Revisió de PowWeb

PowWeb afirma ser el "solució perfecta d’allotjament", ofrena "inigualable" serveis. Amb un únic pla i un punt de preu, també és aparentment senzill i assequible. En aquesta revisió de PowWeb, anem a revisar alguns dels avantatges i contres de PowWeb’s allotjament, així com les característiques detallades de cada pla d’allotjament.

Què és PowWeb?

PowWeb és una empresa d’acollida que només ofereix un petit grapat de serveis. Aquí hi ha què inclouen:

 • Allotjament web compartit
 • Intercanvi de correu electrònic d’allotjament
 • Serveis de domini

revisió de powweb

Sembla que només hi ha un pla d’acollida (o en aquest cas, menys d’afegir). Aquesta manca d’actualització fa que PowWeb sembli un amfitrió web que només s’adreça a un tipus específic d’audiència: principiants.

Però és força contradictori. Amb la poca participació de suport tècnic als fòrums i una base de coneixements molt detallada de tutorials, sembla que PowWeb està dissenyat per a un tipus específic de principiants: el do-it-yourselfer.

El pla d’allotjament web autònom de PowWeb ofereix un espai de disc il limitat i una amplada de banda equilibrada per a la càrrega, de manera que l’actualització no és’És una preocupació per tenir en el futur. A menys que el vostre lloc web comenci a exigir més demanda als servidors del que poden gestionar a aquest preu.

Però aprofundim en aquesta revisió de PowWeb, de manera que podríem avaluar adequadament aquest proveïdor de hosting.

Preu PowWeb

PowWeb ofereix només un pla d’allotjament que pot tenir un preu tan barat com 3,88 dòlars per mes. Aquesta oferta està disponible en subscriure’t durant dos o més anys.

powweb revisar un pla

El preu lucratiu només és vàlid quan aneu amb termes de subscripció. Obtindreu 3,88 dòlars al mes si us registreu a un cicle de facturació de 2 o 3 anys.

termes de revisió de powweb

Un cop acabat el primer termini, ja no veureu cap contracte de 3,88 dòlars al mes. El que veuràs és:

 • Termini d’un mes: tarifa mensual de 14,95 dòlars (facturada mensualment, segons disponibilitat)
 • Termini de 12 mesos: tarifa mensual de 14,95 dòlars (facturació de 179,40 dòlars durant un any)
 • Termini de 24 mesos: tarifa mensual de 13,95 dòlars (facturada per 334,80 dòlars durant dos anys)
 • Termini de 36 mesos: tarifa mensual de 12,95 dòlars (facturació 466,20 dòlars durant 3 anys)

Potser PowWeb no és tan barat quan hi penseu…

Però mirem què obté per aquest preu. PowWeb reivindica que aquest pla sigui inclòs i s’adapti a les necessitats de tothom.

Aquestes són les principals característiques del pla d’allotjament compartit de PowWeb:

Un pla
Espai de discIl·limitat
Ample de bandaEscalable
Dominis1
Comptes de correu electrònicIl·limitat
Comptes FTPIl·limitat
Instal·lador automàticInclòs
Scripts d’instal·lador automàtic82
Atenció al clientXat en directe, telèfon, correu electrònic
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtesNo

Aquest pla també inclou usuaris FTP il·limitats i 75 bases de dades MySQL. Això és fantàstic si creeu molts llocs web que requereixen bases de dades pròpies. Pel que fa a l’administració d’allotjament, obté el vDeck. Alguns usuaris poden estar més contents amb el cPanel. En canvi, vDeck també té una interfície fàcil d’utilitzar amb.

PowWeb és, a més suport multimèdia fort, inclosos Flash i Shockwave. Sembla ser un excel·lent amfitrió per triar si esteu iniciant un lloc web de mitjans de reproducció.

Però si teniu previst vendre en línia, aquest pla també inclou un carro de la compra inclòs. I n’hi ha Crèdits publicitaris de motors de cerca de 200 dòlars inclosos. La inclusió de crèdits publicitaris no només estalvia diners, sinó que també ajuda el vostre lloc web’s èxit en obrir-se.

A més, obté un creador de llocs web PowWeb. Aquest és un generador arrossegueu-solt amb 100 plantilles per treballar.

creador de llocs web powweb

Però, per desgràcia, falten algunes peces crítiques.

Tot i que s’inclou el certificat SSL, PowWeb no proporciona seguretat per a les dades del vostre lloc web. El pla té sense protecció anti-DDoS o anti-malware. I segur, tots dos es poden comprar per separat. Aquest és un truc decebedor quan un proveïdor no inclou coses bàsiques al pla per la qual cosa haureu d’aconseguir més diners al final.

Una altra cosa, no hi ha còpies de seguretat. PowWeb els responsabilitza. I, per descomptat, us podeu acostumar a fer-los manualment, però tot i així, un bon proveïdor inclouria còpies de seguretat automàtiques dins del pla d’allotjament.

A més, si teniu previst migrar un lloc web que ja existeix, PowWeb no proporciona transferència assistida. Això és una altra cosa per a la vostra consideració.

Però almenys PowWeb té el tradicional Garantia de devolució de 30 dies. Així que podeu provar els serveis i decidir-ho per vosaltres mateixos.

Rendiment PowWeb

PowWeb no brilla amb la velocitat. Malauradament, no aconsegueix mantenir-se en velocitat mitjana. No és cap sorpresa, sabent que utilitza HDD per als seus servidors i només té una ubicació.

Rendiment de revisió de PowWeb

Els resultats de les proves demostren que PowWeb proporciona un bon rendiment als Estats Units, tant a l’est com a l’oest, amb un temps de càrrega inferior als 80 ms. Londres triga una mica més, però continua sent acceptable, amb un temps de càrrega de gairebé 200ms.

Pel que fa a altres parts del món, com ara Singapur, Japó i Bangla Desore, les velocitats arriben fins a 628ms.

Wbviament, PowWeb es destina majoritàriament a un públic americà. Així, si teniu previst tenir visitants globals, pot ser que PowWeb no sigui el millor proveïdor de hosting.

PowWeb Pros

En aquest punt de la revisió de PowWeb, ja podem veure alguna imatge general d’aquest proveïdor. Així, anem a acumular tots els avantatges i desavantatges d’aquest proveïdor d’allotjament.

És bo per a principiants

Una de les coses bones que pot destacar aquesta revisió de PowWeb sobre aquest amfitrió web és que ofereix un paquet d’allotjament normalitzat de baix preu i per a principiants. Aquestes opcions simplificades són excel·lents per a persones que vulguin obtenir més informació sobre com administrar un lloc web, sense deixar-se desbordats de massa opcions.

Característiques essencials

La llista de funcions de PowWebs inclou moltes coses. Admet el streaming de multimèdia, ofereix PHP, CGI, un nombre considerable de bases de dades MySQL. També els comptes de correu electrònic il·limitats i usuaris FTP il·limitats. Totes aquestes funcions us permeten millorar i fer créixer el vostre lloc web.

PowWeb Cons

Falta actualització

PowWeb no és una solució permanent per a un proveïdor d’allotjament web si el vostre lloc web continua creixent. Aquesta manca d’actualització en plans fa que PowWeb tingui limitades les capacitats del servidor per a cada compte (un plafó). Quan supereu aquest desfasament, en lloc de poder actualitzar-lo, haureu de comprar un proveïdor d’allotjament web nou. Per tant, estigui preparat per requerir una migració del lloc web si decideix anar amb aquest proveïdor d’allotjament web.

Escassetat de seguretat

No proporciona cap seguretat addicional de manera predeterminada, com ara la protecció contra atacs DDoS o exploració de programari maliciós. Per tant, és molt recomanable que qualsevol que utilitzi aquest proveïdor d’allotjament web utilitzi algun tipus de serveis alternatius per a això.

Preus elevats

El preu anunciat té un bon aspecte, però, només són vàlids amb contractes a llarg termini. I el preu de renovació augmenta fins a 14,95 dòlars / mes. Així que, fins i tot si aneu amb el promocionat a llarg termini, quan acabi, prepareu-vos per buidar-vos les butxaques.

Revisió de PowWeb – Resum

PowWeb és un proveïdor mitjà d’allotjament web. Pot ser que sigui adequat si és un principiant que no ho fa’T’importa esforçar-se en la resolució de problemes tècnics. PowWeb també podria ser un proveïdor de desenvolupadors web que necessiten un simple allotjament d’inici per a nous clients.

En general, PowWeb té un bon pla estàndard, però no té parts crucials com ara el rendiment o la protecció del lloc web. I això no justifica els preus regulars costosos.

Per tant, us recomano que consulteu altres proveïdors d’allotjament abans de prendre la vostra elecció. Sens dubte n’hi ha que ofereixen plans més econòmics i fins i tot més potents!

Pros

 • És bo per a principiants
 • Característiques essencials

Contres

 • Falta actualització
 • Preu ombrívol
 • Escassetat de seguretat
 • Només una ubicació severa
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me