Αναθεώρηση WebsiteBuilder.com

Είναι πουλί, είναι αεροπλάνο; Είναι Sitey, είναι Sitelio?

Οχι! Του ΙστοσελίδαBuilder.com

Γίνεται όλο και πιο δημοφιλές για ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων να εργάζεται με πολλές ταυτότητες και μπορεί συχνά να είναι παραπλανητικό ή απογοητευτικό.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές φορές καλοί λόγοι για να το κάνουμε.

Τα μυστικά πίσω από αυτήν την κρίση ταυτότητας δημιουργού ιστότοπων ξετυλίγονται σε αυτήν την ανασκόπηση WebsiteBuilder.com.

Είναι το WebsiteBuider.com νόμιμο?

Για να λύσετε αυτό το παζλ – ναι, το WebsiteBuilder.com είναι νόμιμο – αλλά αυθεντικό; Οχι.

στην πραγματικότητα, Υπάρχουν δύο άλλοι κατασκευαστές ιστού που χρησιμοποιούν το ίδιο ακριβώς λογισμικό με το SiteBuilder. Το ανακάλυψα αφού έγραψα μια κριτική για το Sitelio, όπου παρατήρησα τις ομοιότητες. Μετά τη διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας, κατέστη σαφές ότι υπήρχε ένας άλλος ένοχος – ο Sitey.

websitebuilder-κριτική

Από τη συγχώνευση των τριών ιστότοπων, έχουν αποκτήσει έναν αρκετά κατάλογο με ανεπαρκή σχόλια πελατών. Και παρόλο που πολλά προβλήματα έχουν τροποποιηθεί, ορισμένα εξακολουθούν να υφίστανται.

Εκτός από τα αρνητικά σχόλια, η ίδια η πλατφόρμα WebsiteBuilder.com είναι απλή στη χρήση. Όπως όλοι οι άλλοι κατασκευαστές ιστού, χρησιμοποιεί ενότητες για να οργανώσει τον ιστότοπό σας. Με πάνω από εκατό προσχεδιασμένες ενότητες, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε, αλλά μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το δικό σας.

Αλλά για όσους ελπίζουν για 100% εμπειρία χωρίς πόνο, μην κρατάτε την αναπνοή σας.

κριτική websitebuilder.com

Ενώ οι προ-σχεδιαστικές ενότητες είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, άλλα χαρακτηριστικά δεν είναι.Η ίδια η διεπαφή μπορεί να είναι συντριπτική, με έναν εκπληκτικό αριθμό γραμμών εργαλείων.

Επίσης, ένα άλλο μπερδεμένο στοιχείο: Υπάρχουν πολλές επιλογές κινούμενης εικόνας, αλλά οι εικόνες δεν είναι έτοιμες για αμφιβληστροειδή.

Πόσο «ξεπερασμένο» είναι αυτό το πράγμα?

Θέματα WebsiteBuilder.com & Αλλα χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τα θέματα, το WebsiteBuilder.com παρέχει ένα πολύ υγιές 100+.

websitebuilder-κριτική

Είναι μοντέρνα, ωστόσο, δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα. Και για κάποιο παράξενο λόγο, Αφού επιλέξετε το θέμα σας, δεν μπορείτε να επιστρέψετε για να το αλλάξετε. Αυτό είναι απογοητευτικό, τουλάχιστον.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά καλά νέα. Το WebsiteBuilder.com έχει δημιουργήσει το δικό του σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με μια γευστική ποσότητα λειτουργιών, όπως παραλλαγές προϊόντων και προσαρμογή email.

Η παρεχόμενη πλατφόρμα blogging είναι ένα ακόμη χρήσιμο χαρακτηριστικό και είναι, στην πραγματικότητα, ένας από τους καλύτερους συντάκτες ιστολογίων που έχω δει από έναν δημιουργό ιστότοπων. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον μόνιμο σύνδεσμο, να δημιουργήσετε εικόνες εξωφύλλου, καρφιτσώματα και άλλα.

websitebuilder-κριτική-5

Σχέδια και τιμές με περισσότερες λεπτομέρειες

Το WebsiteBuilder.com προσφέρει στους πελάτες του μόνο μια επιλογή συνδρομής που είναι να πληρώνετε μηνιαία. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, το WebsiteBuilder.com προσφέρει επίσης ένα εντελώς δωρεάν πακέτο.

Παρόλο που το δωρεάν πρόγραμμα έχει μεγάλο αριθμό προτύπων και απεριόριστο εύρος ζώνης, δεν θα το συνιστούσα σε ιστότοπους όπως το WordPress.

ΕλεύθεροςΑσφάλιστροΕπιχείρησηΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Δωρεάν φιλοξενίαΝαίΝαίΝαίΝαί
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Αριθμός προτύπων100+100+100+100+
Προσαρμοσμένος τομέαςΟχιΟχιΟχιΟχι
Δωρεάν τομέαςΟχιΝαίΝαίΝαί
ΥποστήριξηΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΠροτεραιότηταΠροτεραιότητα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΟχιΟχιΟχιΝαί
Εμφανίζονται διαφημίσεις?ΝαίΟχιΟχιΟχι

Εκτός από το δωρεάν, υπάρχουν τρία προγράμματα επί πληρωμή για να διαλέξετε. SiteBuilder’s ο λογαριασμός premium είναι 4,61 $ από μήνα σε μήνα, ενώ ο επαγγελματικός του λογαριασμός ξεκινά από 5,38 $ από μήνα σε μήνα. Και τα δύο σχέδια είναι γεμάτα με χαρακτηριστικά και σε αρκετά καλή τιμή. Ωστόσο, δεν διαθέτουν σημαντικά χαρακτηριστικά, σε αντίθεση με το σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου.

φάή τους χρήστες που θα επωφεληθούν από το ηλεκτρονικό εμπόριο, αυτό θα σας αποφέρει 9,23 $ από μήνα σε μήνα. Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, αυτή η τιμή ανά μήνα είναι λογική.

Συνολικά, τα τρία σχέδια τιμών είναι πολύ παρόμοια και στερούνται ευελιξίας. Θα δυσκολευόμουν να προτείνω οποιοδήποτε από τα πακέτα λόγω της έλλειψης χαρακτηριστικών και του κακού σχολιασμού των πελατών. Για χρήστες που θα ήθελαν να αναλάβουν τον κίνδυνο, τότε προσωπικά θα πήγαινα για το πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εκτέλεση

Για να ολοκληρώσω την απόδοση του WebsiteBuilder.com, έκανα κάποιες δοκιμές για να ελέγξω πόσο καλά αποδίδει στο πεδίο ταχύτητας.

websitebuilder-κριτική-5

Αυτά είναι μάλλον μέτρια αποτελέσματα από το WebsiteBuilder.com και επομένως δεν μπορώ να πω τίποτα πολύ καλό ή πολύ κακό, καθώς εξαρτάται πλήρως από το πού βρίσκεται η επιχείρησή σας.

Αναθεώρηση WebsiteBuilder.com – Τελικές σκέψεις

Ειλικρινά, είναι δύσκολο να εμπιστευόμαστε το WebsiteBuilder.com να θεωρεί τις απαίσιες πρακτικές χρέωσής του και το ξεπερασμένο διπλότυπο λογισμικό. Ενώ η τιμολόγηση του είναι πολύ ανταγωνιστική, το προϊόν δεν είναι.

Και παρά το γεγονός ότι είστε οπαδός του συστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου και των προ-σχεδιασμένων τμημάτων, Φοβάμαι ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να πω για το WebsiteBuilder.com είναι να το αποφύγω. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να του δώσετε μια περιστροφή από περιέργεια, διατηρήστε τις προσδοκίες σας χαμηλές.

Επομένως, εάν δοκιμάσετε το WebsiteBuilder.com, μη διστάσετε να αφήσετε τις δικές σας κριτικές και εμπειρίες στο WebsiteBuilder.com παρακάτω και εάν ψάχνετε για φθηνότερες και παντού καλύτερες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε.

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη δυνατότητα blogging
  • Πακέτα σε λογικές τιμές

Μειονεκτήματα

  • Κακές πρακτικές χρέωσης
  • Κακά σχόλια πελατών
  • Μη ευέλικτα πακέτα
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me