Pregled zamašnjaka

Flywheel nudi upravljana rješenja za WordPress hosting za komercijalnu upotrebu i web mjesta s velikim prometom. Cilj mu je pružiti usluge gotove usluge kako bi se agencije i tvrtke mogli usredotočiti na svoje projekte.

Pitate se da li je Zamašnjak odgovarajuće mjesto za vas?

U ovom pregledu letača testirali smo što pružatelj ima u ponudi.

Da vidimo!

Što je zamašnjak?

Flywheel je upravljani pružatelj usluga WordPress hostinga s vrlo jednostavnom misijom – ima za cilj pružiti WordPress hosting hosting rješenja bez problema. To uključuje i freelancere i web stranice s velikim prometom poput internetskih trgovina.

usluge pregledavanja zamašnjaka

I u ljeto 2019. godine Flywheel je kupio WPEngine – jedan od njegovih najvećih konkurenata. Dakle, u ovom pregledu Flywheela vidjet ćemo koliko je zapravo dobar ovaj pružatelj usluga i koliko je dobar u odnosu na ostatak konkurencije.

Za početak, pogledajmo planove i značajke koje nudi Flywheel.

Značajke zamašnjaka imaju u ponudi

Budući da upravlja WordPress hosting uslugom, Flywheel je prilagodio svoje usluge kako bi platforma nesmetano radila.

Da bi pružio kvalitetno iskustvo, davatelj ne nudi samo vrhunske značajke, već ima i određena ograničenja. To uključuje automatske sigurnosne kopije, mreža za dostavu sadržaja, i ugrađeno predmemoriranje.

Možete koristiti i demo mjesto testirati zamašnjak prije kupnje.

Ugrađeni vrhunski alati za zamašnjake

Jedna od najboljih stvari koje smo primijetili u ovom pregledu letača je da pružatelj uključuje sve bitne značajke sa svim svojim planovima. Za razliku od korištenja mnogih drugih domaćina, nema potrebe kupovati skupe upsells da biste postigli najbolje iskustvo s Flywheel-om.

Da bi vaša web lokacija bila sigurna, besplatne automatizirane noćne sigurnosne kopije su uključeni. Flywheel pravi sigurnosne kopije svake večeri kako bi se osiguralo da imate kopiju funkcionalne web stranice u slučaju da se nešto pokvari. Obećava da će sigurno spremiti sigurnosne kopije uz Google Cloud Storage i omogućuje vraćanje u jednom kliku.

Zamašnjak-pregled-zamašnjak-sigurnosne kopije

Možete i snimiti fotografije prije bilo kakvih promjena koje napravite i vratiti ih u bilo koje vrijeme.

Govoreći o promjenama, zamašnjak Postavljanje jednostrukim klikom također.

Prije bilo kakvih velikih ili malih promjena, možete testirati kako će to utjecati na vašu web stranicu. Promjene možete prenijeti jednim klikom s web stranice uživo u scensko okruženje i obrnuto.

Zamašnjak-pregled-zamašnjak-staging-okolina

Moguće je i prilagođavanje podataka za prijenos – to mogu biti teme, dodaci, baze podataka ili sve odjednom.

Za izvedbu ima zamašnjak ugrađena mreža za isporuku sadržaja (CDN) usluga i a alat za predmemoriranje.

Alat za keširanje također poboljšava brzinu. U spremnik posjetitelja sprema se statički sadržaj vaše web stranice.

Na taj način, ako posjetitelj ponovno otvori vašu web lokaciju, sadržaj stranice može se učitati izravno iz preglednika, a ne postavljati zahtjeve poslužitelju. To uvelike poboljšava brzinu učitavanja stranica.

Zamašnjak-pregled-CDN

CDN djeluje kao jamstvo performansi i sigurnosti.

Stvara mrežu poslužitelja koji sadržaje vaše web stranice mogu isporučiti s lokacija koje su bliže posjetiteljima. I što se posjetitelj bliži poslužitelju – brže se stranica može učitati.

Također, ako se bilo što dogodi jednom poslužitelju – hrpa drugih je spremna uskočiti i spasiti vas od zastoja.

Još jedna stvar koja može poboljšati brzinu učitavanja stranica jest mogućnost odabira jedne 10 serverskih lokacija u SAD-u, Singapuru, Kanadi, Amsterdamu, Frankfurtu ili Londonu.

Zamašnjak-pregled-zamašnjak-server-lokacije

Dakle, ako ciljate publiku na određenom mjestu – najbolje je ugostiti ih bliže.

Demo web stranice zamašnjaka

Flywheel nudi demo web stranice kako bi vam pomogao da pokrenete test prije nego što ih preuzmete.

A budući da Flywheel nudi usluge malo drugačije od ostalih – normalno je biti neizvjestan. Demo web mjesto omogućit će vam da testirate sučelje Flywheel, funkcionalnost i upravljačku ploču kako biste znali što vas očekuje. Također ćete moći koristiti sve značajke za ugađanje web mjesta. Iako ići uživo nije moguće.

Zamašnjak-pregled-demo-stranica

Pobjedio si’neću trebati nikakve podatke za naplatu za to. Dakle, prijavite se besplatno i iskoristite premium plan i odlučite sami.

Ograničenja dodataka zamašnjaka

Flywheel tvrdi da toliko dobro optimizira WordPress da neki od 55.000+ WordPress dodataka postaju potpuno nepotrebni, pa čak i štetni..

Zamašnjak-pregled-zamašnjak-wordpress-čep

Dakle, Flywheel ograničava upotrebu nekih dodataka kako ne bi prekinuli vašu web lokaciju.

Čak ima i popis.

 • Zamašnjak u potpunosti ograničava upotrebu rezervnih dodataka – motivira odluku rekavši da je sigurnosni sustav već ugrađen.
 • Vas neće moći koristiti dodatke za predmemoriranje također. Razlog je isti – Flywheel ima ugrađen alat za predmemoriranje.
 • Sigurnosni dodaci su izvan granica isto. Flywheel tvrdi da su unaprijed instalirane sigurnosne mjere na razini poslužitelja.
 • To neće biti moguće dobro koristiti dodatke za povezane postove. Davatelj vas želi zaštititi od slabih performansi koje ovi dodaci imaju tendenciju da uzrokuju.
 • Dodaci za provjeru veze nisu dopušteni za količine resursa servera optuženi su za krađu.

Za neke će to biti nedostatak. Pogotovo ako ste navikli na neke dodatke i oni rade za vas.

Međutim, ograničavanjem nekih dodataka Flywheel tvrdi da imate na umu vaše najbolje interese.

Podrška korisnicima

Flywheel ima razne mogućnosti korisničke podrške od stručnjaka za WordPress.

Možete birati između 24/7 chat uživo, ulaznica, i s skupljim planovima – telefonska podrška. Zamašnjak također ima detaljni vodiči pa čak i a knjižnica e-knjiga.

Zamašnjak-pregled-zamašnjak-ebooks

Kada govorimo o podršci za chat – brzo je. Kad sam je provjerio, odmah su odgovorili i bili ljubazni i susretljivi.

Podrška putem e-pošte traje duže od 18 sati da budemo precizni. I nije iznimno – nekim davateljima je potrebno nekoliko dana da odgovore, a drugi odgovore za 20 minuta.

Iako nije loše, podrška putem e-pošte Flywheel mogla bi i trebala biti brža.

Zamašnjak-pregled-zamašnjak-pomoć

Dakle, sve u svemu, korisnička podrška je učinkovita i prilično brza. Također, dobivate telefonsku podršku s skupljim planovima koji omogućuju još brže rješavanje problema.

Performanse zamašnjaka

Volariće obećava da će biti u porastu za 99,9% vremena i drži svoju riječ. Za vrijeme našeg testiranja, nije nestao ni na sekundu, ostvarujući 100% produženo vrijeme.

Ali situacija s vremenom odziva je još gora. Prosječno je iznosio 1006 ms. A ovakav rezultat je izravan način da povećate stopu napuštanja početne stranice. Za učitavanje web stranice potrebno je samo jednu sekundu. Da ne spominjem samo učitavanje.

Zamašnjak-pregled-zamašnjak performanse-neprekidnog rada

Ne želeći vjerovati rezultatu, napravili smo još jedan test na potpuno radnom mjestu s redovitim razinama prometa, alatima za predmemoriranje i uključenim CDN-om. Pokazala nam je što zapravo možete očekivati ​​od Zamašnjaka.

S 50 virtualnih korisnika i testiranjem iz SAD-a, vrijeme odziva Flywheel prosječno iznosi oko 200 ms i drži se stabilnim.

Zamašnjak recenzija performanse-usa

Ispitivanje iz Južne Koreje s istim 50 virtualnih korisnika rezultat je naravno lošiji. Prosječno iznosi 400 ms. Ali ni u kojem slučaju to je loš rezultat. I dalje je niža od prosjeka u industriji od 550 ms.

Zamašnjak recenzija performanse u Seoulu

Sve u svemu, s pravom optimizacijom koju je ugrađivao Flywheel davatelj usluga trebao bi biti znatno iznad prosjeka. A ako imate problema – kontaktirati službu za podršku je put.

Cijene zamašnjaka

Flywheel ima 4 plana, od kojih najjeftiniji košta 23 dolara mjesečno, a može ići i do 266 dolara mjesečno. Četvrti plan dogovara se osobno – cijena ovisi o vašim potrebama. Sa svim planovima koje imate 2 mogućnosti – plaćati mjesečno ili godišnje. Cijena mjesečnog plaćanja povećava se za oko 10%.

Zamašnjak-pregled-zamašnjak-cijena

Pa što dobivate sa svakim planom?

 • Starter plan za 23 dolara mjesečno najbolje je za početnike jer vam nudi 1 mjesto prikladno za 25k posjeta / mo i 5GB pohrane.
 • Sa Samostalni plan za 105 USD mjesečno, moći ćete ugostiti do 10 web lokacija s 20 GB prostora za pohranu i 200 GB propusnosti.
 • Plan Agencije za 266 USD mjesečno dozvoljava do 30 web stranica, 500 tisuća posjetitelja / mo i 50 GB prostora za pohranu.

Za prilično strme cijene, broj dobivenih podataka ne izgleda impresivno. Ali imajte na umu da ćete za početnu stranicu WordPressa koristiti samo oko 1 GB prostora za pohranu, a slobodnog prostora ostaje 4 GB.

Ovdje možete usporediti planove u tablici:

StarterhonoraranAgencija Prilagođen
Prostor na disku5 GB40 GB50 GBPrilagođen
Širina pojasa50 GB200 GB500 GBPrilagođen
Koliko domena je dopušteno?1103030+
SSLuključenuključenuključenuključen
Korisnička podrškaUlaznica, live chatUlaznica, live chatUlaznica, chat uživo, telefonUlaznica, chat uživo, telefon
Besplatne automatizirane sigurnosne kopijeDaDaDaDa

Imajte na umu to ime domene nije uključeno. Dakle, to će također dodati negdje od 1 do 20 USD godišnje ako ne odaberete etablirano ime domene.

Revija zamašnjaka – presuda

Iz ove recenzije letača možemo reći da pouzdan je dobavljač. Flywheel ima izvrsno vrijeme rada i sjajne značajke za osiguravanje nesmetanog funkcioniranja vaše web stranice. To uključuje ugrađene značajke poput besplatnih sigurnosnih kopija, alata za predmemoriranje, CDN i ugrađene postupne faze od 1 klika.

Međutim, Flywheel ograničava upotrebu nekih WordPress dodataka. Vremena reakcija poslužitelja mogu biti razočaravajuća i bez primjenjenih alata za optimizaciju.

Ali sve u svemu, Flywheel ima više nego dovoljno profesionalnih alata za brzu i sigurnu web stranicu.

prozodija

 • Demo web mjesto
 • Sjajan produžetak
 • Mnoge profesionalne značajke

kontra

 • Strože cijene
 • Ograničenja dodataka
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me