Revisió de volants

Flywheel ofereix solucions de hosting de WordPress gestionades per a usos comercials i llocs web amb gran trànsit. Té com a objectiu proporcionar serveis preparats per tal que les agències i les empreses puguin centrar-se en els seus projectes.

Es pregunta si Flywheel és adequat per a vostè?

En aquesta revisió de volants, vam provar què ofereix el proveïdor.

Anem a veure!

Què és Flywheel?

Flywheel és un proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat amb una missió molt senzilla: pretén proporcionar solucions d’allotjament de WordPress sense problemes per als negocis. Inclou tant els autònoms com els llocs web d’alt trànsit com les botigues en línia.

Serveis de revisió de volants

I a l’estiu del 2019, Flywheel ha estat adquirida per WPEngine, un dels seus majors competidors. Així, en aquesta revisió de Flywheel, veurem com de bo aquest proveïdor és, i en quina mesura es compara amb la resta de la competència.

Per començar, fem un cop d’ull als plans i característiques que ofereix Flywheel.

Disposa de Flywheel en oferta

Com que es gestiona el servei d’allotjament de WordPress, Flywheel ha ajustat els seus serveis perquè la plataforma funcioni correctament.

Per proporcionar una experiència de qualitat, el proveïdor no només ofereix funcions premium, sinó que també té algunes restriccions. Això inclou còpies de seguretat automàtiques, xarxa de lliurament de contingut, i caché integrat.

També podeu utilitzar una lloc de demostració provar Flywheel abans de comprar.

Eines premium integrades per volant

Una de les millors coses que hem notat en aquesta revisió de Flywheel, és que el proveïdor inclou totes les funcions essencials amb tots els seus plans. A diferència de l’ús de molts altres host, no és necessari comprar vendes cares per obtenir la millor experiència amb Flywheel.

Per mantenir el vostre lloc segur, còpies de seguretat nocturnes automatitzades gratuïtes s’inclouen. Flywheel fa còpies de seguretat cada nit per assegurar-se que teniu una còpia d’un lloc web en funcionament en cas que es trenqui alguna cosa. Es compromet a emmagatzemar les còpies de seguretat de forma segura amb Google Cloud Storage i permet restaurar 1 clic.

Flywheel-review-Flywheel-backups

També podeu fer instantànies abans de qualsevol canvi que feu i restaureu qualsevol moment.

En parlar de canvis, Flywheel té 1-clic de posada en escena també.

Abans de qualsevol gran o petit canvi, podeu provar com afectarà el vostre lloc web. Podeu transferir els canvis d’un clic del lloc web en directe a l’entorn de posada en escena i viceversa.

Flywheel-Review-Flywheel-Staging-environment

També és possible personalitzar el que es pot transferir: pot ser temes, plugins, bases de dades o tot de cop.

Per a la representació, disposa de Flywheel xarxa de lliurament de contingut integrada (CDN) servei i a eina de caché.

L’eina de caché també millora la velocitat. Desa el contingut estàtic del vostre lloc web al navegador dels visitants.

D’aquesta manera, si el visitant obre de nou el vostre lloc, el contingut de la pàgina es pot carregar directament des del navegador, en lloc de fer sol·licituds al servidor. Això millora molt la velocitat de càrrega de pàgines.

Flywheel-review-cdn

CDN funciona com a garantia de rendiment i seguretat.

Crea una xarxa de servidors que poden lliurar el contingut del vostre lloc web des de ubicacions més properes als vostres visitants. I més a prop del servidor s’acosta el visitant, més ràpid es pot carregar la pàgina.

A més, si succeeix alguna cosa a un servidor, un grup d’altres està disposat a iniciar-se i salvar-vos dels temps d’inactivitat.

Una altra cosa que pot millorar la velocitat de càrrega de pàgines és la possibilitat de triar-ne un 10 ubicacions del servidor als Estats Units, Singapur, Canadà, Amsterdam, Frankfurt o Londres.

Flywheel-review-Flywheel-server-locations

Així que si orienteu el públic en una ubicació concreta, el millor és allotjar-vos més a prop.

Llocs de demostració de volants

Flywheel ofereix llocs de demostració per ajudar-vos a executar una prova abans de comprometre’ls.

I perquè Flywheel ofereix serveis una mica diferents dels altres, és normal que no estiguem insegurs. El lloc de demostració us permetrà posar a prova la interfície, la funcionalitat i el tauler de control de Flywheel per tal de saber què espereu. També podreu utilitzar totes les funcions per modificar el vostre lloc. Tot i que no és possible viure en directe.

Flywheel-review-demo-site

Vas guanyar’No necessitareu informació de facturació per a això. Així, inscriu-te gratuïtament i utilitza el pla premium i decideix-ho per tu mateix.

Restriccions del complement de volant

Flywheel afirma optimitzar WordPress tan bé que alguns dels més de 55.000 complements de WordPress es tornen completament innecessaris i fins i tot perjudicials.

Connectors de flywheel-review-flywheel-wordpress

Per tant, Flywheel restringeix l’ús d’alguns plugins perquè no trenquin el vostre lloc.

Fins i tot té una llista.

 • Volant restringeix completament l’ús de complements de còpia de seguretat – motiva la decisió dient que el sistema de còpia de seguretat ja està integrat.
 • Vostè no podreu utilitzar plugins de memòria cau també. El motiu és el mateix: Flywheel té una eina de memòria cau integrada.
 • Els complements de seguretat estan fora de límits també Flywheel afirma que tenen pre-instal·lades mesures de seguretat al nivell del servidor.
 • Ell No podrem fer un bon ús dels complements de publicacions relacionades. El proveïdor vol protegir-vos del mal rendiment que aquests plugins solen provocar.
 • Els connectors del corrector d’enllaços no són permesos per la quantitat de recursos del servidor als quals se’ls acusa de robar.

Alguns poden ser un desavantatge. Sobretot si esteu acostumats a alguns dels complements i us funcionen.

No obstant això, en restringir alguns dels complements, Flywheel afirma tenir els seus millors interessos en compte.

Atenció al client de Flywheel

Flywheel ofereix una gran varietat d’opcions d’assistència al client d’experts de WordPress.

Podeu triar Xat en directe 24 hores / 24, entrada, i amb plans més cars – atenció telefònica. Volant també en té guies pas a pas i fins i tot a biblioteca d’ebooks.

Flywheel-review-flywheel-ebooks

Parlar de suport al xat, és ràpid. Les vegades que ho vaig comprovar, em van respondre a l’instant i van ser amables i amables.

L’assistència per correu electrònic triga més a respondre -18 hores per ser exactes. I no és excepcional: alguns proveïdors poden trigar uns dies a respondre, d’altres responen en 20 minuts.

Així, si bé no és dolent, el suport de correu electrònic de Flywheel podria i hauria de ser més ràpid.

Flywheel-Review-Flywheel-support

Tot plegat, l’assistència al client és eficient i bastant ràpida. A més, obté assistència telefònica amb plans més cars que permeten resoldre problemes encara més ràpidament.

Rendiment del volant

Flywheel promet ser un 99,9% del temps i manté la seva paraula. Durant el temps de les nostres proves, no ha sortit ni tan sols un segon, anotant un temps de funcionament 100%.

Però la situació amb temps de resposta és pitjor. Va tenir una mitjana de 1006ms. I aquest tipus de resultats és una forma senzilla d’augmentar el percentatge de rebots. Es necessita fins i tot un segon per a un lloc web fins i tot a començar a carregar-se. Per no parlar de la càrrega.

Flywheel-review-Flywheel-performance-uptime

Sense voler creure el resultat, també vam realitzar una altra prova en un lloc completament en funcionament amb nivells de trànsit regular, eines de memòria cau i CDN activat. Ens va mostrar el que realment podeu esperar de Flywheel.

Amb 50 usuaris virtuals i proves des dels Estats Units, el temps de resposta de Flywheel és d’uns 200ms i es manté estable.

Flywheel-review-performance-usa

Provant Corea del Sud amb els mateixos 50 usuaris virtuals, el resultat és naturalment pitjor. Té una mitjana de 400ms. Però en cap cas, aquest és un mal resultat. Encara és inferior a la mitjana de la indústria de 550ms.

Flywheel-review-performance-Seoul

Tot plegat, amb Flywheel d’optimització adequada integrada, el proveïdor hauria d’estar molt per sobre de la mitjana. I si teniu cap problema, contactar amb l’assistència és un camí a seguir.

Preu del volant

Flywheel té 4 plans, el més barat dels quals costa 23 dòlars al mes i pot anar fins a 266 dòlars el mes. El quart pla es negocia personalment: el preu depèn de les vostres necessitats. Amb tots els plans que teniu 2 opcions: pagar mensualment o anualment. El preu al pagar mensualment augmenta al voltant del 10%.

Flywheel-review-Flywheel-price

I què obteniu amb cada pla?

 • El pla d’inici per 23 dòlars / mes és ideal per a principiants, ja que ofereix 1 lloc adequat per a 25k visites / mes i 5 GB d’emmagatzematge.
 • Amb el Pla autònom per 105 $ / mes, podreu allotjar fins a 10 llocs web amb 20 GB d’emmagatzematge i 200 GB d’ample de banda.
 • El pla de l’Agència per 266 dòlars / mes permet fins a 30 llocs web, 500k de visitants / mes i 50 GB d’espai d’emmagatzematge.

Per obtenir un preu bastant abrupte, el nombre de dades que obteniu no sembla impressionant. Però tingueu en compte que només usareu aproximadament 1 GB d’emmagatzematge per al vostre lloc inicial de WordPress, deixant 4 GB lliures.

Podeu comparar els plans de la taula aquí mateix:

ArranjamentAutònomAgència Personalitzat
Espai de disc5 GB40 GB50 GBPersonalitzat
Ample de banda50 GB200 GB500 GBPersonalitzat
Quants dominis permesos?1103030+
SSLInclòsInclòsInclòsInclòs
Atenció al clientEntrada, xat en viuEntrada, xat en viuEntrada, xat en directe, telèfonEntrada, xat en directe, telèfon
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtes

Tingueu en compte, això El nom de domini no està inclòs. De manera que també afegirà entre 1 i 20 dòlars anuals si no trieu un nom de domini establert.

Revisió de volants: el veredicte

D’aquesta ressenya de Flywheel podem dir, això és un proveïdor fiable. Flywheel ofereix un excel·lent funcionament i excel·lents funcions per garantir el bon funcionament del vostre lloc web. Inclou funcions integrades, com ara còpies de seguretat gratuïtes, eines de memòria cau, CDN i configuració integrada d’un clic.

Tot i això, Flywheel restringeix l’ús d’alguns complements de WordPress. Els temps de resposta del servidor poden resultar decebedors sense que també s’apliquin eines d’optimització.

Però, en definitiva, Flywheel té més que prou eines professionals perquè el vostre lloc web sigui ràpid i segur.

Pros

 • Lloc web de demostració
 • Una bona autonomia
 • Moltes característiques professionals

Contres

 • Tarifa més forta
 • Restriccions de complements
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me