101domena domena

101domain tvrtka registrirana je 2007. Od tada se zalaže za pružanje najboljeg iskustva u registraciji domena s niskim cijenama i fantastičnom podrškom.

U tom je razdoblju ponudilo rješenja za nazive domena za desetine tisuća kupaca. A sada pruža mnogo šire usluge hostinga za ponuditi.

U ovom pregledu 101domena, mi’dat ću vam sve informacije koje trebate znati.

Što je 101domena?

Međutim, 101domain je primarno pružatelj registracije domena, također se bavi problemima hostinga i ostalih usluga. Paketi uključuju opcije koje su izvrsne za osobne i poslovne svrhe. Uključuje zajedničko hosting, registracija domena, SSL certifikati, i graditelj web mjesta.

Iako im nedostaju usluge poput VPS-a, Ponosi se laganim i pristupačnim uslugama. I kao što ime tvrtke sugerira, glavna usluga 101domena je registracija domena.

Ali u ovom pregledu 101domena, usredotočit ćemo se na zajednički hosting. Vrijedi li vaše vrijeme i novac?

101dodatna cijena

Postoje tri plana za web hosting za odabir i cijena počinje od 7,99 USD mjesečno. Ovaj plan uključuje 1 web stranicu, 50 GB prostora za pohranu, neograničenu propusnost i 5 poddomena. Da biste povećali prostor za pohranu do 100 GB, morate nabaviti Poslovni plan koji košta 14,99 dolara mjesečno.

Najskuplji plan koštat će vas 24,99 dolara mjesečno. To uključuje neograničeno spremanje web stranica, besplatni namjenski IP, besplatne SSL potvrde i neograničenu propusnost.

Također možete odabrati da plaćate mjesečno ili idete na rok od tri godine – cijena postaje niža s duljim razdobljem pretplate. Ali nećete biti kažnjeni velikim cijenama ako želite plaćati mjesečno.

Ono što nas razočara je činjenica ne postoje jeftiniji planovi kako bi 101domain hosting postao pristupačan za sve vrste korisnika. Najbolji pružatelji usluga web hostinga nude obilje jeftinijih ponuda.

Nažalost, 101domena ne nudi potpomognuti prijenos web mjesta – ova je funkcija dostupna samo za prijenos domene. Također, nije uključen ni graditelj web mjesta – umjesto toga pružatelj nudi plaćenu opciju.

cijene počinju od 4,99 dolara mjesečno, ali uključuje mogućnost hostinga i e-trgovine do 10 proizvoda. I ti također dobiješ 30-dnevno besplatno probno razdoblje da biste testirali graditelja.

101Domain ne nudi nikakvu garanciju povrata novca za svoje usluge hostinga. Iako postoji nekoliko razdoblja počeka za kupnju ili obnovu domena, to se ne odnosi na bilo koji hosting plan.

Bez ikakvog jamstva povrata novca i s većim rasponom cijena, više je pogodan za one koji to čine točno znaju što rade i imaju novac za to.

Dobivate dovoljno značajki i hardvera koji opravdavaju cijenu, a opet, ovdje su planovi na skupljoj strani.

Značajke 101domena

Sa 101domena vaš web mjesto dobiva prilično veliki sigurnosni paket. Uključuje besplatni SSL certifikati, vatrozidi, zaštita od zlonamjernog softvera, i druge sigurnosne značajke koje će zaštititi vašu web lokaciju.

Također ograničava i aktivnost s drugih web mjesta na vašem poslužitelju može utjecati na produženje ili brzinu vaše web lokacije.

101domena vam daje besplatnu domenu kada kupite hosting najmanje jednu godinu.

Pruža vam besplatnu zaštitu privatnosti domene. Znači da će vaši osobni podaci, poput e-maila i imena, biti skriveni od svih.

Za upravljačku ploču, dobivate samo Plesk. Ne postoje druge mogućnosti.

Plesk možda i nije najbolji ili možete imati više iskustva s cPanelom. Dakle, predlažemo da to imate na umu kada kupujete hosting ovdje.

Besplatna domena, privatnost i sigurnost čine da se planovi 101domain zaista ističu.

101domena izvedbe

Testiranje vremena učitavanja 101domena i optimizacija pokazali su da ovaj pružatelj ima prohodnu brzinu. Naša web stranica u potpunosti se učitala u 2,5 sekunde, pa je za web mjesto ta veličina sjajna. I B smo dobili u PageSpeed ​​(85%) i Yslow (85%).

Dobiva iznad prosjeka Znajući da se na poslužiteljima koristi HDD, ovo je još impresivnije.

Govoreći o produženju poslužitelja, 101domena ima 99,9% produženog jamstva. I davatelj toga nadoknađuje s naknadom ako produženje radnog vremena bude manje nego što je obećano, nadoknadit će 10% vaših mjesečnih troškova. Mjesec dana smo testirali našu web stranicu i imao 100% produženu stopu tijekom cijelog.

Prosječno vrijeme odziva koje je naše izvješće pokazalo bilo je 299 ms, a maksimalni šiljak u performansama je 256 ms. Sve u svemu, naše vrijeme odgovora bilo je ispod prosjeka i prilično stabilno.

Ako želite izračunati mogući prekid rada, možete koristite naš kalkulator u nastavku.

Očekivano vrijeme prijema

Vaš hosting može potrajati za:

Dnevno

1m 26s

Tjedni

10m 4s

Mjesečno

43m 33s

svake godine

8h 45m 57s

Zatim smo pomoću Bitcatcha vidjeli svoje vrijeme odziva po cijelom svijetu. 101domena je dobila ukupnu ocjenu A u izvedbi, a većina lokacija odgovorila je za 20 do 60 ms. S tim da je lider Kanada sa 17 sati.

Bilo je samo jedno mjesto gdje vrijeme odziva skočilo je iznad oznake 100ms bio je Sao Paulo, sa 129ms.

101domena je pokazala brze i pouzdane performanse poslužitelja tijekom svih naših testiranja.

101domena za podršku

101domain ne nudi potpunu korisničku podršku 24 sata dnevno, ali kako navodi, njegovi timovi naporno rade kako bi pružili najbolju moguću podršku. Pomoć možete potražiti telefonom, chatom, e-poštom ili sustavom ulaznica. Možete čak i pronaći korisne informacije na blogu 101domain.

Dobivate dva telefonska broja podrške za upotrebu, jedan je besplatni američki broj, a drugi je za međunarodne kupce. Iako telefonska podrška radi od ponedjeljka do petka, vikendom nemojte očekivati ​​pomoć.

Testirali smo opcije za razgovor uživo i odmah se povezao s agentom za podršku. Za nekoliko minuta odgovorio je na naša pitanja i bio ljubazan i koristan.

Ono što nam se najviše svidjelo, je jednostavan odgovor koji smo dobili. Nije bilo opsežnog povezivanja s objavom na blogu ili drugim informacijama koje bismo morali sami pronaći.

Kako se navodi 101domena, 99% vremena njegova baza znanja može odgovoriti na 99% vaših pitanja. Članci pomoći grupirani su u kategorije poput naplate, upravljanja domenom, hostinga i usluga e-pošte. Ovi su članci prilično detaljni i ispunjeni korisnim snimkama zaslona.

Ako si ne bojeći se malo čitanja i učenja sami ćete sigurno pronaći odgovore na svoje probleme ovdje.

Ovdje je podrška brza i zapravo korisna, jedina je mana što ne radi 24 sata dnevno.

101domena profesionalaca

Brzina poslužitelja i ugodni uvjeti za pretplatu – to bi mogle biti značajke koje tražite. Evo prednosti 101domene:

 • Iznadprosječne performanse – čak i ako nije savršena, takva brzina je nešto vrijedno poštovanja.
 • Pouzdana podrška – Iako ne nudi korisničku podršku 24 sata dnevno, tim na 101domain vam pruža dovoljno pomoći.
 • Besplatni SSL certifikat i naziv domene – dobijate i besplatni SSL i besplatno ime domene sa godišnjim planovima.

101domina kontra

Ovaj davatelj ima na umu nekoliko nedostataka. Stvari poput visokih cijena i slabe korisničke podrške ovdje mogu biti kvarovi. Evo 101domena protiv:

 • Više cijene – ako nas pitate, cijene različitih planova su malo iznad ploča.
 • Plaćeni graditelj web stranica – morate platiti za izradu web stranica kada ga možete dobiti besplatno od drugih davatelja usluga.

101domena revizije – presuda

Sve u svemu, 101domena nudi izvrsne performanse i mogućnosti, ali nedostaju neke stvari. Dodajte u košaru osnovne značajke kao što su sigurnosne kopije i izrada web mjesta i već skupa cijena će biti još viša.

Dok je 101domena velik registar domena, ima još prostora za poboljšanje kada je riječ o uslugama hostinga.

101domena je sjajna:

Ako želite pristojan zajednički hosting s besplatnom sigurnošću domene i neograničenom propusnošću.

Ako ste 101domena koristili sami, slobodno ostavite svoje 101domene u odjeljku za komentare u nastavku.

prozodija

 • Besplatni SSL certifikat
 • Upravljačka ploča Plesk
 • Besplatno ime domene
 • Iznadprosječne performanse

kontra

 • Plaćeni graditelj web stranica
 • Skupi planovi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me