Αναθεώρηση HostRocket

Το HostRocket και η κοινή φιλοξενία SSD υποστηρίζουν ότι είναι η τέλεια λύση για επιχειρήσεις, αναζητώντας εξαιρετική ταχύτητα και αξιοπιστία.

Σε αυτήν την κριτική HostRocket, θα δούμε πόσο καλή είναι αυτή η φιλοξενία – και θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε, εάν το HostRocket είναι ο επόμενος πάροχος φιλοξενίας σας.

Τι είναι το HostRocket?

Το HostRocket είναι πάροχος φιλοξενίας, υπερηφανευόμενος για τη μεγάλη πελατειακή του βάση και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Με μια ευρεία επιλογή προγραμμάτων φιλοξενίας, φαίνεται ότι έχουν κάτι για σχεδόν όλους.

Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά – υπάρχουν τα σχέδια που έχει το HostRocket:

  • Κοινή φιλοξενία HDD
  • Κοινή φιλοξενία SSD
  • Αφιερωμένη φιλοξενία
  • Φιλοξενία μεταπωλητή VPS
  • Ονόματα τομέα

Συνολικά, αυτή είναι μια πολύ απλή, αλλά σταθερή επιλογή υπηρεσιών. Οι κοινόχρηστοι και αποκλειστικοί διακομιστές θα είναι καλοί για προσωπικούς χρήστες και μεγαλύτερες εταιρείες αντίστοιχα, ενώ η φιλοξενία μεταπωλητών είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να πουλήσουν τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους.

Και σε αυτήν την κριτική HostRocket, θα επικεντρωθούμε στις κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας της, για να δούμε πώς αποδίδουν.

Τιμολόγηση HostRocket

Το HostRocket προσφέρει 4 κανονικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – αλλά ουσιαστικά, είναι το ίδιο σχέδιο και η τιμή του καθορίζεται από το χρονικό διάστημα που αγοράζετε τις υπηρεσίες για.

Το μηνιαίο πρόγραμμα HostRocket κοστίζει 11,98 $, το πρόγραμμα 6 μηνών κοστίζει 8,99 $ / μήνα, το πρόγραμμα 12 μηνών θα είναι 7,99 $ / μήνα και η περίοδος 24 μηνών θα σας επιστρέψει 5,99 $ / μήνα.

σχέδια αναθεώρησης hostrocket

Ένα τέτοιο σύστημα τιμολόγησης διαφέρει από πολλούς άλλους παρόχους φιλοξενίας που τείνουν να βασίζουν τα κοινά τους προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων περισσότερο στην ποιότητα των λειτουργιών παρά στον κύκλο χρέωσης.

Σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες

Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε τι ακριβώς θα σας προσφέρει αυτό το πρόγραμμα φιλοξενίας HostRocket.

Κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας
Χώρος στο δισκοΑπεριόριστος
εύρος ζώνηςΑπεριόριστος
Πόσους τομείς υποστηρίζονταιΑπεριόριστος
SSLΔεν περιλαμβάνεται, χρεώνεται επιπλέον
Λογαριασμοί emailΑπεριόριστος
Λογαριασμοί FTPΑπεριόριστος
Δημιουργία ιστότοπουΠεριλαμβάνεται
Υποβοηθούμενη μεταφορά ιστότοπουΠεριλαμβάνεται
Φιλοξενία πάνελcPanel
Υποστήριξη πελατώνΤηλέφωνο, εισιτήρια
Επιλογή τοποθεσίας διακομιστήΌχι – μόνο ΗΠΑ
Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΝαι, μέσω του cPanel

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε – τα σχέδια είναι αρκετά στοιβαγμένα. Δεν υπάρχουν σκληρά όρια σε τίποτα σημαντικό, επομένως αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεγαλύτερους ιστότοπους.

Απόδοση HostRocket

Τώρα, ήρθε η ώρα να ελέγξετε την απόδοση του HostRocket και να δείτε εάν πρόκειται να κάνει τον ιστότοπό σας γρήγορο. Έχουμε χρησιμοποιήσει ένα εργαλείο GTMetrix – και ανακαλύψαμε ότι το HostMonster βρίσκεται τακτοποιημένο στο πάνω μεσαίο μέρος του πακέτου.

hostrocket κριτική gtmetrix απόδοση

Όσον αφορά τον χρόνο απόκρισης ενός κενού ιστότοπου HTML, ήταν περίπου 650ms, και ο διακομιστής ο χρόνος λειτουργίας καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας των δοκιμών ήταν 99,97%.

Συνολικά, αυτό δεν είναι κακό – αλλά εξακολουθεί να στερείται πολλών από τους ταχύτερους παρόχους φιλοξενίας. Κάποια βελτίωση θα μπορούσε σίγουρα να είναι χρήσιμη.

Πλεονεκτήματα HostRocket

Σε αυτό το μέρος της αναθεώρησης HostRocket, ας εξετάσουμε μερικά από τα πράγματα που μου αρέσουν σχετικά με αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας. Εδώ είναι τα καλά πράγματα που αυτή η εταιρεία φιλοξενίας συνεχίζει από μόνη της:

Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα

Η εύκολη διαδικασία διαχείρισης της υπηρεσίας και η τελευταία έκδοση του cPanel καθιστούν το HostRocket έναν από τους ευκολότερους κεντρικούς υπολογιστές για χρήση και διαχείριση. Στον κόσμο όπου πολλές εταιρείες φιλοξενίας εξακολουθούν να μοιάζουν προσπαθώντας να κάνουν τη ζωή σας πιο δύσκολη, το HostRocket είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Απεριόριστα τα πάντα

Απεριόριστοι ιστότοποι, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστος χώρος στο δίσκο, email και λογαριασμοί FTP – το HostRocket δεν συγκρατεί. Με μόλις 5,99 $ / μήνα, μπορείτε να πάρετε ένα σταθερό πρόγραμμα φιλοξενίας χωρίς σκληρούς περιορισμούς πόρων.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας συνοδεύεται από αποκλειστική υποστήριξη πελατών 24/7. Και μπορεί να επιτευχθεί μέσω online εισιτηρίων ή τηλεφώνου. Και αυτό που είναι επίσης καλό, είναι ότι η υποστήριξη πελατών είναι πολύ γρήγορη απόκριση και πραγματικά πραγματικά χρήσιμη.

Μειονεκτήματα HostRocket

Αλλά φυσικά, κανένας πάροχος φιλοξενίας δεν είναι τέλειος. Εδώ είναι μερικά από τα προβλήματα του HostRocket που το κάνουν να ανταποκρίνεται στον ανταγωνισμό.

Αργή ταχύτητα διακομιστή

Μόνο ο μέσος όρος στη δοκιμή GTMetrix μας, κάτω από τον μέσο όρο στο χρόνο απόκρισης, το HostRocket απλά δεν είναι υπέροχο σε τίποτα. Η ταχύτητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για έναν πάροχο φιλοξενίας – και το HostRocket απλά δεν προσφέρει.

Υπο-Πρότυπο Uptime

Για άλλη μια φορά – η απόδοση είναι όπου το HostRocket δεν έχει αυτό το πλεονέκτημα. Διάρκεια 99,97% δεν είναι απαίσιο – αλλά είναι πολύ πίσω από πολλούς προμηθευτές φιλοξενίας premium. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι μια κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας μέσης έως υψηλής τιμής, η απόδοση θα μπορούσε απλώς να είναι καλύτερη.

HostRocket Review – Συμπέρασμα

Το HostRocket δεν είναι κακός πάροχος φιλοξενίας, αλλά ο ανεπαρκής χρόνος λειτουργίας και η αργή ταχύτητα διακομιστή είναι και τα δύο τεράστια ζητήματα. Ωστόσο, εάν ψάχνετε για απεριόριστη φιλοξενία ιστοσελίδων και ευκολία στη χρήση, αυτή η εταιρεία μπορεί ακόμα να αποδειχθεί μια αξιοπρεπής λύση.

Πλεονεκτήματα

  • Εύχρηστος
  • Καλή υποστήριξη πελατών
  • Απεριόριστοι πόροι

Μειονεκτήματα

  • Αδύναμη ταχύτητα διακομιστή
  • Μόνο μέσος χρόνος λειτουργίας
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me