Κριτική TMDHosting

Το TMDHosting στοχεύει να είναι πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων για όλους. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα σχεδίων, είναι πλέον το σπίτι για περισσότερους από 300.000 ιστότοπους και διαθέτει διακομιστές σε 6 διαφορετικές χώρες.

Αλλά σημαίνουν όλα αυτά τα εντυπωσιακά νούμερα; Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες αυτού του παρόχου φιλοξενίας, ή είστε καλύτερα από αλλού. Ας κάνουμε μια αναθεώρηση TMDHosting και να δούμε τι είναι.

Τι είναι το TMDHosting?

Το TMDHosting κυκλοφόρησε το 2007 και με έμφαση στην ταχύτητα και την premium υποστήριξη πελατών, υποτίθεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας εκεί έξω.

Αλλά οι υπηρεσίες δεν σταματούν εκεί. Στην πραγματικότητα, η TMDHosting διαθέτει μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών, όπως:

 • Κοινή φιλοξενία.
 • Φιλοξενία VPS.
 • Φιλοξενία Cloud.
 • Φιλοξενία μεταπωλητών.
 • Πιστοποιητικό SSL.
 • Ονόματα τομέα.
 • Αφιερωμένος διακομιστής.

Αυτή είναι μια σοβαρή επιλογή – θα πρέπει να ταιριάζει τόσο στους αρχάριους όσο και στους ειδικούς ανάπτυξης ιστότοπων – και σε όλους τους ενδιάμεσους. Σε αυτήν την κριτική TMDHosting, θα εξετάσουμε τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας της και θα δούμε πώς συγκρίνονται με τον υπόλοιπο διαγωνισμό.

Τιμολόγηση TMDHosting

Τα προγράμματα φιλοξενίας TMDHosting Linux έχουν αρκετά καλή τιμή. Οι τιμές ξεκινούν από 2,95 $ / μήνα και φτάνουν μέχρι τα 12,95 $ / μήνα. Είναι λίγο πάνω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας – όχι πολύ υψηλό, όχι πολύ χαμηλό.

Σχέδια τιμολόγησης TMDHosting για Linux

Σχέδιο εκκίνησης: Το πρόγραμμα εκκίνησης ξεκινά από 2,95 $ / μήνα. Υποστηρίζει μόνο 1 ιστότοπο, αλλά έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστο εύρος ζώνης – καθώς επίσης υποστηρίζει απεριόριστους λογαριασμούς email και FTP. Ωστόσο, μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου αγοράς, η τιμή αυξάνεται στα 8,95 $ / μήνα.

Επιχειρηματικό σχέδιο: Το πακέτο Business Plan ξεκινά από 5,95 $ / μήνα. Υποστηρίζει απεριόριστους ιστότοπους, προσθέτει επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης, καθώς και λογαριασμούς FTP και email. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου, η τιμή αυξάνεται στα 9,95 $ / μήνα.

Επιχειρηματικό σχέδιο: Το εταιρικό πρόγραμμα θα σας κοστίσει 12,95 $ / μήνα. Προσφέρει τους ίδιους απεριόριστους πόρους με το επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά επίσης αυξάνει την απόδοση του διακομιστή, τους πόρους προσωρινής αποθήκευσης και προσθέτει ένα Wildcard SSL. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου, θα σας κοστίσει 16,95 $ / μήνα.

Προφανώς, το πρόγραμμα εκκίνησης είναι μια τέλεια επιλογή εάν έχετε έναν προϋπολογισμό και χρειάζεστε μόνο έναν ιστότοπο για τις ανάγκες σας. Ωστόσο, τα σχέδια επιχειρήσεων και επιχειρήσεων είναι καλά για μεγαλύτερα έργα.

Εάν σκέφτεστε να διαχειριστείτε πιο περίπλοκους ιστότοπους και χρειάζεστε πολλή κίνηση, η πληρωμή 12,95 $ κάθε μήνα για το εταιρικό σχέδιο είναι μια καλή επιλογή.

Σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας, αυτές οι τιμές φαίνεται να είναι αρκετά απότομες – αλλά εξακολουθούν να είναι εύλογες.

Κατανομή των τιμών

Πριν αγοράσετε, ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργεί η χρέωση TMDHosting. Το πρόγραμμα εκκίνησης φαίνεται εξαιρετικά προσοδοφόρο για έναν αρχάριο και είναι σωστό στον προϋπολογισμό.

Ωστόσο, για να λάβετε την έκπτωση 60%’Θα πρέπει να ακολουθήσω τον κύκλο χρέωσης 36 μηνών.

σχέδια τιμών για εγγραφή τομέα

Εσείς’Θα λάβετε μόνο την έκπτωση για αυτόν τον κύκλο χρέωσης. Το’Είναι λίγο drag αλλά μπορεί ακόμα να σας εξοικονομήσει πολλά μακροπρόθεσμα.

Έτσι, βλέπετε, αυτό το πακέτο μπορεί να είναι η καλύτερη προσφορά.

Πρόγραμμα εκκίνησηςΕπιχειρηματικό σχέδιοΕπιχειρηματικό σχέδιο
1 μήνα18,90 $ (9,95 $ χρέωση εγκατάστασης)19,90 $ (9,95 $ χρέωση εγκατάστασης)16,95 $
12 μήνες47,40 $83,40 $179,40 $-
24 μήνες94,80 $142,80 $310,80 $
36 μήνες106,20 $

Η TMDHosting διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, οπότε ακόμα κι αν αγοράσετε ένα πρόγραμμα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να λάβετε έκπτωση, μπορείτε να εξαιρεθείτε ακόμη και μετά από 2 μήνες. Αυτό είναι ένα καλό μέτρο ασφάλειας για να δοκιμάσετε την απόδοση και την αξιοπιστία του διακομιστή.

Πλεονεκτήματα TMDHosting

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα πράγματα που αγαπήσαμε για το TMDHosting. Αυτά είναι τα κύρια καλά πράγματα που έχω ανακαλύψει σε αυτήν την κριτική TMDHosting:

Αξιοπρεπές χρόνο λειτουργίας

Η TMDHosting ισχυρίζεται ότι παρέχει 99,99% χρόνο λειτουργίας. Το παρέχει αυτό; Απολύτως.

Οι διακομιστές λειτουργούσαν συνεχώς για περισσότερο από 99,99% του χρόνου – και δεν υπάρχουν μεγάλες διακοπές λειτουργίας γενικά, μόνο ένα ή δύο λεπτά κάθε λίγες εβδομάδες. Είναι καλό; Είναι σίγουρα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν τουλάχιστον 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, σε περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες. Αλλά το TMDHosting σας δίνει έναν επιπλέον μήνα για να σκεφτείτε. Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών είναι μία από τις μεγαλύτερες στην επιχείρηση.

Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών

Το TMDHosting έχει ζωντανή συνομιλία 24/7 – και αυτό δεν είναι μόνο άδειες υποσχέσεις. Οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών ήταν εξαιρετικά γρήγοροι να ανταποκριθούν στα ερωτήματά μας και μας έδωσαν γνώσεις.

Ωστόσο, ένα μικρό μειονέκτημα που πρέπει να θυμάστε – εάν αναζητάτε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη, αναζητήστε αλλού. Η τηλεφωνική υπηρεσία TMDHosting διατίθεται μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες των ΗΠΑ.

Καλή ποσότητα δυνατοτήτων και πόρων

Το TMDHosting προσφέρει δωρεάν ονόματα τομέα και μεταφορά ιστότοπου για κάθε πελάτη. Υπάρχει επίσης χώρος αποθήκευσης SSD και περιλαμβάνονται εργαλεία προσωρινής αποθήκευσης. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε, θα λάβετε είτε βασική προσωρινή αποθήκευση, παρουσία μνήμης 128MB, ή εμφάνιση μνήμης Opcache και μνήμη μνήμης 256 MB.

Το ίδιο ισχύει και για το SSL. Για τα 3 πακέτα, θα λάβετε ένα εύκολο στην εγκατάσταση Let’s Encrypt, Standard ή WildCard SSL αντίστοιχα.

Το TMDHosting μπορεί να είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους νεοεισερχόμενους. Η διεπαφή και η διαδικασία εγκατάστασης με ένα κλικ θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης σε χρόνο μηδέν. Παρέχουν επίσης ένα ευρύ φάσμα σεμιναρίων για το περαιτέρω όφελος σας.

Μειονεκτήματα TMDHosting

Κανείς δεν είναι τέλειος – και το TMDHosting δεν αποτελεί εξαίρεση. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις αρνητικές πτυχές που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της κριτικής TMDHosting.

Κακός χρόνος απόκρισης

Ενώ ο χρόνος λειτουργίας είναι αρκετά καλός, οι διακομιστές TMDHosting υποφέρουν από χαμηλό χρόνο απόκρισης. Κυμαίνεται μεταξύ 750ms-1100ms – που είναι πολύ χαμηλότερο από τον μέσο όρο της βιομηχανίας των 400-500ms. Και ο χρόνος απόκρισης είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της συνολικής ταχύτητας του ιστότοπου – το οποίο είναι πολύ σημαντικό τόσο για εσάς όσο και για τους χρήστες σας. Απογοητευτικός.

Αρκετά ακριβό

Η TMDHosting θα σας χρεώσει με χρέωση 9,95 $ για κάθε πρόγραμμα με κύκλο χρέωσης ενός μηνός. Και ακόμη και χωρίς αυτό, τα σχέδια είναι απλά πολύ ακριβά.

8,95 $ για ένα πρόγραμμα που μπορεί να χειριστεί μόνο έναν ιστότοπο; Αυτό είναι πάρα πολύ και υπάρχουν πολλά φθηνά παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα για πολύ λιγότερα.

TMDHosting Review – Πρέπει να πάτε για αυτό?

Συνολικά, το TMDHosting είναι μια αρκετά σταθερή επιλογή. Ωστόσο, χρεώνει πάρα πολύ για τα πράγματα που κάνει. Οι εξαιρετικές δυνατότητες που προστίθενται σε καθένα από τα προγράμματα φιλοξενίας ιστού είναι καλές – και αν νομίζετε ότι θα χρησιμοποιείτε τα περισσότερα από αυτά, τότε αυτό έχει την πιθανότητα να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξετε, προσφέροντας καλύτερη απόδοση και παρόμοιες λειτουργίες για χαμηλότερη τιμή. Το TMDHosting είναι καλό – αλλά μπορείτε να τα κάνετε καλύτερα.

Πλεονεκτήματα

 • 99,99% χρόνος λειτουργίας
 • Περιλαμβάνονται premium χαρακτηριστικά ως στάνταρ
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Μειονεκτήματα

 • Κακός χρόνος απόκρισης
 • Χρέωση εγκατάστασης για μηνιαία προγράμματα
 • Ακριβός
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me