Virb.com anmeldelse

Virb.com er en nettstedsbyggingstjeneste basert i Los Angeles, California. Det ble grunnlagt i 2004 og kjøpt av Media Temple i 2012. Men i 2014, da Media Temple ble kjøpt opp av GoDaddy, ble Virb solgt tilbake til grunnleggeren.

Landingsside for Virb Review

Fokuserer på vakre temaer og fullstendig enkelhet, hvordan kan denne nettstedbyggeren bygge opp mot konkurransen? Finn ut i denne Virb-anmeldelsen.

En første titt på Virb

Da jeg begynte på anmeldelse av Virb-nettstedbygger, var jeg det imponert over den omfattende funksjonen som tilbys.

Virb Review-funksjoner

Fordi det inkluderer både nettstedsbygging og hostingtjenester, kan Virb betraktes som en direkte konkurrent til andre all-inclusive tjenester som Wix eller Weebly. Hver Virb-nettstedskonto inkluderer:

 • Responsive temaer: Nettsteder tilpasser seg for mobile enheter
 • SEO Analytics og Google Verktøy: Hjelper deg med å øke antallet besøkende
 • Cloud Hosting: Nettstedshosting delt mellom flere fysiske maskiner
 • CSS & HTML Editors: Utmerket for avanserte brukere
 • Integrering av sosiale medier: Markedsfør kontoene dine på andre tjenester
 • Dokumentlagring: Lagre filer sikkert i skyen
 • Butikkside: Bygg et nettsted for e-handel
 • Innholdsleveringsnettverk: Få fart på nettstedet ditt for globale besøkende

Kort sagt, Virb har alt du trenger for å lage et fullt funksjonelt nettsted. De det eneste du trenger å kjøpe separat er domene registrering. Kontoer kommer imidlertid med et underdomen, for eksempel ‘www.example.virb.com’.

Oppdaterte temaer

På grunn av sin rutete fortid, i denne Virb-anmeldelsen, var min primære bekymring for om denne plattformen ble opprettholdt riktig eller ikke. Det er jeg glad for å rapportere Virbs temaer og demosider er på nivå med andre moderne nettstedbyggere, med 20+ forskjellige maler som ser bra ut på mobil- og stasjonære nettlesere.

Virb gjennomgang temaer

Du kan sjekke ut noen eksempler på nettsteder opprettet ved hjelp av Virb i nettstedets delen “Showcase”.

Bra for nybegynnere og utviklere

Virb Review EditorDet var enkelt å registrere deg for en Virb-konto.

Jeg fant Virb nettstedstyringsverktøy for å være enkelt å få tak i.

Funksjonsknapper er plassert på intuitive steder, og en navigeringslinje øverst i vinduet lar deg enkelt bytte mellom et nettstedanalysevisning og sideditoren.

Og selv om standard sideditor ikke kunne være enklere, kan webutviklere enkelt gå inn i en HTML-redigeringsmodus for å endre finere nettsteddetaljer.

Virb Review Code Editor

Når det er sagt, kan redigeringsopplevelsen være litt mer enkel. Sammenlignet med konkurrentene, for eksempel Wix eller Weebly, er Virb.com nettstedbygger litt mer komplisert.

Dra- og slipp-funksjonene er begrenset. I stedet for å få en forhåndsinnstilt side og intuitivt redigere den, vil du få en tom side, og ved hjelp av installasjonsveiviseren vil du kunne velge de nødvendige sidene.

Lett å bruke? Ja – men kan være bedre.

Virb.com-priser

Virb Review PrisingVirb.com tar en størrelse passer alle tilnærminger til priser ved bare å tilby en enkelt bygging og hosting pakke for $ 10 / måned.

10 dollar er litt dyrere enn noen sammenlignbare nettstedbyggere, men med tanke på at planen inkluderer ubegrenset båndbredde og lagring, Jeg anser Virb for å være en rimelig tjeneste.

Du trenger ikke å betale ekstra for noen av funksjonene som er nevnt over. Prisene er også faktureres månedlig snarere enn årlig, som er fint å se.

Pakken inkluderer en 14-dagers gratis prøveperiode, gir deg god tid til å teste Virbs tjenester før du inngår en kontrakt.

Virb.com-ytelse

Under min Virb-gjennomgang testet jeg lastetidene for nettstedet mitt gjennom Bitcatcha.

Virb Review Performance

Resultatene var akseptable, men ikke veldig gode. Det er ikke en hastighetsdemon – men leserne skal ikke ha problemer med å laste ned Virb-nettsteder.

Virb Review: Final Tankes

Totalt sett er dette en enkel, men godt avrundet nettbygningspakke. Virb er ikke et så stort selskap som konkurrenter som Squarespace, men det er nesten like fullt utstyrt. Til $ 10 / måned for ubegrenset lagring er det også ekstremt rimelig.

Det eneste legitime Virb.com-problemet er brukervennligheten. Sammenlignet med konkurransen,

Har du Virb-anmeldelser du kan legge til? I så fall, legg dem nedenfor!

Pros

 • Ekstremt enkel å bruke
 • Enkel prisstruktur
 • CDN Inkludert for bedre sideinnlastningstid
 • Bra for nybegynnere og avanserte brukere

Ulemper

 • Lastetidene kan være raskere
 • Ikke så mange tillegg som konkurrenter
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me