih i nekih ključne značajke koje nedostaju u Yola, uključujući i mogućnost bloganja koja je prekinuta 2012. Umjesto toga, Yola predlaže da ugrabite Tumblr blog – što je prilično loše rješenje.

Yolov urednik “lightboxa” frustrira. Sprečava vas da napravite brze i učinkovite izmjene na web mjestu jer morate spremiti i ponovno učitati stranicu. Sve u svemu, Yola je bila vrlo razočaravajuća i zato je ne bih preporučio.

Ako pokušate s Yolom, slobodno ostavite svoje vlastite Yola recenzije i iskustva u nastavku.

prozodija

  • Korisnička podrška
  • Jednostavnost korištenja
  • Značajke e-trgovine

kontra

  • Značajka Lightboxa je buggy
  • Nefleksibilni paketi
  • Ograničenja uređivanja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me