Revisió de Virb.com

Virb.com és un servei de creació de llocs web amb seu a Los Angeles, Califòrnia. Va ser fundada el 2004 i comprada per Media Temple el 2012. Però el 2014, quan Media Temple va ser adquirida per GoDaddy, Virb va ser tornada a vendre al seu fundador.

Pàgina de destinació del Virb Review

Centrant-nos en bonics temes i en una senzillesa completa, com pot generar aquest creador de llocs web la competència? Informeu-vos, en aquesta revisió de Virb.

Una primera mirada a Virb

Quan vaig començar la meva revisió de constructors de llocs web de Virb, ho vaig estar Està impressionat amb el conjunt de funcions que ofereix.

Funcions de revisió de Virb

Com que inclou serveis de creació de llocs i allotjament, Virb es pot considerar un competidor directe d’altres serveis tot inclosos, com Wix o Weebly. Tots els comptes de lloc web de Virb inclouen:

 • Temes responsables Els llocs s’adapten per a dispositius mòbils
 • SEO Analytics i Eines de Google: Us ajuda a augmentar el nombre de visitants del lloc
 • Hosting al núvol: Allotjament de llocs web dividit entre diverses màquines físiques
 • CSS & Editors HTML: Excel·lent per a usuaris avançats
 • Integració en mitjans socials: Promoure els vostres comptes en altres serveis
 • Emmagatzematge de documents: Emmagatzema de manera segura els fitxers al núvol
 • Pàgina de la botiga: Crea un lloc web de comerç electrònic
 • Xarxa d’entrega de contingut: Accelereu el vostre lloc per als visitants globals

En definitiva, Virb té tot el necessari per crear un lloc web totalment funcional. El l’única cosa que haureu de comprar per separat és el domini registre. Tot i això, els comptes tenen un subdomini, com ara “www.example.virb.com”.

Temes actualitzats

A causa del seu passat a quadres, en aquesta revisió de Virb, la meva preocupació principal era si es mantenia o no aquesta plataforma. Estic encantat de denunciar-ho Els temes i llocs de demostració de Virb són al mateix temps que altres constructors de llocs moderns, amb més de 20 plantilles diferents que tenen un aspecte excel·lent en navegadors per a mòbils i d’escriptori.

Temes de revisió de Virb

Podeu consultar alguns exemples de llocs web creats amb Virb a la secció “Vitrina” del seu lloc web.

És bo per a principiants i desenvolupadors

Virb Review EditorEl registre d’un compte Virb era senzill.

He trobat l’eina de gestió del lloc de Virb fàcil de trobar.

Els botons de funció es col·loquen en ubicacions intuïtius i una barra de navegació a la part superior de la finestra us permet canviar fàcilment entre la vista d’analítica del lloc i l’editor de pàgines..

I si bé l’editor de pàgines estàndard gairebé no seria més senzill, els desenvolupadors web poden accedir fàcilment a un mode d’edició HTML per canviar els detalls del lloc..

Editor de codis de revisió de Virb

Dit això, l’experiència d’edició podria ser una mica més senzilla. En comparació amb els competidors, com Wix o Weebly, el creador de llocs web Virb.com és una mica més complicat.

Les funcions d’arrossegament i soltament són limitades. En lloc d’obtenir una pàgina preestablerta i d’editar-la de manera intuïtiva, se li donarà una pàgina en blanc i amb l’assistència d’assistent d’instal·lació podreu escollir les pàgines necessàries.

Fàcil d’usar? Sí, però podria ser millor.

Preu de Virb.com

Preu de revisió del virusVirb.com s’adapta perfectament a tots els mètodes de fixació de preus només oferint un paquet únic per a la creació de llocs i allotjament per 10 dòlars al mes.

10 dòlars és una mica més car que alguns constructors de llocs web comparables, però tenint en compte que el pla inclou amplada de banda i emmagatzematge il·limitats, Considero que Virb és un servei assequible.

No heu de pagar un suplement per cap de les funcions esmentades anteriorment. Els preus també facturada mensualment més que anualment, que és agradable de veure.

El paquet inclou una prova gratuïta de 14 dies, Esteu proporcionant molt de temps per provar els serveis de Virb abans de comprometre’s a un contracte.

Rendiment de Virb.com

Durant la revisió de Virb, vaig provar els temps de càrrega del meu lloc mitjançant Bitcatcha.

Rendiment de revisió de Virb

Els resultats van ser acceptables, però no gaire bons. No és un dimoni de velocitat, però els lectors no haurien de tenir cap problema per carregar els llocs web de Virb.

Virb Review: Pensaments finals

En general, es tracta d’un paquet de creació web senzill però ben arrodonit. Virb no és una empresa tan gran com competidors com Squarespace, però és gairebé tan completa. A 10 dòlars / mes per a emmagatzematge il·limitat, també és extremadament assequible.

L’únic problema legítim de Virb.com és la seva facilitat d’ús. En comparació amb la competició,

Voleu afegir ressenyes de Virb? En cas afirmatiu, publiqueu-los a continuació!

Pros

 • Molt fàcil d’utilitzar
 • Estructura de preus senzilla
 • CDN inclòs per a millors temps de càrrega de pàgines
 • És bo per a principiants i usuaris avançats

Contres

 • Els temps de càrrega podrien ser més ràpids
 • No són tants complements com competidors
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me