Αξιολόγηση σπιτιών

Το Homestead είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδων από το 1996. Η εταιρεία υπήρξε μια αγαπημένη μάρκα στον κλάδο μέχρι πρόσφατα, όταν η δόξα της φαίνεται να επισκιάστηκε από νεότερους, πιο καινοτόμους ανταγωνιστές.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς βρίσκεται αυτός ο πάροχος στον διαγωνισμό σήμερα. Αυτή η κριτική για το Homestead θα καλύψει τις τιμές, τις δυνατότητες και την απόδοση. Ίσως αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον νέο σας ιστότοπο?

Τι είναι το Homestead?

Το Homestead προσφέρει διαδικτυακές υπηρεσίες που βοηθούν τους πελάτες να ξεκινήσουν, να διατηρήσουν και να προωθήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, είναι γνωστό περισσότερο ως οικοδόμος ιστότοπων παρά ως πάροχος φιλοξενίας.

Το Homestead προσφέρει αυτά τα πακέτα δημιουργίας ιστοσελίδων στους πελάτες τους:

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
 • Φιλοξενία ιστότοπου (περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα)
 • Online SimpleStore
 • Εγγραφή τομέα
 • Διαφημιστικές υπηρεσίες

Προφανώς, αυτή η εταιρεία έχει ως στόχο να είναι όλοι σε έναν πάροχο για επιχειρήσεις. Ξεκινήστε ένα πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και αναπτύξτε το με τη βοήθεια συμβούλων διαφήμισης. Είναι όμως πραγματικά αυτές οι υπηρεσίες αξιόπιστες?

κριτική σπιτιού

Το Homestead έχει περάσει από πολλές αναμορφώσεις και μετασχηματισμούς για να παραμείνει σχετικός στον κλάδο του διαδικτύου. Για παράδειγμα, το 2007, η Intuit απέκτησε το Homestead και μόλις περίπου 5 χρόνια μετά, το Homestead πωλήθηκε στην Endurance International Group (EIG).

Βοήθησε αυτός ο μετασχηματισμός να βελτιώσει τις υπηρεσίες Homestead; Ας μετακινήσουμε αυτήν την κριτική Homestead σε μια επισκόπηση των πακέτων και τι περιλαμβάνεται σε αυτά.

Τιμές κατοικίας

Το Homestead προσφέρει 3 πακέτα με τιμές ξεκινώντας από 7,99 $ / μήνα και να πηγαίνεις τόσο ψηλά 62,99 $ / μήνα για πακέτο Business Plus. Και μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα σχέδια δωρεάν – οι πρώτες 30 ημέρες υπολογίζονται ως δοκιμαστική.

τιμολόγηση και σχέδια επισκόπησης κατοικίας

Αν και για να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Αν αποφασίσετε να μην συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε – μην ξεχάσετε να ακυρώσετε τις υπηρεσίες.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Homestead δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων – έχετε τις υπηρεσίες φιλοξενίας μαζί του. Και εδώ είναι μια επισκόπηση των πακέτων:

 • Σχέδιο εκκίνησης: Αυτό το σχέδιο καλύπτει τη δημιουργία και φιλοξενία ιστότοπων. Η τιμή είναι 7,99 $ / μήνα, και περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 25 MB, εύρος ζώνης 5 GB, 5 ιστοσελίδες και 1 ιστότοπο.
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: Αυτό το σχέδιο καλύπτει τη δημιουργία και φιλοξενία ιστότοπων, το όνομα τομέα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η τιμή είναι 22,99 $ / μήνα, και περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 5 GB, εύρος ζώνης 100 GB, όνομα τομέα, 5 πλαίσια email, 100 ιστοσελίδες και 3 ιστότοπους.
 • Business plus Plan: Αυτό το σχέδιο καλύπτει τη δημιουργία και τη φιλοξενία ιστότοπων, τα ονόματα τομέα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τις καταχωρίσεις ιστού. Η τιμή είναι 62,99 $ / μήνα, και περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 10 GB, εύρος ζώνης 500 GB, 3 ονόματα τομέα, 50 πλαίσια email, κατά προσέγγιση απεριόριστες ιστοσελίδες και κατά προσέγγιση απεριόριστους ιστότοπους.

Προφανώς, οι τιμές δεν είναι οι χαμηλότερες στην αγορά. Μπορείτε να βρείτε παρόχους που προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες με λιγότερα χρήματα – απλώς περιηγηθείτε σε άλλους καταπληκτικούς κατασκευαστές ιστότοπων.

Εκτός από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, οι τιμές είναι αρκετοί λόγοι για έναν δυνητικό πελάτη να πάει για κάποιους άλλους παρόχους δημιουργίας ιστότοπων των οποίων τα πακέτα είναι πολύ λιγότερο ακριβά.

Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε την τιμολόγηση για κάθε κύκλο χρέωσης.

Περίοδος πληρωμήςΠρόγραμμα εκκίνησηςΕπιχειρηματικό σχέδιοΠρόγραμμα Business Plus
1 μήνα7,99 $22,99 $62,99 $
12 μήνες95,88 $275,88 $755,88 $
24 μήνες191,76 $551,76 $1511,76 $

Υπάρχουν τρεις πιθανοί όροι, αλλά η μηνιαία τιμή παραμένει η ίδια. Το Homestead δεν προσφέρει εκπτώσεις για μακροπρόθεσμους συνδρομητές. Συνολικά, αυτό το πρόγραμμα τιμολόγησης φαίνεται πολύ υψηλό για οποιεσδήποτε λειτουργίες χρεώνει το Homestead στους πελάτες.

Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις δυνατότητες για τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων Homestead.

ΜίζαΕπιχείρησηBusiness Plus
Χώρος στο δισκο 25 MB5 GB10 GB
Όριο εύρους ζώνης5 GB100 GB500 GB
Επιτρέπονται τομείςΧωρίς δωρεάν όνομα τομέα1 δωρεάν όνομα τομέα3 δωρεάν ονόματα τομέα
Αριθμός σελίδων5100Απεριόριστος
Αριθμός ιστότοπων13Απεριόριστος
Αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασηςΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Λογαριασμοί emailΟχι550
Υποστήριξη πελατώνΤηλεφωνική υποστήριξη χωρίς χρέωση & Υποστήριξη κοινότητας
Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΟχιΟχι Οχι

Το πρώτο πράγμα που τραβάει το μάτι, είναι το 25MB χώρος στο δίσκο για το πρόγραμμα εκκίνησης.

Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

Μια σελίδα HTML με τις δύο αγαπημένες σας φωτογραφίες; Γνωρίζοντας ότι η εγκατάσταση του ίδιου του WordPress διαρκεί από 500MB έως 1 GB, μπορεί να βρείτε αυτό το σχέδιο μάλλον άχρηστο. Ίσως για την εκμάθηση HTML. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, η τιμολόγηση είναι πολύ υψηλή.

Προχωράω. Ας δούμε τη φωτεινή πλευρά. Σε όλα τα σχέδια περιλαμβάνεται το Anti-DDoS για την ασφάλεια του ιστότοπού σας, και επίσης έχετε το cPanel για διαχείριση. Όσο για την παρακολούθηση της επιχείρησής σας, υπάρχουν στατιστικά στοιχεία ιστότοπου, και με το Business Plus, λαμβάνετε τις λίστες Web για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο ορατό.

Υπάρχουν όμως κομμάτια που λείπουν. Κατοικία ΠΤα δάνεια δεν περιλαμβάνουν πιστοποιητικό SSL και φυσικά, χωρίς αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας. Για έναν επαγγελματικό ιστότοπο, θέλετε οι πελάτες να το βλέπουν ως ασφαλή σελίδα. Και η έλλειψη αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ατυχή απώλεια δεδομένων.

Οσον αφορα στο οικοδόμος ιστότοπου, λαμβάνετε περισσότερα από 100 προσαρμόσιμα πρότυπα με 1,1 εκατομμύρια δωρεάν εικόνες. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτά θα ήταν ευρήματα θησαυρού…

πρότυπα αξιολόγησης κατοικίας

Όλα τα πρότυπα είναι τρομερά ξεπερασμένα και η προσαρμογή δεν προχωρά περισσότερο από την αλλαγή των χρωμάτων και των γραμματοσειρών.

Το Homestead με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι μπορείτε να προσθέσετε βίντεο και άλμπουμ φωτογραφιών στο Youtube, να συνδεθείτε στο facebook, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα μενού και φόρμες ή να προσθέσετε χάρτες. Αλλά αυτά είναι τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να βρείτε.

Συνολικά, τα σχέδια δεν έχουν πολλά να προσφέρουν, ειδικά όταν εξετάζουμε τις τιμές. Αλλά για να λάβουμε μια λεπτομερή κριτική για το Homestead, πρέπει να ελέγξουμε και την απόδοση.

Απόδοση στο σπίτι

Οι διακομιστές Homestead λειτουργούν πολύ γρήγορα. Παίρνει ο διακομιστής λιγότερο από 300 ms για να φορτώσει σχεδόν σε όλες τις ηπείρους, εκτός από ορισμένες περιοχές της Ασίας.

απόδοση κριτικής κατοικίαςΤα αποτελέσματα των δοκιμών απόδοσης είναι πάνω από το μέσο όρο και αυτό είναι μια ωραία έκπληξη, γνωρίζοντας ότι το Homestead χρησιμοποιεί σκληρό δίσκο για τους διακομιστές του.

Ωστόσο, η μόνη τοποθεσία μόνο στις ΗΠΑ. Έτσι, τα καλύτερα αποτελέσματα είναι μόνο σε αυτήν την περιοχή.

Τέλος πάντων, τόσο καλή ταχύτητα απόκρισης φαίνεται σαν ένα μεγάλο επίτευγμα για αυτόν τον αρχαίο πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου.

Από την άλλη πλευρά, το Homestead είναι σιωπηλό σχετικά με την εγγύηση χρόνου λειτουργίας του διακομιστή – ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό απόδοσης που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας.

Πλεονεκτήματα Homestead

Αυτή η κριτική Homestead δείχνει ότι ο πάροχος φιλοξενίας εξακολουθεί να παρέχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες με τα σχέδια φιλοξενίας του. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Καλή ταχύτητα διακομιστή – Κατοικία’Η ταχύτητα του διακομιστή είναι πολύ γρήγορη. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα που θα κάνει τον ιστότοπό σας προσβάσιμο χωρίς καθυστέρηση.
 • Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών – Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε άνετα τις υπηρεσίες πριν πραγματικά πληρώσετε.

Μειονεκτήματα Homestead

Αυτή η κριτική στο Homestead δείχνει επίσης τα εντυπωσιακά μειονεκτήματα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Κακή χωρητικότητα αποθήκευσης – αυτό το χαρακτηριστικό είναι μια ορατή όραση. Κανένα από τα προγράμματα φιλοξενίας που παρέχονται από το Homestead δεν προσφέρει περισσότερο από 10 GB αποθηκευτικού χώρου. Νομίζω ότι ο πάροχος φιλοξενίας σχεδιάζει ήδη να ξεχάσει αυτήν τη δυνατότητα.
 • Εξαιρετικά χαμηλό εύρος ζώνης – όπου άλλοι πάροχοι φιλοξενίας είναι απασχολημένοι αναβαθμίζοντας το μηνιαίο εύρος ζώνης τους σε απεριόριστο, το Homestead εξακολουθεί να προσφέρει 500 GB / mo ως το υψηλότερο εύρος ζώνης για το πιο προηγμένο πρόγραμμα φιλοξενίας του.
 • Ακριβής τιμή – Το Homestead χρεώνει υψηλές τιμές για σχετικά άχρηστα σχέδια. Ας υποθέσουμε ότι ο πάροχος φιλοξενίας χρεώνει υψηλές τιμές για πολύτιμα πακέτα που έχουν καινοτόμες δυνατότητες, θα ήταν καλύτερο και κατανοητό. Αλλά καθόλου, οι υπηρεσίες είναι οι ίδιες παλιές!
 • Κακό σύστημα υποστήριξης – μπορείτε να λάβετε υποστήριξη μόνο μέσω τηλεφώνου και αυτό έχει περιορισμένες ώρες εργασίας (Δευ-Παρ 6:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. MST). Αυτό είναι σχεδόν απίστευτο, καθώς άλλοι πάροχοι φιλοξενίας έχουν περισσότερα από 3 βιώσιμα κανάλια προσβάσιμα όλο το 24ωρο. Η υποστήριξη πρέπει να είναι έτοιμη να σας βοηθήσει όποτε προκύψουν προβλήματα!

Αξιολόγηση Homestead – Πρέπει να το πλησιάζετε?

Με εκτίμηση, το Homestead φαίνεται να είναι ένας παλιός πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου που έχει ξεπεράσει τις καλύτερες μέρες του. Απίστευτα περιορισμένος χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης, ξεπερασμένα σχέδια ιστότοπων, σχεδόν ανύπαρκτη υποστήριξη πελατών – κάθε χαρακτηριστικό εδώ είναι αμφισβητήσιμο. Και είναι επίσης πολύ ακριβό!

Δεν πρέπει ποτέ να πλησιάζετε στο Homestead εάν αναζητάτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με φιλοξενία που μπορεί να υποστηρίξει την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας καθώς και τους ιστότοπους υψηλής απόδοσης. Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να το δοκιμάσετε, μπορείτε να πάτε στο Homestead’s Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλους παρόχους φιλοξενίας που παρέχουν ποιοτικές δυνατότητες σε προσιτές τιμές – σίγουρα θα βρείτε κάτι πιο κατάλληλο για τον ιστότοπό σας.

Πλεονεκτήματα

 • Δοκιμή 30 ημερών
 • Καλή ταχύτητα διακομιστή

Μειονεκτήματα

 • Πολύ περιορισμένη χωρητικότητα αποθήκευσης
 • Χαμηλό εύρος ζώνης
 • Ακριβός
 • Κακή υποστήριξη πελατών
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me