Hosting24 gjennomgang

Hosting24 er et lite vertsfirma som tilbyr en rekke tjenester. Dette inkluderer både domenenavn og delt, VPS, Cloud og forhandlervert.

Så med en så bred liste over premium-tjenester har Hosting24 sikkert en stor klientliste. Og tilbakemeldingene fra brukerne roser leverandørens hastighet, pålitelighet og støtte.

Men er det faktisk verdt pengene dine? I denne Hosting24-gjennomgangen vil vi finne ut om leverandøren virkelig er bra.

Så uten noe videre, la oss begynne.

Hva er Hosting24?

Hosting24 er et voksende vertsfirma rettet mot fagpersoner som trenger rask, pålitelig og sikker hosting. Alt dette søker verten å gjøre på en enkel og brukervennlig måte, slik at selv nybegynnere kan bruke Hosting24 til å bygge sine første nettsteder.

Hosting24-review-hosting24 - hjemmeside

Hvordan gjør Hosting24 det?

Det gjør alle tjenestene som trengs for å være vert for et nettsted som er tilgjengelig på ett sted. Så med alle planer, får du en nettstedsbygger inkludert. Med den nest billigste planen får du også en gratis domenenavnsregistrering. Du kan også administrere hosting fra et intuitivt kontrollpanel.

Men det er ikke engang alt Hosting24 har å tilby.

Tilbyderen har en profesjonell 24/7 kundestøtte som blir rost av alle brukerne. De berømmer også forbedre ytelsen til verten.

Alt det høres lovende ut. Så la oss komme inn på detaljene.

Hosting24 Funksjoner

Hosting24 har mange funksjoner som er ment å vinne kunder fra andre verter. Men er det bedre enn konkurransen?

I denne delen av Hosting24-gjennomgangen, får vi se om funksjonene verten har, er så gode som den påstår at de er.

Hosting24 nettstedbygger

Hosting24 for å gjøre å eie et nettsted tilgjengelig for alle hevder at du kan lansere din egen på få minutter. For det gir verten en brukervennlig nettstedbygger.

Byggherren har en haug med ferdiglagde maler å tilpasse.

Hosting24-review-hosting24-maler

Byggherren selv har nok å tilby. Det er pent enkel å bruke på grunn av dra-og-slipp-redigereren.

Du kan ganske enkelt velge en knapp, tekst eller bildeboks, dra den på siden du tilpasser, og den festes til den usynlige karakteren. Det vil sørge for at nettstedet ditt ser ryddig ut med vanlige avstander osv.

Alt kan tilpasses fra menyen over live editor også.

Det er en ganske fin funksjon. Spesielt for de som bare kommer i gang.

Nettstedsbyggeren vil være perfekt for gjenopptakelser, porteføljer, blogger eller nettsteder for små bedrifter.

Forbedret sikkerhet

Hosting24 hevder å være seriøse når det gjelder sikkerhet.

Tilbyderen har en overvåkningsteam til enhver tid. I tillegg til en tilpasset programvare designet for sikkerhet.

Og det er ikke engang alt.

Hosting24 inkluderer avanserte brannmurer på servernivå for alle brukere. Med dyrere planer får du også SSL-sertifikater forhåndsinstallert. Andre kan kjøpe installasjonen separat for $ 11,95 eller gjøre det selv.

Gratis automatiserte sikkerhetskopier er også tilgjengelig for kjøp. Det koster bare $ 0,95 per måned. Men du trenger kanskje ikke engang å kjøpe dem, da den dyreste delte hostingplanen inkluderer dem gratis.

Totalt sett har Hosting24 for et lite vertsfirma noen alvorlige sikkerhetstiltak på.

Innkjøp og brukergrensesnitt

Hosting24 godtar både PayPal og kredittkort. Og med PayPal trenger du ikke en gang å ha kontoen fullstendig bekreftet! Generelt er dette en ganske enkel, men logisk serie av alternativer. Hvis du fortsatt har litt bitcoin igjen, kan du også betale i cryptocururrency.

Hosting24-gjennomgang-hosting24-betalingsmetoder

Hele kjøpsprosessen var utrolig enkel. Ofte, i denne delen av anmeldelsen, forteller jeg deg en liten historie eller en anekdote om hvordan kjøpsprosessen gikk.

Ingen ting om Hosting24, da jeg gikk fra hjemmesiden rett til dashbordet i løpet av få sekunder. Etter en så rask tur endte jeg på hjemmesiden til hostingkontoen min.

Hosting24 anmeldelser

Når du har klikket på “Hosting Account” -boksen til venstre, blir du ført til en klassisk cPanel.

Hosting24 bruker et standard paper_lantern cPanel-tema. Det er ganske identisk med mange av de andre vertene, så hvis du har brukt hosting før, vil du sannsynligvis føle deg hjemme. Hvis ikke – er cPanel et flott sted å starte, da mange tilbydere bruker det som hovedpanelet.

Alt er illustrert, så du skal ikke føle deg fortapt.

Hosting24 anmeldelser

Husk at cPanel er et av de største vertsadministrasjonspanelene. Det har et stort fellesskap og mange tutorials. Så hvis noe går galt, vil du lett finne hjelp. Kort sagt, det er et solid valg.

Hosting24 Tjenesteytelse

Flotte funksjoner er ikke alt. Verten, først av alt, skal være rask og pålitelig. I tillegg til dette kan supportteamet også være et stort pluss. For ikke å snakke om kontosikkerheten.

I denne delen av Hosting24-gjennomgangen tester vi leverandørens hastighet, pålitelighet, kundestøtte og tyverisikkerhet.

Hosting24-serverhastighet og oppetid

For å gi de mest nøyaktige resultatene av Hosting24-ytelsen, vil vi gjøre tre tester:

 • Vert’s hastighet vert for et lite nettsted
 • Vert’s hastighet med et nettsted opprettet med Hosting24 nettsted byggherre
 • Serverens generelle hastighet og oppetid

For testene bruker vi Hosting24 USA-server.

Vert hastighet vert for et lite nettsted

Et tilfeldig HTML-nettsted er en mester for effektivitet. Det er klart – det er vanskelig å tette serverne når du bare tar opp 20 linjer med kode!

Derfor, ved å teste vertenes ytelse med dette nettstedet på, bør vi få best mulig resultater serveren kan oppnå. Jeg har brukt Hosting24 File Manager (veldig praktisk, kan jeg legge til) for å sette dette bedårende nettstedet på:

Verktøyet vi brukte rangert serveren med høyest mulig merke, A+. Og resultatene er strålende.

De amerikanske responstidene nådde ikke engang 100 ms. Europas, Sør-Amerikas og Asias responstid var også veldig gode. De var under, eller bare litt over tiden for et øyeblikk (200 ms). Dette betyr at du ikke en gang vil merke en forsinkelse i sideinnlastningstidene med disse resultatene.

Hosting24 anmeldelser

Den mest imponerende detaljene fra disse responstidene er at selv de ofte glemte stedene som Singapore, Sao Paulo eller Banglore presterer veldig bra.

Vertens hastighet hos Hosting24 Nettstedsbygger

Det er nå på tide å se hvordan Hosting24 håndterer et mer intenst nettsted. Denne gangen vil jeg teste Hosting24 responstider ved å bruke nettstedets byggherre.

En rekke bilder, klikk-til-handling-knapper og moderne glidebrytere – alt dette legger opp til et ganske tungt nettsted. Så hvordan vil servere håndtere det?

Resultatene er selvfølgelig dårligere. Spesielt på stedene lenger fra serveren. Men det fortsatt fikk en evaluering av C+, som fremdeles er akseptabelt.

USA, igjen det fort. Sao Paulo, London, Sydney og Japan også. Singapore og Banglore drar imidlertid resultatene ned.

Totalt sett ikke fantastisk, men definitivt ikke dårlig. Det er mulig å si at Hosting24 har ganske godt optimaliserte servere.

Serverens generelle hastighet og oppetid

For å sjekke hvordan Hosting24 gjør det på lengre sikt, har vi satt opp et overvåkningsverktøy. Dette tillot oss å spore et WordPress-nettsted en gang hvert minutt, slik at vi kan se prestasjon og oppetid for verten gjennom tidene.

Fra det vi så først, var svartidene ikke imponerende, og nådde ofte over 1 sekund. Men så kontaktet vi verten med spørsmål om hva som var galt – det lovet tross alt serverens raske hastighet.

I et skjermbilde kan du se svar fra Hosting24 i aksjon. Mindre enn en time og responstidene falt under 500 ms med sporadiske topper. Det er imponerende.

Hosting24 anmeldelser

De beste hastighetene vi så før var rundt 750ms, sammenlignet med nå der gjennomsnittet er 320ms og de raskeste svarene klokket til 230ms. Dette er mye, mye bedre tall.

Og vi kan bare rose Hosting24 for forbedring av dem.

Selv om du kanskje må kontakte kundestøtten for å få det du betaler for.

Oppetid er derimot uten feil. Hosting24 lover 99,9% oppetid og holder løftet. Under testingen, den har ikke gått ned selv på et øyeblikk.

Hosting24-review-Hosting24-oppetid

Hosting24 kundeservice

Hosting24 har 3 typer kundesupport – kunnskapsbase, live chat 24/7 og billettstøtte. Dessverre er telefonstøtte ikke tilgjengelig.

Så i denne delen av Hosting24-gjennomgangen, vil vi se nærmere på hvordan supportteamet håndterer henvendelsene.

Vi har allerede sett at Hosting24-støtten er aktiv – de langsomme serverens responstid ble forbedret når vi har kontaktet dem. Så nå, må vi gjennomgå støtten mer omfattende.

Hosting24 anmeldelser

For å finne ut mer, satte vi opp noen få e-postbilletter med både tekniske spørsmål og salgsspørsmål, og prøvde også live chatten.

Det som interesserer oss er tiden det tar for agenter å svare, hvor kunnskapsrike og villige til å hjelpe dem.

Evaluering av billettservice

Det viktigste her er responstiden. Generelt anses alt under 3 timer for å være bra. Siden Hosting24 sier at støtten fungerer 24 timer i døgnet (passende!), Tenkte jeg at det ikke ville være noe problem å få et raskt svar døgnet rundt.

Etter å ha prøvd lykken flere ganger, kan jeg med trygghet si at Hosting24 billettservice er ganske snappy. Det vanligvis tok fra 1 til 2 timer å få svar.

Svarene var ganske korte, presise og rett på sak. Noen spørsmål om teknologiene som ble brukt, førte faktisk til at jeg fikk noen Wikipedia-lenker.

Generelt – dette er anstendig. Ganske raske og informative svar er noe jeg virkelig liker. Jada, det er verter som svarer mer i dybden – men når de tar en hel dag å svare, tar jeg Hosting24 og dens tørre presisjon hver dag i uken.

Evaluering av chattetjeneste

Så populært som billettservice kan være, er det mest sannsynlig at live chat blir viktigere. De er kjappere og mer personlige enn billettforespørsler – og det er flere flere ting å dømme dem på.

Så vi har åpnet flere chats for å se hvordan det gikk.

Hosting24 anmeldelse Live chat 4

Responstidene var imponerende. Det tok i gjennomsnitt, noen minutter for en agent å svare.

Noen ganger ville man bli med umiddelbart og noen ganger ville det gå et par minutter.

En dårlig ting er imidlertid – systemet indikerer ikke hvor mye tid du må vente på. Men totalt sett er det virkelig bra.

Det jeg fant litt mer imponerende var kunnskapen og kjennskapen til representantene for chattetjenesten.

De kjente uten tvil de fleste problemene, og svarte meg med letthet.

Selv om det var noen få setninger som definitivt ble kopiert fra et annet sted, følte jeg for det meste at jeg snakket med et virkelig menneske.

Hosting24 kontosikkerhet

For den siste testen skal jeg se hvor enkelt det er for noen å hacke seg inn på Hosting24-kontoen din. Først opp, jeg gjentok et innbrudd av brute-force. Det betydde at jeg ganske mye prøvde å gjette mitt eget passord – selvfølgelig feil.

Etter hvert skulle jeg gjette det, som om noen faktisk hadde klart å få kombinasjonen min riktig. Hvis det ble implementert noen sikkerhetstiltak, ville jeg, etter en rekke mislykkede gjetninger, blitt låst ute av kontoen.

Det tok meg 10 feilaktige forsøk på å utløse ganske muligens den sassiest sikkerhetsmekanismen i vertsverdenen. I stedet for å få beskjed om at jeg er blokkert eller at passordet fremdeles er feil, ble jeg omdirigert til en tom side. Ingen forklaring, ingen beskjed, ingenting.

Til å begynne med hadde jeg en teori om at internettforbindelsen min var ødelagt eller at det hadde skjedd en eller annen feil ved min slutt. Slår ut – nei! Etter å ha endret IP og logget på med en annen nettleser, hadde jeg det samme som skjedde.

Så trygg – etter 10 forsøk vil en brute-force bot bli sendt på en liten ferie til en blank side. Og noen som prøver å gjette passordet ditt vil sitte igjen og tenke at det er noe galt med internettforbindelsen deres.

Enkel? Ja. Helt genialt? Også ja.

Nå var det på tide å se hvordan kundestøtte håndterte sensitiv brukerinformasjon. Enkelt sagt kommer jeg inn på Hosting24-chatten og krever dem "gi kontoen min tilbake" – til tross for at jeg ikke kan bevise at jeg faktisk eier den.

Resultatene var enkle. Du enten må du ha tilgang til e-postkontoen din eller gi dem informasjonen om betalingen din.

I motsetning til noen andre verter, ber ikke Hosting24 deg om å sende et bilde av kredittkortet ditt – du trenger en transaksjons-ID. Jeg liker faktisk denne metoden på en måte mer, fordi noen lett kan ta et bilde av kredittkortet ditt.

Det er en helt annen virksomhet å logge på ved hjelp av en digital signatur og et eget passord. Enkelt sagt er dette sannsynligvis den mest sikre og minst påtrengende metoden tilgjengelig.

Hosting24 Priser

Hosting24 tilbyr 3 delte hostingpakker, den billigste av den vil koste deg $ 0,80 per måned. For å oppgradere kan du velge Premium Web Hosting-plan for $ 2,15 / måned eller Business Web Hosting for $ 3,45 / måned.

Hosting24-review-Hosting24-prising

Det kan se ut som at Hosting24 ikke har så mye som skjer – som ikke kunne være lenger borte fra sannheten. Uten prangende kampanjebannere eller fengende slagord tilbyr verten fremdeles tre solide hostingplaner. CloudFlare DDoS-beskyttelse og servernivåbeskyttelse mot malware er begge på nivå med mange av de store selskapene.

Så hva får du med hver plan?

 • Enkel webhotellplan er en enkel hjemmeside-plan, inkludert 10 GB diskplass og 100 GB båndbredde.
 • Premium webhotell plan tilbyr et ubegrenset antall nettsteder, SSD-diskplass, båndbredde og mer.
 • Business Web Hosting har alle ubegrensede funksjoner pluss SSL og automatiserte sikkerhetskopier inkludert.-

I tabellen nedenfor ser du en detaljert liste over funksjonene som denne verten gir:

EnkeltPremiumVirksomhet
Diskplassgrense10GBubegrensetubegrenset
Båndbreddegrense100GBubegrensetubegrenset
Hvor mange domener tillater det?1ubegrenset ubegrenset
SSLInstallasjonsavgiftInstallasjonsavgiftInkludert
E-postkontoer1ubegrenset ubegrenset
Kundeservice24/7 live chat, billett
Valg av serverplasseringJaJa Ja
Gratis automatiserte sikkerhetskopierEkstra avgiftEkstra avgiftDaglig

Siden vi har dekket funksjonene, er det på tide å snakke om prisene.

Selv om Hosting24 er ganske klar på å lade priser mellom $ 0,80 og $ 3,45, er sannheten ofte litt annerledes.

Det er fordi de fleste leverandører viser prisene sine månedlig, til tross for at de bare er gyldige når de kjøper hosting over lengre tid og betaler på forhånd.

Og i tilfelle Hosting24 – det er også sant. Hvis du vil For å få den annonserte prisen, må du kjøpe en plan i 48 måneder.

Det er en lang periode, men beløpet du sparer er imponerende.

Hosting24-review-Hosting24-utsjekking

I tabellen nedenfor kan du se alle prisene sammenlignet:

Betalingsperiode / planEnkeltPremiumVirksomhet
1 måned$ 7.99$ 11.95$ 15.95
3 måneder$ 6.45$ 13.35$ 20.25
12 måneder$ 23.40$ 45$ 70.20
24 måneder$ 34.80$ 70.80$ 106,80
48 måneder$ 38.4$ 103.20$ 165,60

Du kan også se noen få salg. Heldigvis er de ikke forhåndsvalgt, så du vil ikke tilfeldigvis kjøpe det du ikke trenger.

Og du må kjøpe et domene for enkeltplanen hver for seg, selv om du noen ganger kan score et gratis domene med en spesiell rabatt. Men hvis du ikke gjør det, starter Hosting24 domenepriser på $ 0,99 per år. Også en gratis domene er alltid inkludert i Premium- og forretningsplaner.

Snakker om Hosting24 fornyelsespriser, de er faktisk veldig enkle. I utgangspunktet betaler du det samme beløpet som forrige gang og får den samme perioden med hosting. Ingen vanvittige økninger eller årlige planer som plutselig blir månedlige – uten tvil, det er en god ting, da det reduserer forvirring.

Hosting24 gjennomgang – konklusjon

Denne Hosting24-gjennomgangen avslører at det er en veldig anstendig vert. Kjøpsprosessen er enklere enn å si "en hosting, vær så snill" og alt er laget slik noen ville forstå. Planene er relativt billige og tilbyr mange flotte funksjoner.

Til tross for at han ikke har investert i fancy overskrifter og markedsføring, vert dette fint kombinerer pålitelige tjenester med god kundestøtte.

Det kan også berømmes for sin utmerkede forbedring. Når vi kontaktet Hosting24 om problemet, var støtten rask for å løse det.

Den ulempen Hosting24 har er prisperiodene. Du vil ikke kunne bruke tjenestene sine på kort tid billig. Så en langsiktig avtale kan ikke unngås.

Totalt sett anbefaler vi Hosting24, spesielt hvis du ser etter pålitelig, rask og brukervennlig hosting.

Pros

 • Gratis nettstedbygger med alle planer
 • Forbedre ytelsen
 • Stor oppetid

Ulemper

 • Prisforskjeller for forskjellige perioder
 • Ingen telefonstøtte
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me