Αναθεώρηση uCoz

Αν και το ψηφιακό τοπίο αλλάζει ραγδαία, υπάρχουν μερικές εταιρείες που κατάφεραν να συμβαδίσουν με την εποχή και που συνεχίζουν να παρέχουν ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Ιδρύθηκε το 2005, η uCoz δραστηριοποιείται εδώ και πολύ καιρό. Αλλά μπορεί να συμβαδίσει με τις εποχές; Ή είναι ένα λείψανο του παρελθόντος του Διαδικτύου?

Σε αυτήν την κριτική uCoz, θα προσπαθήσω να βρω τις απαντήσεις.

Μια βελτιωμένη εμπειρία

Πρέπει να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει ο κατασκευαστής ιστοσελίδων uCoz. Ως παλαιότερος κατασκευαστής ιστότοπων, σκέφτηκα ότι το περιβάλλον εργασίας χρήστη θα ήταν ξεπερασμένο και ίσως λίγο αμαξάκι.

Έκανα εντελώς λάθος.

κριτική δημιουργίας ιστότοπων ucoz

Το uCoz builder περιλαμβάνει δυνατότητες που υπάρχουν εκεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους.

Σύγχρονα πρότυπα δημιουργίας uCoz

Η σύγχρονη εμπειρία που παρουσίασε ο δημιουργός ιστοσελίδων uCoz ήταν ένα πραγματικό αποκορύφωμα της εμπειρίας μου. Διευκολύνει την αλλαγή του σχεδιασμού σχεδόν σε κάθε μέρος του ιστότοπού σας.

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα ελκυστικών προτύπων για να ξεκινήσετε και προσαρμόστε τα στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Επίσης, είμαι σίγουρος πολλοί άνθρωποι θα επωφεληθούν από την εύκολη πρόσβαση στον κώδικα του ιστότοπού τους.

Πρότυπα παραδείγματος δημιουργού ιστότοπων uCoz

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει καλά η uCoz – η διατήρηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά τους:

Τιμές uCoz

Κάθε ένα από τα έξι προγράμματα δημιουργίας ιστοσελίδων που προσφέρει το uCoz έχει μοναδικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, το μηνιαίο κόστος τους είναι αρκετά ανταγωνιστικό σε σύγκριση με ορισμένους από τους γίγαντες του κλάδου, όπως το Wix.

Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε έκπτωση 50% εάν πληρώνετε για 12 μήνες κάθε φορά.

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για το uCoz είναι η διαφάνεια τους. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και η δομή των τιμών είναι πολύ σαφής. Υπάρχει καμία εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά το ολοκληρωμένο δωρεάν πρόγραμμα σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα προτού δεσμευτείτε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Ο κατασκευαστής ιστοτόπου uCoz αξιολογεί τις τιμές

Στην επιχείρηση, όπου η χρέωση 20 $ το μήνα για ένα προσωπικό σχέδιο δεν είναι αμφίβολο, είναι ένα αναζωογονητικό θέαμα να βλέπει το uCoz να μειώνει τις τιμές του.

Σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες

Βρήκα πολύ δύσκολο να αποφασίσω ποιο σχέδιο προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Η καλύτερη προσφορά αφορά μόνο τις προσωπικές σας ανάγκες. Το αγαπημένο μου από το μάτσο, ωστόσο, ήταν το Βέλτιστο σχέδιο. Παίρνετε έναν δωρεάν τομέα, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και εντυπωσιακό χώρο αποθήκευσης 10 GB. Μια αρκετά σταθερή προσφορά για 7,99 $ / μήνα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει λειτουργίες που δεν κάνουν πολλά δωρεάν σχέδια, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσθήκης του δικού σας προσαρμοσμένου τομέα.

Ωστόσο, θα εμφανίζει διαφημίσεις uCoz – έτσι θα μπορούσε να είναι ένα εμπόδιο για ορισμένους.

Εδώ είναι όλα τα σχέδια, που εμφανίζονται λεπτομερώς:

ΕλεύθεροςΕλάχιστοςΒασικόςΑριστοςΜέγιστοΚατάστημα
Χώρος στο δισκο400MB1 GB2 GB10 GB20 GB10 GB
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Πόσα πρότυπα ιστότοπου?269269269269269269
Δωρεάν τομέαςΟχιΟχιΟχιΝαίΝαίΝαί
Μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα?ΝαίΝαίΝαίΝαίΝαίΝαί
Πόσους ιστότοπους μπορείτε να δημιουργήσετε;?111111
Υπάρχουν διαφημίσεις του οικοδόμου στον ιστότοπό σας?ΝαίΝαίΟχιΟχιΟχιΟχι
Διατίθεται ηλεκτρονικό εμπόριο?ΟχιΟχιΟχιΟχιΝαίΝαί

Μέχρι στιγμής, το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων uCoz στέκεται ψηλά. Αλλά πώς διαμορφώνεται η απόδοσή του?

Εκτέλεση

Η ταχύτητα είναι ίσως όπου το uCoz θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βελτίωση. Οι χρόνοι απόκρισης για έναν ιστότοπο που δημιουργήθηκε με το uCoz απλά δεν ήταν τόσο υπέροχοι.

απόδοση επιθεώρησης ucoz

Το ίδιο ισχύει για τις ώρες λειτουργίας και την αξιοπιστία. Ενώ οι ώρες λειτουργίας δεν ήταν τραγικές, κατά καιρούς, ο ιστότοπος που δημιούργησα δεν ήταν διαθέσιμος.

uCoz Review: Το συμπέρασμά μου

Συνολικά, το uCoz είναι αρκετά σταθερό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Κάνει τα βασικά πράγματα εξαιρετικά καλά. Και ενώ λείπει σε λίγα τμήματα, διατηρεί ακόμη τα δικά του.

Δεν υπάρχει λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, επομένως η εξυπηρέτηση πελατών λείπει ελαφρώς – αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για ορισμένους. Ευτυχώς, υπάρχουν σχεδόν αρκετοί οδηγοί για την παροχή πληροφοριών στους αρχάριους χρήστες.

Οδηγός δημιουργίας ιστοσελίδων uCoz eBook

Αλλά τι νομίζατε; Θα χρησιμοποιούσατε το uCoz για τον ιστότοπό σας; Ή μήπως το κάνατε και έχετε μια δική σας κριτική; Επιτρέψτε μου να ξέρω στα παρακάτω σχόλια.

Πλεονεκτήματα

  • Πολύ καλό δωρεάν πακέτο
  • Διαφανής δομή τιμολόγησης
  • Πλήρης πρόσβαση στον κώδικα του ιστότοπού σας
  • Μεγάλη συλλογή προτύπων

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχει ζωντανή υποστήριξη
  • Η επεξεργασία κώδικα θα μπορούσε να είναι συντριπτική για αρχάριους
  • Χωρίς εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me