Revisió FastComet

FastComet ofereix serveis d’allotjament per a petites empreses i particulars. Però, el que és més important, FastComet es centra en oferir atenció al client de cinc estrelles des del moment que visiti el lloc web de l’empresa.

Però aleshores esteu escollint allotjament, l’assistència al client no és la funció més important. Un proveïdor d’allotjament ha de ser ràpid, fiable i oferir una bona relació qualitat-preu.

És el cas de FastCommet? Hem provat nosaltres mateixos el proveïdor perquè puguem explicar-vos tot sobre això en la nostra revisió FastComet!

Què és FastComet?

FastComet és proveïdor d’allotjament que ofereix serveis compartits, WordPress, Cloud VPS i serveis d’allotjament dedicats. També ofereix noms de domini i certificats SSL per a la venda.

FastComet-revisió-FastComet-pàgina principal

A la indústria des del 2010, FastComet va començar a ser coneguda fora de la ciutat natal de San Francisco només el 2014. Des de llavors, FastComet va fer tot el possible per establir-se com a superpotència internacional. Oficines a Europa (Bulgària) i centres de dades de diferents països mostra fins a quin punt aquesta empresa apunta de veritat.

Encara relativament petit, l’amfitrió té una gran reputació centrat en el servei al client i un rendiment superior. Cuidant els seus clients i els seus llocs web, FastComet també espera que tornin el favor: és una de les primeres empreses que he trobat amb una posició molt forta i clara "tolerància zero" política, condemnant obertament l’acolliment de materials abusius, violents, racistes o d’altres tipus nocius.

El FastComet segur que dóna una impressió de un proveïdor d’allotjament molt interessant, modern i actual. Té objectius i expectatives enormes.

Així, sense més detalls, vegem com va anar!

Funcions del FastComet

FastComet és un allotjament proveïdor que pretén oferir una solució integral per a petites empreses i particulars. Per això, està equipat per proporcionar un procés de llançament fàcil, servidors ràpids a tot el món i una gran assistència al client.

Però, a part, ho és una solució tot en un. També obteniu un certificat SSL gratuït i un nom de domini amb la majoria dels plans.

FastComet sembla que està traient una pàgina de tots els millors proveïdors del món. El servei d’atenció al client 24/7 i els servidors mundials proactius s’uneixen per convertir aquest amfitrió californià Opció molt emocionant per a diferents tipus d’usuaris. Així, varem comprar serveis de hosting web compartits de FastComet i vam començar a provar-los.

Configuració fàcil i migració ràpida de llocs web

FastComet ha equipat el seu allotjament web amb eines per a llançar fàcilment els nous llocs web i transferències de llocs existents. Així que si decidiu allotjar-vos amb FastComet, obtindreu instruccions pas a pas, 450 instal·lacions d’un clic i 20 marcs i eines de desenvolupament més.

I si ja teniu un lloc web i voleu canviar d’amfitrions, FastComet també us ajudarà amb això. Li promet un equip expert, que ho farà migrar el vostre lloc sense temps d’inactivitat. I ràpid.

FastComet-revisió-FastComet-lloc web-transferències i llançament

Tenint en compte això, sembla que com a mínim el començament del viatge amb FastComet hauria de ser bo.

Centres de dades internacionals FastComet

FastComet compta amb 9 centres de dades dispersos als Estats Units (Chicago, Dallas, Newark), Europa (Frankfurt, Amsterdam, Londres), Àsia (Singapur i Tòquio) i Canadà. D’aquesta manera es garanteix que, independentment del públic objectiu que visiti el vostre lloc web, obtenen el rendiment més ràpid possible de les pàgines.

Centres de dades FastComet-revisió-FastComet

L’amfitrió diu que té clients a més de 80 països. No ha de sorprendre, ja que amb les opcions d’ubicació tan esteses, és més que llest per rivalitzar fins i tot amb els amfitrions més grans del món.

Molts d’ells, t’importes, ni tan sols tenen servidors fora dels Estats Units. Per a FastComet, fer global és una cosa fantàstica a un món cada vegada més globalitzat.

Atenció al client FastComet

FastComet afirma proporcionar el millor servei d’atenció al client que inclou Atenció al xat en directe, entrada i telèfon 24 hores al dia.

A més, si no teniu cap conversa, hi ha una àmplia base de coneixement. Hi trobareu gairebé qualsevol pregunta contestada juntament amb els tutorials pas a pas.

FastComet-revisió-FastComet-atenció al client

Per provar si FastComet afirma sobre el seu gran servei d’atenció al client, hem intentat contactar amb nosaltres mateixos.

Així que en aquesta part de la revisió de FastComet podeu veure com és el seu suport realment.

Avaluació del servei telefònic

Bé … Si alguna vegada hi ha hagut una experiència de servei telefònica incòmoda, és aquí. FastComet ho fa dir que proporciona suport telefònic. I podeu trobar fàcilment el número a la pàgina d’assistència.

Ja sabeu què va passar quan vam intentar trucar al número? Això.

És estrany. Tres dies complets d’intentar rebre una trucada: res. Naturalment, no va bé. Diverses xerrades en directe que he disparat tenen agents que ens tranquil·litzen que tot funciona completament i probablement hi hagi un error. Al final de l’any 2017, encara no vam poder arribar a l’equip d’assistència telefònica FastComet.

Però el 2018 ha canviat tot. "Any nou, nou jo"? En efecte. Al gener, ho vaig tornar a provar. Deu segons de marcació del so i he estat connectat a un agent.

Era prou coneixedor i sabia una cosa o dues sobre les coses tècniques que em molestaven.

No hi havia cap menú que seleccionar, ni hi hagués música de l’ascensor personalitzat, sinó que sentia com trucar a un amic que sap tot sobre allotjament. Senzill i eficient. Tot i així, encara estava desconcertat.

Què va passar al desembre? Per què va ser el suport "rebre trucades" però m’han dit que està ocupat? És perquè les línies estaven tan completes que no he aconseguit colar-me? Si és així, això és un mal funcionament. Però només puc endevinar. El que puc dir segur és que quan funciona, El servei telefònic FastComet és absolutament bo.

Van passar els mesos i vaig continuar intentant i investigant. I ara, a finals de febrer de 2018, puc arribar a una conclusió adequada. Al final del 2017, vaig fer una promesa que seguiré agafant suport telefònic FastComet per saber si aquells dies tan estranys de desembre eren alguna cosa per jutjar-ho..

FastComet va superar aquesta prova en colors voladors, no sent-ho "Ocupat" per qualsevol de les trucades que he fet. Així, mentre que les meves experiències de desembre no seran eliminades i substituïdes, oferiré a FastComet una mica de bescanvi. Es necessita una bona empresa per solucionar els seus problemes.

ACTUALITZACIÓ DE JULIOL DE 2019: Sembla que FastComet segueix fent molt bones coses i podeu arribar fàcilment al telèfon.

Avaluació del servei de tiquets

FastComet afirma proporcionar una mitjana de 15 minuts d’espera. Per això, varem enviar un parell de sol·licituds en diferents moments del dia per veure si això és proper a la veritat.

Les respostes d’entrades solen ser les més lentes de la nit / matinada (hora del Pacífic). Els temps encara eren força decents – 35 minuts o menys.

En hores punta (l’hora de dinar, hora de menjador) els temps de resposta van caure a molt respectables 10-20 minuts. A les entrades, els representants eren proactius.

No em van enviar respostes seques i van seguir les meves preguntes amb més consultes per poder ajudar-me millor. En general: vaig quedar molt impressionat.

Avaluació de xat en viu de FastComet

En aquesta part de la revisió de FastComet, vam analitzar possiblement la forma més popular de contactar amb l’assistència al client: els xats en directe. FastComet es va anar fent molt bé fins a aquest punt i estem interessats en veure si ho fa amb el servei de xat en viu.

Hem avaluat els temps de resposta, el coneixement dels agents i el seu rendiment global.

Els temps d’espera dels xats són gairebé inexistents. Totes les vegades que vam provar, sempre érem el número 1 a la cua. En aquest sentit, és perfecte. FastComet sembla tenir molta confiança en disposar de recursos suficients, ja que sovint se’n demana als xats sense que ni tan sols puguem iniciar-los. El més probable és que, si simplement continueu i feu clic a l’opció "Visita FastComet" enllaçar a la dreta, no passen 2 minuts fins que tingueu un xat obert amb algú.

Ara, parlem del coneixement i del factor humà dels agents. Les coses han estat força interessants aquí.

Quan vam preguntar a l’agent d’assistència sobre quants scripts d’instal·lació automàtica té aquest host, no se’ns ha donat la resposta clarament visible al seu lloc web. En canvi, se’ns ha dit que tot s’instal·larà per a nosaltres, de forma manual.

Així, bàsicament, de vegades no obteníem les respostes que necessitàvem. En canvi, se’ns ha ofert una cosa que estava per sobre de les nostres expectatives. Una mica estrany, no? Però no em queixo.

Les estranyes tampoc no s’aturaven.

Al tractar de recopilar informació sobre el proveïdor, hem trobat aquest cas en què l’agent simplement no tenia la informació necessària. En lloc de potser demanar temps addicional i intentar esbrinar la resposta, sembla que Daniel ha jugat estúpid. Va dir que la informació completament pública és “confidencial” i més tard va intentar salvar la cara.

Maleït Daniel, torna a entrar amb els plans de domini.

Encara que no és un problema completament menor, aquesta és una pràctica que no pot continuar. Les preguntes dels clients, encara que siguin estranyes o que siguin estúpides, siguin de resposta amb un nivell màxim de respecte. El que veiem aquí no és bo, i si altres clients creuen ara que les preguntes que no tenen poden respondre? No és maco.

Alguns altres problemes han passat també. Una investigació aparentment senzilla ha deixat gairebé un dels representants del xat literalment sense paraules.

Vergonya que no us podem mostrar les vegades, però ens vam començar a preocupar uns 15-20 minuts a Emma "Només un moment" missatge Més endavant, Es va trigar 5-10 minuts més a respondre totalment a la nostra pregunta. Tot i que els primers missatges són increïbles, es pot trigar una estona a obtenir una resposta completa. Cada vegada és més clar que molts representants del xat simplement no tenen els coneixements necessaris per respondre moltes de les preguntes i això els fa jugar estúpidament o fer-ne molta estona.

Així, què podem dir sobre l’assistència al client de FastComet?

Tot i que l’amfitrió és increïblement proactiu i els xats en cada moment possibles, no sempre poden estar al dia amb la demanda. Un cas d’Emma reflecteix malament no en ella, sinó en FastComet.

L’assistència telefònica, o la seva falta, també és un problema seriós. Però es va solucionar després, almenys això s’ha solucionat.

En general, estic feliç que FastComet està intentant tenir un gran suport. I per ser bastant just, El suport als bitllets és absolutament fantàstic. El xat en viu, però, encara necessita molta millora. Potser els problemes actuals es deuen a la manca d’experiència empresarial? Si és així, l’única via és a l’altura.

Preu FastComet

FastComet té 3 plans d’allotjament compartits amb preus a partir de 2,95 dòlars / mes pel seu pla StartSmart. Costos de ScaleRight 5,95 dòlars / mes i podeu actualitzar al pla SpeedUp de 9,95 dòlars / mes.

FastComet-revisió-FastComet-preus

Cada pla us oferirà tots els elements imprescindibles: domini gratuït, còpies de seguretat diàries i certificat SSL. La diferència es troba en l’espai d’emmagatzematge i altres funcions:

 • StartSmart per 2,95 dòlars / mes t’ofereix un allotjament d’un lloc web amb 15 GB d’espai d’emmagatzematge. S’adapta a 25.000 visitants mensuals.
 • ScaleRight per 5,95 $ / mes és un pla de diversos llocs web amb 25 GB d’emmagatzematge. S’adapta a 50.000 visitants mensuals.
 • SpeedUp per 9,95 $ / mes permet l’allotjament web il·limitat i proporciona 35 GB d’emmagatzematge. S’adaptaran a llocs web amb prop de 100.000 visites mensuals.

Com a valors addicionals, cada pla inclou caché Cloudflare, optimització del navegador, optimització HTML, etc.

Per veure quin pla de FastComet és el més adequat per a les vostres necessitats, podeu comparar-los tots a la taula:

StartSmartScaleRightAccelerar
Espai de disc 15 GB25 GB35 GB
Ample de bandafins a 25.000 visitesfins a 50.000 visitesfins a 100.000 visites
Els dominis són compatibles1Il·limitatIl·limitat
SSLInclòsInclòsInclòs
Emmagatzematge SSDInclòsInclòsInclòs
Protecció anti-DDoSCloudFlareCloudFlareCloudFlare
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Atenció al clientXat en directe, correu electrònic, telèfon 24 horesXat en directe, correu electrònic, telèfon 24 horesXat en directe, correu electrònic, telèfon 24 hores
Garantia de devolució de diners45 dies45 dies45 dies

La millor part sobre el preu és: teniu un domini gratuït per a tota la vida. Ni un any, ni un 10: el rebeu gratuïtament mentre ho necessiteu.

Tanmateix, com podeu saber, la els preus mostrats solen ser certament parcials. Sempre hi ha petites coses en què els amfitrions intenten obtenir tants diners com acceptin. Malauradament, FastComet no és una excepció.

Un cop arribeu a la secció de compra del carretó de la compra, veureu que el preu més barat anunciat només està disponible amb el període de facturació més llarg..

Períodes de facturació de FastComet-Fast-Comet

Una altra cosa és que FastComet té alguns augments i és una mica agressiu al respecte.

Veureu que la privadesa del domini està seleccionada prèviament. Per descomptat, per a alguns és essencial la privadesa del domini, però és possible que no la necessiteu. Per què pagar-ho?

Com podeu veure, heu d’anar amb compte amb els proveïdors d’allotjament perquè no pagueu per alguna cosa que potser no necessiteu.

També, si trieu un pla mensual, hi ha una quota de configuració de 19,95 dòlars. Amb altres períodes de facturació, no ho veureu.

A la taula següent, calculem els preus per a cada pla segons els diferents períodes de facturació, per tant, no hi haurà sorpreses:

StartSmartScaleRightAccelerar
1 mes25,90 dòlars28,90 dòlars32,90 dòlars
12 mesos59,40 dòlars95,40 dòlars143,40 dòlars
24 mesos94,80 dòlars166,80 dòlars262,80 dòlars
36 mesos106,20 dòlars214,20 dòlars358,20 dòlars

* Els preus ja tenen IVA inclòs. La vostra experiència pot variar, depenent de la vostra configuració regional.

Però hi ha una cosa més.

El preu de FastComet no augmenta després del primer període de facturació. De manera que, si pagueu 95,40 dòlars per un pla anual d’ScaleRight, es renovarà al mateix preu. I això és una visió rara en el sector de l’hostatge: molts proveïdors solen augmentar els preus de renovació.

Avaluació del rendiment ràpid

FastComet promet un gran rendiment i un 99,9% de garantia de temps. Això els deixa aproximadament un minut al dia per fer un manteniment i solucionar problemes inesperats. A banda del temps de funcionament excel·lent, també esperem que el temps de resposta sigui de la mitjana dels 200ms.

En aquesta part de la revisió de FastComet, veurem si el Cometa és realment ràpid i fiable. Per avaluar el rendiment de l’amfitrió, posem a prova 4 aspectes principals:

 • Velocitat de l’amfitrió que acull un petit lloc web
 • Amfitrió de velocitat de l’amfitrió lloc realitzat pel creador de llocs web FastComet
 • Temps i rendiment general del servidor
 • Mesures de seguretat anti-robatori

L’actuació de l’amfitrió és una de les coses principals per decidir si la podem recomanar. Tot i això, el rendiment de molts amfitrions canvia constantment, alguns milloren constantment i alguns baixen.

Intentem mantenir i actualitzar els resultats el més sovint possible. Per tant, només veureu els resultats més rellevants.

Velocitat de l’amfitrió que acull un petit lloc web

Els llocs web HTML senzills requereixen poc o gens de recursos. Exerceixen un mínim esforç al servidor on són. Per tant, un lloc web HTML simple hauria de mostrar els resultats teòrics més alts possibles. Per veure el ràpid que és el Cometa, he penjat aquesta obra mestra de 20 línies.

FastComet ha estat classificat B + pel seu rendiment del servidor que no és un excel·lent resultat amb només algunes línies de codi. Tot i això, l’únic que arrossega FastComet és que els servidors de Singapur tenien una mitjana de 731ms, gairebé un segon retard en els temps de càrrega de pàgines.!

Altres ubicacions estan fent un gran rendiment – La costa est dels EUA té un temps de resposta d’1ms!

En qualsevol altre lloc, els temps estaven al voltant de la marca de 200 ms recomanada per Google.

Amfitrió de velocitat de l’amfitrió

FastComet utilitza un creador de llocs web HTML d’arrossegar i deixar anar. Bàsicament, s’espera que sigui semblant, però, d’una manera molt més descarada que la pàgina que vam provar anteriorment. He fet un lloc de creador, he posat un munt d’informació aleatòria i ho he deixat fora.

Una altra vegada les velocitats penals de frontera a l’est dels EUA.

Tot i això, alguns altres ubicacions s’han alentit bastant – Singapur continua mostrant el mal resultat, Londres va alentir molt i també Bangla Desh.

Què podem dir d’això? FastComet continua sent ràpid, però els llocs web més pesats solen frenar-lo una mica.

Temps i rendiment general del servidor

Temps de funcionament de FastComet en viu:

No disponible

Temps de resposta de FastComet en viu:

No disponible

S’ha posat una eina de seguiment d’estats d’horari en un lloc web bàsic de WordPress. A continuació, vam fer un seguiment de cada pas del servidor (una vegada al minut). Això ens ajuda a veure la disponibilitat general i els màxims del rendiment de l’amfitrió.

La primera setmana de proves, FastComet va ser realment fantàstic. La velocitat era molt constant a la marca de 300 metres. A més, no hi ha hagut pics de rendiment, el temps de resposta mai no ha arribat als 2 segons i, per descomptat, no hi ha hagut temps morts. En general, tot va ser realment impressionant.

Avança ràpidament un any i sorgeix una imatge diferent.

Observeu la tendència a l’alça? Anant des dels primers 300 fins als 400-500 ms, El servidor de FastComet, al nostre lloc web, sembla que és cada cop més lent! Això no va bé, no necessiteu que us expliquem això.

Ara, el juliol del 2019 veiem una imatge bastant millor. Es tracta de la resposta en viu i dels seguidors de temps d’activitat, veiem un excel·lent 99,96% de temps de vida i una velocitat per sota dels 200ms.

Pel que sembla, FastComet està volant més ràpid que mai!

Mesures de seguretat anti-robatori

Com en qualsevol altra prova contra el robatori d’aquest lloc web, es va realitzar en dues parts. Al principi, vam canviar la nostra IP, vam iniciar la sessió des d’un navegador diferent i vam simular una interrupció de força bruta. Això significava endevinar la contrasenya incorrectament 20 vegades a la fila, el més ràpidament possible.

En el nostre intent 21, finalment vam escriure la contrasenya correcta. Molt per a la nostra sorpresa, ens van permetre l’interior sense molèsties.

Més tard vam contactar amb FastComet els representants van jurar que hi ha un sistema de protecció contra la força bruta aplicades al seu lloc web. Potser no vam ser prou ràpids; potser el sistema només està destinat a impedir que un script no endevini la vostra contrasenya en nombrosos intents incorrectes?

Dit això, si has enfadat algú i té una idea del que pot ser la teva contrasenya, es pot endevinar sense gaire resistència. Decent? Sí. Encara podria ser millor.

Per a la segona part, vam haver de posar-nos les peces de l’agent secret i continuar la missió. Després de canviar de nou la nostra adreça IP i navegador, preteníem ser els propietaris justos del nostre compte d’allotjament. La nostra missió era aconseguir que el xat en directe ens donés accés al panell de clients. És a dir, sense oferir cap prova substancial de ser el propietari. Això és el que ens van demanar que féssim:

Un modern proveïdor de hosting, sens dubte. Aquest és el primer amfitrió que ens ha demanat fer-nos un selfie!

Normalment, els amfitrions us demanen el vostre DNI (jo l’envio per correu electrònic!), Aquest també demana la vostra fotografia amb una targeta d’identitat. Aquesta és potser la millor combinació de velocitat i seguretat. Personalment, vam pensar que era molt maco, i tot el procés no va trigar gens. En general, això podria haver estat molt pitjor.

NOTA – mantenir la informació personal segura! Utilitzeu contrasenyes diferents, penseu utilitzar programari de seguretat addicional i qualsevol cosa que feu, no feu fotos de si teniu una targeta d’identificació tret que,.

Adquisició i interfície d’usuari de FastComet

FastComet té una línia d’opcions de pagament una mica sòlida. Això significa que hi ha diverses empreses de targetes de crèdit i PayPal, pràcticament prou per a la majoria absoluta de clients.

Durant la compra, també podeu fer-ho seleccioneu la ubicació del servidor.

FastComet-revisió-FastComet-compra-pagament-i-centres de dades

El procés de compra en sí va ser bastant ràpid, però encara hi va haver alguns retards. En lloc de simplement permetre’ns l’entrada, FastComet ha demanat una identificació més.

És bastant divertit, en realitat heu de verificar-vos. En lloc de rebre una trucada telefònica, vàrem accedir al xat i vam demanar que el revisessin. Després d’unes quantes preguntes (on esteu, què feu, quin és el nom de donzella de la vostra mare?) Només vam tenir el judici final a l’espera.

El mateix agent que ha estat xerrant amb nosaltres ens va trucar al número que vam proporcionar.

Després d’unes preguntes, ens acomiadem mútuament. Vaig enviar una foto del meu DNI al correu electrònic de vendes i el compte d’allotjament estava tot configurat i llest. De principi a fi, tot el procés va trigar uns 20 minuts. Definitivament no és dolent.

Després d’això, vam poder iniciar la sessió t0 al quadre de comandament de l’amfitrió.

El quadre de comandament FastComet és molt senzill i no té molta informació (la barra lateral és pràcticament tota la que obteniu!).

Tanmateix, aquí no és on passa la màgia. Després de dos clics, vaig trobar el que volia: l’enllaç a cPanel. L’aspecte clàssic. El cPel amb paper_lantern és una opció senzilla, no podeu equivocar-se amb això. FastComet ho va jugar segur i no hi ha motius per no fer-ho.

En general, FastComet és bastant decent des del punt de vista dels usuaris – tot gràcies al cPanel que fa que la seva gestió sigui intuïtiva i senzilla.

Per tant, repassem.

FastComet és senzill d’utilitzar: el plafó és la cosa més senzilla d’abans. Els preus són sens dubte, però hi ha moltes funcions. El procés de compra només és lleugerament frustrant, però del tot "Comprovació del frau" el procés és tan ràpid com pot ser. Tot i això, tot i que ha estat excel·lent, em va sentir seriosament abandonat pel departament d’atenció al client molt prometedor.

FastComet Review: el Veredicte

FastComet està ple de promeses. Un rendiment increïble, una interfície fàcil d’utilitzar i mesures de seguretat dignes són tots preciosos. FastComet no intenta atraure els seus clients amb preus baixos; en canvi, pretén fer servir funcions avançades.

Encara hi ha algunes mancances – majoritàriament, al departament de suport. Els agents de xat encara no tenen el coneixement requerit en certes preguntes. I això perjudica l’objectiu de la companyia de proporcionar suport al xat literalment a tothom. L’assistència telefònica també tenia problemes, però ara mateix, sembla que es resolen.

Llavors, què podem treure d’aquesta revisió FastComet?

FastComet és un proveïdor jove molt interessant. Moltes de les mancances es poden perdonar si l’amfitrió té intenció de solucionar-les. Per la major part, FastComet és realment molt brillant, proporcionant un rendiment molt bo. La majoria dels usuaris trobaran que és exactament el que necessiten. Per tant, és sens dubte un amfitrió que podem recomanar tant per a petites empreses com a particulars.

Pros

 • Interfície fàcil d’utilitzar
 • Diverses funcions premium
 • Horaris sòlids
 • Preus justos de renovació

Contres

 • El suport té les seves mancances
 • Plans d’entrada costosos
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me