Shqyrtim BlazingFast

Si një i porsaardhur relativisht në bllok, BlazingFast.io është duke u përpjekur të shkojë gishtin këmbë më këmbë me drejtuesit e biznesit.

Duke pretenduar shpejtësi të jashtëzakonshme, 100% serverë SSD dhe 99.95% me kohë, BlazingFast pretendon se shërbimet e saj janë aq të mira sa vijnë.

Kjo sigurisht që më tërhoqi, por do të dëshmojë se rishikimi im BlazingFast do të jetë i tillë ‘flakëron shpejt’, ose do t’i nxjerrë ata si thjesht një ofrues tjetër pritës që pretendon të bëjë gjëra që ata i dhurojnë’t?

Le ta zbulojmë.

Disa çështje në shikim të parë

Në shikim të parë, kam vërejtur disa çështje të vogla me faqen e internetit të BlazingFast. Kishte gabime drejtshkrimore këtu dhe atje, dhe ishte e qartë se përmbajtja e tyre e marketingut nuk ishte’t shkruara profesionalisht.

Ndërsa kjo nuk do’T do të thotë domosdoshmërisht që shërbimet e tyre janë të këqija, sigurisht që jep një përshtypje amatore – kjo është e sigurt.

karakteristika flakëruese të rishikimit

Por kjo nuk është gjëja që është thelbësore. le të’Shikoni një vështrim të shpejtë se si përdoruesit e tjerë e kanë gjetur BlazingFast.

Shqyrtimet BlazingFast janë të përziera

Pasi bëra një kërkim të shpejtë në Google për shqyrtime të Blazingfast, zbulova se kishte mendime të ndryshme për shërbimet e tyre.

Rreth gjysma e rishikimeve janë afër përsosmërisë, ndërsa gjysma tjetër është (mjaft sinqerisht) e tmerrshme. Duke parë se cilat vlerësime ishin pozitive dhe cilat ishin negative, mund të gjendet një korrelacion:

Duket se BlazingFast nuk ka’t vendosni sa më shumë kohë ose përpjekje për t’i mbajtur të lumtur klientët e tyre që paguajnë më pak.

Rezultati? Një përzierje gati-perfekte e përdoruesve të lumtur dhe të zemëruar.

Shqyrtime të përdoruesve të Blazingfire

Azingmimet BlazingFast

Një përmbledhje e shpejtë e strukturës së çmimeve BlazingFast tregon se ato në të vërtetë nuk janë’t ofruesit më të lirë të pritjes atje jashte. Sidoqoftë, mendoj se kjo sepse ato ofrojnë disqet moderne SSD dhe teknologjia e serverëve me porosi.

Ata ofrojnë një gjykim falas në planin e tyre profesional të mbajtjes në internet – por ju duhet ta kërkoni atë nga shërbimi i klientit. Sidoqoftë, sigurisht që do të rekomandoja ta bëja këtë.

çmime të flakta të rishikimit

Struktura e çmimeve të Blazingfast është e thjeshtë – duke filluar nga 5 euro në muaj (aktualisht rreth $ 5.71). Secili plan ju lejon të përfitoni nga të gjitha shërbimet e tyre. Sidoqoftë, hapësira e diskut SSD ndryshon në varësi të sasisë që dëshironi të paguani.

planet & specifikimet

BlazingFast ofron të përbashkëta, VPS dhe një pritje të dedikuar opsione. Sidoqoftë, përveç nëse keni përvojë në vendosjen dhe menaxhimin e serverit tuaj, atëherë unë’d sugjeroni thjesht të shkoni me një nga planet e tyre të përbashkëta të pritjes.

profesionalbiznesNdërmarrje
Kufiri i hapësirës së diskut30 GB60 GB120 GB
Kufiri i breziti pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Sa fusha të lejuara?i pakufizuari pakufizuari pakufizuar
SSD ose HSD e përdorur në serverëSSDSSDSSD
SSLpopopo
Llogaritë e postës elektronikei pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Ndërtues i faqes në internetjojojo
Garanci për kthimin e paravejojojo
Mbështetja e klientit24/7 Telefon / email24/7 Telefon / email24/7 Telefon / email

Një nga karakteristikat kryesore të të gjitha planeve të tyre është mbrojtja e tyre DDoS. Kjo sigurisht që është një tipar pozitiv në sytë e mi dhe ka të ngjarë të bëhet edhe më e vlefshme në të ardhmen. Siguria është një pjesë thelbësore për çdo faqe në internet, dhe është mirë të shikoni që BlazingFast ta dorëzojë atë falas.

zjarri i zjarrtë i rishikimit

Por si funksionon performanca e tyre?

Performance

Fatkeqësisht, koha e përgjigjes së serverave të BlazingFast nuk është saktësisht diçka për të cilën të bërtitni. Me një kohë përgjigjeje prej rreth 600ms, ata thjesht shkruajnë një vlerësim mesatar.

Shpejtësia e rishikimit të shpejtë

Dua të them, nuk është saktësisht rezultati më i keq, por nëse kërkoni shpejtësi në mënyrë të qartë, atëherë me siguri duhet të kërkoni diku tjetër. E cila është pak ironi, duke marrë parasysh emrin e ofruesit.

Përmbledhje e rishikimit tim të BlazingFast

Megjithëse ka marrë vlerësime të përziera në internet, unë nuk i them’shihni një gabim të plotë me BlazingFast.

Sigurisht, koha e reagimit të tyre nuk ka’t mirë, por unë mendoj se tiparet moderne që ato ofrojnë më shumë sesa e kompensojnë atë. Mbrojtja DDoS do të jetë e domosdoshme në vitet në vijim, dhe ju mund të shihni që BlazingFast po përpiqet të marrë përpara paketën duke e adoptuar atë herët.

Kështu që, për të përfunduar rishikimin tim të BlazingFast, mund të them që ata janë një mundësi e fortë për këdo që nuk shqetësohet kryesisht për shpejtësinë. Po, ka ofrues më të mirë atje, por sigurisht që ka edhe ata më të këqij. Ne do të bëjmë një sy jashtë. BlazingFast mund të bëhet një emër i familjes në të ardhmen.

rekuizitë

  • Mbrojtje DDoS
  • Hapësirë ​​e bollshme e magazinimit
  • Fushat e pakufizuara

Cons

  • Asnjë mbështetje live
  • Koha e ngadaltë e reagimit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me