101domene anmeldelse

101 domener selskap ble registrert i 2007. Siden den gang er det opptatt av å gi den beste domeneregistreringsopplevelsen med lave priser og fantastisk støtte.

I løpet av denne perioden har den levert domenenavnløsninger for titusenvis av kunder. Og nå det har mye større hosting-tjenester å tilby.

I denne 101 domene gjennomgangen, vi’Jeg gir deg all informasjonen du trenger å vite.

Hva er 101domene?

101domain er imidlertid først og fremst en domeneregistreringsleverandør, det dabbles også i hosting og andre tjenester. Pakkene inkluderer alternativer som er utmerket for personlige og forretningsmessige formål. Det inkluderer delt hosting, domeneregistrering, SSL-sertifikater, og en nettstedsbygger.

Selv om de mangler tjenester som VPS, det er stolt av enkle og rimelige tjenester. Og som firmanavnet antyder, er hovedtjenesten til 101domain domeneregistrering.

Men i denne 101 domene gjennomgangen, vi vil fokusere på delt hosting. Er det verdt din tid og penger?

101 domene priser

Det er tre webhotellplaner å velge mellom og prisene starter fra $ 7.99 / mo. Denne planen inkluderer 1 nettsted, 50 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde og 5 underdomener. For å bulse opp lagringsplassen til 100 GB, må du få tak i Forretningsplan som koster $ 14,99 i måneden.

Den dyreste planen vil koste deg 24,99 dollar per måned. Det inkluderer ubegrenset lagring av nettsteder, gratis dedikert IP, gratis SSL-sertifikater og ubegrenset båndbredde.

Du kan også velge å betale månedlig eller gå på en treårsperiode – prisen blir lavere med lengre abonnementsperiode. Men du blir ikke straffet med store priser hvis du vil betale månedlig.

Det som skuffer oss er faktum det er ingen billigere planer tilgjengelig for å gjøre 101domene hosting rimelig for alle typer brukere. Beste webhotellleverandører tilbyr mange billigere tilbud.

dessverre, 101domene tilbyr ikke assistert nettstedoverføring – denne funksjonen er bare tilgjengelig for domeneoverføring. Nettstedsbyggeren er heller ikke inkludert – leverandøren tilbyr det betalte alternativet i stedet.

De priser starter på $ 4.99 i måneden, men det inkluderer hosting og e-handel evne opptil 10 produkter. Og det får du også en 30-dagers gratis prøveperiode for deg å teste byggherren ute.

101domain tilbyr ikke noen form for pengene-tilbake-garanti for sine hostingtjenester. Selv om det er noen få avdragsperioder for kjøp eller fornyelse av domener, gjelder det ikke noen hostingplaner.

Uten noen pengene-tilbake-garanti og med en høyere prisklasse, er den mer egnet for folk som vet nøyaktig hva de gjør og har penger til det.

Du får nok funksjoner og maskinvare til å rettferdiggjøre prisen, likevel er planene her på den dyrere siden.

101domene funksjoner

Med 101domene får nettstedet ditt en ganske stor sikkerhetspakke. Det inkluderer gratis SSL-sertifikater, brannmurer, beskyttelse mot skadelig programvare, og andre sikkerhetsfunksjoner som vil holde nettstedet ditt sikkert.

Det begrenser også hvordan aktivitet fra andre nettsteder på serveren din kan påvirke nettstedets oppetid eller hastighet.

101domene gir deg et gratis domene når du kjøper hosting i minst ett år.

Det gir deg gratis personvern for domenet. Det betyr at din personlige informasjon, som e-post og navn, vil være skjult for alle.

For kontrollpanelet, du får bare Plesk. Det er ingen andre alternativer tilgjengelig.

Plesk er kanskje ikke den beste kontrollpanel for deg, eller du kan ha mer erfaring med cPanel. Så vi foreslår å ha det i bakhodet når du kjøper hosting her.

Gratis domene, personvern og sikkerhet gjør at 101 domeneplaner virkelig skiller seg ut.

101 domene ytelse

Testing av belastningstidene for 101domene og optimalisering viste at denne leverandøren har passelig hastighet. Nettstedet vårt er fullastet på 2,5 sekunder, så for et nettsted er denne størrelsen fantastisk. Og vi fikk både B-er i PageSpeed ​​(85%) og Yslow (85%).

Det blir en over gjennomsnittet merke og å vite at den bruker HDD på serverne, dette er enda mer imponerende.

101domene snakker om oppetid på serveren 99,9% oppetidsgaranti. Og leverandøren tar sikkerhetskopi av den med kompensasjonen hvis oppetiden er mindre enn lovet, vil den refundere 10% av de månedlige utgiftene dine. Vi testet nettstedet vårt i en måned og hadde en oppetid på 100% gjennom hele.

Gjennomsnittlig responstid vår rapport viste var 299 ms, den maksimale toppen i ytelsen er 256ms. Alt i alt var responstiden vår under gjennomsnittet og ganske stabil.

Hvis du vil beregne mulig nedetid, kan du gjøre det bruk kalkulatoren vår nedenfor.

Forventet oppetid

Hosting kan gå ned for:

Daglig

1m 26s

Ukentlig

10m 4s

Månedlig

43m 33s

Årlig

8t 45m 57s

Deretter brukte vi Bitcatcha for å se responstiden vår over hele kloden. 101-domene fikk et samlet preg av A i ytelse, og de fleste stedene svarte på 20 til 60 ms. Med lederen som er Canada med sin 17ms tid.

Det var bare ett sted der responstid hoppet over 100ms-merket var Sao Paulo, med 129 ms.

101domene viste rask og pålitelig serverytelse gjennom alle testene våre.

101domene støtte

101domene tilbyr ikke full 24-timers kundesupport, men som det heter, jobber teamene hardt for å gi best mulig støtte. Du kan nå hjelp via telefon, live chat, e-post eller billettsystem. Du kan til og med finne nyttig informasjon på 101domene-bloggen.

Du får to støttenumre å bruke, det ene er et avgiftsfritt USA-nummer, og det andre er for internasjonal kunde. Selv om telefonsupporten fungerer fra mandag til fredag, så ikke forvent hjelp i helgene.

Vi testet alternativene for live chat og ble koblet til supportagenten umiddelbart. På få minutter svarte han på spørsmålene våre og var høflig og hjelpsom.

Det vi likte mest, er de greie svarene vi fikk. Det var ingen omfattende lenker til et blogginnlegg eller annen informasjon som vi måtte trenge å finne på egen hånd.

Som 101-domener oppgir, 99% av tiden sin kunnskapsbase kan svare på 99% av spørsmålene dine. Hjelpeartikler er gruppert i kategorier som fakturering, domeneadministrasjon, hosting og e-posttjenester. Disse artiklene er ganske dyptgående og fylt med nyttige skjermbilder.

Hvis du er ikke redd for å gjøre noe å lese og lære deg selv, vil du definitivt finne svar på problemene dine her.

Støtten her er rask og faktisk nyttig, den eneste ulempen er at den ikke fungerer 24/7.

101 domene fordeler

Serverhastighet og komfortable abonnementsvilkår – det kan være funksjonene du leter etter. Her er fordelene med 101domene:

 • Over gjennomsnittet ytelse – selv om den ikke er perfekt, er en slik hastighet noe verdt å verdsette.
 • Pålitelig støtte – mens du ikke tilbyr 24/7 kundestøtte, gir teamet på 101domain deg nok hjelp.
 • Gratis SSL-sertifikat og domenenavn – du får både gratis SSL og gratis domenenavn med årsplaner.

101domene Cons

Denne leverandøren har noen ulemper å vurdere. Ting som høye priser og svak kundesupport kan være en forhandler her. Her er 101 domene ulemper:

 • Høyere priser – prisene for de forskjellige planene er litt over tavlen hvis du spør oss.
 • Betalt nettstedbygger – du må betale for nettstedbygger når du kan få det gratis fra andre leverandører.

101domainanmeldelse – dommen

Alt i alt, 101domain tilbyr gode ytelser og funksjoner, men det er noen ting som mangler. Legg i handlekurven viktige funksjoner som sikkerhetskopier og en nettstedsbygger, og allerede kostbar pris vil bli enda høyere.

Mens 101domene er en flott domeneregistrator, det er fremdeles rom for å forbedre seg når det gjelder hostingtjenester.

101domene er flott:

Hvis du vil ha en anstendig delt hosting med gratis domenesikkerhet og ubegrenset båndbredde.

Hvis du har brukt 101domene selv, kan du gjerne legge igjen dine egne 101domeneomtaler i kommentarfeltet nedenfor.

Pros

 • Gratis SSL-sertifikat
 • Plesk kontrollpanel
 • Gratis domenenavn
 • Over gjennomsnittet ytelse

Ulemper

 • Betalt nettstedbygger
 • Dyre planer
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me