One.com Revisió

One.com afirma oferir un allotjament senzill, segur, tot inclòs i potent. Amb les seves solucions d’allotjament compartides, WordPress i creadors de llocs web, One.com tracta realment de satisfer les necessitats de tots els principiants del web.

Però One.com pot oferir tot el que afirma tenir?

En aquesta revisió de One.com, comprovarem si l’amfitrió és tan bo com promet!

Què és One.com?

One.com és un dels principals proveïdors innovadors de serveis d’allotjament web a Europa. Ell ofereix una sèrie de solucions que inclouen allotjament compartit i WordPress, així com un creador de llocs web. One.com també acull correus electrònics, botigues en línia i ven dominis.

El proveïdor promet allotjament web potent i fiable satisfer les necessitats del client. Afirma oferir una solució d’allotjament senzilla, segura i tot inclosa.

Però hi ha una cosa.

Tot i que One.com promet allotjament altament escalable, és el millor partit només per a principiants. Els llocs web d’alt trànsit que es basen en recursos de servidor immensos acabaran sortint a One.com.

Però, si esteu començant, o si no hi ha un gran comerç electrònic, els vostres plans són, una vegada, una bona opció. A veure si és veritat.

Preu de One.com

One.com té 2 plans d’allotjament compartits amb el preu a partir de 2,45 dòlars / mes per al pla Starter. Per obtenir un pla professional més escalable, haureu de gastar 3,49 dòlars al mes.

One.com-revisió-One.com-preus

Tots dos plans inclouen ample de banda i comptes de correu electrònic il·limitats, així com certificats SSL i còpies de seguretat.

Tot i això, altres funcions són diferents:

 • Hosting d’inici a partir de 2,45 dòlars / mes obtindreu 50 GB d’emmagatzematge, 512 MB de RAM, 1 CPU i 1 base de dades.
 • Plus professional per 3,49 dòlars al mes inclou un emmagatzematge de 200 GB, 2 GB de RAM, 4 CPU, bases de dades il·limitades i accés SSH.

Dels paquets d’allotjament web compartits destacats anteriorment, és molt evident que amb 1,04 dòlars addicionals al mes al vostre pressupost, podeu gaudir de diversos llocs web, bases de dades il·limitades, molt més emmagatzematge i fins i tot accés SSH..

Així, a la taula podeu comparar les característiques de cada pla:

ArranjamentPlus professional
Espai de disc20 GB200 GB
Ample de bandaIl·limitatIl·limitat
Bases de dades1Il·limitat
Dominis permesos1Múltiples
SSLInclòsInclòs
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitat
Comptes FTP
Atenció al clientXat en directe & Correu electrònicXat en directe & Correu electrònic
Elecció de la ubicació del servidorNoNo
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtes

Els dos plans només tenen un període de durada: un any. Tampoc s’inclou un nom de domini, però podeu afegir-ne un durant el check-out per obtenir un suplement.

I si voleu utilitzar un creador de llocs web, el seu cost mensual comença a partir de 2,49 dòlars.

A més, els preus augmenten després de la renovació.

 • Arranjament 2,45 dòlars / mes es converteixen en 3,99 dòlars / mes.
 • Plus professional 3,49 dòlars / mes augmenta fins a 6,99 dòlars el mes.

Tot plegat, fins i tot després que els preus de renovació siguin assequibles. L’únic inconvenient és que One.com promet específicament plans inclusius amb noms de domini, però s’han de comprar per separat.

One.com Característiques i qualitat

L’allotjament One.com ofereix diverses funcions que val la pena elogiar. Així, en aquesta part de la revisió de One.com, comprovarem com de bo són les funcions de rendiment i de seguretat d’aquest amfitrió.

Còpia de seguretat i restaurar

One.com inclou la funció de còpia de seguretat i restauració amb els dos plans.

Les còpies de seguretat es fan diàriament, de manera que teniu una còpia d’un lloc web en funcionament per si voleu actualitzar alguna cosa i un lloc web es trenca. Les còpies de seguretat estan disponibles fins a una setmana.

One.com-revisió-còpia de seguretat-restauració-espai web

També podeu desar una còpia de seguretat de manera que pugueu utilitzar-la en qualsevol moment, fins i tot després d’un any.

I realment hem de lloar One.com per aquesta funció. Molts hostes només inclouen còpies de seguretat automàtiques amb els seus plans premium o per un suplement. Això us pot estalviar un parell de dòlars al mes.

Rendiment del servidor One.com

Avançant més endavant en la nostra revisió One.com, hem provat el rendiment de l’amfitrió amb un parell d’eines.

I pel que veiem, podeu esperar resultats realment excel·lents per al vostre lloc web.

Amb prova de Ashburn, EUA amb 50 usuaris virtuals, hem obtingut un temps de resposta estable en una mitjana de 100ms. Molt per sota de la mitjana de la indústria de 553ms.

Onecom-review-Onecom-ashburn-time-response

Els resultats d’altres ubicacions són una mica pitjors. Provant des de Singapur, obtenim una mitjana de temps de resposta de 250 ms. Tot i així, dues vegades millor que la mitjana de la indústria.

Onecom-revisió-temps-resposta de singapore-resposta

Els resultats del temps de càrrega de la pàgina no són tan brillants. Mostra que els servidors encara necessiten una mica d’optimització per mostrar resultats millors en la publicació de llocs web més pesats.

Onecom-review-speed-page-speed

Servidor One.com

L’amfitrió One.com promet un 99,9% de garantia de temps, que generalment és l’estàndard de la indústria.

Els resultats que hem obtingut durant el mes de les proves han estat força bons (però no sorprenents).

One.com va obtenir un 99,94% de temps de funcionament i es van registrar diversos temps morts.

onecom-review-onecom-uptime

En un cas, One.com va estar fora de més de 21 minuts. Això demostra que l’amfitrió té problemes amb els servidors.

Suport de One.com

One.com ofereix diverses maneres d’aconseguir ajuda: podeu contactar Assistència 24/7 a través de xat en directe o correu electrònic o cerca la seva base de coneixement.

El xat en viu i el suport d’entrades estan disponibles en diversos idiomes: danès, alemany, suec i francès inclosos. Tot i que només hi ha xat en directe en anglès disponible les 24 hores.

El els agents responen ràpidament – He esperat uns 2 minuts cada vegada. També són professionals i útils.

No tan amable, però.

Es tAes uns quants intenta obtenir la informació necessària. Especialment quan parlem de suport a les vendes, és clar, estan intentant vendre, però respondre preguntes bàsiques en lloc de publicitar els plans també seria bo..

El suport tècnic, en canvi, és excel·lent – totes les preguntes es van respondre directament.

Beneficis de One.com

A la nostra revisió One.com, hem detectat que l’amfitrió ofereix algunes funcions excel·lents que val la pena elogiar. Fem una ullada:

 • Còpia de seguretat i restaurar – One.com us ofereix una funció premium amb els dos plans de hosting compartit. Podreu mantenir el vostre lloc segur amb còpies de seguretat diàries i funció de restauració.
 • Bon suport – tots dos paquets d’allotjament disposen de suport 24/7 de l’equip de One.com i els podeu accedir a través del xat en viu, el correu electrònic i el centre d’ajuda per a la guia de preguntes freqüents. Aquest servei està disponible tot el dia i està segur de trobar solucions a qualsevol repte. De fet, aquest és un gran avantatge si necessiteu ajuda.
 • Rendiment – One.com’La velocitat del servidor és entre 100-300 ms, molt per sota de la mitjana.

Contres One.com

Aquesta revisió One.com també ha revelat els nombrosos defectes del proveïdor d’allotjament. Aquests inconvenients inclouen:

 • Una absència de paquets d’allotjament sofisticats – One.com no té els paquets d’allotjament avançats com ara allotjament dedicat, VPS o allotjament de distribuïdors. A falta d’aquests, el poder d’allotjament web és molt limitat i no encoratja per a llocs d’alt rendiment.
 • Trànsit limitat – One.com no tolera el trànsit alt i excessiu. I el proveïdor d’allotjament no us avisarà prèviament abans de tancar el vostre espai web si es detecta trànsit excessiu.
 • Funcions addicionals de pagament – No és tan barat com sembla. Els dominis pagats, el creador de llocs web i les funcions de seguretat s’afegiran perfectament al vostre carretó de compra.

One.com Review: el nostre veredicte

De veritat, One.com Té un rendiment decent, un bon sistema de suport i altres funcions excel·lents.

No obstant això, la seva limitada tolerància al trànsit excessiu i l’absència de paquets d’allotjament sofisticats fan que el proveïdor d’allotjament apte per al seu ús amb llocs i empreses d’alt rendiment.

A més, el mercat s’omple d’altres proveïdors d’allotjament d’alta qualitat que podeu provar. I molts d’aquests tenen més paquets d’allotjament que tenen funcions millors que One.com.

Per tant, utilitzeu la informació que ja disposeu del proveïdor d’amfitrió de One.com per seleccionar el millor paquet d’allotjament que s’adapti als vostres llocs i empreses.

Amb sort, aquesta revisió One.com us ha proporcionat la informació que necessiteu per triar el millor paquet d’allotjament per a vosaltres!

Pros

 • Comptes de correu electrònic il·limitats
 • Gran actuació
 • Suport multilingüe les 24 hores del dia

Contres

 • Funcions addicionals de pagament
 • Garantia només de devolució de 15 dies
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me