Revisió HostGator

HostGator és un dels proveïdors líders a la indústria oferint diversos serveis que inclouen allotjament web, creador de llocs web i serveis de registre de noms de domini.

El proveïdor té l’objectiu de fer hosting assequible, fàcil i potent. I el més important afirma que en té plans per a tothom tant si és una petita empresa com una gran corporació.

Si voleu veure una revisió en vídeo detallada, feu un cop d’ull al vídeo de Emmit:

Així, en això Revisió HostGator, comprovarem exactament quines són les afirmacions i els seus plans en general.

Anem a veure!

Què és HostGator?

HostGator és un dels proveïdors d’allotjament que ofereixen paquets de servei complet. Ha compartit, VPS, WordPress i plans d’allotjament dedicats. I no només és allotjament, també ofereix registrador de dominis i creador de llocs web propis.

HostGator se centra en clients que necessiten un allotjament escalable i assequible, però fàcil d’utilitzar i potent.

HostGator Reveiw - Pàgina inicial

HostGator és gestionat pel Grup d’Endurance Internacional (EIG), que també és propietari de Bluehost. I mentre molts professionals de la indústria esperaven la desaparició d’HostGator després de ser adquirits per EIG, encara continua i a les primeres posicions.

Preu de HostGator

HostGator ofereix 3 plans d’allotjament compartits per triar a partir de 2,75 dòlars el mes. Tots els plans inclouen espai de disc no amplificat, amplada de banda i certificats SSL gratuïts. Podeu ampliar el pla Baby per 3,95 dòlars al mes o el pla de negocis per 5,95 dòlars al mes per obtenir llocs web il·limitats.

Revisió HostGator: preus

Si teniu previst crear un lloc web més gran, el pla de negocis obtindreu una actualització gratuïta a SSL positiu, IP dedicada, i Eines de SEO. I si encara no esteu segurs, HostGator té una garantia de devolució de 45 dies, de manera que no heu d’invertir els vostres diners a cegues.

Revisió HostGator - Garantia de devolució de diners

És evident que HostGator ofereix molt per un preu assequible. Un cop a la cistella de la compra, tindreu una mica d’intents molestos. Tot i que no és obligatori, pot afegir-se al preu original del pla.

Revisió HostGator - Upselling

Pots aconseguir servei de correu electrònic professional, còpies de seguretat del lloc i eines de SEO si els necessiteu. Si bé la molèstia pot augmentar el preu inicial de l’allotjament, també us ofereix funcions i eines addicionals si les necessiteu.

Com passa amb la majoria de proveïdors d’allotjament, els preus que veieu a la pàgina principal d’HostGator només estan disponibles si compreu el servei durant un llarg període. En aquest cas, l? El punt de preu de 3,95 USD / mes només està disponible amb un cicle de facturació de 36 mesos.

Revisió HostGator: descompte del preu

Si voleu pagar només un mes, us costarà el pla d’eclosió 10,95 $ / mes. A més, després del primer termini inicial, el preu també passarà a una tarifa regular, de manera que el descompte només és d’un ús.

Utilitzeu el nostre codi de cupó REVISIÓ D’HOTACIÓ en fer la sortida i estalvieu fins a un 61,5% del preu original.

HostGator ofereix 1 any gratuït registre del nom de domini. Podeu triar entre .com, .org i més de 15 extensions de domini de primer nivell. Tingueu en compte que el domini gratuït és només està disponible si compreu allotjament durant almenys un any.

Revisió HostGator: nom de domini gratuït

Si teniu previst avançar això ajudarà a reduir el cost global del vostre lloc web.

Podeu comparar totes les funcions que ofereix cada pla aquí:

HatchlingNadóNegocis
Espai de discNo modificatNo modificatNo modificat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificat
Dominis permesos1Il·limitatIl·limitat
SSLInclòsInclòsInclòs + positiu
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Atenció al clientXat i telèfon 24 horesXat i telèfon 24 horesXat i telèfon 24 hores
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtesPagatPagatPagat

En general, HostGator ofereix unes bones característiques per a un preu decent. Us ofereix una garantia de devolució de 45 dies, certificat SSL gratuït i podeu estalviar diners comprant plans d’antelació entre 12 i 36 mesos..

Funcions HostGator

HostGator té una extensa llista de funcions per oferir-vos. Feu servir un creador de llocs web, revendent noms de dominis que ofereixen una gran varietat d’opcions d’allotjament – el petit Gator té moltes coses per manejar.

Creador de llocs web gratuït de Gator

HostGator inclou un creador de llocs web gratuït amb els seus plans anomenats Gator. Té un munt de plantilles de resposta i funcionalitat arrossega i deixa anar, de manera que fins i tot els que no tinguin coneixement de codificació puguin crear ells mateixos un lloc web.

Revisió HostGator: generador arrossega i deixa anar

Permet construir ràpidament llocs web regulars o centrats en el comerç electrònic. I obté plantilles creades específicament per a blocs, empreses o cartera. Si bé un creador de llocs web s’inclou amb tots els plans, podeu triar utilitzar-lo per separat.

Revisió HostGator: Plans del creador de llocs web

Si voleu centrar-vos en el creador de llocs web de Gator, podeu optar per comprar plans especialment dissenyats per a aquest tema. A partir de 3,84 dòlars per mes, obtindreu un nom de domini, allotjament gratuït i certificat SSL.

I si voleu tenir més funcions de seguretat i comerç electrònic, haureu d’obtenir el pla més car per 9,22 dòlars / mes.

Compra i registre del nom de domini

A part del nom de domini gratuït d’1 any amb tots els plans d’allotjament, HostGator també et permet comprar noms de domini per separat. Comprant un domini que podràs bloquejar un domini, renovar-los automàticament i gestionar tots els dominis des del tauler de control de domini.

Revisió HostGator: bloqueig de dominis

HostGator no només inclou TLD clàssics (dominis de nivell superior) com .com o .net però també d’altres molt més interessants i específics. També podeu obtenir TLD en funció de la professió (com .law.pro), internacional (com .asia) o dominis específics del país (com .ca).

Revisió HostGator - Domini TLD

HostGator té es va associar amb Domain.com per oferir-vos la possibilitat de comprar nous TDL. Així, podeu adquirir extensions de domini noves o que es podran publicar. Algunes de les variacions més interessants inclouen .ninja, .tips i .guru.

Revisió HostGator: nou TLD

En el moment d’escriure HostGator i Domain.com ofereix aproximadament 310 noves extensions de domini de primer nivell perquè escolliu.

Còpies de seguretat automàtiques & Transferències gratuïtes

Per garantir la màxima seguretat per a milions de usuaris, HostGator recomana utilitzar les seves còpies de seguretat automàtiques CodeGuard. El preu del servei comença a partir de 2 dòlars / mes, cosa que és molt raonable i inclou Còpies de seguretat automàtiques diàries de 1 GB per a fins a 5 llocs web, bases de dades i fitxers il limitats.

Revisió HostGator: còpies de seguretat

Aquest pla també permet fins a tres restauracions al mes. Si voleu restaurar il limitades, 10 llocs web i suprimir l’espai d’emmagatzematge a 5 GB, us costarà 5 dòlars per mes. I quan necessiteu encara més, podeu pagar 8,33 dòlars per mes per 25 llocs web i 10 GB d’emmagatzematge.

Revisió HostGator - CodeGuard

L’eina també protegeix el vostre lloc web de virus i pirateria; realitza un seguiment diari, que és una funció útil per afegir als plans que no inclouen còpies de seguretat automàtiques i altres funcions de seguretat.

HostGator resol un dels problemes més desordenats i frustrants – transferència del vostre lloc web i del contingut al nou proveïdor. Obteniu un lloc web, un domini o fins i tot una transferència MySQL gratuïta en començar

Revisió HostGator - Transferència gratuïta

I transferències entre servidors, és a dir, moure’s entre dos servidors HostGator, sempre són lliures.

En general, cada pla HostGator inclou funcions i eines útils. La compra de dominis, les còpies de seguretat automatitzades, la creació i transferència de llocs web, tot és aquí.

Rendiment HostGator

HostGator promet 99,9% temps de vida que encara pot arrodonir fins a 10 minuts d’aturada setmanal. Durant les nostres proves, El 100% de temps de vida es va aconseguir amb molta facilitat. Quant al temps de resposta, el nostre lloc web amb instal·lació de WordPress per defecte tenia una velocitat mitjana de 292ms.

Revisió HostGator: robot en horari

Tot i que hi ha alguns pics en el temps de resposta, no vam notar res dràstic en provar els serveis de HostGator. El El pitjor temps de resposta que vam obtenir en general va ser de 462ms, que encara és un temps de resposta sòlid.

Revisió HostGator: velocitat mundial

Hem utilitzat Bitcacha per avaluar el rendiment del servidor HostGator. Mentre que els resultats van ser extremadament bons als EUA, Canadà i Europa, a Àsia eren una mica més lents.

GTmetrix ens permet provar els temps de càrrega i l’optimització del nostre lloc web i del propi servidor. En el primer cas, el nostre lloc web està carregat completament en 1,8 segons, de manera que, sense tenir la velocitat de coets, HostGator ofereix grans temps de càrrega.

Revisió HostGator - GTmetrix

Quant a la part d’optimització, obtenim A (90%) en PageSpeed ​​i B (87%) en puntuacions YSlow. Això significa que la majoria de les optimitzacions necessàries del costat de HostGator es van implementar correctament.

HostGator té un rendiment i una estabilitat més destacats, podeu esperar que el vostre lloc web tingui temps de càrrega curts i una gran optimització.

Assistència HostGator

HostGator ofereix atenció al client 24/07/365 a través del xat en directe i el telèfon. Tot i que no ofereixen un sistema de bitllet o correu electrònic regular, les dues opcions disponibles són més que suficients.

Revisió HostGator: assistència

La base de coneixement és on podeu trobar molts articles fets per ajudar-vos. Simplement podeu escriure la vostra pregunta i obtindreu automàticament suggeriments per als problemes més habituals. La majoria d’aquests articles són de resolució general de problemes, de manera que si el problema és més específic, haureu de contactar amb l’assistència.

Revisió HostGator - Base de coneixement

Si sou més d’un aprenentatge visual, HostGator també ofereix molts tutorials de vídeo. Es mostren exactament com solucionar la majoria dels problemes o construir un lloc web per a usuaris amb menys tecnologia. I HostGator té un vídeo sobre probablement tots els temes perquè la seva biblioteca sembla no tenir fi.

Però, si la navegació a través dels vídeo tutorials no ho va fer’No obtindràs la informació que buscaves heu d’utilitzar les opcions de xat o telèfon en directe.

Així, sense assistència al client de correu electrònic, vam decidir donar-li un tomb al directe i intentar fer algunes preguntes que encara teníem. Tot i que no raja ràpid, hem aconseguit totes les nostres preguntes sobre temps morts i sistema de correu electrònic van respondre en uns 10-15 minuts.

Revisió HostGator - Xat en directe

El temps d’espera per al el xat en directe varia entre 1 i 5 minuts – que suposa una gran velocitat d’atenció al client. I l’agent que vam obtenir estava molt desitjat d’ajudar i va respondre educadament a les nostres preguntes.

En general, encara que no sigui el més gran, el suport HostGator és ràpid i realment intenta resoldre els vostres problemes. Afegeix una base de coneixement i tones de tutorials de vídeo i tens un sistema de suport sòlid.

Revisió HostGator: el Veredicte

En aquesta revisió de HostGator, hem descobert això aquest proveïdor ofereix paquets sòlids d’allotjament que val la pena el seu temps. El rendiment i la fiabilitat de l’amfitrió són excel·lents i hi ha moltes funcions que ofereix.

El Els preus inicials augmenten una mica si voleu allotjar-vos per un període de temps més curt. Però tota la característica que obteniu fa que sigui sàbil invertir en un termini d’allotjament més llarg amb HostGator.

HostGator és fantàstic si:

Si necessiteu grans velocitats de càrrega i rendiments sòlids a un preu intel·ligent. Amb el seu creador de llocs web Gator i transferències gratuïtes, el vostre inici serà excel·lent.

Tens alguna experiència amb HostGator? Compartiu-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Pros

  • Espai d’emmagatzematge il·limitat
  • Excel·lent temps de rendiment i rendiment
  • Garantia de devolució de 45 dies.
  • Amplada de banda no modificada

Contres

  • Hi ha alguns intents molestos
  • No hi ha atenció al client per correu electrònic
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me