Αναθεώρηση WebSelf

Το WebSelf είναι ένα δημιουργός διαδικτυακών ιστότοπων που είναι ιδανικό για αρχάριους. Προσφέρει πολλές δυνατότητες και περιγράφεται ως «έτοιμο προς χρήση» και ως «ο ευκολότερος κατασκευαστής ιστότοπων εκεί έξω». Αυτό συμβαίνει;?

Για να δοκιμάσω και να ανακαλύψω αν το WebSelf είναι ο ευκολότερος κατασκευαστής ιστότοπων, δημιούργησα τον δικό μου ιστότοπο. Έπαιξα επίσης με πολλές δυνατότητες για να αποκτήσω μια αίσθηση του τι θα μπορούσα να πάρω από τον κατασκευαστή.

Σε αυτήν την αναθεώρηση WebSelf, θα αναλύσω λεπτομερώς πώς λειτουργεί το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ή, εάν τα πληρωμένα προγράμματα αξίζουν την τιμή για αυτό που λαμβάνετε.

Τι είναι το WebSelf?

Το WebSelf είναι ένας διαδικτυακός δημιουργός ιστότοπων για τη δημιουργία ιστότοπων χωρίς προβλήματα. Με το WebSelf, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο τρία εύκολα βήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα πρότυπο, να προσθέσετε το περιεχόμενό σας και να δημοσιεύσετε. Με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, η μετακίνηση του περιεχομένου σας είναι απλή και γρήγορη.

Ιστοσελίδα WebSelf

Η κύρια ιδέα είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε καμία τεχνική γνώση για να μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο με αυτόν τον κατασκευαστή. Γι ‘αυτό το WebSelf είναι ιδανικό για άτομα σε επιχειρήσεις ή άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους ιστολόγια ή ακόμα και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Επίσης, είναι υπέροχο για παγκόσμιο κοινό. Μία από τις βασικές πτυχές του WebSelf είναι ότι είναι πολύγλωσσο – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Τώρα που γνωρίζουμε τους ισχυρισμούς του WebSelf, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς φαίνεται η δημιουργία ενός δωρεάν ιστότοπου στο WebSelf.

Χαρακτηριστικά WebSelf

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες του WebSelf που είναι ελκυστικές για άτομα που δημιουργούν ιστότοπους. Περιλαμβάνονται προσαρμοσμένα πρότυπα, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και προηγμένα εργαλεία για εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Σε αυτό το τμήμα της αναθεώρησής μου στο WebSelf, θα σας δείξω τις δυνατότητες και πόσο χρήσιμα είναι.

Πρότυπα WebSelf

Μόλις εγγραφείτε στο WebSelf, θα μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για τον ιστότοπό σας. Το WebSelf προσφέρει καλά πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε. Υπάρχουν περισσότερα από 600 πρότυπα για να επιλέξετε από τις προτιμήσεις σας. Τα περισσότερα από αυτά είναι αρκετά γενικά, αλλά το καλό είναι ότι μπορείτε πάρτε το κενό πρότυπο και προσαρμόστε το στις ανάγκες σας.

Πρότυπα ιστότοπου WebSelf

Μπορείτε να τις δείτε ανά κατηγορίες, ανάλογα με το ποιος είναι ο στόχος σας, γεγονός που καθιστά πιο γρήγορο να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Αυτά περιλαμβάνουν εστιατόρια και τρόφιμα, καλλιτέχνες, επιχειρήσεις, ιστολόγια, διαδικτυακά καταστήματα και ούτω καθεξής.

Εάν δεν είστε σίγουροι εάν το πρότυπο που σας αρέσει είναι αυτό που θέλετε, έχετε την ευκαιρία να το κάνετε προεπισκόπηση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο δικό σας περιεχόμενο για να δείτε πώς φαίνεται.

Επιλογές προσαρμογής

Μόλις αποφασίσετε για ένα πρότυπο, ήρθε η ώρα να αρχίστε να προσαρμόζετε τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να προσθέσετε διάφορες μορφές περιεχομένου στη σελίδα σας: εικόνες, διαδικτυακές φόρμες, βίντεο, κλιπ ήχου, χάρτες, αρχεία, παρουσιάσεις κ.λπ..

Το πρότυπο που επιλέγετε μπορεί να προσαρμοστεί με στυλ, γραμματοσειρές, χρώματα, φόντο και οτιδήποτε άλλο θέλετε. Υπάρχει μια βιβλιοθήκη εικόνων που θα κάνει την αναζήτησή σας για περιεχόμενο που θα τοποθετηθεί στον ιστότοπό σας πολύ πιο αποτελεσματική.

Το WebSelf σας επιτρέπει επίσης να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με κοινωνικά μέσα. Το επιτυγχάνει παρέχοντας κουμπιά κοινής χρήσης.

Εργαλεία για λειτουργικότητα

Η δωρεάν έκδοση του WebSelf είναι βασική και απλή, και αν αυτό είναι που ψάχνετε, θα είστε έτοιμοι. Ωστόσο, μπορεί να είναι λίγο πολύ απλό για κάποιον με μεγαλύτερο σετ δεξιοτήτων, γι ‘αυτό οι εκδόσεις Premium θα ήταν πιο κατάλληλες.

Εάν θέλετε να παραμείνετε στη δωρεάν έκδοση, το WebSelf προσφέρει επίσης πιο προηγμένες δυνατότητες που θα ευχαριστούν όχι μόνο τον αρχάριο αλλά και κάποιον που χρειάζεται περισσότερη λειτουργικότητα.

Γενικές ρυθμίσεις WebSelf

Το WebSelf διαφημίζει ορισμένες άλλες δυνατότητες που θα πρέπει να ευχαριστούν τους χρήστες του:

 • Δυνατότητα προβολής των στατιστικών στοιχείων του ιστότοπού σας
 • Βελτιστοποίηση για tablet και κινητά
 • 24ωρη υποστήριξη εισιτηρίων
 • Ευρύ κέντρο βοήθειας για τις ερωτήσεις σας
 • Συμπεριλαμβανόμενη φιλοξενία Ιστού
 • Βελτιστοποίηση για προβολή Google

Αυτές οι δυνατότητες θα διασφαλίσουν ότι οι χρήστες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων είναι ικανοποιημένοι με τις επιλογές που έχουν για να βελτιώσουν τον ιστότοπό τους.

Τιμές WebSelf

Προσφορές WebSelf τρία σχέδια Premium σε 3 προσιτές τιμές, από 7,95 έως 18,45 $ / μήνα. Το φθηνότερο πακέτο είναι το βασικό πακέτο με 8,95 $ / μήνα, το οποίο προσφέρει μερικές περισσότερες δυνατότητες από τη δωρεάν έκδοση. Το πιο ακριβό και πολύπλοκο είναι το σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο φτάνει τα 18,45 $ / μήνα.

Πίνακας προγράμματος τιμολόγησης WebSelf

Εάν θέλετε να έχετε το δικό σας προσαρμοσμένο όνομα τομέα ή α εξατομικευμένη διεύθυνση e-mail, μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο με ένα από τα προγράμματα Premium. Υπάρχουν μηνιαία και ετήσια σχέδια για να διαλέξετε, αλλά θα πρότεινα να ακολουθήσετε κάθε χρόνο για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Εάν ξεκινάτε μόνο, θα θέλατε να σκεφτείτε ένα Βασικό σχέδιο, που φτάνει τα 8,95 $ / μήνα. Θα έχετε δέκα σελίδες χώρου, έναν ελεύθερο τομέα, δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 2 GB χώρου στο δίσκο και το εύρος ζώνης. Πολύ βασικά στατιστικά στοιχεία θα περιληφθούν επίσης στο πακέτο.

Οι εξειδικευμένοι τεχνολόγοι εκεί έξω θα θέλουν να βουτήξουν στο Pro σχέδιο, αυτό είναι πιο ακριβό στα 13,95 $ / μήνα. Για την ελαφρά αύξηση της τιμής, θα λάβετε τις βασικές δυνατότητες του προγράμματος και πολλά άλλα. Περιλαμβάνεται επίσης πέντε φορές περισσότερες σελίδες. Αυτό είναι το σχέδιο για εσάς εάν δεν είναι μόνο το εισιτήριο αλλά και η τηλεφωνική υποστήριξη. Επίσης, εάν θέλετε να είναι δυνατή η εναλλαγή γλωσσών στον ιστότοπό σας.

Και αν θέλετε να βγείτε έξω και να έχετε όλα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε, το Σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ιδανικό. Είναι το πιο ακριβό από τα τρία $18.45 έξω από την τσέπη σας κάθε μήνα. Εάν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτό είναι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θα έχετε απεριόριστες σελίδες, υποστήριξη VIP και πολύ περισσότερο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης. Οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού καταστήματος που θα χαρείτε να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνουν:

 • Απεριόριστα είδη καταστήματος
 • Διασταυρούμενες πωλήσεις
 • Διαχείριση αποστολών
 • Κωδικοί προσφοράς
 • Διάφορες επιλογές πληρωμής
 • Διαχείριση αποθεμάτων και φόρων

Έτσι, εάν ψάχνετε για έναν καλό δημιουργό ιστότοπων για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, θα διαπιστώσετε ότι το WebSelf διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργείτε ομαλά.

Συνολικά, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα σχέδιο από αυτά που αναφέρονται παραπάνω που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και τις επιλογές του προϋπολογισμού.

Είναι το WebSelf κατάλληλο για μένα?

Κάθε άτομο που θέλει να δημιουργήσει ένα blog ή οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου θα βρει το WebSelf πολύ μινιμαλιστικό και εύκολο στη χρήση. Η προσωπική προσαρμογή είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό και τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Υπάρχουν πολλές επιλογές προτύπων για να διαλέξετε και αυτό καθιστά κάθε ιστότοπο μοναδικό. Η σύγχρονη αισθητική και η ικανότητα να κάνετε τον ιστότοπό σας τόσο δημιουργικό όσο θέλετε είναι επίσης επαγγελματίας.

Άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν ηλεκτρονικά καταστήματα θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το WebSelf για όλες τις ανάγκες τους. Προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μαζί με μια κορυφαία ομάδα υποστήριξης. Η επιχείρησή σας θα ήταν βέβαιο ότι θα λειτουργούσε ομαλά με τη βοήθεια του WebSelf.

WebSelf Review – Η ετυμηγορία μας

Όπως μάθαμε από αυτήν την κριτική WebSelf, είναι γενικά μια οικονομικά προσιτός ιστότοπος. Διαθέτει πολλά εργαλεία για να ξεκινήσει οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλετε να δημιουργήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά σχέδια για να λάβετε τις δυνατότητες που θέλετε και χρειάζεστε.

Τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου θα επωφεληθούν περισσότερο από το WebSelf, αλλά και άλλα θα ικανοποιηθούν επίσης. Η λειτουργία της επιχείρησής σας θα γίνει πολύ λιγότερο ενοχλητική.

Αν ψάχνετε για κάτι που χρειάζεται λίγο χρόνο για την παραγωγή, είναι εύκολο στη χρήση, φαίνεται καλό και λειτουργεί καλά – το WebSelf μπορεί να είναι μια ωραία επιλογή. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι κατασκευαστές ιστότοπων που προσφέρουν πολύ περισσότερες επιλογές προσαρμογής εάν χρειάζεστε πλήρη ελευθερία σχεδιασμού.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me