Κριτική MochaHost

Φιλοξενία σε χαμηλές τιμές με εξαιρετική απόδοση; Η MochaHost ισχυρίζεται ότι σας φέρνει ακριβώς αυτό. Προσιτή τιμολόγηση, απεριόριστο εύρος ζώνης και άλλες λειτουργίες σίγουρα φαίνονται ελκυστικές. Και αποδεικνύεται ότι η πραγματικότητα είναι πραγματικά κλειστή σε αυτό που υποσχέθηκε.

Για αυτήν την κριτική του MochaHost, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην κοινή φιλοξενία του MochaHost. Ας δούμε αν μπορεί να είναι ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας!

Τι είναι το MochaHost?

Η MochaHost είναι μια εταιρεία που προσφέρει διάφορους τύπους φιλοξενίας. Όχι μόνο αυτό. Αυτός ο παροχέας διαθέτει επίσης άλλες υπηρεσίες, όπως ονόματα τομέα και πιστοποιητικά SSL για να σας δώσει ένα πλήρες πακέτο για τον ιστότοπό σας.

υπηρεσίες αξιολόγησης mochahost

Ακολουθεί μια πλήρης λίστα των υπηρεσιών MochaHost:

 • Κοινή φιλοξενία
 • Αφιερωμένη φιλοξενία
 • Φιλοξενία μεταπωλητών
 • Φιλοξενία VPS
 • Φιλοξενία εφαρμογών (WordPress, Joomla !, Magento, Drupal)
 • Πιστοποιητικά SSL
 • Ονόματα τομέα
 • Δημιουργία ιστότοπου
 • Μάρκετινγκ Διαδικτύου

Αυτός ο πάροχος στοχεύει σίγουρα να καλύψει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Και η φιλοξενία καλύπτει λειτουργικά συστήματα Linux και Windows.

Μέσω της συνεργασίας που δημιουργήθηκε με το CloudFlare, το περιεχόμενο του ιστότοπού σας μπορεί να αναπαραχθεί και να αποθηκευτεί προσωρινά στην πολλαπλή τοποθεσία. Αυτό βελτιώνει την ταχύτητα του ιστότοπού σας, καθώς και το SEO σας.

Η MochaHost κυκλοφορεί στην αγορά από το 2002 και το κύριο κέντρο δεδομένων της βρίσκεται στο Σικάγο του Ιλινόις. Αλλά διαθέτει διακομιστές σε επτά άλλες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Μαζί με τις υπηρεσίες φιλοξενίας, μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και ένα πακέτο μάρκετινγκ Διαδικτύου. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε τη σχεδίαση για τον ιστότοπό σας και επίσης να προωθήσετε την επιχείρησή σας με πράγματα όπως το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εργαλεία SEO.

Μπορείτε να απολαύσετε χαμηλό λανθάνοντα χρόνο και υψηλές ταχύτητες από κάθε τοποθεσία, παγκοσμίως.

εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων αναθεώρησης mochahost

Αν ψάχνετε για έναν πάροχο φιλοξενίας που σας προσφέρει ολόκληρο το πακέτο, τότε το MochaHost είναι σίγουρα μια εταιρεία που αξίζει να εξεταστεί.

Εξετάζουμε βαθύτερα τα πιο δημοφιλή – κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων και τιμές. Ας δούμε πώς συγκρίνεται με τον υπόλοιπο διαγωνισμό.

Τιμολόγηση MochaHost

Το MochaHost προσφέρει τρία κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και ξεκινούν τόσο χαμηλά από 1,95 $ / μήνα. Όλα έχουν απεριόριστη μηνιαία κίνηση και χώρο στο δίσκο.

τιμολόγηση κριτικής mochahost

Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στις τιμές του MochaHost για κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων:

 • Soho – ξεκινά στις 1,95 $ / μήνα. Αυτή η τιμή είναι δυνατή μόνο αν ακολουθήσετε τον τριετή κύκλο χρέωσής τους. Διαφορετικά, το πρόγραμμα κοστίζει 2,48 $ / μήνα. Η Soho προσφέρει απεριόριστος χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης. Έρχεται επίσης με απεριόριστους λογαριασμούς email και FTP. Η MochaHost προτείνει αυτό το σχέδιο εάν θέλετε να έχετε έναν μικρό ιστότοπο, έναν προσωπικό ιστότοπο ή ένα blog.
 • Επιχείρηση – Αυτό έρχεται επίσης με μια προσφορά έκπτωσης και θα σας κοστίσει 3,48 $ / μήνα. Το προσφέρει απεριόριστο χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης, email και λογαριασμούς FTP. Η MochaHost συνιστά αυτό το σχέδιο εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Μόκα – αυτό το σχέδιο ξεκινά από 5,59 $ / μήνα εάν δεσμεύεστε για τον τριετή κύκλο χρέωσης. Αυτό το πρόγραμμα διαθέτει όλες τις δυνατότητες από το επιχειρηματικό σχέδιο και πολλά άλλα: 50 Βάσεις δεδομένων PostgreSQL, δίκτυα παράδοσης περιεχομένου, λογαριασμός εμπόρου για ασφαλείς μεταφορές πιστωτικών καρτών, εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας, και άλλοι. Η MochaHost προτείνει αυτό το σχέδιο εάν θέλετε έναν ιστότοπο υψηλής κυκλοφορίας.

Το κόστος ανανέωσης αυξάνεται με τα σχέδια Soho και Mocha εάν επιλέξετε τον κύκλο χρέωσης διαφορετικό από τον τριετή. Και το MochaHost παραμένει διαφανές σχετικά με αυτό. Βλέπετε τις τιμές ανανέωσης στην προσφορά του προγράμματος.

Μιλώντας για τις δυνατότητες που περιλαμβάνει το MochaHost Διακομιστές SSD με όλα τα σχέδια. Ένας πάροχος που χρησιμοποιεί υλικό νέας γενιάς είναι πάντα σεβαστός!

Επίσης, συνοδεύονται από επιχειρηματικά και Mocha σχέδια αντι-DDoS προστασία και προστασία από κακόβουλο λογισμικό, και κάθε σχέδιο συνοδεύεται δωρεάν SSL για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Και όλα τα σχέδια έχουν Περιλαμβάνεται αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης με περισσότερα από 450 σενάρια να επεκτείνει τις δυνατότητες του ιστότοπού σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της προσφοράς υψηλότερων σχεδίων είναι το MochaHost in-house οικοδόμος ιστότοπου με πολλαπλά σχέδια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό ιστοσελίδων που χρειάζονται.

εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων αναθεώρησης mochahost

Αλλά ας επιστρέψουμε στις τεχνικές λεπτομέρειες. Για όσους έχουν ήδη ιστότοπους και θέλουν να αλλάξουν παρόχους φιλοξενίας, η προσφορά του MochaHost δωρεάν υποβοηθούμενη μεταφορά ιστότοπου από οποιονδήποτε πάροχο που χρησιμοποιεί το cPanel ως πίνακα ελέγχου.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χαλαρώσετε όταν μια ομάδα επαγγελματιών κάνει όλο το δύσκολο μέρος της μεταφοράς του ιστότοπού σας.

Υπάρχει μια Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών αλλά μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τα σχέδιά σας εντός 180 ημερών. Το MochaHost μας επιτρέπει να τερματίσουμε τη σύμβαση και παρόλο που δεν επιστρέφει πλήρως, θα λάβετε πίσω τα χρήματα για το αχρησιμοποίητο μέρος του όρου συνδρομής.

Πλεονεκτήματα MochaHost

Κάθε πάροχος φιλοξενίας έχει μια καλή και κακή πλευρά. Μαζί με όλες τις κανονικές δυνατότητες που περιλαμβάνονται στα σχέδια, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα του MochaHost που ξεχωρίζουν.

Εξαιρετικός χρόνος απόκρισης

Το MochaHost έχει μέσο όρο ταχύτητας κάτω από 180ms, που είναι αρκετά εξαιρετικό. Ο τυπικός χρόνος απόκρισης για έναν τυπικό ιστότοπο είναι 500ms και το MochaHost είναι πολύ πιο γρήγορο από αυτό.

Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Κάθε σχέδιο MochaHost συνοδεύεται από ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για μια ζωή. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίσατε’Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύω επιπλέον χρήματα για πιστοποίηση SSL. Σας κάλυψαν με τα σχέδια φιλοξενίας τους.

Δωρεάν όνομα τομέα

Υπάρχουν σχέδια που Προσφέρετε δωρεάν εγγραφή τομέα (.com, .org, .net, .biz) με τους κύκλους χρέωσης 1 έτους και 2 ετών. Αυτά φαίνονται στο ‘Προσφορές’ τμήμα της ιστοσελίδας τους.

Η τιμολόγηση ανανέωσης είναι καλύτερη

Οι περισσότερες άλλες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω χρησιμοποιούν για να παρέχουν μια μειωμένη τιμή μόνο για τον αρχικό κύκλο χρέωσης, ενώ η MochaHost προσφέρει κλείδωμα τιμών με τους 3ετούς κύκλους χρέωσης των περισσότερων σχεδίων. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την τιμή όσο φιλοξενείτε εδώ.

Μειονεκτήματα MochaHost

Αλλά εδώ είναι αυτή η άλλη πλευρά, όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά.

Πολύ περιορισμένες δυνατότητες για το πακέτο εκκίνησης

Το MochaHost μπορεί να υπερηφανεύεται για τις χαμηλότερες τιμές του Σόχο σχέδιο. Ωστόσο, αυτή η τιμή πιθανότατα θα αυξηθεί σημαντικά όταν προσθέσετε όλα τα κρίσιμα χαρακτηριστικά που δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν. Επιτρέπεται ένας τομέας, δεν περιλαμβάνεται προστασία από κακόβουλα προγράμματα ή αντίγραφα ασφαλείας – αυτά είναι μερικά μόνο από αυτά που λείπουν.

Αυτό το σχέδιο δεν διαθέτει την ευελιξία που έχουν τα σχέδια με υψηλές τιμές.

Συζητήσιμος χρόνος λειτουργίας

Το MochaHost διαφημίζει να παρέχει 100% χρόνο λειτουργίας. Δεν είναι ο μόνος πάροχος που το υπόσχεται αυτό, αλλά εξακολουθεί να ακούγεται πολύ εντυπωσιακό. Ωστόσο, το MochaHost είναι πραγματικά σε θέση να διασφαλίσει 99,993% χρόνος λειτουργίας.

Το 99,993% του χρόνου λειτουργίας μπορεί να βλάψει τον ιστότοπό σας – μπορεί να οδηγήσει σε σχεδόν μισή ώρα διακοπής λειτουργίας ανά έτος ή περίπου 3 λεπτά ανά μήνα. Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι διαθέσιμος για κάθε δυνητικό πελάτη ανά πάσα στιγμή.

Η υποστήριξη πελατών πρέπει να προσφέρει περισσότερα

Το MochaHost προσφέρει πολλές επιλογές για να τους προσεγγίσετε. Θα λάβετε 24/7 ζωντανή συνομιλία με ζωντανά άτομα, αντιμετώπιση προβλημάτων εισιτηρίων και εκτεταμένη βάση γνώσεων για αυτο-τεχνική υποστήριξη. Αυτό είναι ένα από τα κρίσιμα μέρη της αναθεώρησής μας στο MochaHost, ότι’Γιατί επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας για να δούμε πόσο γνώστες είναι.

Προς έκπληξή μας, ήταν από τους καλύτερους που σκέφτηκαν να περιμένουν στην ουρά (σχεδόν καμία), αλλά δεν έδωσαν γρήγορα απαντήσεις στις πιο απλές ερωτήσεις. Χρειάστηκαν αρκετός χρόνος για να απαντήσουν, καθώς έπρεπε να περιμένω περίπου ένα λεπτό μετά από κάθε ερώτηση που έκανα.

Στο τέλος, μου εξυπηρετήθηκε, αλλά και ο χρόνος μου τελείωσε επίσης…Τέτοιου είδους βραδύτητα πρέπει να ληφθεί υπόψη, αν και δεν είναι καθόλου το χειρότερο.

Αναθεώρηση MochaHost – Είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο?

Εάν θέλετε έναν πάροχο με τα πάντα σε ένα μέρος, το MochaHost μπορεί να είναι ο σωστός τρόπος να πάτε. Έρχονται με εξαιρετικό χρόνο απόκρισης και χρόνο λειτουργίας και μια μεγάλη λίστα χρήσιμων λειτουργιών. Οι τιμές τους είναι πολύ καλές, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, και ειδικά για τα πλεονάζοντα πακέτα που προσφέρονται.

Ωστόσο, το φθηνότερο πρόγραμμα δεν έχει τόσο πολύ. Έτσι, για να έχετε την ευελιξία που χρειάζεστε, τα ακριβότερα σχέδια θα ήταν η επιλογή σας. Μπορεί να σκεφτείτε αυτοβοήθεια στα πιο συχνά αναφερόμενα θέματα, καθώς η διαθέσιμη βάση γνώσεων υπάρχει για εσάς και η υποστήριξη πελατών θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να είναι χρήσιμη, ειδικά στις πιο περίπλοκες περιπτώσεις.

Συνολικά, το MochaHost μπορεί να είναι μια αξιοπρεπής επιλογή. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους, αποδίδουν καλύτερα σε ορισμένα σημεία που διαπιστώθηκε ότι είναι σημαντικά για το κοινό μας. Σας συνιστούμε να ελέγξετε τις τρέχουσες προσφορές και προσφορές τους.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν SSL
 • Υπέροχος χρόνος απόκρισης
 • Ακύρωση τελικού κινδύνου 180 ημερών
 • Δωρεάν εγγραφή τομέα με τα περισσότερα σχέδια
 • Κλείδωμα τιμών

Μειονεκτήματα

 • Η υποστήριξη πελατών θα μπορούσε να είναι ταχύτερη
 • Το Uptime δεν είναι 100%, αν και πλησιάζει αυτό το ποσοστό
 • Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι σχετικά περιορισμένο σε χαρακτηριστικά
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me