Duda pregled

Veliki je izbor kada sada govorimo o graditeljima web stranica, neki od njih su bolji, a neki lošiji. Ali prilikom izrade web stranice želite da ona bude korisna, a ne samo da izgleda dobro.

Duda tvrdi da nudi graditelja web stranica na kojem možete brzo dizajn web stranice koji će pokrenuti pretvorbe i ugoditi oku.

Tvrtka opslužuje sve vrste kupaca, od freelance web profesionalaca i digitalnih agencija do najvećih hosting kompanija i SAAS platformi.

Pa, to zvuči obećavajuće i zanimljivo.

U svojoj recenziji Duda, tu tvrdnju ću staviti na test.

Duda – prvi pogled

Prvo što sam primijetio o Dudi prilikom pristupa web mjestu je njegova jednostavnost. Duda sučelje djeluje izuzetno dobro, što znači da početnici mogu brzo upoznati njegove značajke.

Otkrio sam i da su uključeni alati za web dizajn moćan i fleksibilan što ih omogućuje u kratkom vremenu izgradite impresivne web stranice s kompromitirajućom kvalitetom dizajna. Prirodna priroda Dude nedvojbeno je jedna od njenih najjačih tačaka.

Uz to, Duda je bio jedan od lidera u mobilnom prostoru svojim alatom koji je napravio mobilne verzije web stranica za stolna računala. I nastavlja s razvojem i poboljšanjem mobilnih web aplikacija.

Duda Web stranice

Duda i njegove web stranice stoje dovoljno vremena. Lijepa i trendi "puni zaslon" predlošci su ovdje vrlo česti, što čini stvaranje zapanjujućih web stranica stvarno jednostavnim.

duda pregled

Impresioniran sam dizajnom na primjeru radne površine. Uređivanje na mobilnom uređaju može potrajati neko vrijeme kako biste se navikli, ali kad to učinite, možete uređivati ​​i izrađivati ​​web stranice u pokretu.

Stranice su prilagodljiv, tako da ovdje nećete morati raditi ozbiljnije prilagođavanje.

Stranice Duda izgledaju potpuno nestvarno na radnoj površini, a mobilne verzije tih tema glatke su i sjajno izgledaju na mobilnim uređajima od početka.

Kao što možete vidjeti u primjeru ovdje, tekst je dobro obložen, svaki je tekstualni element veličine koji bi odgovarao zaslonu i bio čitljiv. Svaki je element web stranice spreman za mobilnu upotrebu.

Duda web stranice su dizajnerske kućice na radnoj površini.

Jedna stvar koja mi se jako svidjela je činjenica da je svaka tema ovdje već optimizirana za najbolje brzine učitavanja i koristi najbolje Google prakse za to..

Možete očekivati ​​da će se vaša nova web stranica brzo učitati i pružiti odlična iskustva posjetiteljima bez obzira na web mjesto koje stvorite.

Duda cijene

Cijene za Duda su prilično razumne i fleksibilne. Račun na ulaznoj razini od 14 USD trebao bi se nalaziti unutar cjenovnog raspona većine klijenata, iako je svaka prikazana cijena to samo ako odaberete naplatu godišnje.

Za mjesečna plaćanja cijene su 25% skuplje, što znači mjesečni početna cijena je zapravo 19 USD.

A za super napredne korisnike, Duda nudi paket agencije u iznosu od 74 USD mjesečno, ali moguće je i pregovarati o prilagođenom računu u skladu s potrebama vaše organizacije. Uz napredne značajke, razvojnu pomoć i vjerojatno mnogo više, ovo bi mogla biti odlična opcija za složenije projekte.

Ali za sada se usredotočimo na ona 3 plana koja biste trenutno mogli kupiti za vaše osobne potrebe:

Duda planira detaljnije

Osnovno (14 USD / mjesec)Tim (22 USD mjesečno)Agencija (74 USD mjesečno)
Prostor na diskuNeograničenNeograničenNeograničen
Širina pojasaNeograničenNeograničenNeograničen
Admin1Tim & Uloge klijentaTim & Uloge klijenta
Graditelj widgetaNeNeDa
Broj predložaka363636
Uključene web stranice118
podrškaSamo e-poštaE-pošta, chat i telefonE-pošta, chat i telefon (sve prioritete)

Čini se da ti planovi prilično dobro zaostaju u pogledu ponuđenih značajki. Jedini glavni nedostatak za mene je nedostatak mogućnosti podrške u osnovnom paketu.

Sigurno biste pomislili da bih za 14 dolara mjesečno mogao dobiti barem poneki razgovor s nekim.

Predstava Duda

Sada je vrijeme da se dotaknete teme performansa. Evo kako je Duda postupio s obzirom na vremena odziva poslužitelja:

duda pregled

S umjerenim brzinama širom svijeta, Duda se pokazao kao dostojno globalno rješenje. Nije munjevito, ali posao obavlja dovoljno dobro.

Završne misli iz recenzije Moje dude

Duda je imao općenito dobar prikaz. Iako postoje neke štucanje – poput tvrtke koja prekida DudaMobile i ovdje, problemi s mobilnim web mjestima – ima i dobrih i loših stvari.

Naime, predloške web stranica za desktop su apsolutno zapanjujuće. A vremena odziva nisu nevjerojatne na bilo kojem mjestu – ali u prosjeku su vrlo uredne.

Duda još uvijek ima puno zanimljivih stvari. A za poslovne korisnike, koji bi dobili naprednu tehničku podršku, ovo bi mogla biti savršena opcija. Za osobne korisnike, međutim, nešto poput Wix-a ili GoCentral-a vjerojatno će se pokazati boljom vrijednosti za novac.

Ali što je s tobom? Ako ste isprobali Dudu, slobodno ostavite svoje Duda recenzije i iskustva u nastavku. A ako samo lutate i još uvijek niste odlučili, ne brinite, na tržištu je puno drugih graditelja web stranica. Ne zaboravite ih provjeriti!

prozodija

  • Transparentne cijene
  • Korisnik graditelj
  • Stabilna izvedba

kontra

  • Uređivač fotografija je bugo
  • Cijene su 25% veće ako plaćate mjesečno
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me