Revisió gairebé gairebé gratuïta

NearlyFreeSpeech és un proveïdor poc habitual de serveis d’allotjament web, que té una visió única sobre aquest aspecte de la informàtica.

Fundada el 2002, NearlyFreeSpeech ofereix una solució d’allotjament web veritablement inusual en la qual només pagues pel que utilitzes i, “més enllà de la pizza ocasional”, solen reinvertir els beneficis..

Però la qualitat del servei de NearlyFreeSpeech és tan interessant com el seu punt de vista?

Quines van ser les meves primeres impressions?

Gairebé FreeSpeech es destaca entre la multitud de l’àmbit de l’allotjament web només amb el seu lloc web. Tot i que el lloc web sembla un vell projecte d’escola basat en MS Word, em vaig complaure veure que no hi havia xerrades d’escombraries ni vendes difícils.

NearlyFreeSpeech posa un gran èmfasi en els valors fonamentals relacionats amb la privadesa. El nom del proveïdor s’indica a això, però el seu lloc web també ho fa clar. Això sempre és ben rebut, especialment quan es tracta d’allotjament.

Pel que fa als serveis – prometen lliurar un sistema de mesuraments, en el qual pagueu efectivament. El lloc també fa transparent el procés de pagament proporcionant una calculadora d’ample de banda i un estimador de preus.

Això vol dir que (en teoria), podreu fer que NearlyFreeSpeech funcioni per a vostès, segons els vostres termes.

Preu gairebé gairebé gratuït

AproximadamentFreeSpeech opera d’una manera completament diferent a altres proveïdors d’allotjament web. És molt més difícil avaluar el seu model de preus en comparació amb altres, només perquè només et cobren pel que utilitzis.

No ProduccióProduccióCrítics
Càrrega base0,01 dòlars diaris0,05 dòlars diaris0,50 dòlars diaris
Ús previstPersonal & Llocs o experiments en betaLlocs web de negocisLlocs web de grans empreses
SSLNo inclòsNo inclòsNo inclòs
Amplada de banda base1 GB per dia10 GB per dia100 GB per dia
Amplada de banda addicional0,10 dòlars per GB0,10 dòlars per GB0,10 dòlars per GB
Emmagatzematge$ 1 per GB al mes$ 1 per GB al mes$ 1 per GB al mes
SSD o HDDSSDSSDSSD
Comptes de correu electrònicN / AN / AN / A
Constructor de llocs webNoNoNo

Examen de gairebé discursos

Juntament amb aquesta informació, NearlyFreeSpeech té una calculadora al seu lloc que li permet veure quant gastarà segons el seu ús mitjà.

Tot i que permet personalitzar completament el paquet, això podria resultarà ser més car que altres solucions d’allotjament web.

Crec que és just dir-ho, però aquest proveïdor s’adapta molt més als usuaris avançats que comprenen exactament el que necessiten.

A més, les ressenyes dels clients mostren que els preus són massa complicats i, de vegades, no podeu comprendre del que pagueu. Fins i tot quan el vostre domini caduca, podeu cobrar-vos per la configuració del domini de privadesa i altres opcions. Aquests només es poden suspendre amb l’ajuda del servei d’atenció al client.

I aquí és on es torna realment interessant.

Atenció al client

NearlyFreeSpeech proporciona un entorn no gestionat i és per això que el seu servei gratuït d’atenció al client és una mica inexistent.

El seu punt de vista és que tots els membres són especialment “coneixedors i disposats a aprendre pel seu compte”.

Suport al client gairebé pràcticament escrit

Ningú no us agafarà la mà i us guiarà a través dels serveis si treballen al costat de NearlyFreeSpeech.

Tot i que si decidiu que realment necessiteu ajuda, heu de pagar addicionalment i convertir-vos en membre de la subscripció.

Si us subscriviu per 5 dòlars / mes. obtindreu ajuda. Tot i que no està clar quan obtindreu la vostra resposta i si l’assistència respondrà en absolut (com mostren les ressenyes d’alguns clients.) Amb l’apartat de base, només sou.

Rendiment

Bitcatcha de la revisió de gairebé tot el lliure

Vaig provar els temps de resposta de NearlyFreeSpeech i vaig trobar que eren raonables. Tot i que, cal dir que els temps eren molt millors a tot el món occidental que a Àsia.

També he trobat problemes zero amb els llocs que estava executant amb NearlyFreeSpeech, la qual cosa és clarament positiva amb aquest proveïdor.

Examen de resums: gairebé res

Mentre que altres proveïdors venen paquets bàsics que potser no utilitzeu a tot el seu potencial, NearlyFreeSpeech només us ven el que feu servir.

Tot i així, encara poden atrapar-vos i us deixareu pagar fins que se n’esgoti la cartera virtual.

Després de revisar altres ressenyes de NearlyFreeSpeech, sembla que a molts usuaris els encanta el tauler de control personalitzable que ofereix NearlyFreeSpeech, mentre que personalment he trobat a aquest proveïdor que falta en moltes altres àrees essencials, com ara la claredat dels preus i el suport..

Tot i que hi ha algunes idees interessants amb aquest proveïdor, no puc recomanar NearlyFreeSpeech a ningú amb pocs coneixements tecnològics que busquen un proveïdor bàsic d’allotjament web QuasiFreeSpeech és una mica massa complicat per als principiants, i per tant seria millor consultar altres proveïdors.

Pros

  • Meravellement innovador
  • Solució assequible
  • Servei fiable

Contres

  • Atenció al client mínima
  • Confús per a principiants
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me