Revisió Dot5Hosting

Dot5Hosting és una petita empresa de hosting dedicada a l’allotjament compartit basat en Linux i que assegura tenir un servei tècnic de primera qualitat. A més, amb l’objectiu de proporcionar serveis assequibles, Dot5Hosting és sovint una elecció per a principiants que necessiten construir la seva presència en línia.

Però aquesta petita empresa té un fort suport.

En algun moment de l’última dècada, el grup Endurance International (EIG) el va recuperar. El mateix EIG, que té alguns dels majors proveïdors d’allotjament com HostGator i Bluehost.

Però EIG és conegut per exhaurir amfitrions de bona reputació. Llavors, com passa per Dot5Hosting?

En aquesta revisió de Dot5Hosting, veurem si l’amfitrió val molt temps i diners, o EIG la va portar al crepúscul de molts amfitrions.

Sense més detalls, comencem!

Dot 5Hosting Pricing

Dot5Hosting només té un pla d’allotjament compartit amb el preu introductori de 5,95 dòlars al mes. Pel preu, tindreu emmagatzematge de disc il limitat, nom de domini i llocs web il·limitats que podeu allotjar.

preu de revisió punt5hosting

Malauradament, per obtenir el preu anunciat, haureu de triar un pla de dos anys. També podeu triar un pla d’1 any, però és una mica més car, amb un cost de 6,95 dòlars al mes.

Tingueu en compte que caldrà pagar per endavant la totalitat del preu.

Dot5Hosting revisar els plans d’allotjament web

Una altra captura, el preu prèviament assequible, augmenta al màxim després del primer mandat. Després de la renovació, haureu de pagar un import de 11,95 dòlars o 12,95 dòlars el mes, segons si escolliu el pla de 2 o 1 any.

Aleshores, què inclou exactament Dot5Hosting al pla? Potser valdrà la pena després de tot.

Amb el pla d’allotjament compartit, obteniu espai de disc il·limitat, dominis i amplada de banda escalable. També tindreu un nom de domini gratuït, un tauler de control vDeck, accés FTP, certificat SSL i la plataforma de comerç electrònic ShopSite per a fins a 15 productes.

Aquest és un pla d’allotjament complet. O així sembla.

Un cop arribeu al carretó de la compra. El preu torna a saltar: se seleccionen uns quants complements.

Dot5Hosting-review-Dot5Hosting-upsells

Aparentment, La seguretat del lloc web i les còpies de seguretat automatitzades no s’inclouen in el pla. Per cada un, haureu de pagar més d’un dòlar al mes.

Molts amfitrions solen practicar aquests intents molestos, així que vés amb compte. Pot acabar pagant per alguna cosa que no sigui completament innecessària per al vostre lloc web. Tot i que us recomanem molt que pagueu almenys còpies de seguretat automatitzades.

A la taula següent, podreu veure la imatge clara de què hi ha inclòs i què hi ha de més al pla de Dot5Hosting:

Arranjament
Espai de discIl·limitat
Ample de bandaEscalable
Els dominis són permesosIl·limitat
SSLInclòs
Protecció anti-DDoSPagat
Protecció anti-malwarePagat
Comptes de correu electrònicIl·limitat
Comptes FTPIl·limitat
Constructor de llocs webInclòs
Plantilles de lloc web
Transferència de lloc web assistidaPagat
cPanelNomés vDeck
Instal·lador automàticInclòs (Mojo Marketplace)
Scripts d’instal·lador automàtic70+
Garantia de devolució de diners30 dies
Atenció al clientTelèfon, xat en directe
Elecció de la ubicació del servidorNo
Copies de seguretat automatitzadesPagat (1,12 $ / mes)

Rendiment de l’ostalatge de Dot5

Dot5Hosting no pot presumir de rendiment. Una eina de prova va qualificar el rendiment amb C +. I mentre que els temps de resposta als EUA són per sobre de la mitjana, altres continents queden enrere. Fins i tot Europa, que sol ser una de les més ràpides, té una mitjana de més de 250 ms.

velocitat de revisió punt5hosting

Malauradament, no he trobat cap informació sobre les ubicacions del servidor Dot5Hosting, però definitivament es troba als EUA. Els grans temps de resposta a Amèrica del Nord ho suggereixen.

Pel que fa a l’activitat de temps, Dot5Hosting ofereix un 99,9% de garantia de temps de vida com la majoria dels altres proveïdors. Després d’excavar-ne més coses, finalment vaig descobrir que poden proporcionar un 99,92% de temps de vida, que és força decent.

calculador de temps de revisió de punt5hosting

Amb un 99,92% de temps de funcionament, el vostre lloc web no hauria de disminuir més de 35 minuts al mes.

Beneficis de Dot5Hosting

Tots els proveïdors disposen de vestits forts i punts febles. Dot5Hosting és una opció força bona per a principiants, té una bona atenció al client i una base de coneixement.

Mirem els detalls.

Bon coneixement

Dot5Hosting té un base de coneixement ben organitzada i completa. Així, en cas que tingueu problemes petits, podreu trobar respostes ràpidament i sense necessitat de xerrar amb el servei d’atenció al client.

Els temes inclouen tot, des de comptes i creador de llocs web fins a bases de dades i seguretat.

Ideal per a principiants

Dot5Hosting inclou totes les funcions essencials per començar amb el vostre propi lloc web en pocs minuts. Obteniu un nom de domini, certificat SSL, un creador bàsic de llocs web i fins i tot una simple plataforma de comerç electrònic.

Amb tot això, podeu començar a crear la vostra presència en línia. Tot i que aquestes característiques no seran suficients per als professionals.

Bona atenció al client

Molts proveïdors d’allotjament ofereixen millors solucions que Dot5Hosting, però la majoria no poden superar-lo al servei d’atenció al client. Volia comprovar com funciona Dot5Hosting en aquest camp, de manera que el vaig fer servir a través de l’opció de xat en directe.

Dot5Hosting Va respondre de seguida i va respondre a totes les meves preguntes en poques paraules. Per tant, estic molt impressionat amb el nivell de coneixements tècnics de l’equip de suport.

Cons de Dot5Hosting

Si bé Dot5Hosting sembla un proveïdor d’allotjament decent, no evita alguns inconvenients. No trobareu cPanel i els preus no siguin menys complicats.

Consulteu els detalls a continuació!

Sense cPanel

Dot5Hosting és gestionat des del tauler de control vDeck, que és una alternativa més barata i menys intuïtiva a cPanel. Així que si acostumeu a cPanel, Dot5Hosting no és el lloc on el podeu trobar.

Tot i això, vDeck segueix sent un tauler de control decent i podreu gestionar el vostre allotjament sense problemes més grans.

Moltes funcions pagades

Heu de pagar les funcions bàsiques de seguretat i les còpies de seguretat automatitzades. Dot5Hosting també cobra per les transferències de llocs web assistits. Així, al final, el cost de l’allotjament d’aquest pla esdevé força elevat.

Tenint en compte el rendiment inferior a la mitjana de Dot5Hosting, el preu sembla ser massa alt.

Elecció limitada dels cicles de facturació

Només obtindreu un pla de facturació d’1 i 2 anys. Allà’no és forma de rebre una subscripció mensual.

Això’és per això que, mentre us inscriviu, heu de pagar una gran quantitat de diners per avançat. Així que si no esteu disposats a pagar més de cent dòlars alhora, potser voldreu buscar una altra opció d’allotjament.

Revisió Dot5Hosting: el veredicte

Totes les coses considerades, veiem en aquesta revisió Dot5Hosting, que es tracta d’un mediocre o per sota del proveïdor d’allotjament mitjà. Ofereix algunes funcions dignes com un nom de domini gratuït, certificats SSL i una plataforma bàsica de comerç electrònic. Però quan es tracta de prestacions i altres funcions, és molt darrere de la competència.

Dot5Hosting només té un pla d’allotjament compartit, de manera que no hi ha escalabilitat. També, el rendiment és dolent.

Més a afegir a la llarga pot arribar a ser una solució costosa, contradient el que anuncia Dot5Hosting. Es paguen funcions de seguretat com la protecció anti-DDoS o les còpies de seguretat automatitzades.

Però si voleu provar Dot5Hosting, feu-ho. Simplement no ho recomanem per a usuaris més avançats.

Pros

  • Per sota de la mitjana de temps de funcionament
  • Bona atenció al client

Contres

  • No hi ha cPanel disponible
  • Només 2 cicles de facturació
  • Massa funcions de pagament
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me