Επισκόπηση Psychz Networks

Με την γκάμα των αποκλειστικών διακομιστών που προορίζονται να προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε πελάτες διαφορετικών μεγεθών, η Psychz Networks αναγγέλλεται ως η "Ταχύτερα αναπτυσσόμενη ιδιωτική εταιρεία πέντε χρόνια στη σειρά:.

Λοιπόν – αυτό είναι εν μέρει αλήθεια. Profuse Solutions, μητρική εταιρεία της Psychz κάνει χαρακτηριστικό στη λίστα Inc. του 2018 του 2018 (δείχνει τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Αμερικής από το 2014 έως το 2017) – απλώς όχι στην πρώτη θέση.

Αλλά αυτό είναι ακόμα πολύ εντυπωσιακό! Με αύξηση 112% τα τελευταία χρόνια, αυτή η εταιρεία κάνει κάτι σωστό.

Και εσείς και η επιχείρησή σας θα κάνατε κάτι σωστό μεταβαίνοντας στα Psychz Networks; Σε αυτήν την κριτική, θα μάθουμε.

Η πρώτη μου εντύπωση

Αμέσως από το ρόπαλο, εντυπωσιάστηκα πολύ με το δίκτυο των διακομιστών που έχει δημιουργήσει η Psychz Networks. Αυτός ο πάροχος εκτελείται το μεγαλύτερο μέρος της ίδιας της υποδομής, και διαθέτει διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Σοβαρά – απλώς ρίξτε μια ματιά.

Πολλές εταιρείες φαίνονται απόλυτα σίγουρες σε μία τοποθεσία στις ΗΠΑ, μία στην Ευρώπη και ίσως μία στην Ασία αν είστε τυχεροί.

Όχι Ψυχικά Δίκτυα – θα πάνε όλα, ακόμη και προσθέτοντας κέντρα δεδομένων σε τοποθεσίες όπως η Ταϊβάν ή η Νότια Αφρική.

Αν είμαι απόλυτα ειλικρινής, Δεν νομίζω ότι έχω συνεργαστεί με ένα καλύτερο σύστημα διακομιστών σε αυτήν την περιοχή.

Βρήκα επίσης ότι το ταμπλό μέσα στο σύστημα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό, ενώ η συμβατότητά του με πλατφόρμες για κινητά ήταν επίσης εντυπωσιακή.

Τα Psychz Networks έχουν επίσης δεσμευτεί για την ασφάλεια, προσφέροντας τον εσωτερικό μετριασμό DDoS έως 500 Gbps και ένα CDN ικανό να προσφέρει πραγματικό χρόνο λειτουργίας 100%.

Τούτου λεχθέντος, δεν ήταν τα πάντα στο Psychz Networks τέλεια. Στην πραγματικότητα, κατάφερα ακόμη και να πιάσω τον δικό του ιστότοπο που κρύβεται, με ένα 502 Bad Gateway σφάλμα σε μία από τις σελίδες.

Ένα φρικτό ατύχημα ή ένα σημάδι για τα πράγματα που έρχονται; Υποθέτω ότι θα μάθουμε. Αλλά όχι πριν από ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα!

Τιμές δικτύων Psychz

Τα Psychz Networks φαίνεται να στοχεύουν τις υπηρεσίες τους σε μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι μερικά αρκετά προσιτά σχέδια αποκλειστικών διακομιστών που κυμαίνονται από 59 $ έως 124 $ ανά μήνα. Εάν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο, το επιτρέπουν πολλές επιλογές προσαρμογής και σίγουρα προσφέρουν κάτι για (σχεδόν) όλους.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σε τρία (από τα 57!) Των βασικών πακέτων που προσφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

Ε6700E3-1270 V6E5-1650 V4
Τιμή59 $ ανά μήνα60 $ ανά μήνα124 $ ανά μήνα
ΕπεξεργαστήςE6700 – 3,20GHzE3-1270 V6 – 3,80GhzE5-1650 V4 – 3.60Ghz
ΤοποθεσίαΛος ΆντζελεςΛος ΆντζελεςΛος Άντζελες
Αποθήκευση250 GB SATA-21TB SATA-31TB SATA-3
Αλλαγή ταχύτητας θύρας100Mbps1Gbps1Gbps
Μνήμη4 γιγαμπάιτ16 GB16 GB
Πυρήνες246
Προστασία DDoSΠροστασία επίθεσης 20GbpsΠροστασία επίθεσης 20GbpsΠροστασία επίθεσης 20Gbps

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Psychz χρεώνει ένα τέλος για τη ρύθμιση του διακομιστή σας, που σημαίνει ότι ο πρώτος μήνας σας θα έχει υψηλότερο κόστος από τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, εντός της πληρωμής των πρώτων μηνών, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε πράγματα όπως επιπλέον εύρος ζώνης, καλύτερη προστασία DDoS, δυνατότητες πίνακα ελέγχου κ.λπ. που δεν επηρεάζουν τις ακόλουθες μηνιαίες χρεώσεις σας.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε πόσα πράγματα μπορείτε να λάβετε αμέσως με τον ειδικό διακομιστή σας. Αυτό είναι αρκετά!

αναθεώρηση των δικτύων psychz

Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι υπάρχει μια απίστευτη ποικιλία απόδοσης που παρέχεται από το Psychz Networks και αισθάνομαι ότι το 99,9% των χρηστών θα πρέπει να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την εύρεση του τύπου του πακέτου που αναζητούν..

Επιδόσεις Psychz Review

Κατά την αναθεώρηση των Psychz Networks, δοκίμασα τον διακομιστή τους στο Bitcatcha. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα παρακάτω:

Ψυχολογικά δίκτυα Bitcatcha

Η απόδοση του ιστότοπου ήταν αρκετά καλή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ακόμη και ένα αρκετά φθηνό πρόγραμμα 60 $ ανά μήνα λειτουργεί σε επεξεργαστή Intel Xeon του 2017, η συνολική απόδοση των διακομιστών είναι πραγματικά μεγάλη.

Και παρά τα περίεργα ζητήματα στον ιστότοπο του παρόχου, ο δοκιμασμένος διακομιστής δεν είχε κάτι παρόμοιο. Αυτό είναι υπέροχο νέο.

Επισκόπηση Psychz Networks – Συμπέρασμα

Psychz Networks Sitejabber

Συνολικά, τα δίκτυα Psychz φαίνεται να αγαπούνται από πολλούς ανθρώπους και στο Διαδίκτυο.

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πάροχος αυτός απολαμβάνει την αύξηση εσόδων κατά 112% τα τελευταία χρόνια.

Κάνει πολλά πράγματα και κάνει πολλά πράγματα πολύ, πολύ σωστά.

Ωστόσο, παρόλο που είναι ένα πλήθος όλων των συναλλαγών, υπάρχουν κάποιες πραγματικές ελλείψεις. Οι διακομιστές entry-level χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel Pentium που είναι πολύ ξεπερασμένοι από το 2010. Και ενώ η απόδοση των διακομιστών εκτός Pentium δεν είναι κακή, η εταιρεία οφείλει μια πρόσθετη αναβάθμιση υλικού.

Και με όχι δωρεάν δοκιμή ή ένα απλό εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να έχουν σοβαρές κρατήσεις πριν αγοράσουν αυτές τις υπηρεσίες.

Πέρα από όλα αυτά, υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο τα Psychz Networks λάμπουν πραγματικά.

Επαναλαμβανόμενα, τα Psychz Networks αποδείχτηκαν υπέροχα όταν υπερασπίστηκαν τις επιθέσεις DDoS – αν αυτό είναι το κύριο μέλημά σας, τότε αυτός είναι ο πάροχος της επιλογής σας.

Για οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να αποκτήσετε μια εταιρεία που είναι ταχύτερη, φθηνότερη ή ακόμα και τα δύο.

Αλλά τι νομίζατε; Συμφωνείτε με την κριτική μου στο Psychz Networks; Επιτρέψτε μου να ξέρω στα παρακάτω σχόλια.

Πλεονεκτήματα

  • Πολλές επιλογές προσαρμογής
  • Καλή εξυπηρέτηση πελατών
  • Καταπληκτικό ενάντια σε επιθέσεις DDoS

Μειονεκτήματα

  • Χωρίς δωρεάν δοκιμή
  • Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Οι διακομιστές E6700 οφείλονται σε αναβάθμιση
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me