Αναθεώρηση Yola

Γεννημένος στο Κέιπ Τάουν το 2007, ο δημιουργός ιστότοπων της Yola κατάφερε να δημιουργήσει μια πελατειακή βάση 12 εκατομμυρίων χρηστών.

Αλλά τα εντυπωσιακά στατιστικά δεν σταματούν εκεί – η Yola εξακολουθεί να βλέπει τεράστια 1,2 εκατομμύρια νέους χρήστες κάθε χρόνο!

Αλλά είναι η πλατφόρμα άξια της επιτυχίας της?

Διαβάστε την κριτική Yola για να μάθετε.

Μια γρήγορη ματιά στη Γιόλα

Πρώτα πράγματα πρώτα, ήθελα να εξοικειωθώ με τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών τους – βλέποντας σαν να είχα ακούσει τόσα πολλά για αυτά πριν εγγραφώ στη Yola.

yola-κριτική

Και δεν ήμουν απογοητευμένος. Το Yola παρέχει πολλές μορφές υποστήριξης για όλους τους χρήστες του έχουν υποστήριξη μέσω email, εσωτερική υποστήριξη και premium υποστήριξη. Χαίρομαι επίσης που βλέπω ότι το πρόγραμμα χαμηλότερης τιμής περιλαμβάνει υποστήριξη υψηλής ποιότητας, κάτι που οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων δεν συμπεριλαμβάνουν στα σχέδιά τους με χαμηλότερες τιμές.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη, παρέχουν επίσης ολοκληρωμένα σεμινάρια και ιστολόγια που παρέχουν κόλπα και συμβουλές για την κατασκευή ιστότοπων.

Ο ιστότοπος Yola είναι καθαρός και εξαιρετικά ενημερωτικός. Η περιήγηση στον ιστότοπό τους και η εξερεύνηση των χαρακτηριστικών τους ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Βρήκα επίσης ότι η ενότητα Yola’s about us είναι πολύ ταπεινή και ενδιαφέρουσα.

Γιόλα Τα πρότυπα είναι μοντέρνα και κομψά. Όταν ήρθα σε επαφή με την υποστήριξη πελατών σχετικά με ένα εκτιμώμενο ποσό, η απάντησή τους ήταν «λίγες εκατοντάδες». Όχι η απάντηση που περίμενα, αλλά χορηγήθηκε – αυτό είναι πολλά πρότυπα.

Ωστόσο, μετά την εγγραφή σας με τη Yola, Βρήκα ότι η διαδικασία δημιουργίας του ιστότοπού μου ήταν αργή και πολύ βασική. Υπάρχουν επίσης δομικοί περιορισμοί όσον αφορά την προσαρμογή.

yola-κριτική-2

Με τη Γιόλα, επεξεργάζεστε τις σελίδες σας μέσω ενός lightbox. Το απογοητευτικό είναι ότι δεν μπορείτε να δείτε τις αλλαγές σας καθώς γίνονται. Αντ ‘αυτού, πρέπει να αποθηκεύσετε και να φορτώσετε ξανά.

Μια άλλη απογοήτευση ήταν ότι Η έκδοση για κινητά του Yola διατίθεται μόνο με το ασημένιο σχέδιο της. Λέγοντας αυτό, ωστόσο, το ασημένιο σχέδιο τους είναι εξαιρετικά καλή σχέση ποιότητας / τιμής.

Υπάρχει επίσης ένα σχέδιο Bronze, το οποίο για τη μικρή τιμή 4,95 $ το μήνα που χρεώνεται ετησίως, είναι εξαιρετικό. Βασικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο είναι απεριόριστο εύρος ζώνης, προσαρμοσμένος τομέας, premium υποστήριξη και έως και 5 ιστότοποι.

Το μειονέκτημα αυτού του σχεδίου τιμών είναι η επωνυμία Yola στο υποσέλιδο.

yola-κριτική-5

Τιμολόγηση Yola

Η τιμή για το Yola είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Τιμολόγηση κριτικής yola

Η Yola προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης – μηνιαία και ετησίως. Έχουν επίσης μια σειρά από καλές τιμές με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Για τις μικρές επιχειρήσεις, το πακέτο Bronze έχει πολλά να προσφέρει. Οι επιπλέον δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ασημιών δεν αξίζουν την αύξηση της τιμής (5 $ όταν χρεώνεται ετησίως ή $ 7 από μήνα σε μήνα).

Για τις επιχειρήσεις υψηλού επιπέδου, το σχέδιο χρυσού έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής. Στην πραγματικότητα, συνέκρινα το χρυσό σχέδιο της Yola με το σχέδιο VIP του Wix. Αν και τα δύο πακέτα έχουν αρκετά ίση τιμή, το χρυσό σχέδιο της Yola έχει περισσότερα να προσφέρει από άποψη αποθήκευσης και συμβατότητας με κινητά.

Τα χαρακτηριστικά υποστήριξης που περιλαμβάνονται είναι επίσης τεράστια θετικά. Σε όλη μου την εμπειρία με τη χρήση web builders, βρήκα ότι η υποστήριξή τους ήταν εξαιρετική! Έλαβα μια απάντηση σχεδόν αμέσως (κάτω από 30 λεπτά), που είναι εντυπωσιακό λόγω του αριθμού των πελατών του.

Σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες

Μπορείτε να δείτε τα σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

ΕλεύθεροςΜπρούντζοςΑσήμιΧρυσός
Χώρος στο δισκο1 GB2 GB5 GBΑπεριόριστος
εύρος ζώνης1 GBΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Αριθμός προτύπων100+100+100+100+
Αριθμός ιστότοπων3ΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Δωρεάν τομέαςΥποτομέαςΝαίΝαίΝαί
Προσαρμοσμένος τομέαςΟχιΝαίΝαίΝαί
ΥποστήριξηΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΑσφάλιστροΑσφάλιστροΑσφάλιστρο
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΝαίΝαίΝαίΝαί
Εμφανίζονται διαφημίσεις?ΝαίΝαίΟχιΟχι

Αυτά τα σχέδια τιμών είναι ευέλικτα τόσο στην τιμή όσο και στα χαρακτηριστικά. Για άτομα που επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο με καλό χώρο αποθήκευσης και αριθμό ιστότοπων, τότε το δωρεάν πρόγραμμα της Yola θα ήταν καλό.

Ωστόσο, προσωπικά, θα συνιστούσα το σχέδιο Bronze. Σε σύγκριση με τα άλλα προγράμματα επί πληρωμή, οι δυνατότητες είναι σχεδόν ίδιες – ο μόνος περιορισμός είναι ο αποθηκευτικός χώρος των 2 GB.

Συνολικά, όταν συνέκρινα αυτά τα σχέδια τιμών με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, ήταν τόσο καλά – αν όχι καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Ωστόσο, η έλλειψη ευελιξίας στο σχεδιασμό είναι ένα μεγάλο αρνητικό με το Yola – ειδικά για δημιουργικά ή καλλιτέχνες που αγαπούν ένα προσαρμοσμένο σχέδιο.

Εκτέλεση

Έχοντας δοκιμάσει την απόδοση του Yola στο Bitcatcha, τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά.

yola-κριτική-4

Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν έναν μέσο χρόνο απόκρισης από το Yola. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι χρόνοι απόκρισης είναι καλοί, ωστόσο, όσο πιο μακριά ταξιδεύετε τόσο πιο αργά οι χρόνοι απόκρισης.

Τελικές σκέψεις από την κριτική μου στο Yola

Από την υποστήριξή του στα χαρακτηριστικά του – Έχω μικτές εντυπώσεις αυτού του δημιουργού ιστότοπων.

Υπάρχουν επίσης μερικά Λείπουν βασικά χαρακτηριστικά από το Yola, συμπεριλαμβανομένης μιας επιλογής blogging το οποίο διακόπηκε το 2012. Αντ ‘αυτού, η Yola προτείνει να ενσωματώσετε ένα ιστολόγιο Tumblr – το οποίο είναι μια αρκετά κακή λύση.

Ο επεξεργαστής lightbox της Yola είναι απογοητευτικός. Σας εμποδίζει να κάνετε γρήγορες και αποτελεσματικές αλλαγές στον ιστότοπό σας, καθώς πρέπει να αποθηκεύσετε και να φορτώσετε ξανά τη σελίδα. Συνολικά, ήταν αρκετά απογοητευτικό από τον Yola, και ως εκ τούτου δεν θα το συνιστούσα.

Εάν δοκιμάσετε το Yola, μη διστάσετε να αφήσετε τις δικές σας κριτικές και εμπειρίες στο Yola παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

  • Υποστήριξη πελατών
  • Ευκολία στη χρήση
  • Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου

Μειονεκτήματα

  • Η λειτουργία Lightbox είναι με λάθη
  • Μη ευέλικτα πακέτα
  • Επεξεργασία περιορισμών
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me