SmarterASP.NET κριτική

Το SmarterASP.NET είναι ένας πάροχος φιλοξενίας με εξαιρετική προσφορά δωρεάν δοκιμής 60 ημερών, άμεσης ενεργοποίησης και δωρεάν προσωρινής διεύθυνσης URL (έτσι δεν’Πρέπει ακόμη να περιμένουμε να διαδώσει το DNS). Οταν εσύ’είστε αρχάριος στον διαδικτυακό κόσμο, έχοντας τη δυνατότητα να ξεκινήσετε χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα στη φιλοξενία ήχων σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Αλλά είναι τόσο καλή η φιλοξενία όσο η προσφορά της για νέους πελάτες; Και αξίζει να δοκιμάσετε το δοκιμαστικό σχέδιο; Αφήνω’Βρείτε τα όλα σε αυτήν την κριτική SmarterASP.NET.

Τι εγώs SmarterASP.NET?

Το SmarterASP.NET είναι μια εταιρεία φιλοξενίας η οποία, όπως υποδηλώνει το όνομα, προσφέρει 4 επίπεδα Superior Shared ASP.NET φιλοξενία. Το ASP.NET είναι ένα πλαίσιο εφαρμογών ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Ωστόσο, η φιλοξενία των Windows δεν είναι η μόνη υπηρεσία που προσφέρει αυτός ο πάροχος.

superiorasp.net αναθεώρηση φιλοξενίας παραθύρων

Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά υπηρεσιών που προσφέρονται από το SmarterASP.NET:

 • Windows Server 2012/2008 R2 (4 επίπεδα)
 • Semi-Dicated ASP.NET Hosting – διακομιστές που μοιράζονται μεταξύ έως 5 έως 10 πελατών (4 βαθμίδες)
 • Σχέδιο Linux (4 επίπεδα)
 • Windows SSD + VPS (4 βαθμίδες)
 • Σχέδια μεταπωλητών (4 βαθμίδες)
 • Καταχώριση τομέα – παγκόσμια και ειδικά για κάθε χώρα TLD

Παρόλο που μπορεί να πιστεύετε ότι η εταιρεία, που προσφέρει ένα τόσο γενναιόδωρο δωρεάν πακέτο δοκιμής πρέπει να είναι νέος παίκτης, προσπαθώντας να πάρει την έλξη, το SmarterASP.NET είναι μια έμπειρη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999.

Στόχος του είναι να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση με απόλυτο απόρρητο και ασφάλεια στον χρήστη Για να το επιτύχει αυτό, αυτή η εταιρεία διατηρεί 24ωρη διαχείριση και ένα από τα πιο ισχυρά συστήματα φυσικού κέντρου δεδομένων ασφαλείας στην επιχείρηση.

Και ενώ η προσφορά του SmarterASP.NET φαίνεται αρκετά τυπική, Αυτό που το ξεχωρίζει είναι τα πακέτα ASP.NET.

Προσωπικά, πιστεύω ότι τα προγράμματα Linux προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες, είναι πιο ευέλικτα και πολύ πιο δημοφιλή (είναι επίσης πιο προσιτά), αλλά έχοντας υπόψη ότι το SmarterASP.NET αναπτύχθηκε από τη Microsoft, απλώς δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα σχέδια των Windows.

Έτσι, σε αυτήν την κριτική SmarterASP.NET, θα ρίξω μια ματιά στα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων Windows και Linux.

SmarterASP.NET Παράθυρα Τιμολόγηση

Απλώς δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα σχέδια των Windows, καθώς είναι σημαίες του SmarterASP.NET. Εδώ έχουμε τρία απεριόριστα πακέτα ξεκινώντας από 2,95 $ / μήνα και έως και 7,95 $ / μήνα. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις υπηρεσίες εντελώς δωρεάν.

Το SmarterASP.NET έχει μια δοκιμή 60 ημερών. Και παρόλο που είναι αρκετά περιορισμένο, σας επιτρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες χωρίς να έχετε επενδύσει χρήματα. Γμη’Χρειάζεστε ακόμη και μια πιστωτική κάρτα για να εγγραφείτε. Πόσο καλό είναι αυτό?

smarterasp.net αναθεώρηση των παραθύρων

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς ευθυγραμμίζονται τα σχέδια:

 • Δοκιμή 60 ΗΜΕΡΩΝ – 0 $, 1 ιστότοπος, 1 GB αποθηκευτικός χώρος, 1 τομέας, 1 βάση δεδομένων, εύρος ζώνης 10 GB.
 • .NET Basic – 2,95 $ / μήνα, όλα τα παραπάνω απεριόριστα.
 • .NET εκ των προτέρων – 4,95 $ / μήνα, όλα τα παραπάνω απεριόριστα.
 • .NET Premium – 7,95 $ / μήνα, όλα τα παραπάνω απεριόριστα.

Το SmartASP.NET δεν έχει περιορισμούς στο χώρο του δίσκου ή στο εύρος ζώνης. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε όσους τομείς θέλετε. Ας δούμε όμως όλα τα βασικά χαρακτηριστικά:

Δοκιμή 60 ημερών.NET Basic.ΚΑΘΑΡΑ
Προκαταβολή
.ΚΑΘΑΡΑ
Ασφάλιστρο
Χώρος στο δισκο1 GBΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνης10 GBΑπεριόριστοςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
Επιτρέπονται τομείς1ΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
SSLΟχιΟχιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Λογαριασμοί emailΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Υποστήριξη πελατώνΣυνομιλία / email / τηλέφωνοΣυνομιλία / email / τηλέφωνοΣυνομιλία / email / τηλέφωνοΣυνομιλία / email / τηλέφωνο
Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΟχιΝαίΝαίΝαί

Και πάλι, τρία προγράμματα επί πληρωμή έχουν τα ίδια απεριόριστα βασικά και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βουτήξουμε λίγο πιο βαθιά. Υπάρχουν διάφορα χαρακτηριστικά που διαφέρουν μεταξύ αυτών των σχεδίων, αλλά τα πιο προφανή είναι στη MSSQL & Χαρακτηριστικά MySQL:

SmarterASP.net mssql χαρακτηριστικά

Όπως μπορείτε να δείτε, η διαφορά μεταξύ του αριθμού της MSSQL & Οι βάσεις δεδομένων του διακομιστή MySQL και ο χώρος στο δίσκο διαφέρουν σημαντικά.

Και συνολικά, σας παρέχονται Διακομιστές SSD σε τοποθεσίες των Η.Π.Α. ή των Κάτω Χωρών. Επίσης, περιλαμβάνεται η προστασία κατά DDoS και anti-malware με όλα τα σχέδια.

Φυσικά, δεν υπάρχει cPanel με Windows hosting, το SmartASP.NET σας εξοπλίζει με τον εσωτερικό πίνακα ελέγχου.

Και πάλι, αυτός ο πάροχος φιλοξενίας δεν προσφέρει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ή δωρεάν υποβοηθούμενη μεταφορά ιστότοπου (αυτή κοστίζει 49,95 $). Αλλά καταλαβαίνεις εγκαταστάσεις με ένα κλικ για WordPress, Drupal, Umbraco, NopCommerce και άλλα.

Το δωρεάν πρόγραμμα δεν προσφέρει δυνατότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά υποθέτω ότι είναι κατανοητό για ένα δωρεάν πρόγραμμα. Από την άλλη πλευρά, το Βασικό πρόγραμμα περιορίζεται σε ορισμένες αρκετά βασικές δυνατότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όπως Λίστα αλληλογραφίας, Αυτόματη εγγραφή και Κατάργηση εγγραφής).

Αλλά δεν μπορούσα να γράψω μια αναθεώρηση SmarterASP.NET αν δεν το έκανα’t επισημαίνετε το συνηθισμένο τιμολόγιο. Υπάρχει το ίδιο αποτέλεσμα όπως φαίνεται σε πολλούς άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων όπου η διαφημιζόμενη τιμή είναι διαθέσιμη μόνο με μακροπρόθεσμο κύκλο χρέωσης.

Ας δούμε πώς παρουσιάζεται η προσφορά SmarterASP.NET Windows για κάθε όρο:

Βασικό .NETΠροώθηση .NETPremium .NET
3 μήνες13,5 $ (4,5 $ / μήνα)19,5 $ (6,5 $ / μήνα)28,5 $ (9,5 $ / μήνα)
6 μήνες23,7 $ (3,95 $ / μήνα)35,7 $ (5,95 $ / μήνα)53,7 $ (8,95 $ / μήνα)
12 μήνες35,4 $ (2,95 $ / μήνα)59,4 $ (4,95 $ / μήνα)95,4 $ (7,95 $ / μήνα)
24 μήνες63,72 $ (2,65 $ / μήνα)106,92 $ (4,45 $ / μήνα)171,72 $ (7,15 $ / μήνα)
36 μήνες90,27 $ (2,5 $ / μήνα)>151,47 $ (4,2 $ / μήνα)243,27 $ (6,76 $ / μήνα)

Για παράδειγμα, ανάλογα με την περίοδο, το πρόγραμμα Premium θα σας κοστίσει από 6,76 $ / μήνα (κύκλος χρέωσης 36 μηνών) έως 9,50 $ / μήνα (κύκλος χρέωσης 3 μηνών). Και καθώς όλες οι τιμές πληρώνονται εκ των προτέρων, εάν επιλέξετε το πρόγραμμα διάρκειας 3 ετών, αυτό θα είναι’Θα είμαι 243,27 $, με έκπτωση 15%.

smarterasp.net αναλυτική ανάλυση των τιμών των παραθύρων

Συνολικά, τα προγράμματα φιλοξενίας SmarterASP.NET Windows είναι πραγματικά ισχυρά και το σύστημα τιμολόγησης σάς επιτρέπει να έχετε μια καλή συμφωνία με μια μακροπρόθεσμη φιλοξενία. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να επιλέξετε ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών!

SmarterASP.NET Linux Τιμολόγηση

Εδώ έχουμε προσφορές που ξεκινούν από $ 2 / μήνα και 4 $ / μήνα. Και φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη δωρεάν δοκιμή 60 ημερών.

Επανεξέταση SmarterASP.net: σχέδια εύκαμπτου σωλήνα linux

Άσε λοιπόν’δείτε ποιες είναι οι κύριες διαφορές μεταξύ των σχεδίων:

 • Δοκιμή 60 ημερών – 0 $, 1 ιστότοπος, 1 GB αποθήκευσης, 1 τομέας, 1 βάση δεδομένων.
 • Linux PRO – $ 2 / μήνα, όλα τα παραπάνω απεριόριστα.
 • Linux TURBO – $ 4 / μήνα, όλα τα παραπάνω απεριόριστα.

Εάν τόσο το Pro όσο και το Turbo προσέφεραν τα ίδια απεριόριστα βασικά, τι’είναι η κύρια διαφορά?

Το σχέδιο Turbo προσφέρει το λεγόμενο Διακομιστής Turbo που μπορεί να σας προσφέρει έως και 20 φορές ταχύτερη φόρτωση σελίδας, Πρόσβαση SSH και περισσότερες δυνατότητες αλληλογραφίας.

Φυσικά, το μοτίβο τιμολόγησης είναι το ίδιο με τα πακέτα των Windows. Η διαφημιζόμενη τιμή για αυτά τα προγράμματα ήταν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, 2 $ και 4 $ ανά μήνα αντίστοιχα.

Ανάλογα με την περίοδο, το πρόγραμμα Pro θα σας κοστίζει 2 $ – 3 $ το μήνα και το πρόγραμμα Turbo 4 $ – 5 $ το μήνα. Όλες οι τιμές πληρώνονται εκ των προτέρων, οπότε αν επιλέξετε το πρόγραμμα διάρκειας 3 ετών, αυτό είναι’Θα είναι 72 $ και 144 $ αντίστοιχα:

SmarterASP.net αναθεώρηση: linux pro pricing

Μπορείτε να επιλέξετε από πέντε πιθανές περιόδους συνδρομής – 3,6,12,24 και 36 μήνες. Για να πάρετε το φθηνότερο μηνιαίο κόστος, πρέπει να επιλέξετε τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Έτσι παρουσιάζεται η προσφορά για κάθε διάρκεια:

Linux ProLinux Turbo
3 μήνες9 $ (3 $ / μήνα)15 $ (5 $ / μήνα)
6 μήνες18 $ (3 $ / μήνα)30 $ (5 $ / μήνα)
12 μήνες36 $ (3 $ / μήνα)60 $ (5 $ / μήνα)
24 μήνες60 $ (2,5 $ / μήνα)108 $ (4,5 $ / μήνα)
36 μήνες72 $ (2 $ / μήνα)144 $ (4 $ / μήνα)

Και ας μην ξεχνάμε τη δωρεάν δοκιμή – αυτό’s για το σύνολο των 60 ημερών. Το καλύτερο είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Εάν επρόκειτο να επιστρέψετε, αυτό θα σας έδινε τέσσερις μήνες δωρεάν φιλοξενίας!

Αναθεώρηση SmarterASP.net: Δωρεάν δοκιμή 60 ημερών

Από την άλλη πλευρά, τα προγράμματα επί πληρωμή είναι πραγματικά προσιτά με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Ακολουθεί ένας πίνακας με τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των προγραμμάτων που βασίζονται στο SmarterASP.NET Linux:

Δοκιμή 60 ημερώνLinux ProLinux Turbo
Χώρος στο δισκο1 GBΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνης1 GBΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
Επιτρέπονται τομείς1ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
SSLΟχιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Λογαριασμοί emailΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Υποστήριξη πελατώνΣυνομιλία / email / τηλέφωνοΣυνομιλία / email / τηλέφωνοΣυνομιλία / email / τηλέφωνο
Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΟχιΝαίΝαί

Όπως προαναφέρθηκε, οι διαφορές μεταξύ των σχεδίων Pro και Turbo δεν είναι τόσο μεγάλες – εκτός αν χρειάζεστε πρόσβαση SSH ή θέλετε όλες τις δυνατότητες αλληλογραφίας. Είναι ενδιαφέρον για το δοκιμαστικό σχέδιο, δεν το κάνει’Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα email!

Αλλά όλα τα σχέδια διαθέτουν διακομιστές SSD με τις τοποθεσίες στις Η.Π.Α. ή στην Ολλανδία. Και παίρνετε το Περιλαμβάνονται προστασία κατά του DDoS και anti-malware. Όσον αφορά τη διοίκηση φιλοξενίας, υπάρχει το cPanel.

Ωστόσο, το SmarterASP.NET δεν προσφέρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Και για να λάβετε την υποβοηθούμενη μεταφορά ιστότοπου θα σας κοστίσει 49,95 $.

Όμως, συνολικά, με προγράμματα επί πληρωμή, έχετε μια υπηρεσία χωρίς μετρήσεις και πλήρη ασφάλεια ιστότοπου σε πολύ λογική τιμή.

Πλεονεκτήματα SmarterASP.NET

Είναι ενδιαφέρον ότι όλα τα οφέλη που διάλεξα για την αναθεώρηση του SmarterASP.NET σχετίζονται με τις λειτουργίες που είναι αρκετά ασυνήθιστες για άλλους οικοδεσπότες ιστού προϋπολογισμού.

Προσιτή φιλοξενία ASP.NET

Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για κάποιον που αναζητά ένα προσιτό κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας ASP.NET. Υποστηρίζουν τις τελευταίες εκδόσεις ASP.NET των 4.6 και 4.5, καθώς και φιλοξενία MVC 5 και 4.0. Όλα αυτά σε πολύ προσιτή τιμή 2,95 $ / μήνα (35,4 $ εκ των προτέρων για 12 μήνες) για το βασικό πρόγραμμα. Μια πολύ ανταγωνιστική προσφορά.

Μεγάλη δοκιμή & επιστροφής χρημάτων

Για να προσελκύσουν νέους πελάτες, ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν δωρεάν δοκιμές (συνήθως διάρκειας 7, 14 ή 30 ημερών). Άλλες εταιρείες δεν’Να τους προσφέρετε καθόλου και να προσφέρετε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ή 60 ημερών. Το τελευταίο δυσκολεύει τον χρήστη να αλλάξει γνώμη καθώς πρέπει να πληρώσει εκ των προτέρων.

Σε σύγκριση με όλα αυτά, η προσφορά ενός Δωρεάν δοκιμή 60 ημερών (δεν απαιτείται cc) είναι κλέψτε. Ωστόσο, εξακολουθούν να παρέχουν στους πελάτες τους εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, η οποία ξεκινά μόνο μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής!

Ενσωματωμένη ενσωμάτωση Cloudflare

Εάν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε μία τοποθεσία, αλλά έχει πρόσβαση από άτομα από όλο τον κόσμο, θα υποφέρουν όσοι ζουν περισσότερο από το κέντρο δεδομένων σας. Ευτυχώς για όλους εκείνους που λειτουργούν διεθνώς, το SmarterASP.NET προσφέρει μια ενσωμάτωση στο Cloudflare CDN (δίκτυο παράδοσης περιεχομένου) εκτός σύνδεσης. Χάρη σε αυτό, ο ιστότοπός σας μπορεί να φορτώσει έως και 4 φορές πιο γρήγορα! Και εσύ δεν’Πρέπει ακόμη και να είστε επαγγελματίας για να το ρυθμίσετε.

Μειονεκτήματα SmarterASP.NET

Φυσικά, υπάρχουν μερικά αρνητικά – αλλά η αναθεώρηση του SmarterASP.NET δεν είναι μοναδική, καθώς κάθε εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει κάποια πιο αδύναμα σημεία.

Χαμηλή απόδοση – λίγο πίσω από τους ηγέτες της βιομηχανίας

Δυστυχώς, η απόδοση λείπει σε σύγκριση με μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων – όπως το Hostinger. Το SmarterASP.NET βαθμολογήθηκε ως C, που είναι κάτω από το μέσο όρο:

χρόνοι απόκρισης asp.net

Όμως, αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη – στο τέλος, αυτό’είναι ένας από τους πιο προσιτούς οικοδεσπότες Ιστού. Προσφέρουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% – σύμφωνα με τον υπολογισμό Uptime Calculator, αλλά μπορεί να μην είναι αρκετό να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο όσο θέλετε. Άλλοι πάροχοι μπορούν να εγγυηθούν το 99,99% ή ακόμη και το 100% του χρόνου λειτουργίας, κάτι που είναι πολύ σημαντική διαφορά έχοντας κατά νου ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μόνο δύο τοποθεσίες διακομιστή

Στην εποχή του προϋπολογισμού, φιλοξενούμενοι ιστού 1 ή 2 $ που προσφέρουν κέντρα δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, είναι παρόντες μόνο στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ (Άμστερνταμ & στο κέντρο της πόλης LA) δεν είναι αρκετό. Ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την ταχεία ανάπτυξη των διαδικτυακών επιχειρήσεων στις ασιατικές αγορές. Ας ελπίσουμε ότι το CDN τους μπορεί να επιταχύνει τον ιστότοπό σας αρκετά για να το αντισταθμίσει.

Περίπλοκη επιλογή – ειδικά για αρχάριους

Αν και η διαφήμισή τους είναι αρκετά ξεκάθαρη από τη στιγμή που εισέρχεστε στον ιστότοπο, μόλις προσπαθήσετε να εγγραφείτε, αυτό’Δεν είναι τόσο εύκολο να επιλέξετε τον σωστό διακομιστή – Linux ή ASP.NET. Στο τέλος, η πλειονότητα των αρχάριων θα αναζητήσει την πιο προσιτή επιλογή για να φιλοξενήσει έναν ιστότοπο WordPress ή δύο. Η σάρωση τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια πελατών.

Από την άλλη πλευρά, μπορώ’Μην ξεχνάτε ότι το κοινό-στόχος αυτού του οικοδεσπότη Ιστού είναι διαφορετικό από αυτό ενός τυπικού οικοδεσπότη ιστού προϋπολογισμού. Οτι’γιατί δεν το κάνω’σκεφτείτε σε αυτήν την περίπτωση’είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Περίληψη αναθεώρησης SmarterASP.Net

Συνοψίζοντας, πιστεύω ότι η προσφορά SmarterASP.NET είναι εξαιρετική για όποιον θέλει να ξεκινήσει. Χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα στη φιλοξενία, μπορείτε να έχετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο.

Όλα αυτά με την εγκατάσταση του cPanel και 1 κλικ στο WordPress. Φυσικά, καθώς η επιχείρησή σας αρχίζει να αναπτύσσεται, μπορεί να φροντίσετε κάτι καλύτερα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Αλλά για έναν νεοφερμένο; Μια τέλεια παιδική χαρά που μπορώ να προτείνω ειλικρινά.

Πλεονεκτήματα

 • 60 ημέρες δοκιμή
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
 • Ενσωματωμένο CDN
 • Προσιτή φιλοξενία ASP.NET

Μειονεκτήματα

 • Υψηλή απόδοση
 • Μόνο δύο τοποθεσίες διακομιστή
 • Συντριπτική προσφορά φιλοξενίας για αρχάριους
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me