Αναθεώρηση Freehostia

Η Freehostia μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ταπεινή.

Με αξίωση ύπαρξης "ο φιλοξενούμενος παράδεισος στη Γη", προσπαθεί να καθησυχάσει τους χρήστες του – το Freehostia είναι η καλύτερη δωρεάν επιλογή φιλοξενίας που υπάρχει. Είναι όμως αλήθεια?

Είναι το Freehostia πραγματικά ένας παράδεισος φιλοξενίας; Ή μήπως είναι μονόδρομος σε αυτοκινητόδρομο προς την Κόλαση?

Ας ανακαλύψουμε.

Είναι δωρεάν – αλλά και το Freemium

Το Freehostia διαθέτει μερικές καλές λειτουργίες, όπως 99,9% χρόνο λειτουργίας και 5 δωρεάν υποτομείς για χρήστες. Ναι, αυτό είναι πολύ καλό – ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων. Έτσι, και οι δύο αυτές λειτουργίες εκεί, θα μπορείτε να τις αποκτήσετε χωρίς να πληκτρολογήσετε τους αριθμούς της πιστωτικής σας κάρτας (περίεργο – αποδεικνύεται «Δωρεάν» στο όνομα πραγματικά σημαίνει κάτι!).

Όμως, ενώ είναι δωρεάν, το Freehostia εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι συμβαδίζει με την τελευταία τεχνολογία. Αυτό γίνεται προσφέροντας κάτι γνωστό ως ‘φιλοξενία συμπλέγματος’, που υποτίθεται ότι είναι «15 φορές γρηγορότερα από τη διαδεδομένη λύση πλατφόρμας φιλοξενίας ενός διακομιστή».

Ουσιαστικά, αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στα περιουσιακά στοιχεία του δικτύου να ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη εργασία, εξοικονομώντας ισχύ επεξεργασίας και επιταχύνοντας τη διαδικασία.

Για παράδειγμα, ο ιστότοπος έχει διακομιστές αποκλειστικά αφιερωμένοι σε βάσεις δεδομένων MySQL.

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος βελτιστοποίησης πόρων – και είναι ωραίο να βλέπεις την Freehostia να το κάνει. Και συνολικά, για μια δωρεάν επιλογή, το πακέτο και οι τεχνολογίες φαίνονται πραγματικά, πολύ καλές!

σελίδα προορισμού αναθεώρησης freehostia

Εκτός αυτού παρά το "Ελεύθερος" στο όνομα και τον κύριο τίτλο, η εταιρεία εξακολουθεί να είναι σας ζητά να πληρώσετε για ορισμένα premium χαρακτηριστικά.

Και ανεξάρτητα από το πόσο πληρώνετε, η μόνη προσωπική υποστήριξη που έχει η Freehostia, διατίθεται σε μορφή εισιτηρίων. Που ακούγεται τίποτα εκτός από premium.

Αλλά πριν κρίνουμε το Freehostia, ας ρίξουμε μια ματιά στο πόσο κοστίζουν ακόμη και αυτά τα premium χαρακτηριστικά.

Τιμολόγηση Freehostia

Αποδεικνύεται ότι οι τιμές για το Freehostia είναι πολύ προσιτές.

σχέδια αναθεώρησης της freehostia

Οι μηνιαίες συνδρομές κυμαίνονται από μόλις 2,95 $ το μήνα έως το μέγιστο 9,95 $ το μήνα. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε κάθε σχέδιο. Μπορείτε να τα δείτε στην εικόνα εδώ, αλλά μην ανησυχείτε: Θα τα συμπεριλάβω και στον παρακάτω πίνακα.

Και αν ξαφνικά λάβετε τη λύπη του αγοραστή, ευτυχώς για εσάς, περιλαμβάνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων, με το Freehostia να παρέχει επίσης δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες

Η Freehostia δίνει στα σχέδιά της ονόματα με μια γεύση της φύσης. Ο παρακάτω πίνακας περιλαμβάνει μια επιλογή τριών ξεχωριστών προγραμμάτων Freehostia.

Κύκλος νερούΑγάπηςWildhoneyΥπερφυσικός
Τιμή / μήνα2,95 $4,95 $7,50 $9,95 $
Όριο χώρου στο δίσκο2 GB2 TBΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Όριο εύρους ζώνης50 GB1 TBΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Τομείς1020ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Λίστες αλληλογραφίας02510
Βάσεις δεδομένων MySQL v.581550100
Περιλαμβάνεται δωρεάν τομέαςΟχιΟχιΝαίΝαί
SSD / HDD που χρησιμοποιείται σε διακομιστέςSSDSSDSSDSSD
SSLΚοινόχρηστα IP SSLΚοινόχρηστα IP SSLΚοινόχρηστα IP SSLΚοινόχρηστα IP SSL
Λογαριασμοί email100300ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Δημιουργία ιστότοπουΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 ημέρες30 ημέρες30 ημέρες30 ημέρες
Υποστήριξη πελατών24/7 email24/7 email24/7 email24/7 email

Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές και σίγουρα υπάρχουν καλές επιλογές στον ιστότοπο για όσους αναζητούν μια προσιτή συνδρομή.

Απόδοση Freehostia

Κατά τη διάρκεια της κριτικής μου στο Freehostia, δοκίμασα τον ιστότοπο στο Bitcatcha. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα παρακάτω:

αναθεώρηση freehostia bitcatcha

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα αδύναμο σημείο για τη Freehostia.

Ωστόσο, ενώ ο ιστότοπος’Η απόδοση είναι κάτω από το μέσο όρο συνολικά, αρκεί εάν ανησυχείτε μόνο για τη χρήση στον δυτικό κόσμο.

Τελικές σκέψεις

Είμαι οπαδός του τι κάνει το Freehostia στα σίγουρα. Η παροχή στον κόσμο πρόσβασης στη δωρεάν φιλοξενία μπορεί να αποδειχθεί ένα σταθερό επιχειρηματικό σχέδιο και σίγουρα το κάνει καλύτερα από ορισμένους από τους άλλους δωρεάν παρόχους που έχω συναντήσει.

Έτσι, ενώ οι ταχύτητές του σε όλο τον κόσμο δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές, το Freehostia σίγουρα αξίζει να εξεταστεί, ειδικά καθώς προσφέρει δωρεάν πακέτα για όσους βυθίζουν τα δάχτυλα των ποδιών τους στην πισίνα φιλοξενίας. Δώστε στη δωρεάν έκδοση μια περιστροφή και δείτε τι πιστεύετε.

Εάν έχετε τις δικές σας κριτικές στο Freehostia, αφήστε τις κάτω.

Πλεονεκτήματα

  • Εγγύηση απόκρισης 1 ώρας
  • Δωρεάν πακέτο
  • Υπέροχο χρόνο λειτουργίας

Μειονεκτήματα

  • Αργός χρόνος απόκρισης
  • Κακή υπηρεσία email
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me