Directnic gjennomgang

Directnic er et Louisiana-basert vertsfirma som tilbyr enkle hostingløsninger, som skal gjøre online så enkelt som mulig.

I denne Directnic-gjennomgangen får vi se på hvor god denne leverandøren virkelig er – og se om det er et godt alternativ for deg å være vert for nettstedet ditt i.

Hva er Directnic Hosting?

Directnic er en selverklært samling av nørder, historikere, idrettsutøvere, verdensreisende og så videre. Men viktigst av alt – de er et webhotellfirma som tilbyr flere tjenester som passer for personlige brukere og små bedrifter.

Her er hva disse tjenestene og produktene er:

 • domener
 • Webhotell
 • E-post hosting
 • Nettstedsbygger
 • SSL-sertifikater
 • WHOIS personvern

Å tilby bare én type hosting – delt – Directnic ignorerer fullstendig alle større bedriftskunder. I stedet er alt fokuset på personlige brukere. Så i denne Directnic-gjennomgangen skal vi teste ut de delte hosting-tjenestene for å se hvordan de stables opp mot konkurransen.

Direkte pris

Directnic har 3 hostingplaner – Lite som koster $ 2.48 / måned, Pro som koster $ 4.48 / måned, og Deluxe som kommer til å sette deg tilbake $ 7.98 / måned.

Direkte gjennomgang av prisplaner

Her er hva planene kommer til å gi deg:

Lite Plan – 2,48 dollar per måned, 5 GB diskplass, 100 GB dataoverføring, 50 POP3-e-poster, 10 MYSQL-databaser, 3 FTP-kontoer, opptil 3 hostede domener & opptil 50 underdomener.

Pro-plan – $ 4,48 per måned, 100 GB diskplass, 1000 GB dataoverføring, 100 POP3 e-poster, 50 MYSQL-databaser, 5 FTP-kontoer, opptil 15 hostede domener, opptil 150 underdomener.

Deluxe-plan – 7,98 dollar per måned, 200 GB diskplass, 2000 GB dataoverføring, 250 POP3 e-postmeldinger, 10 FTP-kontoer, opptil 30 hostede domener, opptil 250 underdomener.

Hvis du trenger mange ressurser, er Deluxe-planen tydeligvis veien å gå – men $ 7.98 er mer enn mange ønsker å betale.

Spesielt med tanke på at disse prisene bare vil være gyldige hvis du forplikter deg til en langsiktig kontrakt og betaler forhåndsbetaling i minst 12 måneder.

Den ekte månedlige priser for planene er som følger – $ 4,95 / måned for Lite, $ 8,95 for Pro og $ 15,95 for Deluxe.

Planer mer detaljert

Siden vi vet prisene, vil vi i denne delen av Directnic-gjennomgangen se nærmere på planene. La oss se hva du får for pengene dine.

LiteProDeluxe
Diskplass5GB100GB200 GB
båndbredde100GB1000GB2000GB
Nettsteder vert31530
E-postkontoer50100250
Pengene tilbake-garanti30 dager30 dager30 dager
KundeserviceLive chat, telefonLive chat, telefonLive chat, telefon
Automatiserte sikkerhetskopierDagligDagligDaglig

Som du ser har hver av planene sine begrensninger – det er ingen "ubegrenset" ressurser hvor som helst. Men virkelig, det er en positiv ting. Ingen hostingleverandør tilbyr deg faktisk ubegrenset noe, Directnic tilbyr ganske enkelt transparente grenser.

Directnic fordeler

Directnic har noen få gode ting som skjer av seg selv. I denne delen av Directnic-anmeldelsen vil jeg dekke noen av tingene jeg virkelig likte med denne verten.

En flott nettstedbygger inkludert

Med hver av planene vil du få gratis tilgang til Weebly – en av våre høyest rangerte nettstedbyggere. Hvis du ikke har erfaring med utvikling av nettsteder, kan denne dra-og-slipp-løsningen være et flott sted å starte. er en flott nettstedbygger, så hvis du vil lage nettstedet ditt fra bunnen av, er det en god måte å begynne.

Stor kundestøtte

Directnic kundesupport er ganske bra. Live chat, e-post og billetter er tilgjengelig døgnet rundt, og telefonstøtte er tilgjengelig fra 08.00 til 18.00 CST. Og på alle disse plattformene har jeg fått den samme høye kvaliteten på kundesupport. Representantene var hjelpsomme og kunnskapsrike, slik de skulle være.

Pålitelige servere

Directnic tilbyr 99,9% oppetidsgaranti – og det er faktisk ikke bra i det hele tatt. Heldigvis presterer Directnic mye bedre enn det, med oppetid mye nærmere 99,99% -merket.

Anstendig ytelse

Selv om det ikke var den raskeste i markedet, viste Directnic delt hostingplan gode resultater. Vi brukte Bitcatcha for å teste serverens responstid over hele verden, og resultatene var mer enn bare tilstrekkelige.

Nettstedet vårt fikk en samlet poengsum på A i ytelse, med hastigheter i USA og Canada på under 100ms. Og til og med Asia- og Europa-lokasjoner svarte ganske raskt.

Deretter brukte vi GTmetrix for å teste de virkelige lastetidene på nettstedet vårt med standard WordPress-tema. Optimaliseringsdelen var ikke perfekt, og fikk C (78%) i PageSpeed ​​og D (66%) i Yslow-poengsummen. Så det er rom for å forbedre seg her.

Men nettstedet vårt er fullastet på bare 1,2 sekunder. Sidestørrelse og lastetid-forhold viser oss at selv med et større nettsted kan du forvente gode lastetider.

Directnic Cons

Men som alle vertsleverandører, har Directnic også noen feil. Dette er ting jeg ikke likte med Directnic:

Prisene er litt for høye

Det er mange billige webhotellleverandører som kombinerer lave priser og høy kvalitet på tjenestene. Nå er her avtalen – Directnic koster ganske mye, men tilbyr ikke så mye. De tre planene koster henholdsvis $ 4,95, $ 8,95 og $ 15,95 når de betaler månedlig. Og for de pengene kan du få en bedre service.

Directnic gjennomgang – Siste tanker

Totalt sett er Directnic en enkel, enkel hosting-leverandør, men den mangler morderkanten for å virkelig være den beste i bransjen. Pålitelige servere og tillegg av en Weebly-nettstedsbygger er begge gode ting – men serverytelse og priser må justeres for å oppnå bedre resultater.

Så det er slutten av Directnic-anmeldelsen min – håper det hjalp å kaste lys over denne vertsleverandøren.

Pros

 • Weebly nettsted byggherre inkludert
 • Pålitelige servere
 • God kundesupport
 • Grei ytelse

Ulemper

 • Ganske dyrt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me