SingleHop pregled

Tvrdnje SingleHop imaju hosting infrastrukturu dovoljno moćnu da udovolji potrebama bilo koje IT strategije – bilo da je svjetski poznata internetska trgovina ili tehnološki div.

Ali SingleHop je napravio veliki skok u industriji hostinga. Od jednostavne, posvećene hosting platforme, postao je Cloud hosting inovator. Zato se nemojte iznenaditi ako posjetite internetsku stranicu SingleHop i vidite novo ime profesionalnog izgleda INAP.

Ali da budem iskren, znači li novo ime bolji i profesionalniji hosting ili je to samo neki make-up za prekrivanje nesigurnosti?

Testirajmo to u našoj SingleHop recenziji!

Što je SingleHop?

SingleHop, koji sada nosi naziv INAP, je mali, ali sve veći pružatelj usluga hostinga koji obećava da će napajati bilo koji mrežni projekt sa svojim vrhunska Cloud tehnologija.

Trenutno SingleHop nudi nekoliko rješenja koja uključuju goli metal (namjenski), privatni oblak i virtualne usluge u oblaku. Također, možete kupiti cijeli privatni paket podataka ili AWS i Azure hosting koji INAP preprodaje.

SingleHop-pregled-SingleHop-inap

Ali SingleHop nije ograničen samo na usluge hostinga u oblaku.

Pronaći ćete mrežna rješenja za IP-ove, povezivanje i upravljani DNS. Također pomaže u oporavku od katastrofe, sigurnosti, pohrani i sigurnosnim kopijama.

Mogu li SingleHop odgovarati vašim potrebama?

INAP nudi svoje poslužitelje Bare Metal Cloud kako bi zadovoljio potrebe rastućih mrežnih projekata. Za jedan klijent koristi se jedan poslužitelj, tako da možete očekivati najbolje moguće performanse i resursi koji će biti dovoljni i kad narastete.

Cijene za SingleHop

SingleHop ima 4 bare metala – od kojih najjeftinija košta 129 dolara mjesečno. Plan drugog reda može se kupiti za 179 USD mjesečno, a plan trećeg nivoa košta 229 USD mjesečno. Četvrti plan je prilagođen, a cijena ovisi o vašim potrebama.

SingleHop-pregled-SingleHop-cijena

Svaki plan vam donosi osobni stroj, ali u čemu je razlika?

  • e3-1230 (129 USD / mjesečno) dobiva vam jednoprocesorski poslužitelj s 4 CPU-a, 16 GB memorije, 10TB propusnim opsegom, 2x1TB SATA pogoni i 1GBPS mrežnom uplinkom.
  • e3-1270 ($ 179 / mo) pružit će vam samo jedan procesorski poslužitelj s 4 CPU jezgre, 8 GB memorije, 10TB propusnim opsegom, 2x240GB SSD pogonima i 1GBPS mrežom uplink.
  • e5-2620 (229 USD / mjesečno) nudi dvostruki procesorski poslužitelj sa 6 procesora, 64 GB RAM-a, 10TB propusnosti, 4x1TB SATA pogoni i 1GBPS mrežnom uplinkom.

Planovi izgledaju skupo, posebno ako ste navikli na cijene jednostavnih VPS ili VPS Cloud rješenja.

Ali imajte na umu to s Bare Metal Cloud hostingom, dobivate cijeli poslužitelj, koji je stavljen u oblak za vlastite potrebe. To znači visoku skalabilnost, performanse i sigurnost. Da ne spominjem, sve se može prilagoditi vašim potrebama.

A od pružatelja usluga koje nude takve značajke, čini se da je INAP jedna od najpovoljnijih opcija. Pogledajmo značajke koje dobivate.

Značajke SingleHop

SingleHop ima brojne vrhunske tehnologije sa svojim hosting planovima. To uključuje moćne i prilagodljive poslužitelje, 100% produženje rada, sigurnosne značajke i korisničku podršku 24 sata dnevno.

Pogledajmo detalje.

Prilagodljivost

SingleHop ima kvalitetne usluge koje vam mogu pomoći poboljšati produktivnost, brinuti se i još uvijek kontrolirati svoje poslovne aktivnosti. Imat ćete tim stručnjaka koji su spremni prilagoditi poslužitelj prema potrebama vašeg projekta – bilo da se radi o internetskoj aplikaciji, testirajućem poslužitelju ili ogromnoj trgovini e-trgovine.

SingleHop-pregled-SingleHop-prilagodljivost

Za to, SingleHop koristi vlastitu visokotehnološku infrastrukturu.

Ali ovi sustavi sprječavaju vaše IT profesionalce u provođenju vlastitih promjena kako bi postigli najbolje moguće brzine?

Odgovor je ne.

Većina SingleHop rješenja razvijena su na tehnologijama sličnim VMware-u, Microsoft-u, Intel-u i Cisco-u. To jednostavno znači da ne’Ne treba vam dodatna baza znanja za ono što već morate započeti – to vam štedi vrijeme i novac.

SingleHop Uptime

Mogućnost da se neki server pokvari u nekom trenutku zbog tehničkih razloga ili čak zbog katastrofe, neizbježna je.

No, identificirajući ovaj pojedinačni problem, SingleHop je uveo poboljšane Virtual Machines kao i druge napredne uređaje kako bi osigurao što je manje mogućeg zastoja.. SingleHop garantira 100% produženja rada.

SingleHop-pregled-SingleHop-neprekidnog rada

To nije jaz za održavanje poslužitelja. Pa kako to INAP postiže?

SingleHop-pregled-SingleHop-server-lokacije

SingleHop najsavremenije data centri su strateški smješteni na 9 svjetskih lokacija poboljšati pristup, korisničko iskustvo i mnoge druge pogodnosti.

Ovi se uređaji odlikuju najpouzdanijim tehničkim dijelovima koji osiguravaju optimalan radni kapacitet

Plus, s vrhunski UPS rezervni generatori dostupni u svakom centru podataka, mogućnost bilo kakvog kvara sustava gotovo je do nule.

Što se tiče produženog vremena, tehnologija SingleHop jedna je od najboljih u industriji.

Rješenja za sigurnost i oporavak

Sigurnosne opcije i mogućnosti oporavka od katastrofe ključne su varijable u jednadžbi uspjeha bilo koje usluge usmjerene na tehnološka rješenja.

SingleHop ima mnoštvo sigurnosnih rješenja koja pomažu da se vaše poslovanje vrati od neočekivanog. Za te sigurnosne mjere ne morate plaćati dodatni denar. Sa svojim hosting planom imate pravo na sigurnosno rješenje koje štiti vaše podatke bilo kada i bilo koji dan.

SingleHop-pregled-SingleHop sigurnosti

Na primjer, oni’dobili ste rješenja za oporavak od katastrofe koja pokreću poslovni partneri poput Zerto i Veeam kako bi osigurali kontinuiranu zaštitu vašeg poslovanja.

Iako se ciljevi oporavka razlikuju od organizacije do organizacije, SingleHop tvrdi da će podaci čuvati sigurnost bez obzira koji problem biste mogli iskusiti.

Korisnička podrška SingleHop

Svaka kupnja SingleHop hostinga započinje od savjetovanja s njegovom ljubaznom korisničkom podrškom – upravo tako da odaberete najbolji plan za svoje potrebe.

Zbog toga je korisnička podrška ključni dio SingleHopa. Nudi 24/7 podrška uživo, podrška putem telefona i e-pošte. Njihov tim za brigu vodi računa o svim aspektima vašeg hostinga – od savjetovanja do održavanja poslužitelja, skaliranja i rješavanja problema.

Kako biste lako došli do pomoći, INAP nudi neka jamstva – ne više od 15 minuta čekanja za događaje Prioritet 1 i ne više od 60 minuta vremena odgovora na bilo koju drugu kartu.

SingleHop-pregled-SingleHop-pomoć

Općenito, trebali biste biti u dobrim rukama. Ali naše iskustvo pokazuje malo drugačiji učinak.

Odabrali smo plan kako isprobati SingleHop hosting i preusmjereni smo na chat uživo. I nažalost, nije bio dostupan.

Nakon što smo napustili naše kontakt podatke, predstavnik tvrtke posegnuo je nakon nekoliko sati. Dakle, ako vam treba hosting ovdje i sada – SingleHop možda nije najbolji izbor.

Ali s pozitivnijeg značaja, nećete kupiti skup plan koji vam ne treba.

Više alata

SingleHop’želju da vam pomognete da produktivnije upravljate svojom tvrtkom može se vidjeti na način na koji kupcima nudi potrebne alate.

Njegova LEAP upravljačka ploča pruža vam potpuni pristup vašim poslužiteljima; možete dobiti ažuriranje pomoću SingleHopa’s mrežno i statusno web mjesto – OT.SingleHop.com, omogućava vam iz prve ruke pregled načina na koji profesionalci pristupaju performansama i drugim srodnim informacijama.

SingleHop pregled – presuda

SingleHop ponude hosting rješenja za ispunjavanje vrlo specifičnih potreba. I sigurno, to nije utakmica za početnike.

Ali, ako imate vlastiti rastući mrežni projekt ili ga planirate pokrenuti – to je mjesto na kojem tim stručnjaka može pronaći pravo rješenje, kao što smo saznali iz ove SingleHop recenzije.

Ima moćne poslužitelje s mnogim mogućnostima skalabilnosti i vrhunsku sigurnost. Samo imajte na umu da SingleHop nije mjesto na kojem kupujete bilo koji plan koji vam se sviđa. tim za podršku pomoći će vam da odaberete opciju koja će vas u potpunosti zadovoljiti.

prozodija

  • Potpuno prilagodljiv
  • Poboljšane sigurnosne značajke
  • 100% neispravno jamstvo

kontra

  • Vrijeme dugog postavljanja
  • Nije pogodno za početnike
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me