Αναθεώρηση Angelfire

Το Διαδίκτυο αλλάζει και βελτιώνεται καθημερινά. Και αν σταματήσετε να αναπτύσσεστε, σύντομα οι ιστότοποι και οι εταιρείες σας θα αρχίσουν να φαίνονται παλιές και ξεπερασμένες.

Αυτή είναι ακριβώς η πρώτη εντύπωση που πήρα όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον δημιουργό ιστότοπων της Angelfire.

Φαίνεται να είναι λίγο ξεπερασμένο και κακώς συντηρημένο. Αλλά οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι πάντα αληθινές! Είναι το Angelfire ένα ξεπερασμένο κομμάτι της ιστορίας του Διαδικτύου; Ή είναι στην πραγματικότητα ένα χρήσιμο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Αυτή είναι η παρακάτω κριτική του Angelfire.

Είναι μια μηχανή χρόνου που χάλια

Όσον αφορά τα παλιά σχέδια, το Angelfire είναι τόσο κακό όσο γίνεται. Ειλικρινά, η πλοήγηση γύρω από την αρχική σελίδα τους ήταν σαν να πηδούν κατευθείαν μέσα από μια σκουληκότρυπα στη δεκαετία του 1990.

Η αρχική τους σελίδα είναι, ειλικρινά, φοβερή. Ο 10χρονος αδερφός μου μπορεί να δημιουργήσει καλύτερους ιστότοπους. Αλλά δεν τελείωσε εκεί – βρήκα ολόκληρο τον ιστότοπο να είναι αργός, τρελός και πολύ κακός.

Σίγουρα δεν με γέμισε με σιγουριά ότι οι ιστότοποι που δημιουργήθηκαν με το Angelfire θα ήταν καλύτεροι.

Αρχική σελίδα αξιολόγησης Angelfire

Δεν μπορούσα καν να αποκτήσω πρόσβαση στο πρόγραμμα δημιουργίας!

Ναι, σωστά. Αρχικά, Δεν μπορούσα καν να δοκιμάσω το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του Angelfire.

Έκανα εγγραφή για λογαριασμό και συμπλήρωσα τα δεδομένα που ζήτησαν. Εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έλεγε ότι μου είχε σταλεί ένα email επιβεβαίωσης και ότι έπρεπε να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό μου. Αυτό ακούγεται αρκετά δίκαιο, έτσι δεν είναι?

Λοιπόν … το email δεν ήρθε ποτέ!

Ναι, έλεγξα το ανεπιθύμητο ταχυδρομείο μου. Δεν το κατάφερε ακόμη και τόσο μακριά.

Δυστυχώς, μια αναζήτηση Google δεν έκανε τίποτα για να λύσει το πρόβλημα και η υποστήριξη πελατών είναι βασικά ανύπαρκτη. Ωστόσο, ισχυρίζονται ότι μπορείτε "γίνετε μέλος premium για παράβλεψη επιβεβαίωσης μέσω email". Λοιπόν, ας το ρίξουμε λοιπόν.

Πρέπει να παραδεχτώ, αυτό ακούγεται σαν ένα ενδιαφέρον επιχειρηματικό μοντέλο. Ωστόσο, ποιες είναι οι τιμές αυτών των προγραμμάτων Premium?

Τιμές Angelfire

Τα σχέδια της Angelfire είναι πολύ φθηνά σε σύγκριση με μερικούς από τους κύριους ηγέτες της βιομηχανίας, αλλά ακόμα δεν θα σπαταλήσω τα χρήματά μου σε αυτά.

Προσφέρουν πολύ λίγα, και για άλλη μια φορά, τα χαρακτηριστικά ακούγονται αμέσως σαν να έχουν ληφθεί από ένα βιβλίο ιστορίας.

Αν μη τι άλλο, εντυπωσιάζομαι που συμβαδίζουν με τους χρόνους και χρεώνουν δολάρια ΗΠΑ, αντί για κοχύλια και γούνες.

Τιμές αξιολόγησης Angelfire

Τι προσφέρουν τα σχέδιά τους?

Μια πλήρης ανασκόπηση των σχεδίων του Angelfire δείχνει ένα πράγμα – κανένα από αυτά δεν αξίζει να χρησιμοποιηθεί.

Αλλά αν επιμένετε, εδώ είναι ένας πίνακας με όλα τα κύρια χαρακτηριστικά σε όλα τα σχέδια.

ΕλεύθεροςΕίσοδοςΒασικόςΤο σχέδιο
Χώρος στο δισκο20 MB40 MB100 MB5 GB
εύρος ζώνηςΑγνωστοςΑγνωστοςΑγνωστοςΑγνωστος
Πόσα πρότυπα ιστότοπου?204204204204
Δωρεάν τομέαςΟχιΟχιΟχιΝαί
Μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα?ΝαίΝαίΝαίΝαί
Πόσους ιστότοπους μπορείτε να δημιουργήσετε;?125Απεριόριστος
Υπάρχουν διαφημίσεις του οικοδόμου στον ιστότοπό σας?ΝαίΝαίΟχιΟχι
Διατίθεται ηλεκτρονικό εμπόριο?ΟχιΟχιΟχιΟχι

Ένα premium πρόγραμμα σας προσφέρει ένα επιβλητικό αποθηκευτικό χώρο 40MB. Η υποστήριξη πελατών δεν υπάρχει επίσης.

Σίγουρα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 200 πρότυπα…

Αλλά όλα είναι τόσο άσχημα μεταξύ τους.

Θέλω να πω, αν θέλετε να δημιουργήσετε κάποιο (ρετρό) ιστότοπο για να δείξετε στα παιδιά σας πώς έμοιαζε το Διαδίκτυο «πίσω στην ημέρα», υποθέτω ότι το Angelfire θα μπορούσε να είναι μια επιλογή (αν μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό). Αλλά δεν μπορώ να δω κανέναν άλλο λόγο για τον οποίο θα θέλατε να δημιουργήσετε ιστότοπους της Angelfire.

Για να δείξω την άποψή μου σχετικά με τα πρότυπα, εδώ είναι μερικοί ιστότοποι της Angelfire που με κάποιο τρόπο εξακολουθούν να κυκλοφορούν στον Ιστό σήμερα – το Buffy Fan-Fiction της Bkitty’s και τα N0des. Κοίτα:

Παράδειγμα αναθεώρησης Angelfire 1Παράδειγμα αναθεώρησης Angelfire 2

Πώς αποδίδει το Angelfire?

Όσον αφορά την απόδοση, το Angelfire δεν είναι τόσο κακό. Οι χρόνοι απόκρισης κάτω του μέσου όρου δεν είναι απαίσιοι. Και είμαι σίγουρος ότι το 1997, αυτά ήταν πιθανώς απολύτως λαμπρά.

Απόδοση Angelfire

Ο χρόνος λειτουργίας φαίνεται να είναι επίσης εντάξει. Τίποτα δεν είναι συνηθισμένο – ο ιστότοπος ήταν έτοιμος 99% του χρόνου.

Τελικές σκέψεις αυτής της αναθεώρησης Angelfire

Το Angelfire δεν είναι οικιακό όνομα στην επιχείρηση δημιουργίας ιστότοπων. Υποθέτω, τώρα όλοι ξέρουμε γιατί. Είναι ένα μάλλον αρχαίο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που για κάποιο λόγο εξακολουθεί να υπάρχει.

Σίγουρα, την ημέρα μπορεί να ήταν ανταγωνιστική, αλλά τώρα είναι μόνο ένα παράδειγμα αυτού που κάποτε ήταν το Διαδίκτυο.

Αν και τα σχέδιά τους είναι φθηνά, δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα εναντίον των ανταγωνιστών τους. Δεν υπάρχει πιθανός λόγος να χρησιμοποιήσετε το Angelfire εκτός από το γέλιο. Γι ‘αυτό μπορώ να το προτείνω ειρωνικά.

Εάν τυχαίνει να το χρησιμοποιήσετε, παρακαλώ, ενημερώστε με πώς θα προχωρήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Είμαι βέβαιος ότι θα έχεις μια ιστορία να πεις.

Πλεονεκτήματα

  • Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα

Μειονεκτήματα

  • Ανύπαρκτη υποστήριξη πελατών
  • Ο ιστότοπος πιθανότατα σχεδιάστηκε από έναν τυφλό
  • Λίγα χαρακτηριστικά
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me